اتوبوس و قطار یا تانک؟ کارگران حاضر به پرداخت هزینه‌های جنگی نیستند

اتحادیه کارگران صنعت پولاد آلمان ( ای. گ. متال) در فراخوانی از همه کارگران دعوت کرد به خواستِ اجرای سیاستی بهتر در صنعت پولاد بپیوندند. خواستِ سندیکا در طرحی دوازده ماده‌ای از دولت آینده از جمله تعدیل در افزایش قیمت برق، سرمایه‌گذاری صحیح، بالابردن سطح آگاهی و تخصص در کار، و حمایت‌های بیشتر دولت در ... اتوبوس و قطار یا تانک؟ کارگران حاضر به پرداخت هزینه‌های جنگی نیستند

ادامه

آلمان, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, صلح, محیط زیست

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: حمله به نیروگاه اتمی بوشهر پیامدهای فاجعه‌بار خواهد داشت​​

«رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی جمعه ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد) هشدار داد در صورت وقوع حمله به نیروگاه هسته‌ای بوشهر ایران، این حادثه می‌تواند مرگبارترین پیامد را از زمان حملات به تأسیسات هسته‌ای این کشور به همراه داشته باشد. بر اساس بیانیه‌ای که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز جمعه منتشر کرد، گروسی در ... آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: حمله به نیروگاه اتمی بوشهر پیامدهای فاجعه‌بار خواهد داشت​​

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, محیط زیست

بیانیه جنبش عدم تعهد در محکومیت حمله جنایتکارانه اسرائیل به ایران

جنبش عدم تعهد (NAM) با صدور بیانیه‌ای رسمی، حمله وحشیانه، تحریک‌نشده و از پیش طراحی‌شده اسرائیل به جمهوری اسلامی ایران را که در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ (۱۳ ژوئن ۲۰۲۵) صورت گرفت، به شدیدترین وجه ممکن محکوم کرد. به گزارش ایسنا، در این بیانیه آمده است که حمله وسیع و هماهنگ اسرائیل شامل سلسله‌ای از ... بیانیه جنبش عدم تعهد در محکومیت حمله جنایتکارانه اسرائیل به ایران

ادامه

اسراییل, ایران, بیانیه, تجاوز نظامی, جنبش غیر متعهدها, جهان, زنان, سازمان ملل, صلح, کودکان, محیط زیست

هشدار تهران به کشورهای غربی: اگر از اسرائیل دفاع کنید، پایگاه‌هایتان را هدف می‌گیریم

منابع اسرائیلی: تل‌آویو فهرست کاملی از مراکز آسیب‌دیده خود در حمله ایران ارائه نمی‌دهد العربیه: رسانه‌های ایران گزارش دادند که تهران به ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه هشدار داده است در صورت کمک به اسرائیل در مقابله با حملات ایران، پایگاه‌ها و شناورهای نظامی این کشورها در منطقه هدف قرار خواهند گرفت. به گزارش خبرگزاری ... هشدار تهران به کشورهای غربی: اگر از اسرائیل دفاع کنید، پایگاه‌هایتان را هدف می‌گیریم

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آمریکا, اسراییل, اقتصادی, انگلیس, ایران, خلیج فارس, دریای سرخ, غرب, محیط زیست

پایگاه آمریکایی نشنال اینترست؛: جدایی روسیه و چین ممکن نیست

دولت ترامپ به‌جای تقابل با چین و روسیه، باید هم‌زمان با هر دو تنش‌زدایی کند تا از شکل‌گیری یک ائتلاف ضدآمریکایی جلوگیری شود. باشگاه خبرنگاران به نقل از نشنال اینترست دولت ترامپ به‌جای تلاش برای اولویت دادن به بازدارندگی در برابر چین نسبت به روسیه، بهتر است مسیر کاهش تنش با هر دو قدرت را ... پایگاه آمریکایی نشنال اینترست؛: جدایی روسیه و چین ممکن نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحاد شوروی, اروپا, اقتصادی, امنیتی, ایدئولوژیک, تایوان, تحلیل, تشنج زدایی, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, محیط زیست

از ۳۷۶ مخزن مورد نیاز، تهران فقط دو مخزن آبرسانی اضطراری دارد

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرد؛ تهران دو مخزن آبرسانی اضطراری دارد و احتمالا بتوانیم دو یا سه مخزن دیگر در سال آینده احداث کنیم.

