«یوناس گار استوره»، نخست وزیر نروژ اخیرا در سفر خود به چین با «رادیو و تلویزیون مرکزی چین» مصاحبهای اختصاصی انجام داد که در جریان آن با اشاره به اعمال تعرفه اتحادیه اروپا علیه خودروهای برقی چین گفت، هیچ کشوری نباید چنین تعرفههایی را اعمال کند چرا که فقط به دو طرف آسیب میزند. به ... نخست وزیر نروژ: تعرفههای اروپا علیه خودروهای چینی به دو طرف آسیب میزند
همکاریهای مشترک، محور دیدار بنسلمان و نخستوزیر چین
ولیعهد عربستان سعودی روز چهارشنبه در ریاض میزبان نخستوزیر چین بود و در این دیدار همکاریهای مشترک ۲ کشور مورد بررسی قرار گرفت. به گزارش ایسنا، «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی روز گذشته در ریاض استقبال رسمی از «لی چیانگ» نخستوزیر چین به عمل آورد؛ مقام ارشدی که سفری را در منطقه از جمله ... همکاریهای مشترک، محور دیدار بنسلمان و نخستوزیر چین
کلیگوییها و مانورهای فریبکارانه مسعود پزشکیان در برابر مشکلات عینی و مشخص جامعه
با گذشت حدود دو ماه از انتخابات فرمایشی و پایان نمایشهای معارفه و دیدار با ولی فقیه و ماه عسل پزشکیان، اکنون رئیسجمهور برگمارده و وزیران دستچینشدۀ خامنهای در دولت چهاردهم مجبورند با واقعیتهای عینی جامعه روبهرو شوند. شخص پزشکیان نیز متوجه شده است که دورۀ وعده و وعید دادن، انشانویسی، کلیگویی، و ارجاع به ... کلیگوییها و مانورهای فریبکارانه مسعود پزشکیان در برابر مشکلات عینی و مشخص جامعه
چین و روسیه رزمایش مشترک در نزدیک دریای ژاپن برگزار میکنند
درحالیکه غرب همچنان از تقویت روابط چین و روسیه ابراز نگرانی میکند، این دو کشور یک رزمایش نظامی مشترک در نزدیکی دریای ژاپن در ماه جاری میلادی برگزار میکنند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری فرانسه، وزارت دفاع چین امروز دوشنبه اعلام کرد که نیروهای هوایی و دریایی این کشور در چارچوب رزمایش «شمال- مشترک ۲۰۲۴»، ... چین و روسیه رزمایش مشترک در نزدیک دریای ژاپن برگزار میکنند
عربستان سعودی در چشمانداز۲۰۳۰ برای جذب۱۰۰ میلیون گردشگر، هفت سال زودتر از برنامه، دست یافته است
صندوق بینالمللی پول گزارش کرد عربستان به هدف گردشگری خود در چشمانداز ۲۰۳۰ برای جذب ۱۰۰ میلیون بازدیدکننده، هفت سال زودتر از برنامه، دست یافته است. به گزارش ایسنا، صندوق بینالمللی پول در گزارش مشورتی خود اعلام کرد: عربستان سعودی در سال ۲۰۲۴ به هدف گردشگری خود در چشمانداز ۲۰۳۰ برای جذب ۱۰۰ میلیون بازدیدکننده، ... عربستان سعودی در چشمانداز۲۰۳۰ برای جذب۱۰۰ میلیون گردشگر، هفت سال زودتر از برنامه، دست یافته است
کرونا وبحران اقتصاد جهانی: رشد دنیا منفی؛ رشد چین مثبت
چین و هند بر خلاف غالب کشورهای دنیا در سال ۲۰۲۰ شاهد رشد اقتصادی مثبت خواهند بود. این واقعیت به معنای کمتر شدن فاصله اقتصاد چین از اقتصاد آمریکاست.
بر اساس برآورد صندوق بینالمللی پول در سال جاری میلادی به دلیل بحران “پاندمی” کرونا، اقتصاد جهانی رشد منفی را تجربه خواهد کرد و اقتصاد همه کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی، استرالیا و ژاپن و… رشد منفی را تجربه خواهد کرد، اما چین با رشد اقتصادی ۱.۲ درصد از معدود کشورهایی خواهد بود که شاهد رشد اقتصادی مثبت خواهد بود.
به گزارش عصرایران، بر اساس پیشبینی صندوق بینالمللی پول از رشد اقتصادی دنیا در سال ۲۰۲۰، کشورهای چین و هند و برخی کشورهای آفریقایی و شرق آسیا در سال جاری میلادی شاهد رشد مثبت خواهند بود در حالی که غالب کشورهای دنیا رشد منفی را تجربه خواهند کرد.
