افزایش هزینه‌های زندگی بیش از۶۰ هزار کارگر فرانسوی را به خیابان کشاند

هزاران کارگر اتحادیه‌های کارگری پنجشنبه ۱۰ نوامبر در پاریس راهپیمایی کردند و خواستار افزایش دستمزدها برای مقابله با تورم شدند. تظاهرات در پایتخت فرانسه بخشی از اعتصاب سراسری‌تر در بخش حمل و نقل عمومی و سایر بخش‌های دولتی بود که باعث اختلال در رفت و آمد شد.

به گزارش یورونیوز؛ نارضایتی کارگران در فرانسه و سراسر اروپا در حال افزایش است و آن‌ها می‌گویند نمی‌توانند از عهده تامین مخارج زندگی خود برآیند.

طبق آمارهای منتشر شده بیش از ۶۰ هزار نفر در سراسر فرانسه به این تظاهرات پیوستند. هفت خط متروی پاریس به‌طور کامل بسته شد و هفت خط دیگر تنها در ساعات شلوغ اقدام به سرویس‌دهی کرد.

اتحادیه سازمان خودگردان حمل و نقل پاریس معروف به RATP که نزدیک به ۷۰ هزار کارمند را نمایندگی می‌کند می‌گوید که به‌دلیل استخدام ناکافی که منجر به افزایش مرخصی استعلاجی می‌شود بیش از حد تحت فشار هستند.

این موضوع باعث تاخیر بیشتر در ارائه خدمات در خطوط شلوغ مترو در ماه‌های اخیر شده است و مشکلاتی را برای حدود ۱۲ میلیون کاربر روزانه این خطوط ایجاد کرده است.

سازمان خودگردان حمل و نقل پاریس به کمبود ۱۰۰ راننده مترو و چند صد راننده اتوبوس اعتراف کرده است. استخدام در طول همه‌گیری کووید متوقف شده بود و به سطح اولیه خود بازنگشته است.

اتحادیه‌ها می‌گویند در چنین موقعیت‌هایی برای جذب متقاضیان مشکل دارند.

سخنگوی اتحادیه این سازمان به فرانس انفو گفت: «ما در کل سال با وجود تورم بالا، تنها ۱.۱ درصد افزایش نیرو داشتیم.» وی خواستار افزایش حقوق ۳۲۰ یورویی در ماه از سطح ورودی به کار شده است.

اتحادیه‌های کارگری در فرانسه در هفته‌های اخیر در چندین بخش دست به اعتصاب زده‌اند و به‌دنبال افزایش دستمزد یا افزایش استخدام بوده‌اند زیرا افزایش تصاعدی بهای انرژی باعث تورم گسترده شده است.

در حال حاضر تورم فرانسه به بالاترین حد خود از سال ۱۹۸۵ رسیده است.