جنبش آزادی‌خواهی و دادخواهی ایران تشکیل بدیلی مترقی و ملی در برابر رژیم استبدادی را می‌طلبد

در پی ورشکستگی کامل نظری و عملی دیکتاتوری مذهبی حاکم، هم جامعه و هم کل دستگاه حکومت ولایی وارد مرحلۀ جدید و حساسی شده است. شواهد نشان می‌دهد که حاد شدن تضاد آشتی‌ناپذیر میان حاکمیت مطلق ولایت فقیه با منافع ملی و خواست‌های اکثر مردم عرصه را به شکل‌های گوناگون برای سران حکومت تنگ‌تر کرده ... جنبش آزادی‌خواهی و دادخواهی ایران تشکیل بدیلی مترقی و ملی در برابر رژیم استبدادی را می‌طلبد

ادامه

آمریکا, اروپا, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, ایران, بازنشستگان, پرستاری, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, سیاسی, صلح, فلسطین, کارگری, محیط زیست, معلمان, نئولیبرالیسم

تحلیل سنا؛ آمریکایی‌ها ده‌ها هزار دلار بیشتر خرج می‌کنند تا سطح پیشین زندگی خود را حفظ کنند

نتایج یک تحلیل مجلس سنای آمریکا نشان می‌دهد مردم این کشور برای حفظ استاندارد‌های زندگی دو سال پیش خود، باید ده‌ها هزار دلار بیشتر خرج کنند. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ تجزیه و تحلیل‌های جدید نشان می‌دهد یک خانواده معمولی آمریکایی باید سالانه ۱۱ هزار و ۴۳۴ دلار بیشتر خرج کند تا بتواند همان استاندارد زندگی ... تحلیل سنا؛ آمریکایی‌ها ده‌ها هزار دلار بیشتر خرج می‌کنند تا سطح پیشین زندگی خود را حفظ کنند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جهان, عدالت اجتماعی

اوکراین ورشکسته است قادر به پر کردن بودجه خود نیست

نخست‌وزیر سابق اوکراین گفت: بحران اقتصادی در اوکراین از مدت‌ها قبل آغاز شده و ورشکسته است و نمی‌تواند کسری بودجه خود را جبران کند. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ «نیکولای آزاروف» نخست‌وزیر سابق اوکراین امروز (جمعه) اعلام کرد که اوکراین ورشکسته است و این کشور نمی‌تواند به تنهایی کسری بودجه خود را جبران کند، زیرا تقریباً ... اوکراین ورشکسته است قادر به پر کردن بودجه خود نیست

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, جنگ نیابتی, خبر, شرق اروپا, صندوق بین‌المللی پول, غرب

اوپک پلاس با کاهش تولید ۲.۲ میلیون بشکه نفت در روز موافقت کرد

کشورهای نفتی عضو گروه اوپک پلاس در نشست مجازی روز پنجشنبه توافق کردند که در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۴ میلادی روزانه ۲.۲ میلیون بشکه از تولید خود را کاهش دهند. به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای اوپک، دبیرخانه اوپک پس از اجلاس مجازی وزرای نفت و انرژی کشورهای گروه اوپک پلاس در بیانیه‌ای ... اوپک پلاس با کاهش تولید ۲.۲ میلیون بشکه نفت در روز موافقت کرد

ادامه

آمریکای لاتین, اقتصادی, الجزایر, امارات, برزیل, جهان, خبر, روسیه, عراق, عربستان سعودی, عمان, قزاقستان, کویت

واشنگتن پست؛ از ۶۸ میلیارد دلار کمک‌های نظامی تصویب شده به اوکراین، حدود ۹۰ درصد آن به آمریکایی‌ها اختصاص خواهد یافت

واشنگتن پست گزارش داد که بخش زیادی از بودجه ایالات متحده که به نیروهای مسلح اوکراین اختصاص داده شده است، در واقع به اوکراین نمی‌رسد. به گزارش ایلنا، واشنگتن پست گزارش داد که بخش زیادی از بودجه ایالات متحده که به نیروهای مسلح اوکراین اختصاص داده شده است، در واقع به اوکراین نمی‌رسد. این روزنامه ... واشنگتن پست؛ از ۶۸ میلیارد دلار کمک‌های نظامی تصویب شده به اوکراین، حدود ۹۰ درصد آن به آمریکایی‌ها اختصاص خواهد یافت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اوکراین, جنگ نیابتی, شرق اروپا, گزارش

کرونا وبحران اقتصاد جهانی: رشد دنیا منفی؛ رشد چین مثبت

چین و هند بر خلاف غالب کشورهای دنیا در سال ۲۰۲۰ شاهد رشد اقتصادی مثبت خواهند بود. این واقعیت به معنای کمتر شدن فاصله اقتصاد چین از اقتصاد آمریکاست.

