هزاران مغربی با برگزاری تظاهرات خواهان لغو عادی سازی روابط با اسرائیل شدند

هزاران مغربی (مراکش) با برگزاری راهپیمایی در رباط پایتخت این کشور ضمن محکوم کردن جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، خواهان لغو توافق عادی سازی روابط این کشور با رژیم صهیونیستی اسرائیل شدند. به گزارش یکشنبه شب ایرنا به نقل از پایگاه خبری «صوت المغرب» (صدای مغرب) در ادامه سلسله راهپیمایی‌های مغرب در همبستگی با مردم ... هزاران مغربی با برگزاری تظاهرات خواهان لغو عادی سازی روابط با اسرائیل شدند

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خبر, دانشجویان, سوسیالیسم, فلسطین, کارگران, مراکش, نسل‌کشی

سفیر اسرائیل در اتیوپی از مقر اتحادیه آفریقا اخراج شد

رسانه‌ها گزارش کردند سفیر اسرائیل در اتیوپی به دلیل مخالفت کشورهای شرکت کننده در نشست سالانه، از مقر اتحادیه آفریقا اخراج شد. به گزارش ایسنا، خبرنگار شبکه خبری الجزیره گزارش کرد «آبراهام نگوس»، سفیر اسرائیل در اتیوپی، امروز دوشنبه از سالن ماندلا در مقر اتحادیه آفریقا اخراج شد. اخراج سفیر پس از آن صورت گرفت ... سفیر اسرائیل در اتیوپی از مقر اتحادیه آفریقا اخراج شد

ادامه

اتحادیه آفریقا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, رواندا, سازمان آزادی‌یخش فلسطین, سازمان ملل, فلسطین, نسل‌کشی

آمریکا سعی کرد که آمادگی مصر را طی روزهای گذشته بیازماید/ اسرائیل توان جنگیدن با ارتش مصر را ندارد

ژنرال مصری با اشاره به آمادگی ارتش مصر برای هر نبردی و تقابل جنگنده های مصری با هواپیماهای جنگی آمریکایی گفت: زمانی که قوی باشی احدی جرات نزدیک شدن به تو را نخواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، سرتیپ «سمیر فرج» کارشناس نظامی مصری گفت: اسرائیل توان جنگیدن با ارتش مصر ... آمریکا سعی کرد که آمادگی مصر را طی روزهای گذشته بیازماید/ اسرائیل توان جنگیدن با ارتش مصر را ندارد

ادامه

آمریکا, اسراییل, تحلیل, جهان, فلسطین, مصر

پیام شدیداللحن مصر خطاب به اسرائیل

وزیر خارجه مصر یک پیام شدیداللحن خطاب به اسرائیل مخابره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معا، بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر در جریان دیدار با هیئت جنبش فتح تاکید کرد که قاهره با تلاش‌های اسرائیل برای جدا کردن نوار غزه از کرانه باختری مخالف است. وی افزود: مصر کاملاً با تجاوزات اسرائیل ... پیام شدیداللحن مصر خطاب به اسرائیل

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان آزادی‌یخش فلسطین, صهیونیسم, فتح, فلسطین, مصر

میدل ایست آی؛ ۴۰ هزار کودک فقط در غزه یتیم شده‌اند

حملات اسرائیل به غزه تاکنون بیش از ۵۰ هزار کشته، ۱۱۴ هزار مجروح و ۳۹ هزار کودک یتیم بر جای گذاشته است. به گزارش باشگاه خبرنگاران: گزارش جدیدی نشان داده است که بیش از ۳۹ هزار کودک در غزه یکی یا هر دو والدین خود را از دست داده‌اند، در حالی که شمار قربانیان حملات ... میدل ایست آی؛ ۴۰ هزار کودک فقط در غزه یتیم شده‌اند

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, کودکان

استعفای وزیر جنگ اسرائیل در اعتراض به آتش‌بس با حماس سرانجام تایید شد

درحالی که در ابتدا خبرهای ضد و نقیضی از استعفای آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ اسرائیل منتشر شد، سرانجام این خبر تایید شد و دلیل آن هم مخالفت لیبرمن با آتش‌بس با طرف فلسطینی در غزه عنوان شده است.

 

خبرگزاری رویترز که یکی از اولین رسانه‌هایی بود که خبر استعفای لیبرمن را اعلام کرد، بعدا با اصلاح خبر خود، تاکید کرد که او هنوز استعفا نداده است. این در حالی است که اسکای نیوز سرانجام با تایید خبر استعفای لیبرمن، گزارش کرد این امر احتمالا موجب برگزاری انتخابات زودهنگام خواهد شد.

