درخواست در برزیل برای تحریم و قطع روابط با اسرائیل

هنرمندان، روشنفکران و سیاستمداران برزیلی از لولا داسیلوا درخواست کردند روابط خود را با اسرائیل قطع کند و تحریم‌هایی را به خاطر جنگ نسل‌کشی جاری در نوار غزه اعمال کند. در این راستا دو اتحادیه بزرگ تجارت نفتی در برزیل از رئیس جمهور این کشور خواستند تا تحریم انرژی را علیه اسرائیل بابت اقدامات وحشیانه ... درخواست در برزیل برای تحریم و قطع روابط با اسرائیل

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, اقتصادی, برزیل, بولیوی, تحریم, جهان, خاورمیانه, شیلی, صهیونیسم, کلمبیا, نسل‌کشی

دادگاه فدرال از اجرای تعرفه‌های ترامپ جلوگیری کرد

یک دادگاه فدرال در آمریکا با صدور حکمی از اجرایی شدن تعرفه‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده بر واردات به این کشور جلوگیری کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، دیوان تجارت بین‌المللی بامداد پنجشنبه اعلام کرد، ترامپ در مساله تعرفه‌ها پا را فراتر از اختیارات خود گذاشته است و قانون اساسی آمریکا ... دادگاه فدرال از اجرای تعرفه‌های ترامپ جلوگیری کرد

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, تحریم, جنگ تجاری, جهان, خبر

رسانه آلمانی: تحریم‌ها مثل قطره‌ای در اقیانوس درآمد روسیه‌اند

روزنامه آلمانی بیلد گزارش داده که تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه کارساز نبوده‌اند و با استناد به درآمدهای چشمگیر صادرات انرژی روسیه، گفته که مسکو با وجود تلاش‌های غرب برای مهار این درآمدها، همچنان به کسب سود ادامه می‌دهد. به گزارش ایسنا، اقتصاد روسیه با وجود محدودیت‌های شدید اقتصادی که پس از تشدید جنگ اوکراین ... رسانه آلمانی: تحریم‌ها مثل قطره‌ای در اقیانوس درآمد روسیه‌اند

ادامه

آلمان, اتحادیه اروپا, اسلواکی, اقتصادی, ایتالیا, بلژیک, تحریم, ترکیه, جهان, چین, روسیه, غرب, گزارش, مجارستان, هندوستان

ایرلند همکاری تجاری با شرکت‌های وابسته صهیونیستها را تعلیق می‌کند

معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه، تجارت و دفاع ایرلند اعلام کرد که این کشور با تصویب قانونی، تجارت با شرکت‌های صهیونیستی مستقر در مناطق فلسطین را به حالت تعلیق در خواهد آورد. به گزارش ایسنا، سیمون هریس، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه، تجارت و دفاع جمهوری ایرلند در پستی در شبکه اجتماعی ایکس ... ایرلند همکاری تجاری با شرکت‌های وابسته صهیونیستها را تعلیق می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, استقلال, اسراییل, ایرلند, تحریم, جهان, خبر, صهیونیسم, غرب اروپا, فلسطین, کودکان

افشاگری وال استریت ژورنال از مکالمات خصوصی ترامپ با رهبران اروپا

به گزارش رسانه آمریکایی، ترامپ در گفت‌وگویی خصوصی به رهبران اروپایی مدعی شده است که پوتین آماده پایان دادن به جنگ نیست. به گزارش ایسنا، سه فرد مطلع به روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال گفتند، در تماس تلفنی روز دوشنبه، دونالد اروترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به رهبران اروپایی گفته که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، آماده پایان ... افشاگری وال استریت ژورنال از مکالمات خصوصی ترامپ با رهبران اروپا

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, انگلیس, اوکراین, ایتالیا, تحریم, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, صلح, فرانسه, گزارش

بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ جهان در حال فرار از بازار ایران هستند

به گزارش افکارنیوز، پایگاه خبری واشنگتن فری بیکن در گزارشی با اشاره به نزدیک شدن به زمان اجرای دور تازه تحریم‌های آمریکا علیه ایران در اواسط آبان ماه گزارش داد که شرکت‌های بین‌المللی در سراسر آمریکا و اروپا در حال تعیین خط و خطوط خود برای خروج از بازار ایران هستند.

