به رسمیت شناختن کشور فلسطین: واقعیتی عملی یا برخوردی تاکتیکی؟

اخیراً در محافل رسمی سیاسی چند کشور غربی مباحث گسترده‌ای دربارهٔ قصد آنها به شناسایی کشور فلسطین مطرح شده است. برخی از این دولت‌ها این قصد را صریح و روشن بیان کرده‌اند، در حالی که برخی دیگر آن را به‌گونه‌ای مبهم و غیرمستقیم مطرح ساخته‌اند. از به رسمیت شناختن کشور فلسطین، و آنچه به رسمیت ... به رسمیت شناختن کشور فلسطین: واقعیتی عملی یا برخوردی تاکتیکی؟

ادامه

آسیا, استعمار, انگلیس, تحریم, تحلیل, جهان, خاورمیانه, سازمان ملل

بلژیک: از هر تحریم پیشنهادی اتحادیه اروپا علیه اسرائیل حمایت می‌کنیم

نخست‌وزیر بلژیک اعلام کرد که کشورش از هر تحریمی که اتحادیه اروپا علیه اسرائیل پیشنهاد دهد، حمایت خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نخست وزیر بلژیک گفت: ما بدون هیچ بحثی از هرگونه تحریم پیشنهادی اتحادیه اروپا علیه اسرائیل حمایت خواهیم کرد. اظهارات نخست‌وزیر بلژیک در حالی مطرح شده است که ... بلژیک: از هر تحریم پیشنهادی اتحادیه اروپا علیه اسرائیل حمایت می‌کنیم

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, بلژیک, تحریم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, غرب اروپا, فلسطین, نسل‌کشی

اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

وزیر امور خارجه اسپانیا امروز چهارشنبه، گفت که کشورش با نروژ همکاری خواهد کرد تا «بودجه‌ای را روی میز قرار دهد» تا در عوض درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین که توسط اسرائیل توقیف شده است، به این تشکیلات کمک کند. به گزارش ایسنا،‌ «خوزه مانوئل آلبارز» وزیر امور خارجه اسپانیا گفت که کشورش با نروژ ... اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

ادامه

اسپانیا, اسراییل, اقتصادی, تروریسم, تشکیلات خودگردان فلسطین, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, نروژ, نسل‌کشی

۷۵۰۰ اسرائیلی، طوماری برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین امضا کردند

بیش از ۷۵۰۰ اسرائیلی، طوماری را امضا کرده‌اند که خواستار به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین و توقف جنگ نسل‌کشی‌ رژیم اشغالگر علیه نوار غزه است. به گزارش ایسنا، در بیانیه «جنبش ززیم» که سازمانی غیردولتی در اراضی اشغالی است و شامل فعالان یهودی و عرب می شود، آمده است که این طومار با هدف «رساندن صدایی شفاف ... ۷۵۰۰ اسرائیلی، طوماری برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین امضا کردند

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, بیانیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, فلسطین, نسل‌کشی

یمن: حضور نظامی آمریکا و انگلیس عامل بحران در منطقه است

وزارت خارجه یمن اعلام کرد که آمریکا و انگلیس با «نظامی سازی دریای سرخ و تبدیل آن به صحنه درگیری» و تشکیل ائتلاف‌هایی بی‌ارتباط با منافع ملت‌های منطقه، عامل اصلی تنش‌های جاری هستند. به گزارش ایرنا به نقل از شبکه المسیره، وزارت امور خارجه یمن با صدور بیانیه‌ای بر پایبندی کامل صنعاء به امنیت کشتیرانی ... یمن: حضور نظامی آمریکا و انگلیس عامل بحران در منطقه است

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, امنیت, انگلستان, تحلیل, تنش‌زایی, خاورمیانه, دریای سرخ, یمن

خبرگزاری «تاس»: عملیات ترکیه در سوریه اقدامی غیرمنطقی است

نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور سوریه تاکید کرد که عملیات ویژه ترکیه در خاک سوریه اقدامی غیرمنطقی است و می‌تواند باعث تشدید اوضاع در منطقه شود و به همین دلیل، مسکو به آنکارا توصیه می‌کند که اوضاع را به صورت مسالمت آمیز حل و فصل کند.

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، “الکساندر لاورنتیف”، نماینده ویژه رئیس جمهوری فدراسیون روسیه در امور سوریه امروز، چهارشنبه در آغاز مذاکرات “ترکیب آستانه” در پایتخت قزاقستان اعلام کرد که عملیات ویژه ترکیه در خاک سوریه می‌تواند باعث تشدید وخامت اوضاع در منطقه شود. به گفته وی، در همین راستا، مسکو به آنکارا توصیه می‌کند که اوضاع را به صورت مسالمت آمیز حل و فصل کند.

 

نماینده ولادیمیر پوتین در امور سوریه ادامه داد: «ما معتقدیم که این اقدامی غیرمنطقی خواهد بود که ممکن است به بی ثباتی اوضاع، تشدید تنش و دور جدیدی از رویارویی مسلحانه در این کشور منجر شود.»

