مذاکره کننده ارشد چین: توافق مهمی میان چین و آمریکا حاصل شد

هه لی‌فِنگ، معاون نخست وزیر و مذاکره کننده ارشد چین در مذاکرات اقتصادی و تجاری چین و ایالات متحده در روزهای شنبه و یک شنبه با اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری و مذاکره کننده ارشد ایالات متحده و جیمیسون گریر، نماینده تجاری ایالات متحده در ژنو سوئیس، مذاکرات مقامات عالی‌رتبه اقتصادی و تجاری چین و آمریکا ... مذاکره کننده ارشد چین: توافق مهمی میان چین و آمریکا حاصل شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, انگلیس, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, سوِئیس, شرق آسیا

نیویورک‌تایمز: آمریکا تمام بودجه ناتو را قطع می‌کند!

نیویورک‌تایمز نوشته که دولت آمریکا در حال بررسی بودجه پیشنهادی است که در صورت تصویب، «تقریبا تمام بودجه تخصیصی به نهادهای بین‌المللی از جمله سازمان ملل و ناتو» را قطع خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت که دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی ... نیویورک‌تایمز: آمریکا تمام بودجه ناتو را قطع می‌کند!

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جهان, خبر, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, ناتو

سران شرق و جنوب آفریقا در تلاشِ یافتن راه حلی برای بحران کنگو

سران کشورهای عضو دو سازمان منطقه‌ای شرق و جنوب آفریقا روز شنبه در یک اجلاس مشترک بی‌سابقه در پایتخت تانزانیا، گرد هم آمدند تا راه حلی برای بحران در شرق کنگو بیابند. به گزارش روز شنبه ایرنا از رویترز، این اولین اجلاس مشترک دو سازمان منطقه‌ای «جامعه توسعه جنوب آفریقا» (SADC) و «جامعه شرق آفریقا» ... سران شرق و جنوب آفریقا در تلاشِ یافتن راه حلی برای بحران کنگو

ادامه

آمریکا, تانزانیا, جمهوری دموکراتیک کنگو, جهان, رواندا, زیمبابوه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, سوئیس, شرق آفریقا, کنگو, کنیا, گروه ۷

دولت ترامپ، پیام‌آور بیماری و مرگ در آفریقا

تصمیم رئیس جمهوری آمریکا برای خروج از «سازمان جهانی بهداشت» و «توافق پاریس»، پیامدهای فاجعه‌باری برای زیرساخت‌های بهداشت و سلامت در آفریقا دارد، تا حدی که دولت ترامپ می‌تواند پیام‌آور بیماری و مرگ در قاره آفریقا باشد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه خبری «اینترنشنال پالیسی دایجست»، این تصمیمات دولت دونالد ترامپ، پیشرفت‌های به ... دولت ترامپ، پیام‌آور بیماری و مرگ در آفریقا

ادامه

آفریقا, آمریکا, اتحادیه اروپا, جهان, درمان, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, غرب آفریقا, فرانسه, فقر, محیط زیست

تجمع طرفداران فلسطین در مقابل پارلمان اروپا

طرفداران فلسطین با برگزاری تظاهرات در مقابل پارلمان اروپا در بروکسل خواستار آزادی رئیس بیمارستان شمال نوار غزه شدند. به گزارش باشگاه خبرنگاران: طرفداران فلسطین با برگزاری تظاهرات در مقابل پارلمان اروپا در بروکسل خواستار آزادی هر چه سریعتر «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان اصلی شمال نوار غزه شدند. مقر اتحادیه اروپا روز گذشته شاهد تظاهرات ... تجمع طرفداران فلسطین در مقابل پارلمان اروپا

ادامه

آزادی, اتحادیه اروپا, اروپا, اسراییل, اعتراضات اجتماعی, بلژیک, سازمان بهداشت جهانی, فلسطین

آلمان؛ خروج آمریکا از سازمان جهانی بهداشت عقب‌گرد از همکاری‌های بین‌المللی است

وزیر بهداشت آلمان خروج آمریکا از سازمان جهانی بهداشت را عقب‌گرد از همکاری‌های بین‌المللی توصیف کرد و گفت اروپا اصلاحات در این سازمان را کلید خواهد زد.

