چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

وزیر امور خارجه چین در نشست خبری با همتای فرانسوی خود ضمن وقیحانه توصیف کردن حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت پکن به حق تهران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه جنگ نمی‌تواند مسئله هسته‌ای ایران را ... چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, فرانسه, فلسطین

چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

وزیر امور خارجه چین اعلام کرد: ما اجازه نخواهیم داد روسیه در جنگ اوکراین شکست بخورد. به گزارش خبرگزاری مهر، جنگ اوکراین که در پی گسترش ناتو به مرزهای روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد، در حالی با برتری مسکو در جبهه‌های نبرد همراه است که این کشور متحدان قابل توجهی در سطح بین ... چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی

کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

دولت چین در این هفته با کارزاری دیپلماتیک، برای توقف جنایات اسرائیل تلاش و رئیس جمهور چین با انتشار پیامی، تاب‌آوری تاریخی ایرانیان را یادآوری کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایرنا: با شروع اقدامات نظامی و تروریستی اسرائیل در خاک ایران از روز جمعه ۲۳ خرداد ماه، دولت چین در این هفته با ... کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, پیام, تروریسم, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, یونان

آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

با وجود اینکه ایالات متحده در فناوری تراشه‌های هوش مصنوعی پیشرفت قابل توجهی داشته، اما پیشرفت سریع چین در تولید و توسعه این تراشه‌ها به ویژه در سال های اخیر بسیار قابل توجه است به عنوان رقیبی بسیار جدی برای آمریکا، حتی به گفته برخی کارشناسان ممکن است چین در آینده ای نزدیک با ربودن ... آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, هوش مصنوعی

تحلیلگران چینی: بمب‌های سنگر شکن آمریکا کارآیی کافی ندارند

کارشناسان چینی تأکید کردند که بمب GBU-57 با وجود قدرت نفوذ بالا، احتمالاً نتوانسته به هسته تأسیسات زیرزمینی ایران آسیب جدی وارد کند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان نظامی چین با دقت عملیات اخیر ایالات متحده علیه تأسیسات هسته‌ای ایران را دنبال کرده‌اند؛ عملیاتی که طی آن از بمب‌های سنگرشکن پیشرفته GBU-57 استفاده شد. با وجود ... تحلیلگران چینی: بمب‌های سنگر شکن آمریکا کارآیی کافی ندارند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژیک, ایران, برنامه هسته‌ای, تایوان, جهان, چین, ژاپن, هندوستان, ویتنام

کنگره چین «لایحه امنیت ملی هنگ کنگ» را تصویب کرد

کنگره ملی خلق چین روز پنجشنبه با قاطعیت تمام، لایحه امنیت ملی هنگ کنگ را با هدف مقابله با استقلال، براندازی، تروریسم و ‌دخالت های خارجی در این منطقه تصویب کرد.

 

به گزارش ایرنا کنگره ملی خلق چین امروز پنجشنبه که آخرین روز از سلسله نشست های پارلمان چین بود با ۲۸۷۸ رأی موافق در مقابل یک رای مخالف و  ۶ رای ممتنع،  لایحه امنیت ملی هنگ کنگ را تصویب کرد.

 

همزمان با نمایش آرا بر روی نمایشگرهای سالن کنگره خلق چین، نمایندگان کنگره به صورت یکصدا به تشویق پرداختند.

 

نام قطعنامه مصوب کنگره ملی خلق چین «تصمیم پیش نویس درخصوص ایجاد و بهبود نظام و ساختار قانونی برای منطقه اداره ویژه هنگ کنگ با هدف حراست از امنیت ملی» است که با رای ۲ هزار و ۸۷۸ رای موافق،  یک رای مخالف و ۶ رای ممتنع به تصویب رسید.

 

رای گیری به این قطعنامه بدین معنا است که کنگره ملی خلق چین اجازه دارد تا قانونی را پیشنهاد و ارایه کند که بر اساس آن با جدایی طلبان، براندازان، تروریست ها و دسیسه گران همکار با دولت های ذی نفوذ خارجی در هنگ کنگ، مقابله می شود.

 

مقامات چین به منظور تضمین امنیت هنگ کنگ، در ایجاد این قانون پیشقدم شده بودند آنها همچنین تاکید داشتند سازمان هایی در منطقه هنگ کنگ تاسیس کنند تا در مواقع لزوم وظایف خود را انجام دهند.

 

مقامات چین معتقدند این قانون به منظور جلوگیری، متوقف کردن و مجازات فعالیت هایی که بطور جدی امنیت ملی را به خطر می اندازد از قبیل اقدام برای تجزیه کشور و یا تلاش برای براندازی قدرت حاکم و همچنین فعالیت های نیروهای خارجی که در امور هنگ کنگ دخالت می کنند لازم است.

 

دستگاه دیپلماسی چین بارها به آمریکا هشدار داده است در امور داخلی هنگ کنگ که جزو امور داخلی چین است دخالت نکند.

 

پیش از این علاوه بر آمریکا، وزرای خارجه بریتانیا، استرالیا و کانادا درباره این طرح چین نگرانی شدیدی ابراز کرده بودند دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خاطر نشان کرده است که امکان دارد در این هفته در واکنش به این طرح اقدامی انجام دهد.

 

همچنین به گزارش شینهوا، «رابرت اوبرایان»، مشاور امنیت ملی آمریکا نیز در سخنانی چین را بار دیگر به اعمال تحریم‌های همه جانبه اقتصادی تهدید کرده و گفته بود: اگر چین «قانون امنیت ملی» مورد نظر خود را که به کنترل بیشتر در منطقه خودمختار هنگ کنگ منجر می‌شود، اجرایی کند، تحریم‌های گسترده‌ای بر پکن اعمال خواهد شد.

جوزپ بورل؛ پایان سیستم تحت رهبری آمریکا و ورود به عصر آسیا اکنون در مقابل چشمان ما اتفاق می‌افتد

جوزپ بورل، دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا در میان نشانه‌هایی مبنی بر جایگزین شدن آسیا به جای ایالات متحده به عنوان مرکز قدرت جهانی خواستار اتخاذ استراتژی محکم‌تر در قبال چین شد و گفت: «شکوفایی چین تحسین برانگیز و احترام آمیز می‌شود اما همزمان سوال‌ها و نگرانی‌های زیادی وجود دارند.»

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, المان, امارات, جهان, چین, دانمارک, ژاپن, سازمان ملل, سوئد, سیاست جهانی, شرق آسیا, فرانسه, کره جنوبی, هلند, هندوستان