صندوق بینالمللی پول روز چهارشنبه ارزیابی جدیدی از میزان رشد اقتصادی دنیا در سال جاری میلادی منتشر کرد و ارزیابی بدبینانهتری نسبت به ارزیابی ماه آوریل خود درباره تاثیرات کرونا بر اقتصاد جهان، ارایه کرد.
نقشه وضعیت رشد اقتصادی کشورهای دنیا در سال ۲۰۲۰ بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول. مناطق سبز دارای رشد مثبت، نارنجی صفر یا رشد منفی زیر ۳ درصد و مناطق قرمز دارای رشد منفی بیش از ۳ درصد
این نهاد جهانی، کل ضرر اقتصادی ناشی از کرونا بر اقتصاد جهان را ۱۲ تریلیون دلار (۱۲ هزار میلیارد دلار) برآورد کرده و ارزیابی قبلی خود درباره رشد منفی ۳ درصد اقتصاد جهانی را به رشد منفی ۴.۹ درصد تغییر داده است.
برای مقایسه میزان بزرگی رشد منفی ۴.۹ برای اقتصاد جهانی کافی است این میزان را تاثیر بحران اقتصاد جهانی در سال ۲۰۰۹ مقایسه کرد که طی آن سال رشد منفی اقتصاد دنیا تنها ۱ درصد بود.
با این حال برآورد صندوق میگوید وضعیت چین و هند و برخی دیگر از کشورهای حوزه شرق آسیا و آفریقا در مقایسه با دیگر کشورهای دنیا از نظر رشد منفی اقتصادی بهتر است و چین امسال شاهد رشد ۱.۲ درصدی مثبت ئ هند نیز شاهد رشد ۱.۹ درصدی خواهد بود.
به بیان دیگر با بزرگی حجم اقتصاد چین رشد منفی ۸ درصدی ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۲۰ و در مقابل رشد مثبت ۱.۲ درصدی چین، فاصله اولین و دومین اقتصاد بزرگ دنیا را (ایالات متحده آمریکا و چین) را کمتر از همیشه خواهد کرد و چین را به فتح جایگاه نخستین و بزرگترین اقتصاد دنیا، نزدیکتر خواهد کرد.
در سال جاری رشد منفی اقتصادی ایالات متحده آمریکا و منطقه یورو بسیار بیشتر از متوسط رشد منفی اقتصاد جهانی خواهد بود. ایالات متحده آمریکا شاهد رشد منفی ۸ درصدی و مطقه یورو نیز شاهد رشد منفی ۱۰.۲ درصدی یعنی بیش از دوبرابر متوسط رشد منفی اقتصاد جهانی خواهند بود.
تغییر ۳ باره برآورد صندوق بین المللی پول از وضعیت اقتصادی دنیا در سال ۲۰۲۰ طی ماه های گذشته. هر بار صندوق برآورد بدبینانه تری نسبت به برآورد قبلی داشته است.
برای ایران نیز ارزیابی صندوق حاکی از رشد اقتصادی منفی ۶ درصد برای سال ۲۰۲۰ میلادی است. رییس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران دیروز صحت این ارزیابی صندوق را زیر سوال برده است.
ژاپن از استقرار سامانه موشکی آمریکا منصرف شد
دولت ژاپن میگوید استقرار سامانه موشکی «آجیس آشور» برایش مقرون به صرفه نیست و از عملی کردن این طرح منصرف شده است.
چرا «قطع ارتباط» آمریکا با چین امکان پذیر نیست؟
صرفنظر از اینکه این قطع ارتباط صورت بگیرد یا نگیرد باید گفت ماهیت آن به قانون اقتصادی مربوط میشود و ابتدا باید بررسی شود این گزینه قابلیت اجرا دارد یا خیر.
اندیشکده روسی؛ آلمان سیاستهای ضدچینیِ آمریکا را دنبال نمیکند
کارشناس روس معتقد است که آلمان با توجه به ضرورتهای مناسبات با پکن و شرایط بینالمللی، محور ضدچینی ایالات متحده آمریکا را دنبال نمیکند.
رای الیوم؛ غول بزرگی بهنام چین درحال ظهور است و سلطه آمریکا بر جهان پایان یافت
سردبیر روزنامه رای الیوم در مطلبی به شکوفایی چین و شکست آمریکا در مواجهه با بحران کرونا پرداخت و نوشت هماکنون جنگ سردی میان دو طرف جریان دارد.