 

به گزارش فارس، «ینس اسپان» وزیر بهداشت آلمان روز چهارشنبه خروج آمریکا از سازمان جهانی بهداشت را محکوم کرد.

 

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «دویچه وله»، اسپان در پیامی توئیتری نوشت: «خروج آمریکا از سازمان جهانی بهداشت عقب‌گرد از همکاری‌های بین‌المللی است».

 

وی افزود: «تغییرات روند ابتلای جهانی حاکی از این است که باید اقدامی هماهنگ اتخاذ شود. ما برای مبارزه با همه‌گیری‌‌ها نیاز به همکاری‌های بین‌المللی بیش‌تری داریم نه همکاری‌های کمتر».

 

وزیر بهداشت آلمان در ادامه گفت: «کشورهای اروپایی اصلاحاتی در سازمان جهانی بهداشت را کلید خواهند زد».

 

از سوی دیگر «سرگئی ورشینین» معاون وزیر امور خارجه روسیه سه‌شنبه شب در گفت‌وگوی تلفتی با «ما ژائوشو» همتای چینی خود در واکنش به خروج آمریکا از این نهاد بین‌المللی، بر «اقدامات لازم برای مبارزه با انتشار ویروس جدید کرونا از طریق ایفای نقش محوری در سازمان جهانی بهداشت» تأکید کردند.

 

همچنین علاوه بر آلمان، «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (چهارشنبه) اقدام آمریکا در خروج از سازمان جهانی بهداشت را نشانه دیگری از رویکرد یک‌جانبه‌گرایی واشنگتن و خروج از گروه‌ها و شکستن قراردادها خواند.

 

شامگاه سه‌شنبه «باب منندز» سناتور دموکرات ایالت نیوجرسی اعلام کرد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا رسماً این کشور را از سازمان بهداشت جهانی خارج کرد.

 

کارشناسان بهداشت و درمان عمومی آمریکا و دموکرات‌ها تأکید دارند که ترامپ با نادیده گرفتن این مسئله که روند افزایشی شیوع کرونا به یک معضل تبدیل شده، تنها به بدتر شدن اوضاع کمک می‌کند.

چین برای شهروندان آمریکا محدودیت ویزا وضع می‌کند

چین روز چهارشنبه اعلام کرد در یک اقدام تلافی جویانه در واکنش به محدودیت های ایالات متحده برای برخی مقامات چینی، برای شهروندان آمریکایی که رفتار غیرقانونی نسبت به تبت انجام داده اند محدودیت های ویزا اعمال می‌کند.

ادامه

امریکا, جهان, چین, خبر, سازمان بهداشت جهانی, شرق آسیا

علاقه‌مندی سازمان بهداشت جهانی به واکسن کرونای روسیه

یکی از محققان ارشد سازمان بهداشت جهانی گفت: این سازمان به واکسن تولید شده علیه ویروس کرونا در روسیه علاقه مند است و منتظر نتیجه آزمایش آن به روی گروهی از داوطلبان خواهد ماند.

ادامه

امریکا, انگلستان, جهان, چین, خبر, دانش, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, شرق اروپا, فرانسه

سازمان بهداشت جهانی ارزیابی جدید درباره واکسن کرونا را اعلام کرد

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: واکسنی که شرکت «استرازینیکا» در حال ساخت آن است، به احتمال زیاد پیشروترین واکسن در جهان خواهد بود.

ادامه

اروپا, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, جهان, خبر, دانش, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, هندوستان

در غیاب آمریکا؛ آلمان بارِ کمک مالی به سازمان بهداشت جهانی را تقبل کرد

دولت برلین با پرداخت ۵۰۰ میلیون یورو به سازمان بهداشت جهانی، جای خالی آمریکا را که تا ۲۰۱۹، با پرداخت ۴۰۰ میلیون یورو، ۱۵ درصد از بودجه این نهاد را تامین می‌کرد؛ پر کرد.

ادامه

المان, امریکا, جهان, چین, خبر, سازمان بهداشت جهانی, فرانسه