دیده بان حقوق بشر اروپا: اخراج فلسطینیان ساکن اردوگاه‌های کرانه باختری جنایت جنگی است

مرکز دیده بان حقوق بشر اروپا – مدیترانه در بیانیه‌ای تاکید کرد که اخراج هزاران فلسطینی از اردوگاه‌های آوارگان کرانه باختری توسط اسرائیل جنایت جنگی و نسل کشی محسوب می‌شود. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا از الجزیره، در این بیانیه آمده است: رویکرد متجاوزانه در کرانه باختری منحصر به قتل و اخراج فلسطینیان نبوده بلکه ... دیده بان حقوق بشر اروپا: اخراج فلسطینیان ساکن اردوگاه‌های کرانه باختری جنایت جنگی است

ادامه

اروپا, اسراییل, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, فلسطین, کودکان

تحلیلگر اسرائیلی: تهدید اخیر حماس شگفت انگیز است

«عامیخای اشتاین» تحلیلگر کانال تلویزیونی «آی ۲۴ نیوز» اسرائیل در اظهاراتی گفت که تهدید اخیر حماس برای توقف روند آزادسازی اسرا تا زمان پایبندی اسرائیل به تعهدات خود واقعی و در عین حال شگفت انگیز است. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا، این تحلیلگر افزود: این تهدید درست در زمانی مطرح شد که اسرائیل تمام اهرم‌های ... تحلیلگر اسرائیلی: تهدید اخیر حماس شگفت انگیز است

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین, قطر

پیونگ یانگ: حق حاکمیت فلسطین تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست

کره شمالی پیشنهاد رئیس‌جمهور آمریکا درباره کوچاندن مردم غزه به کشورهای همسایه را محکوم کرد. به گزارش ایلنا به نقل از یونهاپ، کره شمالی در بیانیه‌ای پیشنهاد «دونالد ترامپ» برای به دست گیری کنترل نوار غزه و کوچاندن فلسطینیان را محکوم کرد. رهبری کره شمالی در بیانیه‌ای رسمی تاکید کرد که حق حاکمیتی سرزمین فلسطین ... پیونگ یانگ: حق حاکمیت فلسطین تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اردن, اسراییل, پاناما, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شبه جزیره کره, فلسطین, کره شمالی, گرینلند, مصر, مکزیک

الجزیره: اسرائیل در حال ساخت ۹ پایگاه نظامی در سوریه است

منابع وابسته به اسرائیل به تداوم تحرکات نظامیان این رژیم در سوریه پرداختند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، منابع وابسته به اسرائیل به تداوم تحرکات نظامیان این رژیم در سوریه پرداختند. رادیو ارتش اسرائیل فاش کرد که این رژیم در کمال آرامش یک منطقه امنیتی در داخل خاک سوریه ایجاد کرده است. ... الجزیره: اسرائیل در حال ساخت ۹ پایگاه نظامی در سوریه است

ادامه

اسراییل, امنیتی, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه

رای الیوم: مقاومت عربستان در برابر فشارهای «ترامپ»/ حرف آخر «بن سلمان» چیست؟

یک رسانه عرب زبان به بررسی مواضع عربستان در قبال تحولات منطقه به ویژه طرح جنجالی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای کوچاندن ساکنان نوار غزه در سایه موج مخالفت های جهانی با این امر پرداخت و نوشت که ولیعهد سعودی مخالفت قاطع خود را با این طرح ابراز داشته و جلوی فشار واشنگتن ایستاده ... رای الیوم: مقاومت عربستان در برابر فشارهای «ترامپ»/ حرف آخر «بن سلمان» چیست؟

ادامه

آمریکا, اردن, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, عربستان سعودی, فلسطین, مصر

کویت تحویل نامه‌های ایران به عربستان و بحرین را تایید کرد

جمهوری اسلامی ایران از طریق کویت پیام‌های مکتوبی برای رهبران عربستان و بحرین ارسال کرده است. گفته می‌شود که حسن روحانی رسما در نامه‌های جداگانه‌ای خواستار گفت‌وگو و مذاکره با رهبران عربستان و بحرین شده است.

 

به گزارش دویچه وله؛ خبر ارسال نامه از سوی ایران به رهبران دو کشور عربستان سعودی و بحرین توسط خالد جارالله، معاون وزارت أمور خارجه کویت رسانه‌ای شده است.

