آن‌هرد؛ اروپا نمی‌تواند از خود دفاع کند؟

اروپا به‌دلیل وابستگی به آمریکا و محدودیت‌های مالی و سیاسی، قادر به ایجاد یک ساختار دفاعی مستقل و مقابله همزمان با تهدیدهای پوتین و ترامپ نیست. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ تصور کنید دنیایی که در آن اروپا غربی قادر باشد همزمان به ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ پاسخ دهد. اما در دنیای واقعی، ممکن است ... آن‌هرد؛ اروپا نمی‌تواند از خود دفاع کند؟

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, اروپای غربی, بالتیک, تحلیل, روسیه, شرق اروپا, ناتو

سیاستمدار فرانسوی: این پوتین نیست که جنگ جهانی سوم را می‌خواهد، بلکه مکرون است

رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه از سیاست های امانوئل مکرون در قبال جنگ اوکراین انتقاد کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران: فلوریان فیلیپو، رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه، اظهار داشت که این ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، نیست که در حال تحریک شکل‌گیری جنگ جهانی سوم است، بلکه امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، این کار را انجام می‌دهد. فیلیپو در ... سیاستمدار فرانسوی: این پوتین نیست که جنگ جهانی سوم را می‌خواهد، بلکه مکرون است

ادامه

آمریکا, اروپا, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, ناتو

شوک اقتصادی در انگلیس؛ زنگ خطر برای دولت استارمر به صدا درآمد

تازه‌ترین آمارها نشان می‌دهد که اقتصاد انگلیس در ابتدای سال ۲۰۲۵ میلادی برخلاف پیش‌بینی‌ها روند نزولی طی کرده و این افت غیرمنتظره که ناشی از ضعف تولید صنعتی و رکود در بخش‌های کلیدی است، نگرانی‌ها را درباره آینده اقتصادی این کشور و چالش‌های دولت «کی‌یر استارمر» در مسیر رشد اقتصادی تشدید کرده است. به گزارش ... شوک اقتصادی در انگلیس؛ زنگ خطر برای دولت استارمر به صدا درآمد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انگلیس, تورم, جهان, غرب اروپا, گزارش

اعتراف دیپلمات انگلیسی به توخالی بودن هشدارهای انگلیس به اسرائیل

«کارنی راس» دیپلمات انگلیسی در اظهاراتی گفت: اینکه به دلیل وضعیت بد حقوق بشر در نوار غزه و قطع آب شرب مردم بیانیه صادر می‌کنیم و همزمان به صادرات سلاح خود به اسرائیل هم ادامه می‌دهیم پیامی جز توخالی بودن بیانیه‌هایمان ندارد. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا از الجزیره، این دیپلمات انگلیسی در پاسخ به ... اعتراف دیپلمات انگلیسی به توخالی بودن هشدارهای انگلیس به اسرائیل

ادامه

اسراییل, انگلیس, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, غرب اروپا, فلسطین, قحظی, لبنان

ترامپ: قرار نیست کسی را از غزه اخراج کنیم

رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار با نخست وزیر ایرلند مدعی شد: «هیچ‌کس نمی‌خواهد مردم غزه را اخراج کند.» به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه با «مایکل مارتین» نخست‌وزیر ایرلند در کاخ سفید دیدار می‌کند. او در دیدار خود با مارتین، ضمن عقب‌نشینی از طرح بحث برانگیز خود درباره غزه مدعی شد: «هیچ‌کس ... ترامپ: قرار نیست کسی را از غزه اخراج کنیم

ادامه

آمریکا, ایرلند, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, فلسطین

هشدار دانشمندان انگلیسی درباره برنامه دولت برای خروج از قرنطینه

مشاوران علمی دولت انگلیس با اشاره به آمار بالای شیوع ویروس کرونا در این کشور نسبت به آنچه برنامه پرشتاب دولت برای تسهیل قرنطینه در این کشور نامیدند ابراز نگرانی کرده و هشدار دادند که این روند به ایجاد موج دوم همه‌گیری کرونا منجر خواهد شد.

 

پرفسور «جان ادموندز» از مشاوران ارشد دولت بوریس جانسون و عضو مدرسه علوم پزشکی بهداشت و مناطق گرمسیر انگلیس معتقد است این کشور هنوز به مرحله‌ای نرسیده که گاردش را دربرابر کرونا شل کند.

