تشدید جنگ تجاری با آمریکا؛ چین تحویل سفارش‌هایش از بوئینگ را متوقف کرد

در پی تشدید تنش‌های تجاری میان پکن و واشنگتن، دولت چین به خطوط هوایی این کشور دستور داده تحویل هواپیماهای بوئینگ و خرید قطعات آمریکایی را متوقف کنند؛ اقدامی که ضربه‌ای سنگین به این غول هواپیماسازی آمریکاست. به گزارش ایسنا، چین در واکنش به تشدید تنش‌های تجاری با ایالات متحده به شرکت‌های هواپیمایی خود دستور ... تشدید جنگ تجاری با آمریکا؛ چین تحویل سفارش‌هایش از بوئینگ را متوقف کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

مذاکرات آمریکا با ۷۰ کشور برای به انزوا کشاندن چین با حربه تعرفه‌ها

رسانه آمریکایی به نقل از منابع مطلع نوشته دولت آمریکا از مذاکرات تجاری اخیر خود با کشورهای مختلف در پی تعرفه‌های گمرکی گسترده‌ای که بر واردات کالاها اعمال کرده است، برای امتیازگیری از شرکای تجاری آمریکا به منظور به انزوا کشاندن چین استفاده می‌کند. به گزارش ایسنا،‌ منابع مطلع می‌گویند دولت ترامپ برنامه دارد از ... مذاکرات آمریکا با ۷۰ کشور برای به انزوا کشاندن چین با حربه تعرفه‌ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش, ویتنام

شکست‌های پیاپی در طرح‌های هایپرسونیک آمریکا

در حالی‌که چین و روسیه با سرعت در حال گسترش زرادخانه‌های هایپرسونیک خود هستند، آمریکا با لغو پیاپی طرح های خود از رقابت عقب نشسته است. به گزارش باشگاه حبرنگاران به نقل از یوراسین تایم: در ادامه شکست‌های پرهزینه آمریکا در توسعه تسلیحات هایپرسونیک، نیروی دریایی ایالات متحده به‌طور رسمی برنامه موشکی «تهاجمی ضد سطح ... شکست‌های پیاپی در طرح‌های هایپرسونیک آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اوکراین, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, گزارش, هندو پاسیفیک

وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند

هگست در اقدامی نادر گفت که موشک‌های فراصوت چین می‌توانند تمامی ناوگان هواپیمابر ایالات متحده را در ۲۰ دقیقه غرق کنند. به گزارش ایسنا، پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا گفت: «توانمندی حداکثری نیروهای ما، ناو هواپیمابر است و توانایی پخش نیرو به این روش به صورت استراتژیک در سراسر جهان محسوب می‌شود.» به نقل از ... وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژیک, پاناما, تحلیل, جنگ سرد, چین, شرق آسیا

سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

نوشته تیلور دورل در نشریهٔ پیپلز ورلد، نشریهٔ حزب کمونیست آمریکا، ۱۲ مارس ۲۰۲۵ (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در این عکس که در ۲۷ اکتبر ۲۰۲۰ (۶ آبان ۱۳۹۹) گرفته شده است، لونگ شیولین (سمت راست)، یکی از کادرهای حزب کمونیست چین، در حال گفت‌وگو با شی باسان، بانویی روستایی، در روستای شیبادونگ، واقع در ولایت ... سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, اقتصادی, انگلیس, جهان, چین, حزب کمونیست, دیدگاه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, شرق آسیا, شیلی, طبقه کارگر, فئودالی, فقرزدایی, کشاورزی, لنین

تجارت چین با کشورهای مسیر راه ابریشم افزایش یافت

آمار اداره کل گمرک چین نشان می‌دهد که با وجود همه گیری ویروس کرونا، تجارت چین با کشورهای حوزه راه ابریشم افزایش یافته است.

 

به گزارش ایرنا، اداره ملی گمرک چین روز دوشنبه اعلام کرد در سه ماهه اول سال جاری میلادی، ارزش تبادلات تجاری چین با کشورهای این منطقه ۳.۲ درصد افزایش یافته است.

 

این آمار نشان می‌دهد برنامه راه ابریشم چین همچنان پرتحرک است اما استمرار این شرایط بستگی به این دارد که در ادامه سال ۲۰۲۰ میلادی کشورها چطور بر کرونا غلبه کنند.

 

البته گزارش ها حاکی است میزان سرمایه‌گذاری چین در کشورهای این منطقه دستکم برای یک سال تحت تاثیر شیوع کرونا خواهد بود و پس از آن دوباره اوج خواهد گرفت.

 

تجارت خارجی چین در سه ماه اول سال جاری میلادی با کشورهای آمریکا، اروپا و ژاپن کاهش یافت و در مجموع ۶.۴ درصد کمتر شده است با این وصف تبادلات با کشورهای راه ابریشم ۳.۲ درصد بیشتر شد البته در مقایسه با ۱۰.۸ درصد در کل سال ۲۰۱۹ میلادی رقم بالایی نیست.

 

وزارت بازرگانی چین گزارش کرد این کشور با ۵۶ کشور حوزه راه ابریشم در آفریقا، آسیا، اروپا و آمریکا لاتین تجارت می‌کند و ارزش آن معادل ۳۰ درصد از کل تجارت کشور در طول سال است.

 

به رغم افزایش تجارت طرفین در ابتدای سال جاری میلادی، “تونگ جیا دونگ” کارشناس مسایل اقتصادی دانشگاه نانکای در شرق چین پیش‌بینی کرده است حجم تجارت چین و کشورهای راه ابریشم در سال ۲۰۲۰ میلادی بین ۲ تا ۵ درصد کاهش یابد.

 

شیوع ویروس کرونا معروف به «کووید ۱۹» برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین بعد از انجام یک سری تحقیقات، در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

 

شمار مبتلایان به ویروس کرونا تا صبح امروز دوشنبه در سراسر جهان از مرز سه میلیون نفر گذشته است این ویروس تا کنون جان ۲۰۳ هزار نفر را هم گرفته است.

 

تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در چین هم به ۸۲,۸۲۷ نفر رسیده است که یک هزار و ۶۳۴ تن آنها وارداتی هستند در عین حال یک هزار «ناقل خاموش» هم تحت نظارت پزشکی هستند شمار جان باختگان هم به چهار هزار و ۶۴۲ تن رسیده است.

 

در ۲۴ ساعت گذشته هم در چین ۱۱ مبتلای جدید شناسایی شدند که ۶ مورد آنها وارداتی و ۵ مورد هم با منشا داخلی بودند با درمان ۴۸ بیمار در شبانه روز گذشته شمار کل درمان شدگان چین هم به ۷۷,۳۹۴ تن رسیده است.

چین؛ پژوهش جدید فرضیه انتشار کرونا از طریق ذرات معلق در هوا را تقویت می‌کند

نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که در اتاق‌ها یا محل‌های شلوغی که امکان تهویه هوا در آنها وجود ندارد، ویروس کرونا زمان بیشتری در فضا باقی می‌ماند.

ادامه

جهان, چین, حقوق بشر, خبر, دانش, شرق آسیا

آخرین مبتلای حاد به کرونا در “ووهان” درمان شد

به دنبال درمان آخرین مبتلای حاد به کرونا در «ووهان»، کانون شیوع ویروس کرونا در چین، شمار بیماران دارای وضعیت حاد در این شهر به صفر رسید و تنها ۱۲ بیمار با شرایط عادی بستری هستند.

ادامه

جهان, چین, حقوق حیوانات, خبر, شرق آسیا