روایت کرملین از چهارمین تماس تلفنی پوتین و ترامپ

دستیار رئیس‌جمهوری روسیه در امور سیاست خارجی گفت: ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری این کشور و دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا شامگاه چهارشنبه ۱۴ خردادماه به مدت یک ساعت و ۱۰ دقیقه به صورت تلفنی با یکدیگر گفت و گو کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، یوری اوشاکوف شامگاه چهارشنبه در پاسخ به این سوال که آیا ... روایت کرملین از چهارمین تماس تلفنی پوتین و ترامپ

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, ایران, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

ترامپ ورود اتباع ۱۲ کشور از جمله ایران را به آمریکا ممنوع کرد

رئیس‌جمهور آمریکا ورود اتباع چندین کشور به خاک آمریکا را ممنوع کرده است. به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی بامداد پنجشنبه خبر داد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا فرمانی را امضا کرده که بر اساس آن ورود اتباع ۱۲ کشور به ایالات متحده را به صورت کامل ممنوع می‌کند. طبق گزارش سی‌ان‌ان، این ۱۲ کشور عبارتند از: ... ترامپ ورود اتباع ۱۲ کشور از جمله ایران را به آمریکا ممنوع کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اریتره, اسراییل, افغانستان, ایران, ترکمنستان, توگو, جمهوری دموکراتیک کنگو, جهان, چاد, خبر, سودان, سومالی, سیرالئون, فلسطین, کوبا, گینه, لائوس, لیبی, میانمار, هائیتی, ونزوئلا, یمن

ساکس: عملیات تار عنکبوت اوکراین، جهان را به جنگ هسته‌ای نزدیک‌ کرد

استاد دانشگاه کلمبیا با اشاره به حمله پهپادی گسترده اوکراین به پایگاه‌های راهبردی روسیه تصریح کرد: «این حمله ما را به جنگ جهانی هسته‌ای نزدیک‌تر کرد.» به گزارش ایسنا، «جفری ساکس» اقتصاددان مشهور آمریکایی و استاد دانشگاه کلمبیا در مصاحبه‌ای درباره سیاست‌های دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و نقش واشنگتن در رهبری جنگ اوکراین علیه ... ساکس: عملیات تار عنکبوت اوکراین، جهان را به جنگ هسته‌ای نزدیک‌ کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, انگلیس, تحلیل, ترکیه, جنگ سرد, جهان, خاورمیانه, شرق اروپا, صلح, فلسطین, گزارش, مکزیک, نسل‌کشی

اعتراض کوبا به «همدستی» وزیر خارجه آمریکا در نسل‌کشی غزه

وزیر امور خارجه کوبا با انتقاد از «حمایت بی‌قید و شرط» وزیر امور خارجه آمریکا از سیاست‌های اسراییل وی را به «همدستی» در نسل‌کشی تل‌آویو علیه غزه متهم کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از تارنمای تله‌سور، «برونو رودریگس» وزیر امور خارجه کوبا در انتقاد از «مارکو روبیو» در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی ... اعتراض کوبا به «همدستی» وزیر خارجه آمریکا در نسل‌کشی غزه

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسراییل, جهان, فلسطین, گزارش, نسل‌کشی

پایگاه آمریکایی نشنال اینترست؛: جدایی روسیه و چین ممکن نیست

دولت ترامپ به‌جای تقابل با چین و روسیه، باید هم‌زمان با هر دو تنش‌زدایی کند تا از شکل‌گیری یک ائتلاف ضدآمریکایی جلوگیری شود. باشگاه خبرنگاران به نقل از نشنال اینترست دولت ترامپ به‌جای تلاش برای اولویت دادن به بازدارندگی در برابر چین نسبت به روسیه، بهتر است مسیر کاهش تنش با هر دو قدرت را ... پایگاه آمریکایی نشنال اینترست؛: جدایی روسیه و چین ممکن نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحاد شوروی, اروپا, اقتصادی, امنیتی, ایدئولوژیک, تایوان, تحلیل, تشنج زدایی, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, محیط زیست

ابتلای نیم میلیون آمریکایی به کرونا در ۲۴ ساعت

جدیدترین آمار «جانز هاپکینز» نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته حدود نیم میلیون آمریکایی به کرونا مبتلا شدند و حدود ۲۴۰۰ نفر از آن‌ها جان باختند.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، با تسریع شیوع سویه «اومیکرون» ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا، آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز» نیز نشان می‌دهد که آمار روزانه مبتلایان به ویروس کرونا و قربانیان این ویروس در سراسر آمریکا به طرز چشمگیری روندی صعودی در پیش گرفته است.

 

طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز، در ۲۴ ساعت گذشته دست‌کم ۴۹۳ هزار و ۴۱ نفر در سراسر آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شدند و این آمار مجموع مبتلایان به کروناویروس در سراسر ایالات متحده را به ۷۴ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۵۰ رسانده است.

 

این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد که در شبانه روز گذشته، دست‌کم دو هزار و ۳۷۶ نفر در سراسر آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع قربانیان این ویروس در آمریکا به ۸۸۶ هزار و ۶۹۱ نفر افزایش پیدا کرد.

