بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
بیش از ۶ هزار کارگر کشت و صنعت هفت تپه مخالف حضور کارفرمای بخش خصوصی در این مجموعهاند
به گفته نماینده کارگران؛ در این دوره که بخش خصوصی مدیریت کارخانه را برعهده داشته است هر ماهه از حقوق کارگران برای پرداخت بیمه کسر میشده ولی چندین ماه به حساب تامین اجتماعی واریز نشده است.
به گزارش ایلنا، نماینده کارگران مجتمع کشت وصنعت هفت تپه با اشاره به اینکه هنوز موضوع ابطال واگذاری و خلع ید مالک فعلی «شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه» مشخص نیست، درخصوص واگذاری مجدد مدیریت مجتمع، از متولیان واگذاری درخواست کرد قبل از هر اقدامی، مطالبات کارگران را بپردازند.
این کارگر با اشاره به اینکه حذف مدیریت خصوصی مجموعه هفت تپه به یک واحد خصوصی دیگر باعث بهبود وضعیت کارگران نمیشود، گفت: با توجه به اینکه جلسات متعددی از سوی هیئت داوری ابطال واگذاری سازمان خصوصیسازی به موضوع واگذاری «شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه » اختصاص یافته و هنوز موضوع واگذاری آن با توجه به اینکه به پایان سال نزدیک میشویم مشخص نیست، بنابراین کارگران انتظار دارند در این فاصله کوتاه به مطالبات خود در صورت خروج کارفرما برسند.
وی افزود: مشکلات مدیریتی و نداشتن منابع مالی کافی برای راهاندازی خطوط کارخانه و مزارع نیشکر هفت تپه و پرداخت نکردن حقوق کارگران باعث شد با استمرار اعتراض چندین ماهه کارگران برخی نمایندگان مجلس با خواست کارگران موضوع خلع ید و بازگرداندن مجدد مدیریت هفت تپه را به مجموعه دولت کلید بزنند.
این کارگر با بیان اینکه مجموعه هفت تپه سالهاست در سایه حوادث مختلف دستخوش بحرانهای شدید مدیریتی، تولیدی و مهمتر از همه بحران بیپولی شده است، اظهار داشت: متاسفانه در طول چند سال گذشته که با مالک فعلی هفت تپه همکاری داشتهایم، این شرکت به طور کامل به تعهدات خود در قبال کارگران عمل نکرده و درنتیجه کارگران با مشکلاتی روبرو شدند.
او با طرح این سوال که چرا دولت مسئولیت رسیدگی به مهمترین بخش کشاورزی استان خوزستان و جنوب کشور را که نبض اشتغال و اقتصاد محسوب میشود، به اشخاص خصوصی واگذار میکند، گفت: مجموعه هفت تپه بیش از ۶ هزار کارگران در بخش کشارزی و صنعتی دارد که در طول همه این سالها مخالف حضور کارفرمای بخش خصوصی بودند و مرتب دست به اعتراض صنفی میزدند.
او با بیان اینکه در حال حاضر چندین ماه است با فشار کارگران و برخی نمایندگان مجلس به سازمان خصوصیسازی برای خلع ید کارفرما، چند واحد تولیدی در مجموعه راهاندازی شده و مطالبات کارگران به موقع پرداخت میشود، همچنین گفت: انتظار کارگران در شرایط فعلی و اگر قرار است طی چند ماه آینده تصمیمی برای هفت تپه اتخاذ شود، پرداخت کامل مطالباتشان است.
به گفته نماینده کارگران؛ در این دوره که بخش خصوصی مدیریت کارخانه را برعهده داشته است هر ماهه از حقوق کارگران برای پرداخت بیمه کسر میشده ولی چندین ماه به حساب تامین اجتماعی واریز نشده است.
او در این زمینه اضافه کرد: هم اکنون شماری از کارگران که شرایط بازنشستگی با قوانین مشاغل سخت و زیانآور را دارا هستند، به واسطه پرداخت نشدن بیمه؛ شرایط بازنشستگی سختی را سپری میکنند.
این کارگر در خاتمه گفت: با حمایت بیشتر دولت از مجموعه هفت تپه که در گذشته یکی از بزرگترین شرکتهای تولیدی و کشاورزی در استان وحتی در جنوب کشور بوده است، میتوان با انتخاب مدیران لایق تضمین امنیت شغلی کارگران فعلی وزمینه اشتغال هزاران نیروی جویای کار کشور را فراهم کرد.
کمیته دستمزد، سبد معاش خانوار را ۶ میلیون و ۸۹۵ هزار تومان نرخگذاری کرد
در جلسه روز دوشنبه چهارم اسفند کمیته دستمزد، با حضور نمایندگان دولت، کارگران و کارفرمایان، بالاخره بر سر رقم سبد معاش خانوار –موضوع بند دوم ماده ۴۱ قانون کار- اجماع و توافق سه جانبه حاصل شد.
تجمع کارگران هپکو در اعتراض به عدم حل مشکلات تولید و حقوق و مزایای معوقه
امروز یکشنبه سوم اسفند، جمعی از کارگران هپکو با در دست داشتن تابوت نمادین هپکو، در مرکز شهر اراک و نزدیک سازمان تامین اجتماعی تجمع کردند.
سرمایههای عظیم این مملکت، کجا و برای چه کسانی هزینه میشود که زنان باید کولبری کنند؟
عبدالله بلواسی میگوید: اینکه ۱۱۰ زن را شناسایی کردهاند، اول ماجراست؛ بدون تردید آمار واقعی بسیار بیشتر از این عددها است؛ همانطور که اعلام کردهاند این آمار فقط متعلق به هفت روستای استان کرمانشاه است؛ بنابراین اگر کل استانهای غربی را پایش کنند، آمار واقعی چند برابر این عدد است.
فعال کارگری؛ محرومیت و بیعدالتی مفرط و آشکار در تقسیم و توزیع ثروت و منابع عمومی در جامعه
در حالی که کارگران از داشتن تشکل قدرتمند و مستقل و چانه زنی برابر در مذاکرات مزدی محروم هستند؛ ساختار معیوب شورایعالی کار نیز اجازه عرض اندام و دفاع از مطالبات مزدی را به کارگران نمیدهد و به همین دلیل است که شکاف مزد و سبد معیشت، هر سال نسبت به سال قبل عمیقتر میشود.