هشدار لاوروف به آمریکا و متحدانش درباره تهدیدات امنیتی علیه مسکو و پیونگ‌یانگ

وزیر خارجه روسیه گفت که این کشور همراه با کره شمالی، تلاش‌ها برای ایجاد زیرساخت‌های ناتو در شمال شرقی آسیا را خطرناک ارزیابی می‌کنند. به گزارش ایلنا به نقل از راشاتودی، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه اظهار داشت که‌ مسکو‌ به ایالات‌ متحده و متحدانش درباره ایجاد هرگونه تهدیدات امنیتی علیه روسیه و کره شمالی ... هشدار لاوروف به آمریکا و متحدانش درباره تهدیدات امنیتی علیه مسکو و پیونگ‌یانگ

ادامه

آمریکا, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, ژاپن, شبه جزیره کره, شرق آسیا, شرق اروپا, کره جنوبی, کره شمالی

پشت‌پرده فشار پنتاگون به متحدان با استفاده از کارت تایوان

روزنامه بریتانیایی فایننشال تایمز شنبه ۱۲ جولای (۲۱ تیر) گزارش داد پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) در حال اعمال فشار بر ژاپن و استرالیاست تا مشخص کنند در صورت بروز درگیری میان ایالات متحده و چین بر سر تایوان، چه نقشی ایفا خواهند کرد. به گزارش CGTN : این فشار به معنای وادار کردن آنها به ... پشت‌پرده فشار پنتاگون به متحدان با استفاده از کارت تایوان

ادامه

آمریکا, استرالیا, استقلال, امنیت, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, ژاپن, شرق آسیا, مالزی

سفیر روسیه: تحریم‌های جدید اروپا نمونه‌ای از سیاست‌های نو استعماری است

سفیر روسیه تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه مسکو را نمونه‌ای از سیاست‌های استعماری جدید خواند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نووستی؛ بسته هفدهم تحریم‌های اروپا علیه روسیه نمونه بارزی از سیاست‌های استعماری جدید غرب است که با تحمیل خدمات و محصولات خود ، در تضاد با مکانیسم‌های بازار آزاد عمل می‌کند. یکولای کوچونوف، سفیر ... سفیر روسیه: تحریم‌های جدید اروپا نمونه‌ای از سیاست‌های نو استعماری است

ادامه

اروپا, استعمار, تحریم, جنوب, جهان, روسیه, غرب, فرانسه, محیط زیست, نروژ

استقرار سامانه‌ موشکی پیشرفته آمریکا در تایوان همزمان با رزمایش‌های سالانه

ارتش تایوان در جریان رزمایش بزرگ «هان کوآنگ»، سامانه‌های موشکی (HIMARS) ساخت آمریکا را برای نخستین‌بار در این جزیره و در سطح گسترده مستقر کرد؛ اقدامی که با هدف تقویت آمادگی دفاعی برابر تهدیدهای چین صورت می‌گیرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از تارنمای کانال اخبار آسیا، ارتش تایوان امروز (شنبه) سامانه‌های پیشرفته موشکی HIMARS ... استقرار سامانه‌ موشکی پیشرفته آمریکا در تایوان همزمان با رزمایش‌های سالانه

ادامه

آمریکا, استرالیا, اوکراین, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا

استرالیا درخواست آمریکا برای پیوستن به جنگ احتمالی با چین را رد کرد

استرالیا درخواست واشنگتن مبنی بر اینکه کانبرا در صورت جنگ احتمالی بین آمریکا و چین بر سر تایوان، به طرف آمریکایی بپیوندد را رد کرد و گفت که از اقدام یکجانبه در تایوان حمایت نمی‌کند. به گزارش ایرنا به نقل از گاردین، در بحبوحه گزارش‌هایی مبنی بر اینکه واشنگتن به دنبال تضمین‌هایی در مورد نحوه ... استرالیا درخواست آمریکا برای پیوستن به جنگ احتمالی با چین را رد کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقیانوسیه, اکوس, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا

احتمال تحریم پروژه انتقال گاز «نورد استریم۲» از سوی آمریکا

رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد دولتش تحریم پروژه خط لوله انتقال گاز از روسیه به آلمان را در دست بررسی دارد.

 

به گزارش شبکه خبری بلومبرگ،‌ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در دیدار با همتای لهستانی خود «آندرج دودا» اعلام کرد کشورش استفاده از حربه تحریم را به‌منظور متوقف کردن پروژه خط لوله انتقال گاز از روسیه به آلمان موسوم به «نورد استریم۲» را در دست بررسی دارد.

