مدودف: فنلاند در تدارک جنگ با روسیه است

معاون شورای امنیت روسیه هشدار داد که هلسینکی پس از پیوستن به ناتو در پوشش اقدامات به اصطلاح دفاعی، عملا در حال آماده‌سازی برای جنگ با روسیه است و افزود که ممکن است مسکو غرامت کامل خسارات وارده به این کشور در جنگ جهانی را از فنلاند طلب کند. به گزارش ایسنا، «دیمیتری مدودف» معاون ... مدودف: فنلاند در تدارک جنگ با روسیه است

ادامه

اتحاد شوروی, اروپای شمالی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح, فرانسه, فنلاند, ناتو

روزنامه لبنانی: سخنان ترامپ اعتراف به موازنه قدرت جدیدی است که شانگهای در جهان ایجاد کرده است

روزنامه لبنانی «البناء» سخنان اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا درباره روسیه و چین را اعتراف به قدرت اجلاس اخیر سازمان همکاری شانگهای در چین دانست. به گزارش ایرنا، روزنامه البناء روز شنبه در گزارشی درباره اجلاس اخیر شانگهای در شهر تیانجین چین و دستاوردهای آن نوشت: بسیاری از کارشناسان امور بین الملل و مسائل ... روزنامه لبنانی: سخنان ترامپ اعتراف به موازنه قدرت جدیدی است که شانگهای در جهان ایجاد کرده است

ادامه

آمریکا, اقتصادی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, سیاسی, شانگ‌های, شرق آسیا, هندوستان

دعوت قانونگذاران آمریکایی از همتایان روس برای سفر به واشنگتن

عضو جمهوری‌خواه کنگره آمریکا گفت قانونگذران مایلند میزبان اعضای پارلمان روسیه در واشنگتن باشند. به گزارش ایسنا، «آنا لونا» قانونگذار جمهوری‌خواه آمریکایی گفت: «ما به دنبال میزبانی از قانونگذاران روسی در واشنگتن دی.سی هستیم. آمریکا می‌تواند شریک و متحد تجاری بسیار بهتری برای روسیه نسبت به چین باشد و ما مشتاقیم که این رویه را ... دعوت قانونگذاران آمریکایی از همتایان روس برای سفر به واشنگتن

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا

هشدار مسکو به ژاپن درباره همکاری با ناتو علیه روسیه و چین

دستیار رئیس‌جمهور روسیه با ابراز نگرانی از احتمال استفاده ناتو از ناوگان خود در نبرد، گفت: امیدوار است ژاپن از پیگیری سیاست نظامی‌گری در قبال روسیه و چین دست بردارد. به گزارش ایسنا، «نیکولای پاتروشف» دستیار «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه گفت که ناتو قصد دارد از ناوگان ژاپن برای انجام عملیات جنگی در ... هشدار مسکو به ژاپن درباره همکاری با ناتو علیه روسیه و چین

ادامه

آسیا, اروپا, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, شرق اروپا, صلح, غرب, ناتو

روایت سی‌ان‌ان از اجلاس سران شانگهای؛ شی و پوتین، شانه به شانه در کنار هم

شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا در گزارشی درباره نشست سران سازمان همکاری شانگهای در تیانجین چین نوشت: این اجلاس تاکیدی دیگر برای نزدیکی بیشتر چین و روسیه بود و رهبران آنها شانه به شانه هم در آن حضور یافتند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، شبکه خبری سی‌ان‌ان در گزارشی درباره نشست رسمی سران سازمان همکاری شانگهای ... روایت سی‌ان‌ان از اجلاس سران شانگهای؛ شی و پوتین، شانه به شانه در کنار هم

ادامه

آسیا, آمریکا, اقتصادی, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شانگ‌های, شرق آسیا, غرب, کره شمالی, گزارش

اوکراین: به گنبد آهنین نیاز نداریم چون ناکارآمد است

«الکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین در اظهاراتی تازه در جریان یک کنفرانس به میزبانی شرکت رسانه‌ای و مجله آمریکایی «فوربس» سامانه گنبد آهنین اسرائیل را ناکارآمد خواند.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، بنا بر گزارش «یاهو نیوز»، الکسی رزنیکوف وزیر دفاع اوکراین اعتقاد دارد که آسمان اوکراین امن است البته از امنیت ۱۰۰ درصدی برخوردار نیست و اوکراین به سامانه پدافندی خاص خودش نیاز دارد و به «گنبد آهنین» نیازی ندارد.