 

به گزارش ایلنا،‌ پس از وقوع زلزله آذر ماه سال ۹۶ در تهران وزارت نیرو خبر از اجرای طرح آبرسانی اضطراری تهران را در اسفند ماه اعلام کرد. در این طرح ۳۶۰ نقطه تهران برای نصب مخازن آب اضطراری مشخص شدند. «میثم جعفرزداده» مدیر کل مدیریت بحران وزارت نیرو اعلام کرده بود، مجوز نصب ۳۰ مخزن در حال صدور است. در همان سال دو مخزن آبرسانی اضطراری در پایتخت نیز در زرگنده واقع در منطقه یک و پارک شهر افتتاح شد.

 

اما چند ماه بعد، اعضای شورای شهر تهران در مرداد ماه سال ۹۷ لایحه طرح آبرسانی اضطراری به پایتخت را به تصویب رساندند. برمبنای این لایحه شورای شهر تهران، شرکت آب‌وفاضلاب تهران را مکلف کرد، ۳۷۴ مخزن تامین آب اضطراری شهر تهران را در محلات مختلف شهر نصب کند. چند ماه بعد و در مهر ماه همان سال محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت آبفای تهران اعلام کرد تا پایان سال ۳۰ مخزن آبرسانی اضطراری پایتخت به بهره‌برداری می‌رسد. بختیاری همچنین اعلام کرده بود تا پایان سال ۱۴۰۱ تمامی ۳۷۴ مخزن به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

اکنون، پس از گذشت دو سال از وعده وزارت نیرو و یک سال و نیم از تصویب لایحه در شورای شهر تهران، ظاهرا به جز همان دو مخزن آبرسانی اضطراری در پارک شهر و زرگنده خبری از مخزن دیگر نیست. این مطلب را «رضا کرمی محمدی» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا مطرح کرد.

 

او درباره طرح آبرسانی اضطراری در شهر تهران گفت: نقطه‌یابی برای مکان احداث مخازن انجام شده، اما بحث اصلی بر سر بودجه است و از آنجایی که ستاد مدیریت بحران با تغییراتی روبرو شد و برخی اختیارات از این ستاد سلب شد، ما نتوانستیم به درستی پیگیر این طرح شویم، چرا که وظیفه آن هنوز بر طبق قانون جدید برعهده ما نیست.

 

وی ادامه داد: اما با کارگروه این طرح در ارتباط هستیم و می‌دانیم عمده مشکل آنها مربوط به بودجه است و امیدواریم در بودجه سال آینده اعتبار لازم در نظر گرفته شود، چرا که بدون تخصیص بودجه اجرای آن باز هم بر زمین خواهد ماند.

 

کرمی محمدی درباره تعداد مخازنی که تاکنون احداث شده است، گفت: تا جایی که من می‌دانم همان دو مورد پروژه مخزن آبرسانی اضطراری که در پارک شهر و زرگنده در منطقه یک افتتاح شده مورد دیگری در این مدت به بهره‌برداری نرسیده است.

 

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره بودجه‌ای که برای اجرای طرح آبرسانی اضطراری نیاز است، گفت: آبرسانی اضطراری به صورت مرحله‌ای انجام می‌شود و برای اجرای هر مرحله در هر سال نیاز به بودجه مناسب است.

 

او تصریح کرد: البته منبع درآمد برای این کار مشخص شده و درصدی از قبوض آب مصرفی باید به آن اختصاص یابد.

 

کرمی محمدی درباره ضرورت اجرای این طرح و معطل ماندن آن در دو سال گذشته، اظهار داشت: ضرورت طرح آبرسانی اضطراری برای شهر تهران زیاد است، چرا که اگر زمانی زلزله‌ای بزرگ در پایتخت رخ دهد، این مخازن می‌توانند به کمک شهر بیایند، زیرا احتمالا سایر منابع آب آلوده است.

 

او در پاسخ به این سوال که با این حساب در آینده نزدیک هم شاهد ساخت مخازن اضطراری آبرسانی پایتخت نخواهیم بود، تصریح کرد: با توجه به مساحت شهر تهران ۳۷۴ نقطه آبرسانی اضطراری یعنی در هر محله یک مخزن که ما در شرایط فعلی به نیمی از آن هم راضی هستیم.

ایلنا