اذعان رسانه‌های عبری به فروپاشی سیاسی سنگین اسرائیل مقابل فلسطین در سازمان ملل

اسرائیل در پی اقدام برخی کشورها در به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین، با سردرگمی سیاسی و رسانه‌ای مواجه شده است؛ به طوریکه رسانه‌های عبری این تحولات را «شکست دیپلماتیک» و ضرر بزرگی برای اسرائیل در نبرد افکار عمومی جهانی توصیف کرده‌اند. به گزارش ایسنا، وبگاه «واینت» وابسته به روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» گزارش داده است که ... اذعان رسانه‌های عبری به فروپاشی سیاسی سنگین اسرائیل مقابل فلسطین در سازمان ملل

ادامه

آمریکا, اروپا, استراتژیک, اسراییل, اقتصادی, تحلیل, تروریسم, تشکیلات خودگردان فلسطین, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سیاسی, فلسطین, نروژ

ملانشون: مکرون باید استعفا دهد

رهبر حزب فرانسه تسلیم‌ناپذیر و منتقد سرسخت رئیس جمهوری این کشور، با انتقاد از شرایط حاکم بر فرانسه، تاکید کرد که راه‌حل بهبود این شرایط استعفای «امانوئل مکرون» و رفتن وی از قدرت است. به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای روزنامه لو فیگارو، ژان لوک ملانشون (Jean-Luc Mélenchon) روز پنجشنبه در جریان تظاهراتی که ... ملانشون: مکرون باید استعفا دهد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, سیاسی, غرب اروپا, فرانسه, گزارش

روزنامه گاردین: بحران تازه درسیاست انگلیس؛ نخست‌وزیر درتنگنای رهبری

یک هفته پرتنش سیاسی با استعفا و برکناری‌های پیاپی، سقوط در نظرسنجی‌ها و افزایش انتقادها از سبک حکمرانی در داونینگ‌استریت، کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس را در تنگنای رهبری قرار داده و گمانه‌زنی‌ها درباره آینده سیاسی او را تشدید کرده است. به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین در تحلیلی هشدار داد که «زمان برای ترمیم رهبری در ... روزنامه گاردین: بحران تازه درسیاست انگلیس؛ نخست‌وزیر درتنگنای رهبری

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انگلیس, تحلیل, جهان, سیاسی, غرب اروپا

کارلسون: مشکل آمریکا اقتصاد فروپاشیده است، نه ایران

تحلیلگر برجسته آمریکایی ادعای واشنگتن مبنی بر اینکه ایران بزرگ‌ترین تهدید علیه ایالات متحده است را «دروغ» خواند و تاکید کرد: سیاست‌های دولت ترامپ برای مقابله با تهدید بر مبنای نادیده گرفتن تهدیدات واقعی علیه ما بنا شده است. به گزارش ایسنا، «تاکر کارلسون» تحلیلگر و مجری شناخته شده آمریکایی در یک مصاحبه تفصیلی در ... کارلسون: مشکل آمریکا اقتصاد فروپاشیده است، نه ایران

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, امنیت, انگلیس, ایران, تروریسم, جهان, سیاسی, عراق, عربستان, کودکان, نازیسم

سقوط دولت فرانسه؛ نمایندگان پارلمان نخست‌وزیر را برکنار کردند

همان‌طور که انتظار می‌رفت، مجلس ملی فرانسه به دولت «فرانسوا بارو» رای اعتماد نداد و او را برکنار کرد تا «امانوئل مکرون» رئیس جمهور این کشور وارد یک بحران سیاسی عمیق با تبعات گسترده شود. به گزارش ایرنا از پولیتیکو، در پی مخالفت گسترده با برنامه‌های بودجه‌ای دولت فرانسوا بارو، نخست‌وزیر فرانسه، از مجلس ملی ... سقوط دولت فرانسه؛ نمایندگان پارلمان نخست‌وزیر را برکنار کردند

