با گذشت حدود دو ماه از انتخابات فرمایشی و پایان نمایشهای معارفه و دیدار با ولی فقیه و ماه عسل پزشکیان، اکنون رئیسجمهور برگمارده و وزیران دستچینشدۀ خامنهای در دولت چهاردهم مجبورند با واقعیتهای عینی جامعه روبهرو شوند. شخص پزشکیان نیز متوجه شده است که دورۀ وعده و وعید دادن، انشانویسی، کلیگویی، و ارجاع به ... کلیگوییها و مانورهای فریبکارانه مسعود پزشکیان در برابر مشکلات عینی و مشخص جامعه
«وفاق حکومتی» در زیر شعار فریبکارانۀ «وفاق ملی»
پس از مرگ مشکوک ابراهیم رئیسی و در روند تشکیل دولت جایگزین، برای خامنهای و اعوان و انصارش دو عرصۀ مهمی که دولت رئیسی در آنها شکست خورده بود تعیینکننده بود: ۱) مدیریت و مهار کردن بحران بنبست اقتصادی، ۲) تخفیف و رفع تأثیر تحریمهای آمریکا و بازسازی سیاست خارجی. بهدلیل شکست دولت جمهوری اسلامی ... «وفاق حکومتی» در زیر شعار فریبکارانۀ «وفاق ملی»
کودتای آمریکایی- انگلیسی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، گُسلِ تاریخی عمیقی در مسیر تحولهای ملی و دموکراتیک در میهن ما ایران!
در کشور ما ایران مبارزهٔ مردم و بهویژه زحمتکشان برای تعیین سرنوشت خود، برای برخورداری از حقوق و آزادیهای دموکراتیک، و برای دستیابی به استقلال سیاسی- اقتصادی بیش از صد سال است که همچنان ادامه دارد. این مبارزه به بروز جنبشهای آزادیخواهانه و استقلالطلبانه، ازجمله جنبش ملی کردن صنعت نفت در ایران انجامید. ولی امپریالیستهای ... کودتای آمریکایی- انگلیسی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، گُسلِ تاریخی عمیقی در مسیر تحولهای ملی و دموکراتیک در میهن ما ایران!
تاملی بر ضرورت تقویت جنبش اعتراضی زحمتکشان در اوضاع کنونی
ترور جنایتکارانه اسماعیل هنیه در تهران پس از مراسم تحلیف مسعود پزشکیان فضای سیاسی کشور را بهشدت تحت تأثیر قرار داد. این اقدام تروریستی دولت اسرائیل که از حمایت محافل امپریالیستی برخوردار بوده است، ناتوانی و شکست ارگانهای امنیتی حکومت جمهوری اسلامی را باردیگر بهرخ کشید. اما مهمتر از آن این ترور جنایتکارانه در قلب ... تاملی بر ضرورت تقویت جنبش اعتراضی زحمتکشان در اوضاع کنونی
دولت پزشکیان، برنامهٔ «هفتم توسعه»، و عملکرد مخرب رهبری تشکلهای «زرد» کارگری
بهرغم اعتراضهای گستردۀ کارگران علیه برنامه ضدکارگری “هفتم توسعه”، پزشکیان با تأکید بر اجرای آن بهعنوان برنامه خامنهای، خود را کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری کرد. بهرغم تأکید با اقتدارِ “جلیلی”، عضو شورای عالی امنیت ملی، و دیگر کاندیدای انتخابات دور دوم بر اینکه ما همان راه را در چارچوب “دولت سایه” ادامه میدهیم، و فحاشیهای هواداران ... دولت پزشکیان، برنامهٔ «هفتم توسعه»، و عملکرد مخرب رهبری تشکلهای «زرد» کارگری
چالش بررسی صلاحیت احمدینژاد برای نظام
محمود احمدینژاد در رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری نامنویسی کرد و بزرگترین شوک را به اردوی اصولگرایان وارد کرد. فرزند ناخلف جریان سیاسیای که یک پارچه سال ۸۸ بر سر او قمار کردند و اگرچه به ظاهر پیروز میدان شدند اما در مخصمهای گرفتار آمدند که خود میدانستند رهایی از آن با خرج آبرو میسر خواهد بود.
آیتالله خامنهای بزرگترین خبط سیاسی خود را انجام داد و مقابل ملت ایستاد و گفت که نظرش به نظر ایشان نزدیکتر است و انتظار داشت نظر ایشان هم همچنین باشد که نبود و نیست و نشد.
احمدینژاد با ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم در حالی که از سوی رهبری نهی شده بود، حاکمیت را به چالش عظیمی کشید که از هر مسیر که رود، راه به بیراه است.
احمدینژاد چهار سال گذشته را در سکوت گذراند، بر سر کلاس درس حاضر شد، نمازش را در مسجد محل اقامه کرد و از خود چهرهای نشان داد که پس از ریاست جمهوریاش به زندگی عادی برگشته است.
وقتی پروندههای فساد دولتمردانش که هر کدام ارقام نجومی داشت، آشکار شد، رهبری یک بار دیگر به حمایتش برخاست و گفت: «کش ندهید!»
