بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
احضار چهار فعال سندیکایی نیشکر هفتتپه به اتهام شرکت در اعتصاب به دادگاه
رحیم بساک و قربان علیپور اعضای هیات مدیره و کرامت پام و اسماعیل بخشی فعالان سندیکای نیشکر هفتتپه که به دادگاه احضار شده بودند، یکشنبه ۲۷ اسفند در شعبه سوم دادیاری دادگستری شوش حاضر و با گرو گذاشتن فیش حقوقی خود تا جلسه بعدی دادگاه آزاد شدند.
سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه که خبر احضار و آزادی ۴ فعال این سندیکا را منتشر کرده در یادداشتی به عنوان «این دنیای وارونه و غیر انسانی تا کی باید ادامه داشته باشد» نوشته است:
«امروز یکشنبه ۲۷ اسفند ماه، قربان علیپور و رحیم بساک از اعضای هیئت مدیره سندیکای نیشکر هفت تپه و کرامت پام ( بهداروند) و اسماعیل بخشی، فعال سندیکایی نیشکر هفت تپه تپه در شعبه سوم دادیاری محاکمه شدند. شعبه سوم دادیاری، کارگران نامبرده را به اتهام شرکت در اعتصابات کارگران نیشکر هفت تپه محاکمه نموده است. جرم این کارگران دلسوز، دفاع از حق و حقوق و مطالبات کارگری است. متاسفانه دنیای وارونهای داریم به جای اینکه عاملان بیحقوقی بازداشت و زندانی شوند، کارگران حق طلب باید مورد محاکمه قرار گیرند. کارگرانی که تنها جرم آنها خواست دریافت دستمزدهای ماهانه است، عجب دنیایی وارونهای. کارگران هفتتپه در آستانه سال نو، نه تنها عیدی سالانه را دریافت نکرهاند بلکه تا کنون تنها دستمزد چند ماه را از کارفرما طلب دارند. متاسفانه به جای اینکه کارفرما مورد محاکمه و بازخواست قرار گیرد، کارگران مورد ستم محاکمه میشوند. ما سندیکای کارگری هفت تپه، احضار و تهدید و بازجویی و محاکمه کارگران هفت تپه را شدیدا محکوم کرده و قویا خواستار آن هستیم که به این برخوردهای ضد کارگری پایان داده شود.»
زمانه
توافق اعضای کارگری و وزیر کار: افزایش ۱۹.۸ درصدی حداقل دستمزد ۹۷ کارگران در انتظار تصویب
اعضای کارگری و وزیر کار شورای عالی کار با افزایش ۱۹.۸ درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال ۹۷ و همچنین ۱۲ درصدی سایر سطوح به علاوه ۲۴۱۸۸ ریالی روزانه مزد به طور کلی توافق کردهاند اما این توافق هنوز مصوب نشده است.
یک کارگر مکانیک در شاهرود بر اثر انفجار درگذشت
روز گذشته ۲۳ اسفند، کارگر جوان یک مکانیکی در شاهرود براثرانفجار جان باخت.
تأملی بر نقش جنبش سندیکایی زحمتکشان در تحولهای صحنهٔ سیاسی ایران
بهموازات تغییروتحولها در صحنهٔ سیاسی کشور در هفتههای اخیر، مبارزهٔ طبقهٔ کارگر و زحمتکشان میهن ما برای دستیابی به حقوق بدیهیشان، بهویژه خواستهایی نظیر: افزایش عادلانه دستمزد، پرداخت مزدهای معوقه، توقف خصوصیسازی و تأمین امنیت شغلی، گسترش باز هم بیشتری پیدا کرد.
برخورد فیزیکی یکی از مدیران کارخانه کرمانیت با تعدادی از کارگران
جمعی از کارگران کارخانه کرمانیت به ایلنا گفتند: روز چهارشنبه ۱۶ اسفند، پس از مراجعه به دفتر یکی از مدیران کارخانه و مشاجره با وی بر سر معوقات خود، از جانب او با آنها برخورد فیزیکی شده است.