حزب کمونیست ویتنام از میان جنگ‌های تجاری ترامپ عبور کرده و هدف‌های توسعه‌ خود را تعیین می‌کند

گزارشی از چهاردهمین کنگره ملی حزب کمونیست ویتنام در هانوی در پنج سال گذشته به عنوان یک قدرت متوسطِ ​​رو به رشد در جهان ظهور کرده است. رشد اقتصاد این کشور، اگر سریع‌ترین در جهان نباشد، یکی از سریع‌ترین‌هاست. ولی تنها کمی بیش از ۴۰ سال پیش- قبل از آغاز مجموعه‌ای از سیاست‌های نوسازی اقتصادی ... حزب کمونیست ویتنام از میان جنگ‌های تجاری ترامپ عبور کرده و هدف‌های توسعه‌ خود را تعیین می‌کند

ادامه

اقتصادی, جهان, حزب کمونیست, دیدگاه, زحمتکشان, سازمان ملل, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, صلح, فقر, کشاورزی, محیط زیست, ویتنام

به‌مناسبت هشتادمین سالگرد جنبش دوم بهمن

جنبش دوم بهمن‌ماه و مبارزه علیه لغو ستم‌ملی جدا از پیکار همگانی مردم علیه دیکتاتوری ولایی و مداخله امپریالیسم نیست! با فرارسیدن دوم بهمن‌ماه امسال، هشتاد سال از جنبش دوم بهمن و بنیانگذاری حکومت ملی و دمکراتیک کردستان می‌گذرد. اعلام حکومت خودمختار کردستان از طرف رفیق جان‌باخته “قاضی محمد” در جمع باشکوه هزاران نفر از ... به‌مناسبت هشتادمین سالگرد جنبش دوم بهمن

ادامه

آمریکا, اتحاد, اتحاد شوروی, اجتماعی, استبداد, استعمار, استقلال, اسراییل, انگلیس, ایران, بازنشستگان, حزب توده ایران, حقوق دموکراتیک, خاورمیانه, دیکتاتوری, زحمتکشان, سیاسی, طبقه کارگر, فرهنگی, فقر, کمونیسم, محیط زیست, نئولیبرالیسم, یادنامه

خیز عربستان برای تصاحب انرژی سبز

صندوق حاکمیتی عربستان با تخصیص ۹ میلیارد دلار به پروژه‌های سبز، در پی رهبری بازار است. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، عربستان سعودی، کشوری که دهه‌ها به عنوان نماد ثروت نفتی و قلب تپنده سوخت‌های فسیلی شناخته می‌شد، اکنون در حال پوست‌اندازی است. گزارش اخیر «الشرق الاوسط» نشان می‌دهد که صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان (PIF) ... خیز عربستان برای تصاحب انرژی سبز

ادامه

اروپا, اقتصادی, انرژی, جهان, خاورمیانه, دانش, دریای سرخ, صندوق بین‌المللی پول, عربستان, گزارش, محیط زیست

حزب تودهٔ ایران از مبارزه و خواسته‌های کارگران پیمانکاری پروژه پارس جنوبی حمایت می کند!

صبح روز سه شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴، بیش از ۵ هزار کارگر پیمانکاری صنایع نفت پارس جنوبی، به رغم مسدود شدن راه ها توسط نیروهای انتظامی، توانستند در سه نقطه عسلویه تجمع کنند. کارگران خواستار رسیدگی به خواسته های خود از سوی مسئولین شدند. همچنین روز چهارشنبه ۱۹ آذرماه کارگران پیمانکاری صنایع کلیدی نفت ... حزب تودهٔ ایران از مبارزه و خواسته‌های کارگران پیمانکاری پروژه پارس جنوبی حمایت می کند!

ادامه

استقلال, امنیتی, ایران, حذف پیمانکار, خزب توده ایران, طبقه کارگر, مبارزه طبقاتی, محیط زیست

تشدید فاجعه انسانی در غزه با موج جدید بارش‌های شدید + فیلم

با ورود موج جدیدی از بارش‌های شدید در جنوب و مرکز نوار غزه، ده‌ها چادر محل اسکان آوارگان در شهر خان ‌یونس و اطراف آن در سیلاب غرق و راه‌های اصلی و فرعی در منطقه المواصی نیز بسته شد. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، آوارگان فلسطینی که ۲ ... تشدید فاجعه انسانی در غزه با موج جدید بارش‌های شدید + فیلم

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, زنان, فلسطین, فیلم, کودکان, گزارش, محیط زیست

نماینده مجلس: چادر برخی زلزله‌زدگان را آب گرفته است

یکی از نمایندگان کرمانشاه در مجلس می‌گوید در پی وزش باد و بارش باران تعدادی از چادرهای زلزله‌زدگان دچار آسیب شده است. هفتاد روز پس از وقع زلزله در این منطقه هنوز هزاران نفر از سرپناه مناسبی برخوردار نیستند.

 

پس از وقوع زمین لرزه‌ای که شامگاه ۲۱ آبان ۹۶ بخش‌های بزرگی از استان کرمانشاه را لرزاند مسئولان جمهوری اسلامی وعده دادند در کمترین زمان ممکن کار اسکان موقت زلزله‌زدگان را به انجام برسانند و تا پیش از شروع فصل زمستان دست‌کم کانکس‌هایی با حداقل امکانات رفاهی در اختیار آنها قرار دهند.

 

این وعده تا کنون تحقق نیافته و شمار زیادی از زلزله‌زدگان، یک ماه پس از شروع زمستان همچنان در چادر زندگی می‌کنند؛ چادرهایی که اغلب فاقد استانداردهای حداقلی هستند.