وقتی دلسوزان انقلاب فریاد برآورند که این فسادها از جیب مستضعفان خرج شده، بیتالمال بوده و باید عاملانش محاکمه شوند و حتی پرونده قضایی برای احمدینژاد باز شد، باز هم گفتند نظر رهبری بر این است که مقام عالی در دادگاه حاضر نشود.
حال این فرزند نافرمان، یک بار دیگر سر ناسازگاری برداشته و با آنکه از پشت بلندگو هم به او گفتند، در انتخابات شرکت نکند، تمرد کرده وبا معاونانش که هر کدام پرونده قضایی دارند برای کاندیداتوری ثبتنام کردند.
در این میانه او، رهبری و هوادارانش را به چالش کشیده که بیش از یک دهه چشم بر اعمال غیرقانونی و فسادها بسته و با زدن بر طبل فتنه ارتزاق سیاسی کرده بودند.
حال آنان در دو راهی تایید یا رد صلاحیت فرزند نامشروع و نورچشمی خود معطل خواهند ماند.
رهبری و اصولگرایان با او درست خلاف همتایان قبلیاش رفتار کردند.
سیدمحمد خاتمی را سر فتنه، مرحوم هاشمیرفسنجانی را ساکت فتنه و میرحسین موسوی را خود فتنه نامیدند و از گردونه سیاست خارج کردند. یکی را حصر و آن دیگری را ممنوع الخبر و تصویر کردند.
اما حال باید جوابگوی مدیریت هشت ساله او باشند چراکه شاخصه تایید یا رد صلاحیتش عملکرد او در دوران ریاست بر دولتین است.
اگر تایید صلاحیتش کنند، مهری تاییدی است بر آنچه در این دوران انجام داده و خود میدانند که ویرانهای ساخت از ایران و اگر ردش کنند خود را مقابل افکار عمومی خواهند دید که میپرسد اگر عملکرد قابل قبولی نداشته چرا مورد پرسش، یا بازخواست قرار نگرفته است.
احمدینژاد میداند دقیقا در کدام میدان بازی میکند، اما اصولگرایان مانند کسی که توپ به سرشان خورده باشد، گیج میزنند، ابراز برائت میکنند و …..او مقابل خبرنگاران ایستاد و وقتی مورد پرسش قرار گرفت که مگر رهبر نگفت شرکت نکنید فقط خندید و انگشت پیروزی نشان داد.
کلمه
بازتاب خبر کاندیداتوری احمدینژاد در رسانههای بینالمللی
خبر ثبت نام رئیسجمهوری سابق ایران در انتخابات ریاستجمهوری در رسانههای بینالمللی بازتاب داشته و اکثر رسانهها در خبری فوری این رویداد را پوشش دادند. خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که خبرنگاران این خبرگزاری، «محمود احمدینژاد» رئیسجمهوری ایران را دیدهاند که برای ثبت نام در انتخابات ماه می، وارد محل ثبت نام شده است. ... بازتاب خبر کاندیداتوری احمدینژاد در رسانههای بینالمللی
بنیاد کرامت رضوی، حلقه وصل ابراهیم رئیسی و سپاه
خبرگزاری فارس امروز گزارش داده صدها تن «آرد تبرکی» توسط «بنیاد کرامت» در مناطق محروم خوزستان توزیع شده است. آردهای توزیع شده از کارخانه آرد غنچه خریداری شده که وابسته به «بنیاد برکت» است. بنیاد برکت زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان امام است که تحت نظر آیت الله خامنه ای اداره می شود. بنیاد برکت ... بنیاد کرامت رضوی، حلقه وصل ابراهیم رئیسی و سپاه
رییسی به صورت رسمی اعلام کاندیداتوری کرد
حجت الاسلام رییسی با استعفا از هیات نظارت مرکزی انتخابات رسما داوطلب انتخابات ریاست جمهوری شد. صولت مرتضوى به عنوان نماینده رییسی در مجمع ملی جمنا گفت: اولا ایشان از حسن نظر و عنایت همه بزرگواران که به طرق مختلف از ایشان دعوت به حضور در انتخابات ریاست جمهوری کردند سپاسگذاری کرد. در رابطه ... رییسی به صورت رسمی اعلام کاندیداتوری کرد
سناریوهای گوناگون رژیم برای مهندسی انتخابات ریاست جمهوری
نام کسانی که قرار است خودشان را برای انتخابات ریاست جمهوری نامزد کنند، بهزودی اعلام خواهد شد. مهلت ثبت نام داوطلبان نامزد شدن در انتخابات ریاستجمهوری بین روزهای ۲۲ تا ۲۷ فروردینماه ۹۶ است. هنوز هیچیک از سیاستمداران مطرح در “نظام”- حتی حسن روحانی- نامزدی خود در انتخابات را اعلام نکردهاند، زیرا بدهبِستانها، رقابتها و ... سناریوهای گوناگون رژیم برای مهندسی انتخابات ریاست جمهوری