برای صلح با اوکراین باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد

وزیر امور خارجه روسیه در توضیح درباره شرایط مد نظر کشورش برای توافق صلح با اوکراین گفت که برای چنین توافقی باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد. به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با یک روزنامه مجارستانی خاطرنشان کرد روسیه تاکید دارد که معاهده صلحش با اوکراین باید ... برای صلح با اوکراین باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد

ادامه

آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, استقلال, اوکراین, بلاروس, بلژیک, بلغارستان, جنگ نیابتی, جهان, حقوق بشر, روسیه, رومانی, شرق اروپا, غرب, لهستان, مجارستان, ناتو, نازیسم, یونان

کارگری در پی ریزش معدن در چهارمحال بختیاری به دلیل نبود ایمنی کار کشته شد

یک کارگر در اثر ریزش معدن نیلچیان چهارمحال بختیاری، کشته شد. به گزارش ایلنا، محمدکاظم محمدی در گفتگو با رسانه ها، با اشاره به حادثه ریزش معدن شهید نیلچیان در شهرستان کیار استان چهارمحال بختیاری، اظهار کرد: این حادثه عصر امروز، ۱۶ تیر به وقوع پیوست و یک کارگر در این حادثه جان خود را ... کارگری در پی ریزش معدن در چهارمحال بختیاری به دلیل نبود ایمنی کار کشته شد

ادامه

ایران, ایمنی, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر

روسیه: غرب اروپا و انگلیس سازش سیاسی در اوکراین را نمی‌خواهند

معاون فرستاده روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا گفت نمایندگان غرب اروپا و لندن در سازمان امنیت و همکاری اروپا نمی‌خواهند به سمت حل و فصل سیاسی در اوکراین حرکت کنند و در حال صدور اولتیماتوم هستند. به گزارش ایسنا، «ماکسیم بویاکویچ» معاون فرستاده روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا ادامه داد: «رویکرد ... روسیه: غرب اروپا و انگلیس سازش سیاسی در اوکراین را نمی‌خواهند

ادامه

اروپا, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا

مجلس آلمان، مشروعیت حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را زیر سؤال برد

بخش علمی پارلمان آلمان (بوندستاگ) در مورد قانونی بودن حملات اسرائیل و آمریکا به ایران «شک و تردید جدی» ابراز کرد و اینگونه در موضعی متفاوت با دولت برلین،‌ مشروعیت این حملات را زیرسؤال برد. به گزارش ایرنا، خبرگزاری تاس در گزارشی از برلین نوشت: سرویس علمی پارلمان آلمان، به درخواست اولریش تودن نماینده حزب ... مجلس آلمان، مشروعیت حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را زیر سؤال برد

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپای مرکزی, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل

حمله آمریکا به ایران؛ بازنده اصلی کیست؟

تنها چند ساعت بعد از بمباران سه سایت هسته ای ایران توسط آمریکا در روز ۲۱ ژوئن ۲۰۲۵، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بلافاصله این بمباران را موفقیت آمیز خواند و به عنوان یک پیروزی اعلام کرد! به گزارش CGTN : این رفتار دونالد ترامپ را شاید بتوان یادآور رفتار مشابهی از سوی جورج دبلیو ... حمله آمریکا به ایران؛ بازنده اصلی کیست؟

ادامه

آمریکا, اروپا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صلح, عراق, عربستان

گوترش: توزیع ناعادلانه واکسن به ظهور سویه‌های مقاوم می‌انجامد

دبیرکل سازمان ملل متحد هشدار داد که بدون توزیع عادلانه واکسیناسیون در سراسر جهان، خطر ظهور سویه‌های مقاوم به واکسن کووید ۱۹ وجود خواهد داشت.

 

به گزارش ایرنا، آنتونیو گوترش دیروز (۲۸ شهریور) به تارنمای سازمان ملل گفت: آن زمان، نه فقیر و نه غنی و حتی کشورهایی که تمام مردمشان واکسینه شده‌اند، در امان نخواهند بود.

 

وی افزود: ما به برنامه جهانی واکسیناسیون نیاز داریم و باید بتوانیم تمامی تولیدکنندگان بالقوه و بالفعل واکسن را گردآورده و پس از دو برابر کردن تولید، واکسن‌ها را به نحو عادلانه توزیع کنیم.

 

این دیپلمات پرتغالی تأکید کرد که اولویت باید واکسیناسیون همگانی تمامی نقاط جهان باشد بدان معنا که هفتاد درصد مردم تمامی کشورها واکسینه شوند، «نه یک درصد در یک مکان و ۲۰ درصد در مکان دیگر».

 

گوترش گفت: یک ویروس جهان را شکست داده است. با گذشت بیش از یک سال و نیم از شیوع کرونا، هنوز این ویروس در همه جا سرایت می‌کند. ما شاهد تأثیر شگرف شیوع این ویروس بر زندگی مردم، افزایش چشمگیر نابرابری‌ها، نابسامانی شدید شرایط اقتصادی کشورها و البته نهایت مشقت برای آسیب‌پذیرترین طبقات هستیم.

 

دبیر کل سازمان ملل گفت: مشکل اینجاست که سازمان جهانی بهداشت حتی قدرت کسب اطلاعات در مورد اوضاع کنونی و بررسی ریشه‌های بیماری را ندارد.

 

گوترش پیشتر نیز گفته بود که کرونا شکنندگی جوامع را آشکار کرده و برای مقابله با آن به افزایش دست‌کم دو برابری میزان تولید واکسن نیازمندیم.

 

وی گفت: ما در دوره‌ای قرار داریم که شکنندگی جوامع و سیاره ما آشکار شده است. یک ویروس میکروسکوپی تاکنون، حدود چهار میلیون قربانی گرفته و اقتصاد همه کشورهای جهان را ویران کرده است.

 

این دیپلمات پرتغالی با بیان اینکه «هنوز مطمئن نیستیم که بتوانیم ویروس را شکست دهیم» گفت: در شرایط ناعادلانه‌ای قرار داریم. ویروس کرونا همچون آتش در حال گسترش است و نکته غم‌انگیز اینکه جهش‌های جدید ممکن است عملکرد ما را بی‌اثر کنند؛ بنابراین همبستگی در این برهه زمانی ضروری است.

خواست بی‌درنگ پرستاران: امنیت شغلی، افزایش دستمزد، و واکسیناسیون همگانی و رایگان

با توجه به گزارش‌های اعلام شده در رسانه‌های رسمی کشور، عزمی راسخ و مؤثر در مبارزه با بحران کووید ۱۹ و برداشتن فشار روانی و جسمانی از دوش پرستاران زحمتکش دیده نمی‌شود.

ادامه

اختلاف طبقاتی, اعتراضات اجتماعی, پرستاری, حقوق بشر, کارگری

سازمان ملل ؛ ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار یمنی از سوء تغذیه رنج می‌برند

دفتر نمایندگی هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد، ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار یمنی از سوء تغذیه رنج می‌برند.

ادامه

امریکا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, عربستان سعودی, گزارش, یمن

فعال گارگری؛ با شکاف ۷ میلیونی بین خط فقر و دستمزد کارگر، زنده ماندن امتیاز محسوب می‌شود

«سبد معیشت» مهم ترین تیتر زندگی کارگران است که وضعیت خوبی ندارد و بهتر است همین حالا در آغاز نیمه دوم سال رسیدگی شود.

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, کارگری, گزارش