جرمی کوربین: بریتانیا شریک نسل‌کشی اسرائیل در غزه است

جرمی کوربین دولت بریتانیا را به همدستی در نسل‌کشی اسرائیل متهم کرد، تهدید کامرون علیه دادگاه کیفری بین‌المللی را رسوا ساخت و قرار است «دادگاه غزه» را برای شنیدن صدای قربانیان برپا ‌کند. به گزارش ایسنا، «جرمی کوربین»، سیاستمدار سرشناس انگلیسی در گفت‌وگویی تازه، از تشکیل حزب جدید با اصولی چون صلح و عدالت اجتماعی ... جرمی کوربین: بریتانیا شریک نسل‌کشی اسرائیل در غزه است

ادامه

آزادی, اسراییل, انگلیس, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, دیوان داوری لاهه, غرب اروپا, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی

رئیس جمهور ایرلند خواستار مداخله نظامی سازمان ملل در غزه شد

در پی اعلام رسمی قحطی و گرسنگی در غزه توسط سازمان ملل، رئیس جمهور ایرلند با محکومیت اسرائیل خواستار مداخله نیروی بین المللی به منظور تضمین رسیدن کمک‌های بشردوستانه به غزه شد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روزنامه اسرائیلی «جروزالم پست»، «مایکل هیگینز»، رئیس جمهور ایرلند از سازمان ملل متحد خواست برای ... رئیس جمهور ایرلند خواستار مداخله نظامی سازمان ملل در غزه شد

ادامه

اسراییل, اشغالگری, ایرلند, دموکراسی, سازمان ملل, غرب اروپا, فلسطین, گرسنگی, نسل‌کشی

درپی اظهارات سالوینی معاون نخست وزیر ایتالیا، فرانسه سفیر این کشور را احضار کرد

پاریس در پی اظهارات معاون نخست وزیر ایتالیا در مورد پیشنهاد فرانسه برای اعزام سربازان اروپایی به اوکراین سفیر رم را احضار کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، «ماتیو سالوینی» معاون نخست وزیر ایتالیا هفته گذشته درباره پیشنهاد امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه برای اعزام نیروی اروپایی بعد از برقراری آتش‌بس در اوکراین ... درپی اظهارات سالوینی معاون نخست وزیر ایتالیا، فرانسه سفیر این کشور را احضار کرد

ادامه

آمریکا, اوکراین, ایتالیا, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, ناتو

کوربین از تشکیل حزب جدید با راهبرد توزیع عادلانه قدرت و ثروت خبر داد

رهبر پیشین حزب کارگر انگلیس در سخنانی از تأسیس حزب جدید خود با عنوان موقت «حزب شما» خبر داد و اصول و مبانی آن را تشریح کرد. به گزارش ایسنا، «جرمی کوربین» در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه المیادین با اشاره به رویکردهای اصلی حزب جدید خود گفت: این حزب بر صلح و عدم تسلیح اسرائیل ... کوربین از تشکیل حزب جدید با راهبرد توزیع عادلانه قدرت و ثروت خبر داد

ادامه

اسراییل, اشغالگری, انگلیس, صلح, عدالت اجتماعی, غرب اروپا, فلسطین, کودکان, گرسنگی, محیط زیست, نسل‌کشی

سیاستمدار فرانسوی: زلنسکی رئیس‌جمهور مشروع اوکراین نیست

سیاستمدار فرانسوی گفت زلنسکی به این دلیل که مدت‌ها از موعد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اوکراین گذشته مشروعیت برای امضای توافق صلح با روسیه را ندارد. به گزارش ایسنا، «ژان-لوک ملانشون»، بنیانگذار حزب چپگرای «فرانسه تسلیم ناپذیر» در سخنرانی که از طریق شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر شد مشروعیت «ولودیمیر زلنسکی» در ریاست جمهوری اوکراین را ... سیاستمدار فرانسوی: زلنسکی رئیس‌جمهور مشروع اوکراین نیست

ادامه

اروپا, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, صلح, غرب اروپا, فرانسه

برگزاری تظاهرات گسترده علیه سیاست‌های ریاضتی دولت انگلیس درحوزه بهداشت و درمان

هزاران معترض به سیاست های ریاضتی، خصوصی سازی و بهداشتی و درمانی دولت محافظه کار ‘ترزا می’ نخست وزیر انگلیس که منجر به بروز بحران مالی و مشکلات جدی در سازمان خدمات بهداشت ملی انگلیس ( ان اچ اس) شده است، در لندن راهپیمایی کردند.

 

تظاهرکنندگان در جریان این گردهمایی اعتراضی که از روبروی ‘دانشگاه و کالج لندن’ (UCL) شروع شد و تا مقابل دفتر نخست وزیری در قلب لندن ادامه داشت، علیه سیاست‌های ریاضتی ‘می’ در حوزه بهداشت و درمان این کشور، شعار دادند و کاهش بودجه نظام بهداشت عمومی و بسته شدن شماری از مراکز درمانی و بیمارستان‌های عمومی انگلیس را به دلیل مشکلات مالی، محکوم کردند.

 

‘جرمی هانت (وزیر بهداشت انگلیس) شرمت باد، ترزا می شرمت باد’، ‘ان اچ اس مال مردم است’، ‘ان اچ اس را نجات دهید’ و ‘نه به ترزا می’، نه به سیاست های ریاضتی’، از دیگر شعارهای تظاهرکنندگان بود.