ادامه

آمریکا, اقتصادی, جهان, چین, خبر, روسیه, سیاسی, غرب اروپا, فرانسه

ابوالفضل قدیانی: راهکار نجات ایران، عزل آیت‌الله خامنه‌ای، حذف ولایت‌فقیه و برقراری حاکمیت ملت است

ابوالفضل قدیانی، زندانی سابق سیاسی، در نامه‌ای ضمن برشمردن مشکلات کنونی کشور، خواستار عزل آیت‌الله علی خامنه‌ای و اصلاح فصولی از قانون اساسی ایران در راستای حذف ولایت‌فقیه شده است. این نامه، روز یک‌شنبه ۱۷ تیر، در پایگاه اینترنتی کلمه منتشر شده است.ابوالفضل قدیانی، پیش از این به اتهام توهین به رهبر جمهوری اسلامی ایران، به تحمل حبس محکوم شده بود.

 

ابوالفضل قدیانی، روز شنبه ۱۶ تیر، در نامه‌ای با اشاره به بحران اقتصادی در ایران، هشدار داده است: فردا ممکن است دیر باشد و کشتی کشور از مهلکه گرداب‌های داخلی و خارجی در کمین، با چنین ناخدایی هرگز نرهد.

 

این فعال سیاسی، با اشاره به موضع‌گیری آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، در جریان رقابت‌های انتخاباتی ریاست‌جمهوری ۲۰۱۷ در آمریکا، نوشته‌است : “مستبد امروز ایران، آقای خامنه‌ای، در یکی از سخنرانی‌های خود به تلویح گفت که نظر وی به دونالد ترامپ نزدیک‌تر است”. آقای قدیانی در تحلیل این اظهارنظر می‌افزاید: “شاید خرسندی آقای خامنه‌ای از موفقیت‌های ترامپ، برخاسته از منش شخصیتی مشابه آنها است که هر دو خودمحورند و مخالفین خود را به أنواع تهمت‌ها می‌نوازند و هر دو خشونت دوست‌اند.

 

در عین حال، این مبارز سیاسی با اشاره به تفاوت‌های میان نظام‌های دو کشور تاکید کرده است: “نهادهای قانونی آمریکا می‌توانند لااقل در سیاست داخلی ترامپ را مهار کنند اما در ایران تمامی نهادهای انتخابی به دست شخص آقای خامنه‌ای و سازمان‌های امنیتی او مهار شده‌اند”.

 

ابوالفضل قدیانی، در ادامه به مشکلات ملموس جامعه ایران و وضعیت آشفته اقتصادی پرداخته و تاکید کرده است: مشکل اصلی اقتصاد و سیاست و فرهنگ و اجتماع ایران بیش از هر چیز بدلیل ناکارآمدی و فساد بنیادین نظام سیاسی مبتنی بر ولایت فقیه و نظام استبدادی است.

 

به گفته این فعال سیاسی، استبداد دینی مانع اصلی شکل‌گیری اقتصاد تولیدی در کشور است و سرمایه‌گذاران را فراری و سرمایه‌ها را به سمت دلالی سوق می‌دهد.

 

این زندانی سابق سیاسی، قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران را نیز به زیر سوال برده و تاکید می کند: کارکرد اصلی قوه قضائیه، استبداد، منکوب و سرکوب کردن مخالفان و حفاظت از منافع رانتی ویژه‌خوارانی است که بر أساس کلیت ساختار نظام استبدادی، آستان‌بوسی درگاه شخص مستبد را معیار اصلی مدیر بودن قرار می‌دهد.

 

ابوالفضل قدیانی در بخش دیگری از نامه خود با تاکید بر اینکه، “وضعیت بحرانی امروز اقتصاد ایران، هر چند متاثر از به قدرت رسیدن افراطیون در آمریکا و به بن‌بست رسیدن برجام است”، در عین حال بار دیگر تصریح کرده است: “نظام استبدادی و شخص رهبر جمهوری اسلامی با بلندپروازی و مسئولیت‌ناپذیری تمام توان اقتصادی و نظامی کشور را به عبث مصروف أوهام ایدئولوژیکی کرده است”.

