کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده در حال غرق شدن است

سازمان دریانوردی انگلیس از غرق شدن کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده یمن خبر داد. به گزارش ایسنا، سازمان دریانوردی انگلیس روز یکشنبه اعلام کرد که کشتی هدف قرار گرفته در فاصله ۵۱ مایل دریایی در جنوب غرب الحدیده یمن در حال غرق شدن است. این سازمان اشاره کرد که خدمه کشتی آماده ... کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده در حال غرق شدن است

ادامه

انگلس, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, یمن

رایزنی مصر و عربستان در مورد غزه و ایران

وزرای امور خارجه مصر و عربستان در مورد آخرین تحولات منطقه به ویژه مساله فلسطین، وضعیت غزه و تلاش‌های جاری برای از سرگیری آتش‌بس در نوار غزه گفت و گو کردند. به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع مصر»، این گفت و گو در چارچوب هماهنگی‌های منظم و روابط نزدیک ... رایزنی مصر و عربستان در مورد غزه و ایران

ادامه

اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تشکیلات خودگردان فلسطین, جهان, خاورمیانه, خبر, سودان, عربستان, فلسطین, مصر

حمله آمریکا به ایران؛ بازنده اصلی کیست؟

تنها چند ساعت بعد از بمباران سه سایت هسته ای ایران توسط آمریکا در روز ۲۱ ژوئن ۲۰۲۵، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بلافاصله این بمباران را موفقیت آمیز خواند و به عنوان یک پیروزی اعلام کرد! به گزارش CGTN : این رفتار دونالد ترامپ را شاید بتوان یادآور رفتار مشابهی از سوی جورج دبلیو ... حمله آمریکا به ایران؛ بازنده اصلی کیست؟

ادامه

آمریکا, اروپا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صلح, عراق, عربستان

چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

وزیر امور خارجه چین در نشست خبری با همتای فرانسوی خود ضمن وقیحانه توصیف کردن حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت پکن به حق تهران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه جنگ نمی‌تواند مسئله هسته‌ای ایران را ... چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, فرانسه, فلسطین

ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران گفت‌وگو خواهم کرد؛ احتمال توافق آتش بس در غزه تا هفته آینده

دونالدترامپ رئیس جمهوری آمریکا جمعه شب به وقت محلی با تکرار ادعاهایش درباره ایران و با بیان اینکه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل هفته آینده در کاخ سفید درباره این گفت و گو خواهد کرد، بار دیگر مدعی شد که ممکن است تا هفته آینده توافق آتش بس در غزه حاصل شود. به ... ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران گفت‌وگو خواهم کرد؛ احتمال توافق آتش بس در غزه تا هفته آینده

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اوکراین, جنگ نیابتی, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, فلسطین, گزارش, محیط زیست

المیادین: ارتش سوریه وارد شهر رقه شد

منابع خبری از ورود نیروهای ارتش سوریه به شهر رقه واقع در شمال سوریه خبر دادند.

 

شبکه خبری المیادین گزارش داد که نیروهای ارتش سوریه وارد شهر رقه شده‌اند و پست‌های دیدبانی در آن احداث کردند.

 

گروه‌های تروریستی معارض سوریه ۷ مارس ۲۰۱۳ میلادی شهر رقه را اشغال کردند. گروه تروریستی داعش اما در ۱۴ ژانویه ۲۰۱۴ این شهر را از معارضان پس گرفت و به اشغال خود درآورد.

 

نیروهای دموکراتیک سوریه هم با حمایت ائتلاف موسوم به ضد داعش به رهبری آمریکا در ۱۷ اکتبر ۲۰۱۷ پس از توافق با داعش، این شهر را به تصرف خود درآوردند. رقه مرکز خلافت خودخوانده داعش در سوریه بود.

 

موقعیت شهر رقه در سوریه

 

در همین ارتباط، «عبدالاله الهادی» دبیر شاخه حزب بعث در استان رقه امروز چهارشنبه تأکید کرد که یگان‌های ارتش سوریه آماده ورود به شهر رقه هستند.

 

الهادی با بیان اینکه با استقرار نیروهای ارتش سوریه در فرودگاه «الطبقه»، شهر رقه توسط این نیروها از شمال و جنوب محاصره شده است، تصریح کرد، شمار زیادی از مردم استان رقه به ویژه در شهر رقه به خیابان‌ها آمدند و شعارهای حمایتی برای ارتش سر دادند.