 

او با اشاره به اینکه روزانه هزاران نفر در انگلیس به کرونا مبتلا می‌شوند تصریح کرد که رفع محدودیت‌ها در این مقطع اقدام نسنجیده‌ای است

 

این دانشمند انگلیسی در اسناد محرمانه دولت که فرازهایی از آن در رسانه‌های این کشور فاش شده گفته است: مساله اینجاست که اقتصاد باید به چرخش درآید و مردم به روال عادی زندگی برگردند. اما بسیاری از ما ترجیح می‌دهیم که آمار ابتلا کاهش یابد تا محدودیت‌ها را آسان کنیم. بنابراین با توجه به آمار نسبتا بالای شیوع و سیستم ناآزموده تست و ردیابی کرونا، به نظر من آسان کردن محدودیت‌ها اقدام مخاطره‌آمیزی خواهد بود.

 

اظهارات این دانشمند انگلیسی بلافاصله از سوی مشاور دیگر علمی دولت و رئیس موسسه تحقیقات «ولکام‌تراست»، «جرمی فرار» مورد استقبال قرار گرفت. او در توئیتی نوشت: من با جان در این زمینه موافقم. با توجه به تداوم شیوع بالای کووید-۱۹ در انگلیس، رفع محدودیت‌ها اقدام شتاب‌زده‌ای خواهد بود.

 

وی افزود؛ طرح تست و ردیابی کرونا که از پنجشنبه گذشته در انگلیس راه‌اندازی شد، باید به طور کامل فعال و قابلیت مقابله سریع با افزایش مجدد آمار ابتلا به کرونا را داشته باشد. «فرار» در این زمینه نسبت به ظرفیت‌های بهداشتی انگلیس هم ابراز تردید کرد.

 

همچنین «مارک وول‌هاس» از دیگر مشاوران علمی دولت و استاد اپیدمیولوژی دانشگاه  ادینبرو، بخت از بین رفتن ویروس کرونا را بسیار ضعیف توصیف و تصریح کرد این دستاورد به زودی به دست نخواهد آمد.

 

دولت انگلیس ناگزیر از خسارت‌های مالی ناشی از بحران کرونا، محدودیت‌های قرنطینه را با هدف چرخش اقتصاد کشور از دو هفته پیش آسان کرد.

 

براساس طرح دولت محدودیت‌های ورزش در فضای باز و تردد به محل کار کاهش یافت و از پس فردا (دوشنبه ۱۲ خرداد) برخی مدارس ابتدایی، بازار روز و نمایشگاه‌های خودرو بازگشایی می‌شوند. سایر محدودیت‌ها نیز قرار است به تدریج ظرف دو ماه آینده کاهش یابد.

 

هم زمان نخست وزیر انگلیس طرحی را برای عبور از محدودیت‌ها به اجرا گذاشته که به گفته او قرنطینه ملی را به قرنطینه فردی تبدیل خواهد کرد.

 

براساس طرح موسوم به تست و ردیابی کرونا، شهروندانی که از خود علائم بیماری بروز می‌دهند، بلافاصله از سوی مسؤولان وزارت بهداشت، آزمایش و اگر نتیجه مثبت شد تمام مرتبطان بیمار ردیابی و مکلف به ۱۴ روز قرنطینه می شوند.

 

این طرح در مقطع کنونی اختیاری، ولی دولت نسبت به اجباری شدن و صدور جریمه برای افراد متخلف هشدار داده است.

 

انگلیس آخرین کشور اروپایی بود که مقررات منع رفت و آمد را برای کنترل کرونا به اجرا گذاشت و اینک پس از آمریکا دارای بالاترین آمار مرگ‌ومیر بر اثر ابتلا به بیماری است.

 

بحران کرونا، بدهی دولت انگلیس را به بالاترین حد رساند

تازه‌ترین گزارش دفتر آمار ملی انگلیس نشانگر آن است که استقراض دولت این کشور در ماه گذشته میلادی (آوریل) به دلیل بحران‌ کرونا (کووید-۱۹) به بالاترین حد رسیده و بدهکاری ملی به سرعت در حال افزایش است.

ادامه

اقتصادی, انگلستان, جهان, خبر, غرب اروپا