وزیر اطلاعات اسرائیل گفت که در پایان جنگ غزه، امکان زندگی در این منطقه وجود نخواهد داشت.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روزنامه «تایمز اسرائیل»، گیلا گاملیل در یک نشست کنست (پارلمان این رژیم) اعلام کرد که مذاکرات مخفیانهای با برخی کشورها، برای فراهم کردن زمینه کوچ اجباری مردم غزه انجام شده است.
این مقام اسرائیل با اذعان به تلاش ارتش این رژیم برای ایجاد زمین سوخته در غزه و از بین بردن زیرساختهای حیاتی آن، گفت: در پایان جنگ غزه، جمعیت این منطقه به شکل کامل به کمکهای بشردوستانه وابسته خواهد بود و جایی برای کار کردن وجود نخواهد داشت زیرا ۶۰ درصد زمینهای زراعی غزه به منطقه حائل تحت کنترل نیروهای امنیتی اسرائیل تبدیل خواهد شد.
به گزارش ایرنا، اسرائیل با اتخاذ سیاست زمین سوخته و تخریب عمدی زیرساختها و ساختمانهای مسکونی، عامدانه تلاش میکند غزه را غیرقابل سکونت کند.
خیابانهای ویران و ساختمانهای فروریخته منظره غالب در سراسر نوار غزه است و اسرائیل بیش از ۶۰ درصد ساختمانها و زیرساختهای این منطقه را در حدود سه ماه بمباران، ویران کردهاست.
بمبارانهای هدفمند اسرائیل، زیرساختها، شبکههای انتقال برق، آب و فاضلاب را هدف قرار داده و مجموعهای از بحرانهای درهم تنیده را ایجاد کرده است.
تاکنون در این بمبارانها، بیش از ۳۰۰ هزار واحد مسکونی تخریب شده که از این میان، ۵۰ هزار واحد به طور کامل ویران شده و مدارس، مساجد، بازارها، ساختمانهای اداری و میدانها نیز از بین رفته است.
این بمبارانها به تخریب خیابانهای اصلی و خطوط آبرسانی منجر شده و رفت و آمد خودروها و حتی گاریهایی که توسط حیوانات به خاطر نبود سوخت مورد استفاده قرار میگیرد را با مشکل روبرو کرده است.
سازمان ملل متحد ۹ نوامبر (۱۸ آبان) اعلام کرد که ۵۰ درصد ساختمانهای مسکونی غزه، در طول تنها یک ماه بمباران اسرائیل تخریب شده است.
اسرائیل تلاش میکند که نوار غزه را از طریق بمباران و تخریب همه زیرساختهای خدماتی مورد نیاز زندگی عادی فلسطینیها، به یک منطقه غیرقابل سکونت تبدیل کند.
بر اساس این گزارش، فقر ۹۰ درصدی، بیکاری ۶۵ درصدی و تورم ۱۲ درصدی از جمله نتایج اقتصادی اعلام شده تجاوز اسرائیل به غزه است.
این گزارش میافزاید: ضرر و زیان اقتصادی نوار غزه طی دوره محاصره این باریکه از سال ۲۰۰۷ تاکنون، بدون در نظر گرفتن تاثیر تجاوز کنونی، بالغ بر ۳۵ میلیارد دلار بوده است.