به گزارش روزنامه پاکستان، مرکز مطالعات صلح پاکستان در گزارش تازه خود اعلام کرد که در سال ۲۰۱۷ در پاکستان ۳۷۰ حمله تروریستی انجام شده است که اکثر آنها حملات انتحاری بودهاند.
به گفته این مرکز در این حملات ۸۱۵ تن کشته و ۱۷۰۰ تن زخمی شده اند. ۵۸ درصد این حملات از سوی طالبان پاکستان صورت گرفته است.
مرکز مطالعات صلح پاکستان، فعالیت و حضور تروریست های داعش در ایالتهای «بلوچستان» و «سند» را نیز تایید کرده است.
در گزارش این مرکز آمده است که در سال گذشته میلادی گروه داعش مسئولیت ۶ حمله بزرگ انتحاری را که در آن ۱۵۳ تن کشته شدند، به عهده گرفت.
در این گزارش تاکید شده است که داعش فعالیت خود در پاکستان را افزایش داده و این مسئله امر مبارزه علیه تروریست های داعشی را پیچیده تر خواهد کرد.
این گفتهها در حالی مطرح میشود که «امرالله صالح» رئیس پیشین امنیت ملی افغانستان به تازگی اعلام کرد که تروریست های شبکه حقانی تحت عنوان داعش در افغانستان میجنگند.
صالح تاکید کرد که ۸۰ الی ۹۰ درصد تروریست های داعشی، اعضای شبکه حقانی اند.
پیش از این نیز مقام های ارشد امنیتی و دفاعی افغانستان بارها تاکید کرده بودند که تروریست های داعشی از پاکستان وارد افغانستان میشوند.
چین از اسلام آباد در مقابل تحریمهای احتمالی آمریکا حمایت میکند
به گزارش اکسپرس نیوز، «لو کانگ» سخنگوی وزارت خارجه چین در حمایت از پاکستان در برابر فشارها و اتهامات واشنگتن گفت که تروریسم دشمن مشترک همه کشورها است. بنابراین این تنها وظیفه پاکستان نیست که با آن مبارزه کند.
وی در ادامه گفت که ما در برابر هرگونه تحریم احتمالی اسلام آباد از سوی واشنگتن از پاکستان حمایت خواهیم کرد و در کنار این کشور خواهیم ماند.
وی افزود: بارها این موضوع را مطرح کردهایم که پاکستان نقش مهمی را در مبارزه با تروریسم ایفا کرد و کشورهای دنیا باید به جای متهم کردن یکدیگر، علیه تروریستها متحد شوند.
لوکانگ تاکید کرد: تروریسم مشکل مشترک همه کشورها است، بنابراین اقدام علیه تروریستها باید با همکاری همه کشورها صورت گیرد و تنها وظیفه پاکستان نیست که در این زمینه وارد عمل شود.
وی افزود: چین از هر حرکت جمعی که با اعتماد سازی و احترام متقابل برای مبارزه با تروریسم انجام شود حمایت میکند.
مهر