 

بر اساس برآورد صندوق بین‌المللی پول در سال جاری میلادی به دلیل بحران “پاندمی” کرونا، اقتصاد جهانی رشد منفی را تجربه خواهد کرد و اقتصاد همه کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی، استرالیا و ژاپن و… رشد منفی را تجربه خواهد کرد، اما چین با رشد اقتصادی ۱.۲ درصد از معدود کشورهایی خواهد بود که شاهد رشد اقتصادی مثبت خواهد بود.

 

به گزارش عصرایران، بر اساس پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از رشد اقتصادی دنیا در سال ۲۰۲۰، کشورهای چین و هند و برخی کشورهای آفریقایی و شرق آسیا در سال جاری میلادی شاهد رشد مثبت خواهند بود در حالی که غالب کشورهای دنیا رشد منفی را تجربه خواهند کرد.

 

صندوق بین‌المللی پول روز چهارشنبه ارزیابی جدیدی از میزان رشد اقتصادی دنیا در سال جاری میلادی منتشر کرد و ارزیابی بدبینانه‌تری نسبت به ارزیابی ماه آوریل خود درباره تاثیرات کرونا بر اقتصاد جهان، ارایه کرد.

 

 

 

 

نقشه وضعیت رشد اقتصادی کشورهای دنیا در سال ۲۰۲۰ بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول. مناطق سبز دارای رشد مثبت، نارنجی صفر یا رشد منفی زیر ۳ درصد و مناطق قرمز دارای رشد منفی بیش از ۳ درصد

 

 

 

این نهاد جهانی، کل ضرر اقتصادی ناشی از کرونا بر اقتصاد جهان را ۱۲ تریلیون دلار (۱۲ هزار میلیارد دلار) برآورد کرده و ارزیابی قبلی خود درباره رشد منفی ۳ درصد اقتصاد جهانی را به رشد منفی ۴.۹ درصد تغییر داده است.

 

برای مقایسه میزان بزرگی رشد منفی ۴.۹ برای اقتصاد جهانی کافی است این میزان را تاثیر بحران اقتصاد جهانی در سال ۲۰۰۹ مقایسه کرد که طی آن سال رشد منفی اقتصاد دنیا تنها ۱ درصد بود.

 

با این حال برآورد صندوق می‌گوید وضعیت چین و هند و برخی دیگر از کشورهای حوزه شرق آسیا و آفریقا در مقایسه با دیگر کشورهای دنیا از نظر رشد منفی اقتصادی بهتر است و چین امسال شاهد رشد ۱.۲ درصدی مثبت ئ هند نیز شاهد رشد ۱.۹ درصدی خواهد بود.

 

به بیان دیگر با بزرگی حجم اقتصاد چین رشد منفی ۸ درصدی ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۲۰ و در مقابل رشد مثبت ۱.۲ درصدی چین، فاصله اولین و دومین اقتصاد بزرگ دنیا را (ایالات متحده آمریکا و چین) را کمتر از همیشه خواهد کرد و چین را به فتح جایگاه نخستین و بزرگ‌ترین اقتصاد دنیا، نزدیک‌تر خواهد کرد.

 

در سال جاری رشد منفی اقتصادی ایالات متحده آمریکا و منطقه یورو بسیار بیشتر از متوسط رشد منفی اقتصاد جهانی خواهد بود. ایالات متحده آمریکا شاهد رشد منفی ۸ درصدی و مطقه یورو نیز شاهد رشد منفی ۱۰.۲ درصدی یعنی بیش از دوبرابر متوسط رشد منفی اقتصاد جهانی خواهند بود.

 

 

 

 

تغییر  ۳ باره برآورد صندوق بین المللی پول از وضعیت اقتصادی دنیا در سال ۲۰۲۰ طی ماه های گذشته. هر بار صندوق برآورد بدبینانه تری نسبت به برآورد قبلی داشته است.

 

 

 

 

 

 

 

برای ایران نیز ارزیابی صندوق حاکی از رشد اقتصادی منفی ۶ درصد برای سال ۲۰۲۰ میلادی است. رییس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران دیروز صحت این ارزیابی صندوق را زیر سوال برده است.

رای الیوم؛ غول بزرگی به‌نام چین درحال ظهور است و سلطه آمریکا بر جهان پایان یافت

سردبیر روزنامه رای الیوم در مطلبی به شکوفایی چین و شکست آمریکا در مواجهه با بحران کرونا پرداخت و نوشت هم‌اکنون جنگ سردی میان دو طرف جریان دارد.

ادامه

اقتصادی, امارات, امریکا, جهان, جهان غرب, چین, عربستان سعودی, قطر, کره شمالی