بلاروس: آمریکا سرزمین دیکتاتورهای واقعی است

الکساندر لوکاشنکو؛ رئیس‌جمهور بلاروس ضمن انتقاد از حمله وحشیانه آمریکا به مدرسه دخترانه میناب، آمریکا را کشوری با دیکتاتورهای واقعی خواند. به گزارش نورنیوز: «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس روز جمعه در گفت‌وگویی با «راشا تودی» با انتقاد از حمله وحشیانه آمریکا به مدرسه میناب، ایالات متحده را کشوری با «دیکتاتورهای واقعی» توصیف کرد. لوکاشنکو در ... بلاروس: آمریکا سرزمین دیکتاتورهای واقعی است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اسراییل, ایران, بلاروس, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, دموکراسی, دیکتاتوری, روسیه, زنان, کارائیب, کوبا, مقاله, ونزوئلا

واکنش تند مقام سازمان ملل به آزار کودک فلسطینی: ارتش اسرائیل فاسدترین ارتش جهان است 

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی طی اظهاراتی ارتش اسرائیل را «فاسدترین ارتش جهان» از نظر اخلاقی توصیف کرد و گفت پس از گزارش نسل‌کشی در غزه، با تهدیدهای جدی مواجه شده است. به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی «عربی ۲۱»، فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ... واکنش تند مقام سازمان ملل به آزار کودک فلسطینی: ارتش اسرائیل فاسدترین ارتش جهان است 

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, فساد, فلسطین, کودکان, گزارش, مقاله, نسل‌کشی

لولا دا سیلوا خطاب به آمریکا: به محاصره لعنتی کوبا پایان دهید

رئیس جمهور برزیل از ایالات متحده خواست تا به محاصره کوبا پایان دهد. به گزارش ایلنا به نقل از تاس، «لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا»، رئیس جمهور برزیل، گفت که ایالات متحده باید به محاصره کوبا پایان دهد چرا که مردم این کشور را در رنج و عذاب قرار می‌دهد. رئیس جمهور اظهار داشت: «این ... لولا دا سیلوا خطاب به آمریکا: به محاصره لعنتی کوبا پایان دهید

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسپانیا, برزیل, جهان, حقوق بشر, خبر, کارائیب, کوبا, محاصره اقتصادی, مکزیک, هائیتی

منبع عراقی: واشنگتن به دنبال استقرار مجدد نیروهای خود در عراق است

یک منبع مسوول در استان الانبار عراق امروز شنبه افشا کرد که آمریکا با توقف حملات علیه ایران، به دنبال استقرار دوباره نیروهای خود در عراق است. به گزارش ایسنا، این منبع در گفتگو با خبرگزاری «المعلومه» عراق اظهار کرد، فرماندهان امنیتی در الانبار از طرحی برای استقرار دوباره نیروهای آمریکایی در پایگاه «عین الاسد» ... منبع عراقی: واشنگتن به دنبال استقرار مجدد نیروهای خود در عراق است

ادامه

آمریکا, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, عراق

بهره‌کشی از کارگران، این قربانیان بحران و جنگ با حقوق غیرقانونی

کارگران در برخی واحدهای صنفی و کارگاه‌های کوچک از ترفندهای غیرقانونی کارفرمایان برای کاهش حقوق خبر می‌دهند. به گزارش خبرنگار ایلنا، «اعلام کردند فعلاً بازار کساد است، تا اطلاع ثانوی، شیفتی و یک روز درمیان سر کار بیایید، اما حقوق‌تان هم نصف می‌شود، نصف پایه حقوق قانونی». اینها را کارگر یک کارگاه تولید و فروش ... بهره‌کشی از کارگران، این قربانیان بحران و جنگ با حقوق غیرقانونی

ادامه

ایران, حقوق بشر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, گزارش, معیشت

اظهارات ظریف پیرامون پولشویی منجر به احضار او به مجلس شد

محمد جواد ظریف اخیرا در گفت و گویی مطلبی را بیان کرده که حواشی و نقدهای تندی به آن وارد شده است، وزیر امور خارجه کشورمان گفته بالاخره پولشویی یک واقعیت در کشور ماست و خیلی‌ها از پولشویی منفعت می‌برند. من نمی‌خواهم این پولشویی را به جایی نسبت دهم؛ اما جاهایی که هزاران میلیارد پولشویی می‌کنند حتما آنقدر توان مالی دارند که ده‌ها و صدها میلیارد هزینه تبلیغات و فضاسازی کنند.

 

به گزارش افکارنیوز، همین سخنان ظریف باعث شد بسیاری از رسانه های ضد انقلاب پولشویی در ایران را تیتر یک خود قرار دهند و به همین دلیل بسیاری از منتقدان معتقدند چرا ظریف چنین سخنی را بیان کرده و اگر از پولشویی خبر دارد چرا شفاف آن را با دستگاه قضایی مطرح نمی کند؟

 

همین موضوع باعث شد برخی نمایندگان مجلس خواستار احضار ظریف به مجلس شوند تا وی مستندات خود را به نمایندگان اعلام کند و امروز این اتفاق افتاد و وزیر خارجه به مجلس احضار شد.

 

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره صحبت های ظریف پیرامون پولشویی گفته که این صحبت ها غیرکارشناسی شده و غیر مستند است و باید روشنگری صورت گیرد.