 

لاورنتیف افزود: «در جریان مذاکرات مربوط به سوریه که در ۱۵ تا ۱۶ ژوئن (۲۵ و ۲۶ خرداد ماه) در نورسلطان برگزار می‌شود، روسیه از همکاران ترکیه‌ای می‌خواهد تا از این اقدام خودداری کنند و مسائل را از طریق گفت‌وگو بین طرف‌ها حل و فصل کنند و در این رابطه، مسکو آماده است حمایت لازم را برای این منظور انجام دهد.»

 

روسیه: آمریکا همچنان در حال غارت میادین نفتی در سوریه است

 

نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه همچنین اعلام کرد که آمریکا به بهانه مبارزه با گروه تروریستی داعش، همچنان به فعالیت‌های غارتگرانه خود در مناطق شمال شرق سوریه ادامه می‌دهد. به گفته وی، رسیدگی به موضوع حضور غیرقانونی آمریکا در خاک جمهوری عربی سوریه به بهانه مبارزه با تروریست‌ها بسیار مهم است.

 

لاورنتیف تاکید کرد: در واقع واحدهای نظامی آمریکایی که در شمال شرق سوریه حضور دارند، عمدتاً به حفاظت از میادین نفتی مشغولند و ادامه غارت گنجینه ملی این کشور را تضمین می‌کنند.

 

این مقام روس همچنین حملات اسرائیل به خاک سوریه را غیرقابل قبول نامید و یادآور شد که این موضوع در جریان مذاکرات نورسلطان بررسی خواهد شد.

 

وی توضیح داد: «ما موضوع افزایش حملات به خاک سوریه توسط اسرائیل را بررسی خواهیم کرد. به عقیده ما لازم است روی این تمرکز کنیم، برای اینکه ادامه این حملات غیرقابل قبول است. اخیراً حمله‌ای به فرودگاه بین المللی دمشق انجام شده که طی آن باند فرودگاه آسیب دید و دیگر امکان دریافت پروازهای بین المللی را ندارد.»

 

الکساندر لاورنتیف همچنین یادآور شد که به عقیده مقامات مسکو، زمان پایان دادن به مکانیسم کمک های فرامرزی برای سوریه فرا رسیده است. وی تاکید کرد که هیچ کدام از تعهدات کشورهای غربی برای اجرای طرح‌های بازسازی که یک سال پیش ارائه شده بود، انجام نشده است.

 

لازم به یادآوری است که در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ( ۱۵ و ۱۶ ژوئن/ ۲۵ و ۲۶ خرداد ماه)، پایتخت قزاقستان میزبان نشست طرف‌های شرکت کننده در “ترکیب آستانه” است. در این نشست هیئت‌های نمایندگی از کشورهای ضامن: روسیه، ترکیه و ایران، دولت سوریه و مخالفان سوری حضور خواهند داشت. هیئت ناظران از سازمان ملل به سرپرستی رابرت دان، مسئول سیاسی دفتر فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سوریه، هیئتی از اردن، نمایندگان کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل و کمیته بین المللی صلیب سرخ نیز در این مذاکرات حضور خواهند داشت.

نیویورک تایمز: اسرائیل دو دانشمند ایرانی را با زهر کشته است

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی مرگ دو دانشمند جوان ایرانی، کامران آقا مولایی و ایوب انتظاری، را مشکوک و به فعالیت‌های اسرائیل نسبت داد.

ادامه

اسراییل, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, مذاکرات اتمی

دروغ، افترا، و مدعیات دربارۀ «مبارزهٔ ضد امپریالیستی»

“ده مهر”، سایتی که با ادعای “هواداری از حزب تودۀ ایران” منتشر می‌شود، ۱۱ خرداد‌ماه ۱۴۰۱ مطلبی را با عنوان: “نگاهی به گفته‌های ٬سخنگوی٬ حزب تودۀ ایران” منتشر کرده است با ادعاهایی سراپا دروغ و افترا که ما در سطرهای زیر به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امپریالیسم, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, ایران, ترکیه, روسیه, سیاسی, شرق اروپا, صندوق بین‌المللی پول, عراق, فرانسه, فلسطین, قبرس, کانادا, لیبی, مقاله, مکزیک, ناتو, یونان

وزیر خارجه عراق : به ایرانی‌ها گفتیم که به دخالت آن‌ها نیازی نداریم

فؤاد حسین وزیر خارجه عراق در یک گفت‌وگوی تلوزیونی گفت: «از این پس حرف‌های جدیدی برای ایران خواهیم داشت، صحبت‌هایی که تا پیش از این ازبغداد نشنیده بودند. به ایرانی‌ها گفتیم که ما به همکاری ایران نیاز داریم اما نه به دخالتشان.»

ادامه

اردن, ایران, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, سوریه, عراق, عربستان سعودی, کویت