مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

در واکنش متقابل و قاطعانه به اقدام دوم آوریل ۲۰۲۵ دولت آمریکا مبنی بر اعلام “تعرفه های متقابل” بر کالاهای وارداتی از چین، شورای دولتی چین روز جمعه چهارم آوریل تصویب کرد که از ساعت ۱۲ و ۰۱ دقیقه دهم آوریل، تعرفه های اضافی را بر کالاهای وارداتی از مبدأ ایالات متحده اعمال خواهد کرد. ... اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

بازگشت جنگ تجاری به روابط آمریکا و اروپا

مسئول ارشد تازه بازرگانی اتحادیه اروپا روز یکشنبه به واشنگتن هشدار داد در صورتی که از اعمال تعرفه‌های بیش از هفت میلیارد دلاری بر کالاهای تولیدی کشورهای عضو صرف نظر نکند، با اعمال عوارض اضافی بر صادراتش به اروپا روبه رو خواهد شد.

 

به گزارش ایرنا از روزنامه فایننشال تایمز؛ والدیس دومبروسکیسن همچنین با درخواست حل و فصل اختلافات ۲ طرف بر سر تعرفه‌های بازرگانی بر هواپیماهای ایرباس و بوئینگ، افزود: برطرف کردن مشکلات روابط اروپا با ایالات متحده، اولویت نخست اتحادیه اروپاست و این کشور باید به عنوان اقدام اعتمادساز، تعرفه های مرتبط با ایرباس را لغو کند.

 

فاینننشال تایمز به نقل از وی افزود: مسلم است در صوتی که ایالات متحده تعرفه‌های خود را لغو نکند، چاره‌ای جز اعمال تعرفه‌های اروپایی بر کالاهای تولیدی آمریکا نداریم.

 

به گزارش ایرنا؛ مناقشه ایرباس – بوئینگ، یکی از اختلاف‌های آمریکا و اتحادیه اروپاست که از زمان روی کار آمدن «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۷ شدت گرفته است. با اینکه پیش از این گفته شده بود که مناقشه تجاری ۲ طرف درمورد پرداخت یارانه‌های دولتی به شرکت‌های هواپیماسازی ایرباس اروپا و بوئینگ آمریکا در حال نتیجه گیری در سازمان تجارت جهانی است، اما به نظر می‌رسد که مقامات اروپایی نسبت به عزم واشنگتن برای حل و فصل این مناقشه امیدی ندارند.

 

این مناقشه از سال ۲۰۰۴ آغاز شد؛ که آمریکا، چهار کشور انگلیس، فرانسه، آلمان و اسپانیا را به پرداخت یارانه های غیرقانونی برای حمایت از تولید برخی محصولات ایرباس متهم کرد. در پرونده جداگانه‌ای که در سال ۲۰۰۵ به جریان افتاد، اتحادیه اروپا، شرکت بوئینگ را متهم کرد که ۱۹ میلیارد و یکصد میلیون دلار یارانه از بخش‌های مختلف دولت آمریکا دریافت کرده است.

 

این مناقشه پیش تر حق وضع تعرفه‌ها بر ۷.۵ میلیارد دلار کالاهای اروپایی از سوی آمریکا را به خاطر پرداخت یارانه اتحادیه اروپا به ایرباس اعطا کرده بود.

 

آمریکا و اتحادیه اروپا در ۲ سال گذشته در مورد موضوعات دیگر تجاری و تعرفه‌ای علیه یکدیگر اقدام کرده‌اند. پیش از وضع تعرفه‌های سال گذشته آمریکا بر ایرباس، دولت آمریکا با وضع تعرفه علیه فولاد وارداتی از اتحادیه اروپا، بروکسل را با مشکلاتی روبرو کرده بود.

 

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین پیش‌تر تهدید کرده بود که صنعت خودروسازی اروپا را مجازات تعرفه‌ای کند که بیش از همه آلمان را نگران کرد.

رویترز ؛ تهران راه واقعی عبور از تحریم‌ها را پیدا کرده است

خبرگزاری رویترز گزارش داد: تهران با ایستادگی ایرانیان و عملی‌شدن سازوکار حمایت از مبادلات تجاری ایران و اروپا، راه واقعی عبور از تحریم‌ها را پیدا کرده است.

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, المان, امریکا, انگلستان, ایران, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, فرانسه, مذاکرات اتمی

چین خواستار تعمیق مشارکت راهبردی جامع دوجانبه با ایران شد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز شنبه در ارتباط با سفر محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران به کشورش گفت که چین خواستار تعمیق مشارکت راهبردی جامع دوجانبه با ایران است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, جهان, چین, خبر, سازمان ملل

آلمان؛ در سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران مشارکت نمی‌کنیم

وزارت خارجه آلمان در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا اعلام کرد این کشور در سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران مشارکت نخواهد کرد.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, ایران, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, غرب اروپا