بر اساس آخرین نظرسنجی که توسط موسسه نظرسنجی ‘هینترالیسس’ برگزار شده است، هشتاد و شش درصد از مردم ونزوئلا با دخالت نظامی آمریکا در کشورشان مخالفند.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک از کاراکاس، بر اساس این نظرسنجی، مردم ونزوئلا آشکار اعلام کردهاند که با هرگونه دخالت نظامی آمریکا، کودتای نظامی هوداران آمریکا در داخل کشور و همچنین تحریم های اقتصادی واشنگتن علیه کاراکاس مخالف هستند.
بر اساس دادههای آماری این موسسه نظرسنجی که مرکز آن در شهر کاراکاس است، ۸۶ درصد از مردم ونزوئلا اعلام کردهاند که با دخالت نظامی آمریکا برای سرنگونی دولت قانونی نیکلاس مادورو رئیس جمهوری کشورشان مخالفند.
تنها ۱۲ درصد با این موضوع مخالفت کردهاند و دو درصد نیز در این خصوص ابراز تردید کردهاند.
همچنین بر اساس این نظرسنجی، ۸۱ درصد از سئوال شوندگان، مخالفت خود را با تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه کشورشان که به منظور سرنگونی دولت مادورو انجام شده است، اعلام کردند.
این نظرسنجی نشان میدهد که ۸۴ درصد از مردم ونزوئلا اعلام کردهاند که بهترین روش برای پایاندادن به بحران سیاسی و اقتصادی این کشور، گفتگو میان دولت ملی و مخالفان است.
آمریکا روز گذشته (سه شنبه) تحریم های جدیدی علیه ونزوئلا وضع کرد که این تحریمها صنایع نفت و گاز دولتی ونزوئلا (PDVSA) را مورد هدف قرار میدهد و بیش از ۷ میلیارد از داراییهای این شرکتها را مسدود میکند.
تحریمها شامل دولت، تمام ادارات و آژانسهای سیاسی، از جمله بانک مرکزی ونزوئلا و همچنین هر فردی که به نفع نیکلاس مادورو عمل کند، میشود.
استفان مونچین، وزیر خزانهداری آمریکا خاطر نشان کرد که هرگونه خرید نفت ونزوئلا میتواند منجر به مسدود شدن حسابهای خریداران شود.
وی همچنین یادآوری کرد که با مسدود کردن دارایی های (PDVSA)، آمریکا این شرکتها را برای مردم ونزوئلا ‘حفظ’ میکند و اقدامات لازم برای حفاظت از بازار و مصرف کنندگان انجام خواهد داد.
اعمال این تحریمها ضد ونزوئلا، بخشی از اقدامات بیشماری است که «دونالد ترامپ» برای از بینبردن آنچه واشنگتن ‘بحران ونزوئلا’ میخواند، به کار گرفته است.
به رغم مخالفت مردم ونزوئلا، گوایدو از اروپاییها خواست کشورش را تحریم کنند
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، ‘خوان گوایدو’ گفت: ‘ما از دوستانمان در اتحادیه اروپا میخواهیم که مانند آمریکا، مجازاتهای بیشتری علیه دولت سوسیالیستی نیکلاس مادورو اعمال کنند’.
گوایدو گفت: ما برای رهایی از حاکمیت رژیم دیکتاتوری حاکم بر ونزوئلا، به حمایت بیشتر اتحادیه اروپا نیاز داریم. اروپا باید فشارهای بیشتری علیه مادورو اعمال کند دقیقا همانند تصمیمی که آمریکا در این زمینه اتخاذ کرد.
رئیس پارلمان ونزوئلا در ادامه مدعی شد: در جریان تظاهرات هفتههای گذشته، دستکم هفتصد نفر بازداشت شدهاند.
تهدید زندان و حتی مرگ همواره بالای سر ما بوده و هست اما این مسئله به هیچ وجه مانع آن نمیشود که از مسئولیت خود شانه خالی کنیم.
ایرنا