 

رزنیکوف در جریان کنفرانس به میزبانی شرکت رسانه‌ای و مجله آمریکایی «فوربس» توضیح داد که گنبد آهنین برای اوکراین ناکارآمد است.

 

وزیر دفاع اوکراین همچنین تاکید کرد که ضروری است این کشور سامانه پدافند هوایی و ضد موشکی خاص خودش را ایجاد کند.

 

وی گفت: «همه ما نمونه اسرائیل را می‌دانیم که به خوبی از آسمانش محافظت می‌کند. همه ما نام گنبد آهنین را می‌شناسیم اما حتی ۱۰۰ درصد محافظت نمی‌کند. من به اسرائیل رفته‌ام و با سازندگان و شرکت‌های دولتی آنها صحبت کرده‌ام».

 

اولکسی رزنیکوف ادامه داد: «گنبد آهنین (برای محافظت) در برابر موشک‌های با سرعت کم و ارتفاع پایین که اساسا در گاراژ ساخته می‌شدند ساخته شد. گنبد آهنین در برابر موشک‌های کروز و بالستیک محافظت نمی‌کند. سیستم پدافند هوایی دیگری نیز وجود دارد که در خود اسرائیل در حال توسعه است و در جمهوری چک و آمریکا موجود است. بنابراین ما باید سامانه پدافند هوایی و ضد موشکی خودمان را توسعه دهیم یا یکی از این سامانه‌ها را از شرکای خود را به دست آوریم».

 

الکسی رزنیکوف وزیر دفاع اوکراین پیشتر در مصاحبه با نشریه «وال استریت ژورنال» از تلفات زیاد، فرسودگی شدید و اتمام مهمات ارتش این کشور خبر داد.

 

وزیر دفاع اوکراین با بیان اینکه سامانه‌های موشکی کوتاه‌برد جاولین و موشک‌های ضد تانک سبک دیگر در فهرست تجهیزات اولویت‌دار نیروهای مسلح اوکراین نیستند، اظهار داشت که کی‌یف اکنون به تاسیسات توپخانه دوربرد نیاز دارد.

 

هکرهای روس: ۵۰ تا ۷۰ هزار نظامی اوکراینی کشته شدند

 

گروه هکری «RaHDlt» روسیه به خبرگزاری «ریانووستی» گفته است که وزارت اطلاعات اوکراین با همکاری مجرمین و قاچاقچیان تسلیحات، سلاح‌های غرب را در «بازار سیاه» مجدداً به فروش می‌رسانند.

 

این گزارش در حالی منتشر شده است که پیش از این ارتش بلغارستان گزارش کرده بود که ارتش اوکراین دو سلاح فرانسوی سزار را هرکدام به قیمت ۱۲۰ هزار دلار در به ارتش روسیه عرضه کرده است و این در حالی است که قیمت یکی از «هوویتزرها» هفت میلیون است. در مجموع، فرانسه ۱۸ سلاح سزار با کالیبر ۱۵۵ میلی‌متری به اوکراین عرضه کرده است.

 

یکی از هکرهای روس که خواست نامش فاش نشود گفت: «ما به طور قطع می‌دانیم که واحد اطلاعات اوکراین با گروههای مجرم و با قاچاقچیان همکاری می‌کند. نمی‌توانیم بگوییم که پولی که از فروش سلاح‌های اروپا به اوکراین در بازار سیاه به دست می‌آید، کجا می‌رود و شاید آن‌ها به نوعی بودجه اضافی برای خود کسب می‌کنند اما بیشتر گمان ما بر این است که که این پول برای دوران بازنشستگی ذخیره می‌شود».

 

وی ادامه داد که از فروش سلاح‌های سبک حرف نمی‌زنند بلکه از عرضه سامانه‌های ضدتانک حرف می‌زنند و در این خصوص گفت: «اطلاعاتی در اختیار داریم مبنی بر آن که نارنجک‌اندازها، سامانه‌های ضدتانک به غرب فروخته شده است و تقاضا برای آن وجود دارد».

 

این گروه هکری همچنین گفته است که ایالات متحده تصاویر ماهواره‌ای در اختیار اوکراین قرار می‌دهد تا بتواند به روسیه حمله کند.

 

بر اساس این گزارش، یکی از اعضای گروه هکری روسی RaHDIt که خواست نامش فاش نشود به ریانووستی گفت: «واحد اطلاعات آمریکا به همکاران اوکراینی خود داده‌های راداری و همچنین تصاویر ماهواره‌ای از جمله مربوط به خاک روسیه را می‌دهد که سپس مواضع روسیه در معرض حملات موشکی و توپخانه‌ای علیه غیرنظامیان قرار می‌گیرد».

