شوک گرانی ۵۲ درصدی نان به سفره‌های تهی کارگران / نان دیگر پدیده‌ایست طبقاتی!

نان تبدیل به پدیده‌ای طبقاتی شده؛ دولت با اعلان رسمی، نان را در برخی شهرها تا مرز ۵۲ درصد گران کرده و در واقعیت، نانِ باکیفیت و در دسترس خیلی بیش از اینها گران شده است…. به گزارش خبرنگار ایلنا، فرمانِ گرانی نان صادر شد، یک شوک جدید به سفره‌های خالی کارگران؛ سفره‌هایی که حالا ... شوک گرانی ۵۲ درصدی نان به سفره‌های تهی کارگران / نان دیگر پدیده‌ایست طبقاتی!

ادامه

اختلاف طبقاتی, اسراییل, اقتصادی, ایران, تحلیل, تورم, حقوق بشر, دستمزد, طبقه کارگر, معیشت

چرخش تجارت جهانی به سوی خاورمیانه: فرصتی تازه برای ایران

در آخرین روز تیرماه ۱۴۰۳ قطار کانتینری دو سربار ایران – چین در مراسمی با حضور مدیرعامل راه آهن ایران و سفرای چین، قزاقستان و ترکمنستان در بندر خشک ریلی «آپرین» راه‌اندازی شد. به گزارش CGTN به نقل از لوئو لایی آن تحلیلگر سیاسی و روزنامه نگار چین: در سال جاری، با تداوم تنش‌های تجاری ... چرخش تجارت جهانی به سوی خاورمیانه: فرصتی تازه برای ایران

ادامه

اقتصادی, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, عربستان, قزاقستان, کویت, گزارش

سفیر روسیه: تحریم‌های جدید اروپا نمونه‌ای از سیاست‌های نو استعماری است

سفیر روسیه تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه مسکو را نمونه‌ای از سیاست‌های استعماری جدید خواند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نووستی؛ بسته هفدهم تحریم‌های اروپا علیه روسیه نمونه بارزی از سیاست‌های استعماری جدید غرب است که با تحمیل خدمات و محصولات خود ، در تضاد با مکانیسم‌های بازار آزاد عمل می‌کند. یکولای کوچونوف، سفیر ... سفیر روسیه: تحریم‌های جدید اروپا نمونه‌ای از سیاست‌های نو استعماری است

ادامه

اروپا, استعمار, تحریم, جنوب, جهان, روسیه, غرب, فرانسه, محیط زیست, نروژ

سفر نخست‌وزیر استرالیا به چین؛ گامی سرنوشت‌ساز در مسیر بهبود روابط دوجانبه

خبرگزاری شین‌خوآ (شین‌هوا) در آستانه سفر «آنتونی آلبانیزی» نخست‌وزیر استرالیا به چین، درباره اهمیت این سفر نوشت و آن را گامی مهم در جهت تقویت روند رو به رشد روابط دو کشور دانست. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این نشریه چینی در گزارش خود می‌نویسد که سفر آلبانیزی به چین همزمان با ورود شراکت راهبردی ... سفر نخست‌وزیر استرالیا به چین؛ گامی سرنوشت‌ساز در مسیر بهبود روابط دوجانبه

ادامه

آسیا پاسیفیک, آمریکا, استرالیا, اقتصادی, اقیانوسیه, جهان, چین, دانشجویی, شانگ‌های, شرق آسیا, گردشگری, گزارش

دیدگاه صاحب‌نظر روس درباره پیشنهاد انتقال آب از دریای سیاه برای نجات خزر

«راشد اسماعیلوف» متخصص و رئیس انجمن زیست محیطی روسیه بر ضرورت همکاری پایدار بین کشورهای حاشیه خزر برای حل مشکلات این دریا و به ارائه دیدگاه خود در زمینه پیشنهادهای طرح شده از جمله انتقال آب از دریای سیاه برای حل مشکل کاهش سطح آب خزر پرداخت. به گزارش روز جمعه ایرنا، این متخصص محیط‌زیست ... دیدگاه صاحب‌نظر روس درباره پیشنهاد انتقال آب از دریای سیاه برای نجات خزر

ادامه

آذربایجان, اقتصادی, ایران, جهان, خبر, دریای آرال, دریای حزر, دریای سیاه, روسیه, قزاقستان, قفقاز, گرجستان, محیط زیست

آلمان خواستار رفع مناقشه تجاری آمریکا و چین شد

«پیتر آلتمایر» وزیر اقتصاد آلمان روز دوشنبه از آمریکا و چین خواست مناقشه تجاری میان خود را حل و فصل کنند.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین، وی تاکید کرد که همه طرف ها باید در زمینه اجرای تصمیم های یکجانبه، کاملا مراقب باشند.

