نیویورک‌تایمز: آمریکا تمام بودجه ناتو را قطع می‌کند!

نیویورک‌تایمز نوشته که دولت آمریکا در حال بررسی بودجه پیشنهادی است که در صورت تصویب، «تقریبا تمام بودجه تخصیصی به نهادهای بین‌المللی از جمله سازمان ملل و ناتو» را قطع خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت که دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی ... نیویورک‌تایمز: آمریکا تمام بودجه ناتو را قطع می‌کند!

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جهان, خبر, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, ناتو

مذاکرات آمریکا با ۷۰ کشور برای به انزوا کشاندن چین با حربه تعرفه‌ها

رسانه آمریکایی به نقل از منابع مطلع نوشته دولت آمریکا از مذاکرات تجاری اخیر خود با کشورهای مختلف در پی تعرفه‌های گمرکی گسترده‌ای که بر واردات کالاها اعمال کرده است، برای امتیازگیری از شرکای تجاری آمریکا به منظور به انزوا کشاندن چین استفاده می‌کند. به گزارش ایسنا،‌ منابع مطلع می‌گویند دولت ترامپ برنامه دارد از ... مذاکرات آمریکا با ۷۰ کشور برای به انزوا کشاندن چین با حربه تعرفه‌ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش, ویتنام

جبهه مشترک سوسیالیستی چین و ویتنام علیه سیاست‌های قدرت‌طلبانه

رئیس جمهور چین در دیدار با همتای ویتنامی خود، خواستار همکاری مشترک دو کشور برای مقابله با سیاست‌های قدرت‌طلبانه و یکجانبه‌گرایی شد. باشگاه خبرنگاران به نقل از النشره: شی جین پینگ، رئیس جمهور چین از چین و ویتنام خواست به طور مشترک با سیاست قدرت و یکجانبه گرایی مخالفت کنند. او در دیدار با رئیس ... جبهه مشترک سوسیالیستی چین و ویتنام علیه سیاست‌های قدرت‌طلبانه

ادامه

آسیا, آمریکا, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سوسیالیسم, ویتنام

شکست‌های پیاپی در طرح‌های هایپرسونیک آمریکا

در حالی‌که چین و روسیه با سرعت در حال گسترش زرادخانه‌های هایپرسونیک خود هستند، آمریکا با لغو پیاپی طرح های خود از رقابت عقب نشسته است. به گزارش باشگاه حبرنگاران به نقل از یوراسین تایم: در ادامه شکست‌های پرهزینه آمریکا در توسعه تسلیحات هایپرسونیک، نیروی دریایی ایالات متحده به‌طور رسمی برنامه موشکی «تهاجمی ضد سطح ... شکست‌های پیاپی در طرح‌های هایپرسونیک آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اوکراین, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, گزارش, هندو پاسیفیک

سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

نوشته تیلور دورل در نشریهٔ پیپلز ورلد، نشریهٔ حزب کمونیست آمریکا، ۱۲ مارس ۲۰۲۵ (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در این عکس که در ۲۷ اکتبر ۲۰۲۰ (۶ آبان ۱۳۹۹) گرفته شده است، لونگ شیولین (سمت راست)، یکی از کادرهای حزب کمونیست چین، در حال گفت‌وگو با شی باسان، بانویی روستایی، در روستای شیبادونگ، واقع در ولایت ... سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, اقتصادی, انگلیس, جهان, چین, حزب کمونیست, دیدگاه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, شرق آسیا, شیلی, طبقه کارگر, فئودالی, فقرزدایی, کشاورزی, لنین

بازگشت هواپیماهای مسافربری روسی به ایران

انجام «توافق معین» بین طرف های ایرانی و روسی برای سوخو سوپرجت ۱۰۰ پیشرفته ترین هواپیمای مسافربری ساخت روسیه با همکاری شرکت های غربی مطابق استاندارد اروپا، می تواند بازگشت دوباره هواپیماهای روسی به بازار سفرهای هوایی ایران باشد.

 
الکساندر نوواک وزیر انرژی روسیه و رئیس روسی کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور گفت: همکاران ما اعلام کرده اند، برای ۱۲ فروند هواپیمای سوخو سوپرجت با طرف های ایرانی توافق معین شده است و در آینده نزدیک هم امکان تحویل ۳۰ هواپیما را بررسی می کنیم.

 
وی روز یکشنبه به شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه گفت: در مورد امکان فروش هواپیماهای مسافربری سوخو سوپرجت ۱۰۰هم باید بگویم که ایرانی ها امکان خرید آن را از روسیه بررسی می کنند و در حال مذاکره با طرف های ایرانی در این زمینه هستیم.

 
رسانه روسی اسپوتنیک نیز همزمان در این باره نوشت: مذاکرات برای احتمال فروش هواپیماهای سوخو سوپر جت ۱۰۰ به ایران ۱۸ ماه پیش آغاز شد.

 
این رسانه همچنین افزوده است: موضوع تحویل هواپیماهای سوپرجت در سطح عالی در دستور کار مذاکرات اخیر (هشتم فروردین) حسن روحانی و ولادیمیر پوتین رئیسان جمهوری ایران و روسیه در مسکو قرار گرفت.