 

وی با بیان اینکه بنده تعجب می‌کنم که آقای ظریف به یک باره چنین موضوعی را پیرامون پولشویی در کشور مطرح می‌کند، اظهار داشت: در دنیای امروز دقیقا خیلی مشخص است که در حوزه پولشویی، حدود ۵۰ درصد از جرائم مبتنی بر پولشویی در کشور آمریکا روی می‌دهد.

 

فلاحت‌پیشه ادامه داد: حدود ۳۰ درصد پولشویی در شرق آسیا و برخی قدرت‌های شرق آسیاست؛ بخش اعظمی نیز در کشورهای مختلفی است و جمهوری اسلامی ایران عملا در قبال مسائل مبتنی بر جرائم پولشویی، جزو پول‌پاک‌ترین کشورهاست و حتی در دنیای امروز هیچ کشوری، حتی کشورهای معاند ما هم نتوانستند اتهام‌های پولشویی را علیه ایران مطرح کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه کشورهای دشمن و بعضا رقیب جمهوری اسلامی ایران هر از گاهی بهانه‌های غلط و واهی را علیه ایران مطرح می‌کنند، گفت: اگر دشمنان و رقبای ما کوچکترین اسنادی در قبال ایران در حوزه پولشویی داشتند، فضایی علیه ایران ایجاد می‌کردند، اما تاکنون موفق به این کار نشده‌اند، بنابراین در این رابطه، ایران جزو کشورهایی نیست که در زمره کشورهای فعال در حوزه پولشویی محسوب شود.

 

فلاحت‌پیشه اظهار داشت: بنده موافق CFT هستم و این موافقت خود را نیز اعلام کرده‌ام و در بعضی موارد نیز موضوع موافقی با آقای ظریف دارم و مباحث مربوط به FATF را از منظر بهانه‌زدایی علیه ایران دنبال می‌کنم، اما معتقدم که آقای ظریف موضوع پولشویی گسترده در ایران را به عنوان بهانه برای طرف‌های غربی مطرح کرده است، مسئله پولشویی که آقای ظریف مطرح کرده است، موضوع جدایی است و باید به طور شفاف بررسی شود و وی نیز پاسخ‌گو باشد.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: به هیچ وجه ادعای مربوط به پولشویی در ایران را قبول ندارم و قطعا اظهارات آقای ظریف درباره پولشویی در ایران را از طریق وزارت امور خارجه پیگیری می‌کنیم.

 

از سوی دیگر سخنگوی وزارت امور خارجه درباره سخنان ظریف اظهار داشت: آنچه از سوی جناب آقای دکتر ظریف در خصوص پولشویی بیان شد و متاسفانه بخشی از آن مورد بهره‌برداری‌های سو و جناحی برخی افراد قرار گرفته است، تنها بیان صادقانه یکی از مشکلات و مسائل کشور است که پیش از این نیز بارها از سوی بسیاری از مقامات عالی رتبه کشور در قوای سه گانه و در دولت‌های مختلف، بیان شده و یافتن راه های قانونی برای مقابله با آن، همواره مورد تاکید نظام و ارکان عالی آن بوده است. سخنان وزیر امور خارجه در این باب نه ادعایی جدید است و نه جنبه افشاگری داشته است، بلکه صرفا نگاهی واقع بینانه و آسیب شناسانه به یکی از آفات جانبی این پدیده یعنی استفاده برخی از منابع مالی نامشروع برای فضاسازی و فشار روانی در برابر اقدامات قانونی و تدابیر شفافیت ساز دولت است.

 

قاسمی تاکید کرد: همانگونه که وزیر امور خارجه در مصاحبه خود بیان کردند بسیاری از منتقدان اف ای تی اف از دلسوزان کشور هستند و مطلقا به فرد یا ارگانی اشاره نداشته‌اند؛ اما واقعیت پولشویی توسط باندهای تبهکار داخلی یا قاچاقچیان بین‌المللی قابل کتمان نیست و چه بسا همان‌ها برای جلوگیری از شفافیت و جرم‌انگاری این پدیده با پول‌های کثیف به فضاسازی و گل آلودکردن شرایط برای فرار از مسئولیت و مجازات روی آورند.

 

قاسمی در پایان یادآور شد: بی شک فرهنگ نقد و نقادی منصفانه امری نیکو و کاری بخردانه و امری الزامی است؛ اما بهره‌برداری سیاسی و جناحی از بخش‌هایی از سخنان آن هم سخنان از روی حسن نیت وزیر امور خارجه که دلسوزانه و در جهت آسیب شناسی برخی معضلات و مشکلات کشور و مردم بیان شده است، امری است ناصواب و بی ثواب.

 

باید منتظر ماند و دید ظریف در توضیحات سخنان خود در مجلس چه مطالبی ارائه می کند.

 

کارگران گروه ملی فولاد ایران به نشانه اعتراض راهپیمایی کردند

گروهی از کارگران شاغل در «گروه ملی فولاد ایران» در پنجمین روز از اعتراض صنفی خود و در انتقاد به بی‌توجهی مدیران کارخانه به مطالبات صنفی‌شان به نشانه اعتراض خیابان منتهی به ساختمان استانداری خوزستان را راهپیمایی کردند.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, کارگری

نخستین روز دور دوم تحصن معلمان در ایران

دور دوم تحصن معلمان ایران روز سه‌شنبه ۲۲ آبان (۱۳ نوامبر) با تجمع اعتراضی شمار زیادی از معلمان آغاز شد. این دور از تحصن که به دعوت “شورای هماهنگی تشکل‌‌های صنفی فرهنگیان” انجام می‌شود، دو روز طول خواهد کشید.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, معلمان