 

خبرگزاری رویترز به نقل از جارالله نوشته است که کویت نامه‌های ایران را به رهبران عربستان و بحرین تحویل داده است. اطلاعات دقیقی درباره مضمون این نامه‌ها منتشر نشده است.

 

معاون وزیر أمور خارجه کویت اعلام کرده است که هنوز پاسخی از سوی رهبران عربستان و بحرین به نامه‌های جمهوری اسلامی ایران دریافت نشده است. گفته می‌شود که مضمون این نامه‌ها پیرامون اوضاع منطقه بوده است.

 

تلاش برای گفت‌وگوهای دوجانبه

 

خبرگزاری رویترز به تلاش مشابهی اشاره می‌کند که ماه پیش از سوی وزیر امور خارجه ایران، محمدجواد ظریف صورت گرفته بود. ظریف اعلام کرده بود که ایران برای گفت‌وگو و مذاکره با رهبران عربستان آمادگی دارد. او تاکید کرده بود که این مذاکرات می‌توانند “با یا بی میانجی” صورت گیرند.

 

حملات موشکی و پهپادی به تاسیسات نفتی آرامکو باعث افزایش تنش در مناسبات بین ایران و عربستان شده است.

 

عربستان اعلام کرده است که مسئولیت حملات روز ۱۴ سپتامبر به تاسیسات نفتی این کشور برعهده جمهوری اسلامی ایران بوده است. این در حالی است که ایران هرگونه دخالتی در این حملات را تکذیب کرده است.

 

عربستان اعلام کرده است که این کشور برای حل مناقشات خود با جمهوری اسلامی ایران، راه حل سیاسی را بر راه حل نظامی ترجیح می‌دهد.

 

تایید خبر ارسال نامه از سوی روحانی

 

روزنامه “المونیتور” به نقل از علی ربیعی، سخنگوی دولت خبر ارسال نامه‌های جداگانه از سوی حسن روحانی به رهبران دو کشور عربستان و بحرین را تایید کرده است.

 

ربیعی گفته است که ایران برای همه کشورهای منطقه پیام می‌فرستد و چنین امری از منظر دیپلماتیک پدیده نامتعارفی نیست. ربیعی اعلام کرده است که ایران خواستار کاهش تنش در منطقه است.

 

علی ربیعی در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره صحت داشتن نامه روحانی به پادشاه عربستان گفته است:« بله، رییس جمهور محترم نامه‌هایی ارسال کرده‌اند. اساس نامه‌ها صلح و ثبات منطقه بوده است. ما معتقدیم دو جانبه‌های متعددی می‌تواند در منطقه شکل گیرد و فشارهای آمریکا نباید باعث دوری همسایگان شود.»

 

روزنامه “الجریده” چاپ کویت پیش از آن اعلام کرده بود که روحانی نامه‌های خود را مستقیما خطاب به عبدالعزیزبن سلمان، پادشاه عربستان و حمد بن عیسی آل‌خلیفه، پادشاه بحرین نوشته است.

 

تاکید رئیس جمهور کوبا بر احترام به حاکمیت سوریه و عدم دخالت خارجی در امور آن کشور

شرکت کنندگان در کنفرانس همبستگی در هاوانا ضمن محکومیت دخالت خارجی در امور خود بر همبستگی خود با سوریه تاکید کردند و خواستار توقف دخالت های امپریالیستی در امور سوریه و احترام حاکمیت و وحدت اراضی آن شدند.   در بیانیه پایان این کنفرانس لغو تحریم‌های آمریکا علیه کوبا و همپستگی با ونزوئلا و نکولاس ... تاکید رئیس جمهور کوبا بر احترام به حاکمیت سوریه و عدم دخالت خارجی در امور آن کشور

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, جهان, خاورمیانه, سوریه, فلسطین, کوبا

“عواقب احتمالی استقرار نیروهای آمریکایی در شمال سوریه”

رئیس کمیسیون امور بین‌الملل شورای فدرال روسیه اعلام کرد، استقرار نیروهای آمریکایی در شمال سوریه خطراتی را برای حملات تصادفی و غافلگیرکننده به گشت‌زنی‌های سوریه و روسیه در منطقه ایجاد می‌کند.

ادامه

امریکا, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه

سندرز خواستار بازگشت فوری آمریکا به برجام شد

سناتور دموکرات و داوطلب ریاست جمهوری آمریکا با انتقاد از دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در “نقض بی پروای” برجام، خواستار بازگشت فوری به برجام شد.

ادامه

امارات, امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, یمن