 

در شب سوم ژوئیه، ارتش اوکراین با سه موشک توچکا-یو با کلاهک‌های خوشه‌ای، به بلگرود روسیه حمله کردو سامانه‌های پدافند هوایی روسیه هر سه موشک‌ را در هوا منهدم کردند اما در نتیجه سقوط موشک‌های اوکراین بر روی یک ساختمان مسکونی، دست‌کم سه نفر جان خود را از دست دادند.

 

این هکر روس در این خصوص گفت: «به قطع به یقین می‌دانیم که واحد اطلاعات آمریکا، تصاویر ماهواره‌ای، داده‌های راداری از جمله تصاویر ماهواره‌ای از قلمرو روسیه را در اختیار واحد اطلاعات اوکراین قرار می‌دهد و سپس موشک‌ها و خمپاره‌های اوکراین به سمت این مواضع حرکت می‌کنند».

 

گروه هکری RaHDIt همچنین اعلام کرد که بر اساس اطلاعاتی که در اختیار دارد، ارتش اوکراین بین ۵۰ تا ۷۰ هزار نظامی خود را از دست داده است.

 

یکی از هکرهای گروه فوق به ریانووستی گفت: «تلفات ارتش اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی بین ۵۰ تا ۷۰ هزار نفر می‌باشد». اوایل ماه ژوئن (ماه گذشته میلادی)، «الکسی آرستوویچ» مشاور دفتر «ولودیمیر زلنسکی» اعلام کرد که از زمان آغاز جنگ اوکراین، بیش از ۱۰ هزار نظامی اوکراینی جان خود را از دست داده اند.

 

وی ادامه داد: «تلفات ارتش اوکراین واقعاً بسیار زیاد است و بسیار بالاتر از آن چیزی است که دفتر رئیس‌جمهور اوکراین رسماً‌اعلام کرده است. سیاستمداران اوکراینی آمار رسمی داده‌اند…این آمار بسیار کمتر از تعداد واقعی است و ۱۰ هزار نفر نیست بلکه دست‌کم ۵۰ تا ۷۰ هزار تلفات غیرقابل جبران است».

رأی الیوم: سفر بایدن علیه روابط اعراب با چین و روسیه است

رأی الیوم به سفر قریب الوقوع رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه پرداخت و تأکید کرد که این سفر در راستای منافع آمریکا و علیه روابط کشورهای عربی با چین و روسیه است.

ادامه

افغانستان, امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, شرق افریقا, عراق, فلسطین, لیبی

وانگ یی: کشورهای آسیایی مهره‌ شطرنج قدرت‌های بزرگ نشوند

وزیر امور خارجه چین امروز (دوشنبه) هشدار داد که کشورها باید مراقب باشند تا در منطقه‌ای که خطر تغییر شکل آن توسط عوامل ژئوپلتیک وجود دارد، «مهره‌های شطرنج» قدرت‌های بزرگ نشوند.

ادامه

آ. سه. آن, امریکا, امریکای شمالی, تایوان, تحلیل, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, ژئوپلیتیک, شرق آسیا, صلح

سوئد آماده استرداد شماری از اعضای پ ک ک به ترکیه

رسانه های ترکی گزارش دادند؛ سوئد پس از امضای تفاهم‌نامه ای در شهر مادرید اسپانیا، فهرستی از ده عضو حزب کارگران کردستان (پ ک ک) را برای استرداد به ترکیه آماده کرده است.

ادامه

اروپای شمالی, اسپانیا, ترکیه, تروریسم, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوئد, فنلاند, ناتو

اعتراض لاوروف به تلاش غربی‌ها برای تغییر دستورکار نشست گروه ۲۰

وزیر امور خارجه روسیه به تغییر دستورکار نشست گروه ۲۰ به سمت انتقاد از روسیه گفت، تا زمانی که غرب درپی پیروزی اوکراین باشد چیزی برای مذاکره وجود ندارد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, اندونزی, اوکراین, تحریم, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, گزارش

کانادا و آلمان عقب کشیدند/ توربین به روسیه تحویل می‌شود

طبق اعلام رویترز توربین مورد نیاز برای خط لوله «نورد استریم ۱» ابتدا از کانادا به آلمان ارسال خواهد شد و سپس برلین آن را به گازپروم روسیه تحویل می‌دهد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, اقتصادی, المان, امریکا, امریکای شمالی, تحریم, جنگ سرد, جهان, چک, خبر, روسیه, شرق اروپا, فرانسه, کانادا