 

این مسئول سوری با تأکید بر اینکه شمار زیادی از ساکنان رقه به ورود ارتش سوریه اصرار دارند، تصریح کرد که دولت سوریه به محض ورود به استان رقه، باید بازسازی مدارس را در رأس اولویت‌های خود قرار دهد.

 

در همین راستا، ساکنان شهر رقه روز گذشته در حمایت از ارتش سوریه، دست به برگزاری گردهمایی و تظاهرات زدند.

 

ساکنان رقه ضمن محکوم کردن تجاوزات ترکیه به سوریه، تأکید کردند که همه باید در پشت ارتش سوریه قرار بگیرند تا بتوانند از مناطق خود در برابر تجاوزات ترکیه دفاع کنند و نیروهای متجاوز را بیرون برانند.

 

منابع محلی هم گفتند که اکثر مناطق رقه، از ورود ارتش سوریه به مناطق تحت کنترل شبه‌نظامیان کُرد در استانهای رقه و حسکه ابراز شادمانی و تأکید کردند که رؤیاهای اردوغان در برابر اراده ارتش سوریه، نقش بر آب خواهد شد.

 

این در حالی است که ترکیه به همراه تروریست‌های موسوم به «ارتش آزاد» از هفدهم مهر ماه عملیاتی را به بهانه دور کردن شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروی دموکراتیک سوریه» از نوار مرزی خود با سوریه، در شمال شرق این کشور آغاز کرده است.

 

شبه‌نظامیان کُرد نیز پس از اینکه شاهد خیانت آمریکا به خود بودند، یکشنبه هفته جاری از توافق با دمشق برای ورود نیروهای ارتش سوریه به مناطق تحت کنترل خود خبر دادند. این مناطق تحت حملات هوایی ارتش ترکیه قرار دارد.

 

برخی منابع خبری نیز اعلام کردند که بر اساس این توافق، ارتش سوریه کنترل تمام مناطق مرزی از جمله شهر عفرین را در دست خواهد گرفت.

 

حضور ارتش سوریه در شهرهای شمالی این کشور با درخواست شبه‌نظامیان نیروهای دموکراتیک صورت می‌گیرد. این شبه‌نظامیان پس از نا امیدی از آمریکا جهت دفاع از آنها در مقابل حملات ارتش ترکیه، از ارتش سوریه خواستار کمک شدند. از همین رو نیروهای ارتش سوریه وارد شهر «منبج» شدند. این شهر تا پیش از این، یکی از مراکز حضور نیروهای آمریکایی محسوب می‌شد.

 

نیروهای سوری همچنین از دو روز گذشته در شهرهای قامشلی، حسکه، عین عیسی، طبقه و بسیاری از روستاها و شهرک‌های شمال سوریه مستقر شده‌اند. گفته می‌شود که ارتش سوریه در آستانه ورود به شهر «عین العرب» در استان حلب نیز قرار دارد.

فارس

گاردین؛ تصمیم ترامپ برای خروج از سوریه درست بود، حالا نوبت عراق و افغانستان است

“دونالد ترامپ با کنار کشیدن از صحنه سوریه کار درستی می‌کند. نیروهای آمریکایی هیچ دلیل استراتژیکی برای ماندن در این کشور ندارند. اگر آنان بیش از این در سوریه بمانند، فقظ بیشتر در این منجلاب فرو می‌روند. جهان بیرون نفعی در درگیری ترکیه با کردها ندارد”.

ادامه

افغانستان, امریکا, انگلستان, ترکیه, جهان, خاورمیانه, سوریه, عراق, عربستان سعودی

واشنگتن‌پست؛ اشتباه بزرگ ترامپ در سوریه قابل جبران نیست/ نگرانی از فرار ترامپ از باتلاقی که امریکا ایجادگر آن بود

«تاکنون این امید وجود داشت که آسیب‌های ایجاد شده به سبب بی کفایتی، جهالت و دمدمی مزاجی وحشتناک دونالد ترامپ در حوزه سیاست خارجی تا حد زیادی حالت تئوریک داشته و قابل جبران هستند اما این تلقی دیگر درست نیست.»

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, امریکا, امریکای شمالی, ایران, ترکیه, جهان, خاورمیانه, روسیه, سوریه, عربستان سعودی, مقاله