پس از درخواست سئول مبنی بر توقف پرواز بمب افکن های آمریکایی در شبه جزیره کره، این بمب افکن ها دیگر در این منطقه پرواز نخواهند کرد.
به نقل از نشریه ژاپن تایمز، ژنرال ‘چارلز براون’ که هدایت نیروی هوایی ایالات متحده در اقیانوس آرام را بر عهده داشت خطاب به خبرنگاران پنتاگون مدعی شد که این پروازها برای کمک به ایجاد فضای مناسب در راستای تلاش های دیپلماتیک و در جهت مقابله با فعالیت های هسته ای کره شمالی انجام می شد.
وی افزود: ‘ما نمی خواهیم اقدامی در جهت از بین بردن مذاکرات دیپلماتیک انجام دهیم. بنابراین یکی از دلایل توقف پرواز بر شبه جزیره کره ادامه مذاکرات دیپلماتیک است.’
به نوشته ژاپن تایمز، با عنوان بخشی از ‘ماموریت حضور مدام بمب افکن ها’ نیروی هوایی ایالات متحده سه بمب افکن «بی-۱ بی اس» «بی -۵۲ اس» و «بی -۲ اس» از سال ۲۰۰۴ میلادی در منطقه «گوام» حضور دارند.
«گوام» از قلمروهای تحت سلطه ایالات متحده آمریکا در اقیانوس آرام غربی است. جزیره گوام در کنترل و اختیار آمریکا است و با وجود اینکه مساحتش تنها سه برابر مساحت واشنگتن پایتخت آمریکا است اما اهمیت نظامی بسیار زیادی برای این کشور دارد.
این نشریه نوشت، این هواپیماها به طور منظم در منطقه پرواز می کنند. اغلب با همکاری کشورهایی از جمله ژاپن، کره جنوبی و استرالیا این پرواز ها انجام می شود و به عنوان روشی برای آموزش و اعمال نیروی نظامی قدرتمند بر علیه کره شمالی و سایر دشمنان بالقوه این منطقه است.
به گفته براون، با وجود توقف پرواز بر شبه جزیره کره تعداد این بمب افکن ها تغییری نخواهد کرد.
ژاپن تایمز نوشت، پس از نشست تاریخی ‘دونالد ترامپ’ با ‘کیم جونگ اون’ رهبر کره شمالی در سنگاپور که در ماه ژوئن (خرداد) سال جاری انجام شد، کره جنوبی چندین رزمایش نظامی مشترک با ایالات متحده را لغو یا به تاخیر انداخته است.
در این نشست ترامپ اظهار کرد که این رزمایش ها را به دلیل پرخرج و تحریک آمیز بودن لغو خواهد کرد.
‘جیمز متیس’ وزیر دفاع آمریکا هفته گذشته از تقلیل دامنه های رزمایش مشترک این کشور با کره جنوبی با نام ‘فول ایگل’ که برای بهار سال ۲۰۱۹ میلادی برنامه ریزی شده بود،خبر داد. این زرمایش بزرگترین تمرین نظامی این کشورهای متحد است که همواره خشم کره شمالی را برمی انگیزد که از آن با عنوان آماده سازی برای تهاجم یاد می کند.
ایلنا