 
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در جمعبندی سفر دو روزه همتای ایرانی اعلام کرد که مسکو می تواند افزون بر سوپر جت ۱۰۰، بالگردهای اورژانس نیز به ایران بدهد.

 
بنا به اعلام این رسانه، پوتین افزود: در جریان مذاکرات، راههای گسترش همکاری در رشته ماشین سازی و هواپیمای مسافربری به بحث گذاشته شد و تحویل سوپر جت و بالگردهای امدادی به ایران هم مورد توجه قرار گرفت.

 
در چارچوب پیشنهادهای مطرح شده، پرواز هواپیماهای مسافربری روسی در ایران افزون بر رفع بخشی از نیازهای داخلی، برای روسیه هم در بازار پررقابت هواپیمایی می تواند دستاوردهای خوبی داشته باشد.

 
پیشنهاد فروش هواپیمای سوپرجت به ایران تقریبا نزدیک به زمان آغاز اجرای برجام در حدود ۱۸ ماه قبل به تهران داده شد و بارها نیز از سوی مقام های روسی مورد اشاره قرار گرفت.

 
حتی آذر ماه سال ۹۴ در جریان برگزاری نمایشگاه تخصصی روسیه که با حضور دنیس مانتوروف وزیر صنعت و تجارت روسیه در تهران برگزار شد، یک فروند از این هواپیماها نیز به نمایش در آمد.

 
الکساندر شاروف مدیر شرکت روسی ایران اکسپو نیز به اسپوتنیک گفته است که ایران نیاز شدیدی به هواپیما دارد و اگر در عالی ترین سطح در این باره مذاکره و توافق شود، می توان آن را یکی از گام های مهم در این زمینه دانست.

 
شاروف معاون رئیس بخش ایران باشگاه کاری سازمان همکاری شانگهای همچنین گفته است: احتمال می رود، هواپیماهای « ام.اس-۲۱»، « توپولف۲۰۴» و مدل های دیگر هم به ایران تحویل شود.

 
چهارم اسفند سال ۹۵ نیز روسیه افزون بر پیشنهاد فروش هواپیمای سوپرجت، همکاری در ساخت مشترک ایلیوشین ۱۱۴ را به ایران پیشنهاد کرد.

 
نوواک وزیر انرژی روسیه گفت: مسکو علاقه مند به راه اندازی خط تولید قطعات و تجهیزات هواپیماهای روسی در ایران است و اگر پیشنهادی دریافت کنیم، آماده بررسی هستیم.

 
وی همچنین یادآوری کرد که تولید مشترک هواپیمای نوسازی شده ایلیوشین-۱۱۴ را به طرف ایرانی پیشنهاد کرده و شرکت های روسی با شرکای ایرانی برای تنظیم پیشنهادها و توافق های معین، همکاری می کنند.

 
مانتوروف وزیر صنعت و تجارت روسیه هم پیش از این نیز از علاقه مسکو برای مشارکت موسسات مرتبط ایرانی برای تولید قطعات هواپیمای میان برد ام سی ۲۱ خبر داده بود که مدتی بعد نیز تهران می تواند این هواپیما را خریداری کند.

 
اکنون هرچند مذاکرات ادامه دارد ولی اصلی ترین گزینه سوخوی سوپر جت ۱۰۰ است که به عنوان نخستین هواپیمای صد نفره دنیا «FLY-BY-WIRE» هدایت می شود.

 
براساس اطلاعات فنی ارائه شده، این هواپیما هیچ تفاوتی با هواپیماهای مدرن «ایر باس» ندارد و سطوح فرامین هواپیما توسط فرمان های الکترونیکی هدایت می شوند و در نتیجه با کمترین میزان فشار بر خلبان بیشترین میزان دقت را دارد.

 
گزارش شده که این هواپیما محصول همکاری مجموعه ای از صنایع هواپیمایی غرب و شرق است و تمامی سازندگان قطعات اصلی آن مثل موتور، های فرود، سامانه های الکترونیکی و دیگر قطعات توسط کمپانی های معروف آمریکایی و اروپایی مانند Goodrich, Sutton و.. است.

 
براساس مشخصات اعلام شده، این هواپیما با توجه به تعداد صندلی ها، قدرت موتور و همچنین فرکانس های مختلف می تواند در تمامی فرودگاه های ایران با وضعیت جغرافیایی متفاوت تا سقف ۶ پرواز در روز فعالیت کند.

 
روسیه هفت سال پیش بهره برداری از این نوع هواپیماها را آغاز کرد. تا کنون سفارش ساخت ۱۹۷ فروند نیز دریافت شده که ۴۹ فروند آن در اختیار شرکت های هوایی روسی و کشورهای مختلف قرار گرفته است.

 
خردادماه سال گذشته روسیه در قالب یک قرارداد ۱۵ فروندی، نخستین سوپرجت ۱۰۰ را به شرکت هواپیمایی ایرلندی City Jet در شهر ونیز ایتالیا تحویل داد که یک موفقیت برای صنعت هواپیما سازی روسیه بشمار می رود.