 

ترامپ در این خصوص گفت: «روسیه میلیاردها و میلیاردها دلار از آلمان بابت فروش گاز دریافت می‌کند. ما از آلمان در برابر روسیه حمایت می‌کنیم».

 

البته ترامپ دقیقاً اشاره نکرد که برای متوقف کردن پروژه نورد استریم۲ دقیقاً چه‌کسانی را هدف تحریم قرار خواهد داد.

 

امکان متوقف کردن پروژه “نورد استریم ۲” وجود ندارد

 

رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان ضمن انتقاد از رویکرد آمریکا در قبال پروژه خط لوله انتقال گاز نورد استریم ۲ تاکید کرد که این پروژه قابل توقف نیست.

 

به نقل از روزنامه “دی ولت” آلمان، در مناقشات درباره پروژه خط لوله انتقال گاز “نورد استریم ۲” چندی پیش سفیر آمریکا در برلین فشارها بر آلمان برای توقف این پروژه را تشدید کرد و شرکت های آلمانی که در این پروژه مشارکت دارند را به تحریم های سخت از طرف آمریکا تهدید کرد.

 

“کرامپ کارن بایر”، رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان این رویکرد آمریکا در قبال این پروژه را قابل درک ندانسته و تصریح کرد که از دید وی این پروژه دیگر قابل توقف نیست.

 

وی انتقاد شدیدی به رفتار آمریکا در مناقشات بر سر این پروژه گازی وارد کرده و گفت: این رفتاردرستی بین شرکا و دوستان نیست که طرف مقابل را به تحریم تهدید کنیم.

 

رئیس حزب دوکرات مسیحی آلمان در عین حال گفت که آمریکا علایق اقتصادی شخصی خود را در این مناقشات دارد که مشروع است. آن ها نگراند که آلمان به عنوان یکی از قوی ترین اقتصادهای ملی جهان بیش از حد وابسته به روسیه شود. اما واشنگتن باید همچنین پاسخ های آلمان را هم بشنود. ما ( در زمین تامین انرژی) تنوع داریم و منابع عرضه دیگری هم داریم بنابراین ترمینال های جدیدی به ویژه برای گاز مایع آمریکا ساخته می شود.

 


وی با تاکید بر اینکه پروژه خط لوله انتقال گاز نورد استریم مطمئنا پروژه ای که ما از صمیم قلب به آن علاقه داشته باشیم نیست در عین حال گفت که اما این پروژه دیگر قابل توقف نیست. قراردادها و مصوباتی در این باره وجود دارد.

 

پروژه گازی “نورد استریم۲ ” یک پروژه مشترک بین شرکت های روسی و اروپایی است که به رهبری شرکت گازپروم روسیه انجام می شود. این پروژه مدت طولانی است که به خاری در چشم آمریکا تبدیل شده است چرا که واشنگتن می خواهد گاز مایع خود را به اروپا بفروشد و این پروژه مانعی بر سر راه این مبادله تجاری است.

 

“”نورد استریم۲” جریان انتقال گاز روسیه از جنوب سنت پترزبورگ تا سواحل آلمان از مسیر دریای بالتیک است. این پروژه در صورت تکمیل می‌تواند سالانه ۵۵ میلیارد مترمکعب گاز را به اروپا ارسال کند که در مجموع “نورد استریم” و “نورد استریم۲” سالانه ۱۱۰ میلیارد مترمکعب گاز را به اروپا صادر می‌کند.

 

جریان نورد استریم از اوکراین عبور نمی‌کند و این از موضوعاتی است که ایالات متحده و برخی کشورهای اروپایی بسیار بر آن تأکید می‌کنند. این کشورها می‌گویند که روسیه تلاش می‌کند تا با تکمیل پروژه نورد استریم، درآمد اوکراین از این بخش را کاهش دهد، چراکه بخش عمده درآمد اوکراین، از خطوط انتقال گاز روسیه به اروپا تأمین می‌شود.

 

طول خط لوله نورد استریم حدود ۱۲۰۰ کیلومتر است که تاکنون ۳۷۰ کیلومتر آن کار گذاشته شده است که در واقع درصد قابل توجهی از پروژه انجام شده است. البته در طراحی نورد استریم ابزارهای انتقال دیگری وجود دارد که پروژه را تکمیل می‌کند. با این حال ۴۹ درصد سهام این پروژه در اختیار اروپاییان است و آنها منافع مهمی را در این خصوص طراحی کرده‌اند که این بر به‌هم‌پیوستگی منافع روسیه و کشورهای اروپایی درگیر در این پروژه می‌افزاید.

 

در این میان ماه هاست که حملات آمریکا به ساخت این پروژه گازی مناسبات آلمان-آمریکا را خدشه دار کرده است.

تسنیم