 

وزیر جنگ اسرائیل با اعلام استعفایش خواستار برگزاری انتخابات در اولین فرصت ممکن شد و ابراز امیدواری کرد تا یکشنبه آتی تاریخی برای انتخابات معین شود. لیبرمن تاکید کرد تمام اعضای حزبش از ائتلاف خارج خواهند شد. با این حال روزنامه هاآرتص به نقل از یک منبع ارشد در حزب لیکود که حزب نخست‌وزیر اسرائیل است، گزارش داد انتخابات لزوما گام بعدی نیست و نتانیاهو موقتا پست لیبرمن را به دست می‌گیرد.

 

خروج حزب “اسرائیل بیت‌نو” بدین معناست که نتانیاهو همچنان اکثریت ضعیفی در کنست را با ۶۱ مقابل ۵۹ کرسی برای حفظ ائتلاف در دست خواهد داشت. دیگر شریک ائتلافی مهم در دولت نتانیاهو حزب “خانه‌ یهودی” به ریاست نفتالی بنت، وزیر آموزش اسرائیل است که تاکید دارد چنانچه پست وزارت جنگ به بنت نرسد، این حزب هم از ائتلاف خارج خواهد شد.

 

پیشتر شبکه دو تلویزیون اسرائیل صبح امروز چهارشنبه، در گزارشی اعلام کرده بود که لیبرمن درخواست استعفای خود را به نتانیاهو ارائه داده است. لیبرمن در بیان دلیل استعفای خود، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل را به تسلیم شدن در برابر حماس متهم کرده و گفته که نمی‌تواند سرازیر شدن میلیون دلار به غزه (۱۵ میلیون دلاری که قطر برای پرداخت حقوق کارکنان در غزه پرداخت کرده) را تحمل کند. وی هم‌چنین پاسخ اسرائیل به ۵۰۰ موشکی که از غزه شلیک شد را ناکافی خواند و آن را از دلایل استعفایش دانست.

 

طبق گزارش این شبکه تلویزیونی، لیبرمن با برگزاری نشست ویژه حزبش “اسرائیل بیت‌نو” خبر استعفایش را تایید و اظهار کرد اعضای حزبش دولت را ترک خواهند کرد.

 

موج انتقادات شدیدی در دو روز گذشته در داخل اسرائیل و پس شکست در غزه علیه لیبرمن به راه افتاده است. توافق آتش‌بس با حماس به وجهه او نزد جریان‌های تندرو اسرائیل به شدت آسیب زده است. رسانه‌های اسرائیلی به نقل از نزدیکان نتانیاهو اعلام کردند، با استعفای لیبرمن، نخست‌وزیر کنست را منحل کرده و درخواست برگزاری انتخابات زودهنگام خواهد داد.

 

روز گذشته و پیش از آتش‌بس در غزه، جنبش حماس اعلام کرده بود که اگر نتانیاهو خواهان توقف حملات است، لیبرمن را برکنار کند. کابینه اسرائیل عصر سه‌شنبه پایان درگیری با حماس را تایید کرد، این در حالی بود که تعدادی از اعضای این کابینه از جمله لیبرمن با این توافق مخالف بودند.

ایسنا

عطوان؛ ناتوی عربی فریبی بزرگتر از خدعه جنگ جهانی اول برای منطقه است

عبدالباری عطوان در مطلبی درباره مراسم یادبود یکصدمین سالروز پایان جنگ جهانی اول و احترام به نظامیانی که در جریان جنگ کشته شده‌اند، آورده است: این نظامیان با ما جنگیده‌اند و اراضی ما را اشغال کرده و آنرا تحت قیمومیت فرانسه و بریتانیا قرار داده و هزاران عرب و مسلمان را کشته‌اند.

ادامه

اردن, اسراییل, المان, امریکا, انگلستان, ترکیه, خاورمیانه, خبر, سوریه, عربستان سعودی, فلسطین, مصر

کنفرانس بین‌المللی صلح افغانستان در مسکو آغاز بکار کرد

دومین کنفرانس بین المللی صلح افغانستان امروز جمعه با شرکت نمایندگانی از بازیگران منطقه ای و جهانی و همچنین کشورهای دوست کابل در مسکو آغاز بکار کرد.

ادامه

افغانستان, امریکا, ایران, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, چین, خبر, روسیه, هندوستان

اسنودن: از یک نرم افزار اسرائیلی برای ردیابی خاشقجی استفاده شد

ادوارد اسنودن،‌ افشاگر اطلاعات محرمانه آژانس امنیت ملی آمریکا گفت: تکنولوژی ساخته شده توسط یک شرکت اسرائیلی که برای رد گیری گروهی از خبرنگاران در مکزیک و دیگر مناطق مشکل‌دار مورد استفاده قرار گرفته، برای ردیابی جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار کشته شده عربستانی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

ادامه

اسراییل, اسنودن, امریکا, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, عربستان سعودی, فلسطین, مکزیک