 
روسیه که اکنون صنعت هواپیماسازی برجای مانده از دوران شوروی را بازسازی کرده است، می خواهد با برگ برنده هواپیمای مدرن سوپرجت و همچنین اتکا به تولیدات چند شرکت معتبر و خوشنام که سابقه ای از بروز سوانح هوایی ندارند، در بازار بین المللی به ویژه ایران حضور بیشتری یابد.

 
روسیه، افزون بر سوپر جت ۱۰۰، امیدوار است با هواپیمای مسافربری جدید МС-۲۱ بتواند مشتریان بیشتری از کشورهای مختلف جهان از جمله ایران را جذب کند و به تازگی نیز قرارداد فروش شش فروند از این نوع هواپیماها را با مصر امضا کرده است.

 
МС-۲۱ نیز که با هدف افزایش سهم روسیه در بازار هوایی جهان در برابر شرکت های غربی طراحی شده، نسبت به دیگر هواپیماهای ساخت این کشور جایگاه کیفی و فنی بالاتری دارد و قرار است بهره برداری از نوع MC-21-200 آن به زودی آغاز شود.

 
این هواپیما برای پوشش پروازهای میان برد و کوتاه برد با مزیت کاهش هزینه ها در سه مدل MC-21-200 با ۱۵۰ مسافر، MC-21-300 با ۱۸۱ سرنشین و MC-21-400 با ظرفیت ۲۱۲ مسافر با بدنه کم قطر، قابلیت گسترده عملیاتی برای عرضه در بازار هوایی روسیه و جهان ساخته می شود.

 
طول مناسب مسافت پروازی، توانمندی ویژه بهره برداری در فرودگاه های مختلف، امکان پرواز در تمامی شرایط و تمامی مناطق آب و هوایی و در همه ساعت شبانه روز و فرودگاه های کوهستانی از دیگر قابلیت های این هواپیمای مسافری اعلام شده است.

 
از سوی دیگر، آغاز دوباره پرواز هواپیماهای روسی در ایران از نوع پیشرفته می تواند برای دیگر مشتریان بازار هوایی در جهان تبلیغات خوبی باشد.

ایرنا

روسیه: ایران ۱۲ فروند هواپیمای سوپرجت ۱۰۰ از روسیه می‌خرد

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه گفت، توافق نهایی بین ایران و روسیه برای خرید ۱۲ فروند هواپیمای مسافربری به دست آمده است.   نواک گفت، ایران نسبت به خرید ۱۰۰ فروند هواپیمای میان برد سوپرجت ۱۰۰ سوخو ابراز علاقمندی کرده، اما تاکنون تنها در مورد ۱۲ هواپیما توافقنامه منعقد شده است. ... روسیه: ایران ۱۲ فروند هواپیمای سوپرجت ۱۰۰ از روسیه می‌خرد

ادامه

اقتصادی, ایران, خبر

مخالفت آمریکا، مانع دستیابی گروه ۲۰ به‌توافق در زمینه تجارت آزاد

به گزارش یورو نیوز، وزیران دارایی کشورهای عضو گروه ۲۰۱۲ (G20) در نشست خود در شهر بادن-بادن آلمان در دستیابی به توافق در زمینه تجارت آزاد و تغییرات اقلیمی ناکام ماندند.   در بیانیه پایانی این نشست به دلیل مخالفت آمریکا برخلاف سنت مرسوم نشست های گروه ۲۰ تنها اشاره ای جزئی به تجارت آزاد ... مخالفت آمریکا، مانع دستیابی گروه ۲۰ به‌توافق در زمینه تجارت آزاد

ادامه

اقتصادی, المان, جهان, خبر

برنامه چین و روسیه برای عبور از دلار

بانک‌های مرکزی چین و روسیه در حال همکاری هایی در بخش مالی و بانکی هستند که می‌تواند زمینه ساز عبور آنها از دلار آمریکا باشد.   هر دو کشور به دلیل بالا رفتن نرخ بهره بانکی در آمریکا تحت فشار هستند و روسیه به علت تحریم های آمریکا و چین نیز به دلیل زیر فشار ... برنامه چین و روسیه برای عبور از دلار

ادامه

اقتصادی, جهان, چین, روسیه, گزارش

تیم اقتصادی روحانی مرید و مروج لیبرال سرمایه­ داری است!

۴۰ اقتصاددان در نامه به روحانی کی نویسند تیم اقتصادی شما مرید و مروج لیبرال سرمایه­ داری است   به گزارش خبرگزاری مهر، ۴۰ استاد و پژوهشگر اقتصاد در نامه ای به رئیس جمهور ابتدا به اشتباه بودن سیاست های اقتصادی دولت یازدهم اشاره کرده و از بی توجهی مسئولان دولتی به دیدگاه های غیرسیاسی ... تیم اقتصادی روحانی مرید و مروج لیبرال سرمایه­ داری است!

ادامه

اقتصادی, ایران, خبر