ایراکلی کوباخیدزه، نخست وزیر گرجستان گفت که مداخله خارجی در جریان انتخابات پارلمانی اخیر گرجستان بیسابقه بوده است. به گزارش بامداد جمعه ایرنا از “تاس” وی در گفتوگو با تلویزیون ایمدی درباره قانون بحثبرانگیز کشور در این باره گفت: از بودجه خارجی برای دستیابی به اهداف سیاسی در گرجستان استفاده میشود. از جمله اینکه انتخابات ... نخست وزیر گرجستان: دخالت خارجی در انتخابات بیسابقه بود
کارشناس روابط بینالملل: تلاشهای تحریک آمیزی برای انجام یک انقلاب رنگی برای سرنگونی دولت گرجستان
کارشناس روابط بین الملل و علوم سیاسی گرجستان اظهار داشت که ممکن است غرب پس از انتخابات پارلمانی اقدامات تحریک آمیز جدی در گرجستان ترتیب دهد. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ایراکلی گوگاوا، کارشناس روابط بین الملل و علوم سیاسی گرجستان اظهار داشت که غرب ممکن است پس از انتخابات پارلمانی که در ۲۶ اکتبر برگزار ... کارشناس روابط بینالملل: تلاشهای تحریک آمیزی برای انجام یک انقلاب رنگی برای سرنگونی دولت گرجستان
غرب به دنبال گسترش منطقه جنگی به بلاروس و مولداوی است
به گفته مدیر سرویس امنیت فدرال روسیه، غرب به دنبال این است که نبرد را فراتر از اوکراین ببرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران: الکساندر بورتنیکوف، مدیر سرویس امنیت فدرال روسیه FSB، امروز جمعه طی سخنرانی در نشستی در آستانه، اعلام کرد غرب به دنبال این است که نبرد را فراتر از اوکراین ببرد و منطقه ... غرب به دنبال گسترش منطقه جنگی به بلاروس و مولداوی است
تفلیس خشم اتحادیه اروپا را برانگیخت
در پی به تصویب رسیدن طرحی بر ضد دگرباشان جنسی در مجلس گرجستان، اتحادیه اروپا ضمن ابراز خشم خود از این طرح، روند عضویت گرجستان در این اتحادیه را به حالت تعلیق در آورد. به گزارش ایسنا، اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای، نسبت به تصویب «عجولانه» بسته قانونی ضد دگرباشان جنسی که در حمایت از ... تفلیس خشم اتحادیه اروپا را برانگیخت
روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است
کانال تلگرامی اسپوتنیک امروز به نقل از گزارش سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) نوشت که با نزدیک شدن به ۲۶ اکتبر (۵ آبان) و برگزاری انتخابات مجلس گرجستان، آمریکا از تحولات این کشور به شدت ناراضی بوده و در حال تدارک یک “انقلاب رنگین” در این جمهوری منطقه قفقاز است. به گزارش ایرنا، در گزارش ... روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است
تبادل آتش میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان چند کشته و مجروح برجای گذاشت
نیروهای نظامی باکو و ایروان در منطقه مرزی بار دیگر به روی یکدیگر آتش گشودند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، ارمنستان و جمهوری آذربایجان هر دو مدعی مالکیت بر منطقه قره باغ هستند. این ادعا در نهایت به جنگ خونین میان دو طرف انجامید که در نهایت باکو توانست با تحمیل توافقی به ایروان، به میزان قابل توجهی مواضع خود در این منطقه را تقویت کند. گرچه اکنون دو طرف در شرایط جنگی به سر نمیبرند، اما تبادل گاه و بی گاه آتش میان طرفین با تلفاتی همراه است.
به گزارش نیوزای ام، تیراندازی روز سه شنبه میان نیروهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان در منطقه مرزی روستای تیغ (Tegh) در استان سیونیک ارمنستان شماری مجروح برجای گذاشت. در جریان این درگیری مرزی، آرمن گیوزالیان فرمانده نیروهای ویژه ارتش ارمنستان زخمی شده است.
وزارت دفاع ارمنستان در بیانیهای اعلام کرد که حوالی ساعت ۱۶:۰۰ روز سه شنبه به وقت محلی، نیروهای جمهوری آذربایجان به سوی سربازان ارمنی که در حوالی روستای «تیغ» در حال انجام کارهای مهندسی بودند تیراندازی کردند که در نتیجه آن سه نفر از ارمنیها کشته و چند نفر زخمی شدند. نیروهای آذربایجانی مدعی سنگر سازی در این منطقه شده اند.
بر این اساس، یکی از اهالی محلی از زخمی شدن یک ارمنی در این حادثه خبر داد. با این حال، از تلفات طرف جمهوری آذربایجان خبری منتشر نشده است.
وزارت دفاع جمهوری آذربایجان نیز در بیانیهای اعلام کرد که درگیریهای ناشی از اقدامات تحریک آمیز ارمنستان ادامه دارد و در نتیجه اقدامات لازم توسط یگانهای ما، خسارات زیادی به طرف مقابل وارد شده است.
چندی پیش نیز روزنامه “هایکاکان زمانک” متعلق به خانواده نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان در گزارشی از تیراندازی میان نیروهای دو طرف در روستای تیغ خبر داد. طی آن حادثه یک نفر از طرف ارمنستان و دو تن از طرف جمهوری آذربایجان مجروح شده بودند.
تیراندازی میان دو طرف پس از آن انجام شد که نیروهای جمهوری آذربایجان اقدام به گشودن آتش به سمت یگانهای نظامی ارمنی که در حال انجام عملیات مهندسی بودند کردند و طرف ارمنستانی نیز به طور متقابل اقدام به تیراندازی به طرف مقابل کرد.
منطقه قفقاز حیات خلوت روسیه محسوب میشود و مسکو وزنهای سنگین به منظور ایجاد موازنه در این منطقه است. با این حال، مشغول بودن روسیه به جنگ با اوکراین، منجر به بی ثباتی در منطقه شده است. کشورهایی همچون ترکیه نیز به دلیل منافعی که در حمایت از باکو دارد در حال مداخله در این منطقه هستند. جمهوری آذربایجان اکنون بخش قابل توجهی از گاز این کشور را تامین میکند.