 

افراد تظاهرکننده همچنین پارچه نوشته هایی در دست داشتند که بر روی برخی از آنها، ‘ان چ اس’ را نجات دهید’، ‘از هزینه های نظامی بکاهید نه از هزینه های درمانی’، ‘ نه به کاهش بودجه ان اچ اس’ و ‘ از مهاجران استقبال می کنیم’، نوشته شده بود.

 

در این تظاهرات که از سوی گروه مدنی ‘اجتماع مردم’ برنامه ریزی و از سوی تشکل های مدنی از جمله اتحادیه های بزرگ کارگری، مورد حمایت قرار گرفته بود، جزواتی میان مردم پخش ‌شد که در آنها بر اهمیت حمایت حداکثری مردم علیه سیاست‌های ریاضتی ‘می’‌ تاکید شده بود.

 

کارزار ائتلاف توقف جنگ، به عنوان یکی از حامیان این حرکت اعتراضی در پیام تبلیغاتی خود آورده است: سازمان خدمات بهداشت ملی، به دلیل بی توجهی و سیاست های ریاضتی دولت محافظه کار با بحران گسترده ای مواجه است. تحقیقات نشان می دهد که بر اثر سیاست های ریاضتی دولت، تاکنون بالغ بر۱۲۰ هزار تن جان باخته و این در حالی است که دولت به جای بهبود وضعیت سلامت، تمرکز خود را بر افزایش تجهیزات نظامی سوق داده است.

 

در جریان این تظاهرات اعتراضی، شماری از خانواده قربانیانی که بر اثر فقدان تجهیزات بهداشتی در بیمارستان جان باخته اند، سخن گفتند.

 

این تظاهرات در حالی برگزار می شود که سازمان خدمات بهداشت ملی انگلیس، به لحاظ نیروی انسانی و مالی به شدت تحت فشار قرار دارد.

 

شیوع ویروس آنفلوانزا در ماه های اخیر بار بیشتری را افزون بر ظرفیت های این سازمان بهداشتی بر دوش آن قرار داده است، به طوریکه بر اساس گزارش های منتشر شده، هزاران نفر بر اثر ابتلا به این بیماری در بیمارستان های انگلیس بستری هستند و ازدحام در راهروهای بخش اورژانس، به معضلی تبدیل شده است.

 

تازه‌ترین گزارش عملکرد سازمان بهداشت ملی انگلیس، نشان می‌دهد که دست‌کم ۱۰۰ هزار بیمار در زمستان سال جاری به دلیل افزایش شمار بیماران و کمبود امکانات برای رسیدگی به آنها برای انتقال به بخش اورژانس بیمارستان ها، ساعت‌ها در آمبولانس انتظار کشیده‌اند.

 

این گزارش می‌افزاید: در جریان ازدحام ایام کریسمس گذشته، ۲۰ تن در اثر انتظار بسیار طولانی در آمبولانس ها جان باخته اند.

 

سازمان خدمات بهداشت ملی انگلیس (ان اچ اس) برای اولین بار در سال ۱۹۴۸ و پس از پایان جنگ دوم جهانی به منظور ارائه خدمت درمانی به آسیب دیدگان و مجروحین جنگی راه اندازی شد و در حال حاضر با داشتن یک میلیون و ۶۰۰ هزار کارمند، به صورت رایگان به مردم انگلستان خدمات بهداشتی ارائه می کند.

 

این نهاد بهداشتی هم اکنون، ۶۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را در سراسر خاک کشور انگلستان ( انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلندشمالی) تحت پوشش قرار داده است.

 

به گفته منابع انگلیسی، از هر سه نفر شاغل در ‘ان اچ اس ‘، یک نفر در پنج سال آینده درصدد بازنشستگی است و بدین ترتیب این نهاد بهداشتی علاوه بر مشکلات مالی، با بحران کمبود نیروی انسانی نیز مواجه می باشد که این معضل در صورت خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و محدود شدن به کارگیری نیروهای پزشکی از خارج انگلیس به ویژه از اروپا، تشدید خواهد شد.

 

کمبود شدید نیروی انسانی، سبب شده است که بیماران برای درمان باید در نوبت های انتظار طولانی بمانند که این مساله به نارضایی شدید در انگلیس دامن زده است.

 

پیش تر گزارش‌ شده بود که سازمان خدمات بهداشت ملی انگلیس برای کاهش ازدحام بیماران در بیمارستان و افزایش سرعت رسیدگی به آنها، از دانشجویان رشته پزشکی درخواست مساعدت کرده است.

ایرنا

پلیس اسرائیل خواستار محاکمه نتانیاهو شد

به گزارش شبکه ۲ تلویزیون اسرائیل، پلیس “اسرائیل” خودش را آماده انتقال پرونده‌های تحقیق درباره نتانیاهو و اتهامات فساد مالی وارده علیه او به دفتر دادستانی کل کرده است و قرار است اوایل هفته آینده این پرونده‌ها را به همراه توصیه‌های ارائه شده مبنی بر لزوم محاکمه نتانیاهو، به دادستانی کل تحویل دهد.

ادامه

اسراییل, جهان, خبر, فساد