ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

تنش بین دولت و «کلیسای حواری ارمنی» که با دستگیری هفته گذشته «ساموئل کاراپتیان»، تاجر و نیکوکار کلیسا آغاز شد، به سرکوب تمام عیار شخصیت‌های کلیسا، کشیشان و فعالان، از جمله اسقف‌های اعظم «گالستانیان» و «آجاپاهیان»، تبدیل شده است. به گزارش ایسنا، «آرتور آمبارتسومیان» یکی از چهره‌های اپوزیسیون ارمنستان گفت: «توضیح روانشناختی یا بهتر است ... ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

ادامه

آمریکا, اوکراین, بیولوژیکی, تحلیل, جنوب شرق آسیا, جهان, شمال غرب آسیا, غرب, قفقاز

مسکو: ارمنستان باید بین اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی را انتخاب کند

معاون نخست وزیر روسیه امروز پنجشنبه، گفت، ارمنستان باید بین اتحادیه اقتصادی اوراسیا و اتحادیه اروپا یکی را انتخاب کند و نمی‌تواند هر دو را داشته باشد. به گزارش ایسنا، این اظهارات از سوی «الکسی اورچوک» معاون نخست وزیر روسیه پس از آن مطرح شد که پارلمان ارمنستان روز چهارشنبه نسخه نهایی درباره تمایل پیوستن ... مسکو: ارمنستان باید بین اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی را انتخاب کند

ادامه

اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, اقتصادی, اورآسیا, جهان, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا

روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است

کانال تلگرامی اسپوتنیک امروز به نقل از گزارش سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) نوشت که با نزدیک شدن به ۲۶ اکتبر (۵ آبان) و برگزاری انتخابات مجلس گرجستان، آمریکا از تحولات این کشور به شدت ناراضی بوده و در حال تدارک یک “انقلاب رنگین” در این جمهوری منطقه قفقاز است. به گزارش ایرنا، در گزارش ... روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, جهان, روسیه, شمال غرب آسیا, قفقاز, گرجستان, گزارش

مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

معاون وزیر امور خارجه روسیه نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد. میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه، نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد و خاطرنشان کرد که ایالات متحده این نیات را برای مدت طولانی داشته ... مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

ادامه

آذربایجان, اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, جنگ سرد, جنوب شرق اروپا, روسیه, شرق آسیا, شمال غرب آسیا, صلح, گزارش

درگیری معترضان و پلیس ارمنستان ۳۴ زخمی بر جای گذاشت

وزارت بهداشت ارمنستان اعلام کرد در پی درگیری‌ها مقابل ساختمان‌های دولتی در ایروان دستکم ۳۴ تن زخمی شدند. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، دفتر مطبوعاتی وزارت بهداشت ارمنستان سه‌شنبه شب گفت: ۱۶ نفر از زخمی‌ها از اعضای پلیس و ۱۸ تن دیگر غیرنظامی هستند. این درگیری‌ها پس از آن آغاز شد که جمهوری ... درگیری معترضان و پلیس ارمنستان ۳۴ زخمی بر جای گذاشت

ادامه

اتحادیه اروپا, تروریسم, جنوب شرق اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا

اساتید آلمانی مواضع رسانه ها درباره جنگ سوریه را فاش می‌کنند

گروهی از اساتید دانشگاهی آلمان در بیانیه ای مشترک به مخالفت با مواضع رسانه های غربی در خصوص نقش روسیه و ایران در درگیری های سوریه پرداخته و به ریشه درگیری ها اشاره کردند.

 

مولفین این بیانیه که تحت عنوان «بیانیه جنگ در سوریه» نامگذاری شده اعضای شورای علمی سازمان «آتاس گرمان» هستند و می گویند که روسیه و ایران در ابتدا تمام فرصت ها و امکانات دیپلماتیک و راه های حل صلح آمیز را برای این درگیری بررسی کردند و پس از آن وارد درگیری نظامی شدند. سازمان آتاس با انتقاد از فرایند جهانی سازی از همه می خواهند که به جهانی گرایی اجتماعی و زیست محیطی روی بیاورند.

 

برکناری اسد در برنامه های سال ۲۰۰۱ منعکس شده بود

 

دانشمندان آلمانی خاطرنشان می کنند که به گفته کلارک فرمانده سابق ناتو در اروپا، ایالات متحده امریکا بلافاصله بعد از حادثه ۱۱ سپتامبر۲۰۰۱ تصمیم خود را برای تغییر حکومت در هفت کشور از جمله سوریه اتخاذ کرد.

 

از سال۲۰۰۵ میلادی شروع به فراهم کردن شرایط کردند که از جمله آنها تبلیغات عظیم رسانه ای علیه حکومت بشار اسد و حمایت های مالی و آموزشی از ارتش جهادگرانی بود که در رسانه های غربی از آنها تحت عنوان «اپوزیسیون میانه رو» یاد می کردند.

 

در عین حال، تعداد زیادی از تشکلات مسلح این اپوزیسیون ها به سیستم «القاعده» و گروهک اسلام گرای رادیکال «جبهه النصره» وابسته بودند که خود امریکایی ها قبلا آنها را در گروه سازمان های تروریستی قرار داده اند.

 

همین گروه ها قصد داشند برای سرنگونی حکومت دمشق و تهران وارد عمل شوند.

 

روسیه تا زمانی که درگیری های سوریه به شکل اختلافات سیاست داخلی بود، وارد جریان نشد و پیوسته از دولت سوریه حمایت می کرد، اما زمانی که سازمان تروریستی «داعش» موفق شد با ترور و حمایت های نظامی و لجستیک ماموران اطلاعات امریکا، عربستان سعودی و ترکیه مناطق وسیعی را در شمال عراق و حتی شهر مهم موصل تحت کنترل خود درآورد، روسیه نیز وارد میدان شد.

 

حمله با سلاح های شیمیایی و گاز خردل

 

مولفین این بیانیه معتقدند که اوت ۲۰۱۳ باراک اوباما تصمیمی ناگهانی در خصوص لغو حمله نظامی به سوریه گرفت، زیرا او متوجه شد که تقصیر حملات شیمیایی در نزدیکی دمشق به گردن او می افتد، حال آنکه صدها تن از مردم جان باخته بودند و تحقیقات نیز نشان داد که حملات شیمیایی از سوی ارتش بشار اسد صورت نگرفته است.

 

آن زمان اوباما به سراغ برنامه «ب» رفت: اگر اسد موافقت می کرد سلاح های شیمیایی را با نظارت سازمان ملل نابود کند، بمباران لغو می شد.

 

در نهایت روسیه و فقط روسیه بود که استفاده از روش های خاص دیپلماتیک مسیر جریان حوادث را برای نابود کردن ظرفیت شیمیایی سوریه با مساعدت امریکا و زیر نظر سازمان ملل تغییر داد. با این حال مولفین آلمانی می گویند که دول غربی و رسانه های این کشورها حتی کلمه ای راجع به این دستاورد روسیه در حوزه سیاست صلح طلبانه ننوشتند.

اسپوتنیک