 

“چاره کار کجاست؟”

 

این فعال سیاسی، ضمن اشاره به بازگشت “تحریم‌هایی که کمر مردم ایران را خم خواهد کرد”، تاکید کرده است: “دست گشاده افراطیون حاکم بر آمریکا و بی‌تدبیری حاکمیت ایران، دو کشور را به سوی تقابل هر چه بیشتر پیش می‌برد، تقابلی که اگر به جنگ بیانجامد تنها ثمره‌اش نابودی زیرساخت‌های اقتصاد، ایجاد هرج و مرج و از بین رفتن تمامیت ارضی کشور است”.

 

آقای قدیانی با طرح این پرسش که اکنون “چاره کار کجاست؟”، خاطرنشان می‌کند: “البته چاره کارساز درمان‌های موقت نیست تا آن زمان که ساختار قانونی ممّدِ استبداد به طور بنیادین اصلاح نشود هر گشایشی می‌تواند با بی‌تدبیری شخص مستبد بی‌اثر شود”.

 

این مبارز سیاسی در دوران پهلوی و نظام جمهوری اسلامی، با تاکید بر لزوم حذف ولایت فقیه از فصول قانون اساسی، می‌افزاید: چاره واقعی همانا تسلیم به ملت و خواست آنان یعنی برپایی حکومت دموکراتیک است زیرا در ساختار قانون اساسی فعلی قدرت مطلقا در دست ولی مطلق فقیه است و بدون اصلاح ساختاری قانون اساسی چگونه می‌توان به اصلاح أمور پرداخت؟.

 

به گفته آقای قدیانی، “آقای خامنه‌ای می‌کوشد سیاست خارجی ایدئولوژیک و فرقه‌گرایانه خود را سیاست ضد ظلم جابزند اما دستگاه سرکوب او در داخل عدالت‌خواهان، فعالان حقوق‌بشر، صنفی، مدنی، سیاسی و اجتماعی را به حصر و بند می‌فرستد”.

تلاش بنیادگرایان مسیحی برای دینی‌کردن دولت آمریکا؛ توجیهی برای اِعمال سیاست‌های راست افراطی

بسیاری از نزدیکان دولت ترامپ و اعضای حزب جمهوری‌خواه با تمایلات دینی قوی این خطر را برای فعالان مدنی و روزنامه‌نگاران مستقل ایجاد کرده‌اند که نفوذ این افراد دموکراسی آمریکایی و حاکمیت قانون را به خطر انداخته است.   پس از دولت جورج بوش پسر، این اولین بار است که خطر بنیادگرایی مسیحی سیاست آمریکا ... تلاش بنیادگرایان مسیحی برای دینی‌کردن دولت آمریکا؛ توجیهی برای اِعمال سیاست‌های راست افراطی

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر

به دنبال تغییرات در حزب اعتماد ملی؛ الیاس حضرتی قائم‌مقام حزب شد

جلسه شورای مرکزی حزب اعتمادملی امروز به منظور انتخاب قائم‌مقام، سخنگو و روسای دفاتر این حزب برگزار شد. اعتمادآنلاین| جلسه شورای مرکزی حزب اعتمادملی امروز صبح جمعه ۱۵ تیترماه برگزار شد.

ادامه

ایران, خبر, سیاسی

تهدید، سرکوب و خشونت وحشیانه پاسخ سران رژیم ضدمردمی به مردم جان به لب رسیده

بیانیۀ حزب تودۀ ایران: تهدید، سرکوب و خشونت وحشیانه پاسخ سران رژیم ضدمردمی به مردم جان به لب رسیده   صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه رژیم ولایت فقیه و دستگاه عمده ظلم و سرکوب در میهن ما در روزهای اخیر ضمن اشاره به تظاهرات مردم تهران و بسته شدن بازار، که پایگاه سنتی رژیم بوده ... تهدید، سرکوب و خشونت وحشیانه پاسخ سران رژیم ضدمردمی به مردم جان به لب رسیده

ادامه

ایران, بیانیه, حقوق بشر, سیاسی