 

چند تن از مقامات آمریکایی که در نشست‌های پشت درهای بسته در این زمینه حضور داشته‌اند می‌گویند که طی ماه گذشته دیدارهای زیادی با بانکدارها و روسای شرکتهای بین المللی برگزار کرده‌اند تا سیاست‌های تازه دولت دونالد ترامپ در زمینه تحریم‌های جدید را برای آنها تشریح کنند.

 

این گزارش مدعی است که ۳۱ شرکت اروپایی و آسیایی اعلام کرده‌اند که بازار ایران را ترک خواهند کرد. طبق گزارش اندیشکده دفاع از دموکراسی‌ها شرکت‌های توتال فرانسه، پژو، بی پی، مائرسک، ایرباس، آلیانز آلمان، میتسوبیشی، مزدا، انی ایتالیا و زیمنس از جمله این شرکتهای بزرگ هستند.

 

چندین منبع نزدیک به این مباحث به فری بیکن گفته‌اند که دولت ترامپ به طور واضح مشخص کرده است که کسی که در کنار ایران بایستد با تحریم‌ها و جریمه‌های سنگینی روبرو خواهد شد.

این منابع همچنین مدعی هستند، برخی از بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ که به همراه برخی متحدان اروپایی قصد داشتند محدودیت‌ها و تحریم‌های جدید واشنگتن علیه ایران را دور بزنند طی هفته‌های اخیر به خاطر هشدارهای شدید دولت آمریکا تلاش‌ها و اقدامات خود را(برای دور زدن تحریم‌ها)کاهش داده‌اند.

 

براساس این گزارش، این دیدارها درحالی برگزار می‌شود که تعدادی از مقامات سابق دولت باراک اوباما نیز همزمان دیدارهایی با اروپایی انجام داده‌اند که اهدافش در جهت مخالف دیدارهای مقامات دولت ترامپ بوده است. این اقدامات مقامات دولت اوباما، از جمله جان کری که چندین دیدار با وزیر خارجه ایران داشته است، موجی از انتقاد را در کاخ سفید به دنبال داشته است.

 

برخی از همین مقامات آمریکایی به واشنگتن فری بیکن گفته‌اند که تعدادی از شرکت‌ها و بانک‌ها بعد از مطلع شدن از جزئیات تحریم‌های آمریکا و رویکرد متفاوت دولت ترامپ نسبت به دولت اوباما قول داده‌اند که در راستای این تحریم‌ها عمل کنند.

 

ریچارد گرنل سفیر آمریکا در برلین که نقش فعالی در این کمپین ضدایرانی در رایزنی با شرکت‌های خارجی دارد به فری بیکن گفت که بین واقعیت عالم تجارت و مواضع سیاستمداران تفاوت زیادی وجود دارد. وی تاکید کرد که رهبران جهانی درحال تشخیص منظور ترامپ از تحریم‌های جدید علیه ایران هستند.

 

مقامات دولت ترامپ همچنین می‌گویند که براساس بیانیه های برخی موسسات بزرگ مالی آمریکا از جمله سی تی بانک و جی پی مورگان در زمینه مواضع آنها برای قطع ارتباط با ایران، دولت ترامپ می‌تواند ارتباط ایران با سوئیفت را نیز قطع کند.

 

براساس این گزارش، ریچارد گرنل و تیم او در کنگره آمریکا نیز موفق شده اند نظر نمایندگان را نسبت به دیپلماسی خود برای دور نگاه داشتن بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ از ایران جلب کنند.

لاوروف: آیا زمان آن نرسیده اتحادیه اروپا مستقل از آمریکا تصمیم‌گیری کند؟ اتحادیه اروپا تحریم‌های روسیه را ۶ ماه دیگر تمدید کرد

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، شورای اتحادیه اروپا امروز پنجشنبه اعلام کرده است که اتحادیه اروپا تحریم ها علیه افراد و شرکت های روسی را به خاطر اقدامات تضعیف کننده و تهدیدکننده علیه حاکمیت ارضی و ملی اوکراین به مدت شش ماه دیگر تمدید می کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, بلژیک, تحریم, جهان, خبر, روسیه

حذف دلار از مبادلات تجاری سه‌جانبه روسیه، ترکیه و ایران

در جلسه‌ای که دیروز با حضور روسای جمهور ایران، ترکیه و روسیه، وزیر نفت و رئیس کل بانک مرکزی صورت گرفته، مقرر شد تا روابط بانکی تسهیل و دلار از مبادلات تجاری سه‌جانبه حذف شود.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, ترکیه, جهان, خبر, روسیه