 

از طرف دیگر، وبگاه اطلاع‌رسانی «ورلد اُ میترز» گزارش کرده است که تاکنون دست‌کم ۷۶ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۱۵ نفر در سراسر آمریکا به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و از آن میان ۹۱۰ هزار و ۱۰۴ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

 

طبق جدیدترین آمار دانشگاه جانز هاپکینز تاکنون ۳۷۸ میلیون و ۷۱۶ هزار و ۹۶۳ نفر از مردم جهان به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و پنج میلیون و ۶۷۵ هزار و ۵۳۶ نفر نیز در سراسر جهان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند و آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس قرار دارد.

 

روند صعودی موارد ابتلا به کرونا و فوتی‌های مرتبط با این ویروس در آمریکا در شرایطی است که گزارش‌ها نشان می‌دهد که  آشفتگی در ایالات متحده به ویژه در نظام بهداشت عمومی و شهرهای کوچک ادامه همزمان با افزایش شیوع سویه کرونای اومیکرون و بیماران وهمچنین کمبود شدید نیروی کار ادامه دارد.

 

اخیراً روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» گزارش کرد که جهش سویه اومیکرون ده‌ها میلیون آمریکایی را بیمار کرده و بیمارستان‌ها مملو از جمعیت است. در روزهای اخیر ایالات بیشتری با شدت بیشتر شیوع کرونا مواجه شده‌ و ایالات متحده همچنان شمار بیشتری از عفونت‌ها را در روز نسبت به هر موج قبلی شناسایی می‌کند و برخی از ایالت‌های غربی و جنوبی این کشور همچنان شاهد افزایش شدید ابتلاها هستند.

 

از طرف دیگر، روزنامه «وال استریت ژورنال» نیز گزارش داد که سویه اومیکرون در حال آسیب رساندن به بیمارستان‌های ایالات متحده در مقیاسی است که قبلاً در همه‌گیری دو ساله دیده نشده بود.

 

در بخش‌هایی از گزارش این روزنامه آمده است که اینک بیمارستان‌ها در مناطقی که موج اومیکرون شروع به کاهش کرده اعلام کرده‌اند که قادر به ادامه فعالیت نیستند و تلفات فیزیکی و عاطفی برای پرستاران، پزشکان و سایر کارکنان بیمارستان افزایش می‌یابد.

 

«رابرت اندرسون» رئیس شعبه آمار مرگ و میر در مرکز ملی آمار بهداشت که بخشی از مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکاست، اخیراً در ارزیابی شیوع ویروس کرونا در آمریکا گفت که بیماری‌ ناشی از اومیکرون می‌تواند کمتر کشنده باشد، اما از آنجا که مسری‌تر است و افراد زیادی را درگیر می‌کند، احتمال مرگ و میر زیادی وجود دارد.

 

نظرسنجی‌های اخیر نیز نشان‌دهنده افزایش ترس و نگرانی از تسریع شیوع کرونا در میان آمریکایی‌هاست به طوریکه اخیراً نتایج یک بررسی نشان داد که اغلب آمریکایی‌ها در یک نظرسنجی جدید که نشان از تسلیم شدن و درماندگی آن‌ها داشت، گفتند معتقدند برای همیشه یا حداقل برای مدت طولانی درگیر کرونا خواهند بود.

آب سرد چین و روسیه بر آتش‌افروزی‌های آمریکا درباره اوکراین

شورای امنیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه (۱۱ بهمن/ ۳۱ ژانویه) به درخواست آمریکا برای بررسی تحولات اوکراین تشکیل جلسه داد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, اوکراین, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, سازمان ملل, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, گزارش

«بردلی بلانکنشیپ»؛ تحریم‌های ظالمانه علیه ملت‌ها برگرفته از خوی گانگستری واشنگتن است

رئیس جمهوری کوبا، به مناسبت شصتمین سالروز اعمال تحریم‌های واشنگتن علیه هاوانا، تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه کشورش را «سیاست بی‌رحمانه و منسوخ» توصیف و به شدت آنها را محکوم کرد.

ادامه

اروپا, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, ایتالیا, بلژیک, بولیوی, تحریم, تحلیل, تونس, جهان, حقوق بشر, کوبا

مایکل فلن: کرونا را سوروس و بیل گیتس برای شکست ترامپ ساختند!

مایکل فلن، مشاور امنیت ملی سابق دونالد ترامپ در یک تئوری توطئه ادعا کرد که ویروس کووید به دست جورج سوروس، بیل گیتس و افراد دیگر برای شکست دادن دونالد ترامپ ساخته شده است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه

نیویورک تایمز: آمریکا به دوره خطرناکی از تاریخ خود رسیده است

نشریه آمریکایی نیویورک تایمز در مقاله‌ای به بررسی علل و پیامد‌های دودستگی و دوقطبی شدن جامعه آمریکا پرداخت.

ادامه

اجتماعی, اختلاف طبقاتی, امریکا, امریکای شمالی, تبعیض‌نژادی, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, مقاله