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا تهدید کرده است تعرفه بر واردات کالا از چین را به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار افزایش می‌دهد.

 

درهمین حال، آلتمایر در حاشیه کنفراسی در برلین در مورد مناقشه تجاری بین واشنگتن و پکن گفت: همه ما امیدواریم که جنگ تجاری بین آمریکا و چین قابل حل باشد، زیرا این مساله تبعات مثبتی برای هیچ کس ندارد.

 

وی افزود: ما به یک نظم تجاری مبتنی بر قوانین، بازارهای آزاد، نبود تبعیض و حقوق برابر برای شرکت های همه کشورهای دخیل، نیاز داریم.

 

به گزارش ایرنا، ترامپ روز دوشنبه از چین بابت مسائل تجاری انتقاد کرد و ضمن وعده به حمایت از نظام بازرگانی کشورش گفت که واشنگتن میلیاردها دلار در بخش تجارت ضرر کرده است.

 

وی در صفحه توئیتر خود نوشت: آمریکا طی سال ها ۶۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد دلار در سال در بخش تجارت از دست داده است. ما در تجارت با چین ۵۰۰ میلیارد دلار ضرر می دهیم. متاسفم، قصد نداریم این روند را بیش از این ادامه دهیم.

 

رئیس جمهوری آمریکا روز گذشته یکشنبه، اعلام کرد که نرخ تعرفه بر واردات چین را از ۱۰ درصد به ۲۵ درصد افزایش می دهد.

 

در پی انتشار خبر افزایش تعرفه بر کالاهای چینی، چین نیز امروز دوشنبه، از لغو یازدهمین دور مذاکرات بین دو کشور که قرار بود این هفته در آمریکا برگزار شود، خبر داد.

 

در پی اقدام آمریکا مبنی بر اعمال تعرفه های بیشتر بر چین که کارشناسان آن را نشانه‌ای از شکست مذاکرات تجاری دو کشور می‌دانند، چین نیز عنوان کرد که هیأت مذاکره کننده خود را به واشنگتن اعزام نخواهد کرد.

 

دهمین دور مذاکرات تجاری چین و آمریکا پنجشنبه گذشته با حضور نمایندگان دو کشور در پکن برگزار شد. در این دور از مذاکرات «لیو هه» عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست، معاون نخست وزیر و مسئول چینی مذاکرات دوجانبه با «استیون منوچین» وزیر خزانه داری ایالات متحده و «رابرت لایتیزر» نماینده تجاری آمریکا دیدار و گفت وگو کرد.

 

دو طرف براساس برنامه، قرار بود این هفته نیز یازدهمین دور مذاکرات را در واشنگتن برگزار کنند.

 

ترامپ معتقد است؛ چین با سرقت حق مالکیت معنوی و تبعیض تجاری، شرکت های خارجی و آمریکایی را تحت فشار می‌گذارد و کالاهای ارزان قیمت را با پرداخت یارانه به کشورهای دیگر صادر می کند.

 

حجم تجارت دو کشور که در سال ۱۹۷۹ میلادی پنج میلیارد دلار بود، در سال ۲۰۱۷ به ۵۸۰ میلیارد دلار رسید که برابر با روزانه حدود ۱.۵ میلیارد دلار است. روزانه ۱۴ هزار نفر برای کار، تحصیل و تفریح میان دو کشور از طریق هواپیما تردد می کنند.

 

در طول ۴۰ سال گذشته که روابط رسمی دو کشور برقرار شده، سرمایه گذاری دوجانبه نیز از تقریباً صفر به بیش از ۲۳۰ میلیارد دلار افزایش یافته است.