همه چیز به ضرر کارگران است؛ نتیجه حق‌طلبی، اخراج از کارخانه!

من را از کارخانه بیرون کردند؛ از روز اول، خواسته‌ام پرداخت حق بیمه بود که به خاطر آن به من اهانت کردند و من را مورد ضرب و شتم قرار دادند، هنوز هم حق بیمه‌ام واریز نشده؛ از ابتدای امسال فقط یک ماه حق بیمه کارگران آب معدنی داماش به حساب تامین اجتماعی واریز شده…. ... همه چیز به ضرر کارگران است؛ نتیجه حق‌طلبی، اخراج از کارخانه!

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, درمان, عدالت اجتماعی, گزارش, مغیشت

تجمع کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران دراعتراض به کار زیر نظر پیمانکار

کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران در اعتراض به وضعیت شغلی خود مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند. به گزارش خبرنگار ایلنا، امروز، دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴، کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران در اعتراض به وضعیت شغلی خود مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند. این کارگران به قراردادهای پیمانکاری معترض هستند و می‌گویند: حقوق ما اداره ... تجمع کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران دراعتراض به کار زیر نظر پیمانکار

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

تجمع کارگران پیمانکاری شرکت نفت و گاز گچساران در اعتراض به ادامه فعالیت پیمانکاران+ فیلم

روز دوشنبه سوم شهریور کارگران ارکان ثالث (پیمانکاری) شرکت نفت و گاز گچساران برای پیگیری مطالبات خود بار دیگر تجمع کردند و در راس خواستهای خود بر حذف پیمانکاران تاکید نمودند. این تجمع در واقع اعتراضی بود به پیش نویس جدید دولت در مورد تبدیل وضعیت کارگران ارکان ثالث نفت که با حفظ شرکتهای پیمانکاری، ... تجمع کارگران پیمانکاری شرکت نفت و گاز گچساران در اعتراض به ادامه فعالیت پیمانکاران+ فیلم

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فیلم, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

جنایت هولناک در خان یونس؛ افراد زیر ۱۸ سال این فیلم را مشاهده نکنند

اسرائیل امروز با حمله هوایی به بیمارستان ناصر در شهر خان‌یونس جنایت هولناکی مرتکب شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، اسرائیل امروز با حمله هوایی به بیمارستان ناصر در شهر خان‌یونس جنایت هولناکی را مرتکب شد. در این جنایت دستکم ۱۶ نفر به شهادت رسیدند که اسامی آنها به شرح زیر ... جنایت هولناک در خان یونس؛ افراد زیر ۱۸ سال این فیلم را مشاهده نکنند

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, خبرنگاران, فلسطین, فیلم, نسل‌کشی

فنلاند: وضعیت غزه، شکست بشریت است

رئیس‌جمهور فنلاند با تاکید بر اینکه اسرائیل در نوار غزه قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند، گفت وضعیت در این منطقه تحت‌ محاصره، شکست بشریت را به نمایش می‌گذارد. به گزارش ایسنا، «الکساندر استاب»، رئیس جمهور فنلاند امروز (دوشنبه) بیان داشت وضعیت در نوار غزه یک فاجعه انسانی به شمار می‌رود که شکست بشریت را رقم ... فنلاند: وضعیت غزه، شکست بشریت است

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, شمال اروپا, فلسطین, فنلاند

بازداشت صدها تن از دراویش گنابادی و بی‌خبری از وضعیت دراویش مجروح

در حمله نیروهای لباس شخصی و بسیجی به تجمع دراویش در اطراف خانه قطب این گروه در منطقه پاسداران تهران در روزهای ۳۰ بهمن و اول اسفند، صدها تن از دراویش زخمی و بازداشت شده‌اند که از وضعیت تعداد زیادی از آنان اطلاعی در دست نیست.

 

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، بیش از ۳۰۰ تن از دروایش در جریان حمله نیروهای لباس شخصی و بسیجی به تجمع دراویش در منطقه پاسداران تهران بازداشت شدند.

 

شماری از دراویش مرد علیرغم جراحت‌های جدی به ندامتگاه تهران بزرگ و ده‌ها زن بازداشت شده پس از تهفیم اتهام به زندان قرچک ورامین منتقل شده‌اند.

 

تعداد زیادی از بازداشت شدگان در پی حمله نیروهای لباس شخصی دچار جراحت‌هایی مانند شکستگی سر و دست و پا شده‌اند ولی بدون معالجه به زندان انتقال یافته‌اند.

 

گفته می شود سه تن از آنان از جمله رضا انتصاری، کسری نوری و بهنود رستمی پس از زخمی شدن با گلوله ماموران پلیس و لباس شخصی و اغما به بیمارستان منتقل شده‌اند و پس از آن خبر جدیدی از آنان در دسترس نیست؛ مقامات قضایی و امنیتی در پیگیری خانواده ها از پاسخگویی خودداری می کنند.

 

از محل نگهداری و وضعیت سلامتی لیلی نایب‌زاده یکی از زنان بازداشت شده که باردار است، نیز اطلاعی در دست نیست.

 

شایان ذکر است که بازداشت دراویش در سراسر کشور همچنان ادامه دارد و نیروهای امنیتی با در روز گذشته با یورش به منزل شماری از دروایش آنان را بازداشت کرده اند.

 

زنان درویش بازداشت شده پس از بازداشت به «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور»، «تبلیغ علیه نظام»، «شرکت در تجمعات غیرقانونی» و «اخلال در نظم و آسایش عمومی» تفهیم اتهام شده اند و بدون رعایت اصل تفکیک جرایم در بند ۳ زندان قرچک ورامین نگهداری می شوند.

 

تجمع دوشنبه ۳۰ بهمن دراویش با دخالت پلیس و نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد.

 

جمعی از دراویش گنابادی روز دوشنبه ۳۰ بهمن در اعتراض به تداوم بازداشت درویش سالخورده، نعمت الله ریاحی، مقابل کلانتری خیابان پاسداران تجمع کرده و شعار دادند که با دخالت نیروهای یگان ویژه به خشونت و درگیری شدید دراویش با ماموران منجر شد و این درگیری در گلستان هفتم پاسداران محل زندگی قطب این فرقه به اوج خود رسید.

 

این تجمع و درگیری پس از آن، حدود دو هفته پس از درگیری نیروهای امنیتی و لباس شخصی با دراویش در مقابل خانه نورعلی تابنده، از دراویش گنابادی، صورت گرفت.

 

در نهایت پس از نزدیک به یک روز ناآرامی در خیابان محل زندگی نورعلی تابنده، ماموران امنیتی محل را ترک کرده و نیروهای پلیس برای جلوگیری از درگیری‌های بیشتر مستقر شدند.

 

طی سال‌های اخیر تعداد زیادی از دراویش گنابادی به اتهام‌‌های امنیتی بازداشت و زندانی شده‌اند.

صبح امروز ؛ کارگران گروه ملی فولاد اهواز مقابل ساختمان استانداری تجمع کردند

تجمع کارگران فولاد اهواز از ساعت ۹ صبح امروز ، شنبه، ۵ اسفند ماه در حالی مقابل ساختمان استانداری خوزستان برپا شد که روز گذشته نیز تجمع مشابهی در مصلی اهواز برپا شد.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, کارگری

رضا شهابی کارگر زندانی علیرغم ادامه درمان به‌زندان اوین بند ۲۰۹ بازگشت

رضا شهابی از اعضای هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی که در حال حاضر در زندان اوین بند ۲۰۹ درحال سپیری کردن محکومیتش است بعلت شرایط بد جسمانی و وخامت شدید حالش که منجر به دو بار سکته مغزی در زندان شد درتاریخ ۱۹بهمن از بند ۲۰۹ اوین برای ادامه مداوای پزشکی به مرخصی ... رضا شهابی کارگر زندانی علیرغم ادامه درمان به‌زندان اوین بند ۲۰۹ بازگشت

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, کارگری

اعتراض شاپرک شجری‌ زاده به حجاب اجباری در قیطریه منجر به دستگیری و ضرب و شتم وی شد + ویدیو

چهارشنبه دوم اسفند در خیابان قیطریه تهران شاپرک شجری‌ زاده به حجاب اجباری اعتراض کرد. او با چوبی که شال سفید خود را بر آن زده بود از سوی مأموران دستگیر شد.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, زنان