 

فرهاد تجری، نماینده قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی روز یک‌شنبه، اول بهمن ماه گفت: «متاسفانه روز گذشته بر اثر بارندگی پیش آمده به دلیل کوتاهی و کم لطفی دستگاه‌هایی مانند بنیاد مسکن و هلال احمر مردم دچار مشکلاتی شده و علاوه بر اینکه بخشی از چادرها را باد برد، حدود ۶۰ چادر داخل شهر در سرپل ذهاب نیز دچار آب گرفتگی شد.»

 

به گزارش پایگاه خبررسانی مجلس، عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه می‌گوید هفتاد روز پس از وقوع زلزله در این منطقه، بسیاری از مردم هنوز “بدون سرپناه و داشتن شرایط مناسب زندگی اولیه” هستند و بخشی از آنها هنوز کانکس هم ندارند.

 

 

واگذاری سلیقه‌ای کانکس‌ها

 

 

تجری با بیان این که کانکس‌ها باید در مرحله اول به افراد نیازمند و خانواده‌های دارای سالمند و بیمار واگذار می‌شد گفت: «اما بنیاد مسکن به عنوان متولی طبق سلیقه خود کانکس‌ها را واگذار کرده است که متاسفانه مردم مستحق همچنان در چادر زندگی کنند.»

 

این نماینده مجلس افزود جمعیت هلال احمر نیز در توزیع امکانات عادلانه رفتار نکرده و به بسیاری از مردم با این بهانه که خانه‌هایشان کاملا تخریب نشده حتی چادر نیز نداده‌اند.

 

به گزارش شورا آنلاین، اکبر سنجابی فرماندار سرپل ذهاب می‌گوید در جریان طوفان اخیر دست‌کم ۳۵ چادر زلزله‌زدگان از بین رفته است. او خاطر نشان کرد که در بخش‌هایی از این شهرستان تعداد چادرها از کانکس‌ها بیشتر است.

 

بر پایه گزارشی که در صدا و سیما منتشر شد بر اثر زلزله ۲۱ آبان در سرپل ذهاب بیش از ۵۲۰۰ واحد مسکونی آسیب دید و در طول یک ماه پس از زمین‌لرزه تنها ۷۰۰ کانکس در آنجا نصب شده است.

 

۵ هزار خانواده در چادرهای نامناسب

 

روزنامه اعتماد هفدهم دی ماه به نقل از فاطمه دانشور، مدیرعامل موسسه خیریه مهرآفرین نوشت: «در مجموع مناطق زلزله‌زده ۱۵ هزار خانه تخریبی داشته است و تاکنون مجموع کانکس‌های تحویل داده شده از سوی نهادهای رسمی و مردمی نزدیک به ۱۰ هزار کانکس است.»

 

بر این اساس تا دو هفته پیش حدود پنج‌هزار خانواده زلزله‌زده زیر چادر زندگی می‌کرده‌اند و در این فاصله گزارشی از بهبود قابل توجهی در این وضعیت منتشر نشده است.

 

شهاب نادری، عضو دیگر مجمع نمایندگان استان کرمانشاه ششم دی ماه در گزارشی از وضعیت مناطق زلزله‌زده این استان به خبرگزاری مجلس گفته بود: «در این مناطق چهار نفر به علت سرمازدگی جان خود را از دست داده‌اند و حداقل ۲۰ مورد اقدام به خودکشی ثبت شده است.»

 

نادری مسئولان را متهم می‌کند که کمک به زلزله‌زدگان را “سیاسی و جناحی” کرده و به هیچ یک از وعده‌هایی که در سفر به استان کرمانشاه به مردم داده‌اند عمل نکرده‌اند.

 

 

سرخوردگی و حرکت‌های اعتراضی

 

 

در پی تظاهرات و حرکت‌های اعتراضی اخیر که هفتم دی ماه از مشهد و برخی شهرهای استان خراسان رضوی آغاز شد، ساکنان برخی شهرهای کرمانشاه بلافاصله به جمع معترضان پیوستند و علیه دولت و کل حکومت شعار دادند.

 

ظاهرا کم‌توجهی به وضعیت زلزله‌زدگان در شعله‌ور شدن آتش تظاهرات و اعتراض‌ها در استان کرمانشاه بی‌تاثیر نبوده است. در این استان، مانند اغلب شهرهای دیگر مردم از جمله شعار می‌دادند: «سوریه را رها کن، فکری به حال ما کن.»

 

نماینده قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس با تاکید بر اینکه مسئولان به تذکرات و پیگیری‌های نمایندگان استان توجهی ندارند گفته است: «برخی مسئولان درد مردم را درک نکرده و در شرایط فعلی به دلیل نبود امنیت روانی مردم به دنبال تعمیر ساختمان‌های خود نیز نیستند.»

صدای آلمان

عیسی کلانتری: امسال آبی برای آبیاری فضاهای سبز تهران نداریم

کلانتری گفت: “ما در تهران نتوانستیم حادثۀ پلاسکو را مهار کنیم بنابراین چگونه می‌توانیم جلو تخریب جنگل‌های زاگرس را بگیریم؟” او با ذکر مثال‌های دیگری از سیاست‌های غلط گفت: “در سال ۱۳۸۵ با صدور مجوز برداشت از آب‌های زیر زمینی و حفر چاه، با برداشت بی رویۀ منابع آبی مواجه شدیم”.

ادامه

ایران, خبر, محیط زیست

بارش برف در ۷ محور مواصلاتی کشور / کولاک و یخ‌زدگی در دو استان

به گزارش پایگاه خبری پلیس راهور، در اکثر محور های استان های زنجان و مرکزی، اصفهان ( محور های عسکران , داارن و فریدونشهر)، چهارمحال و بختیاری    ( محور های شهرکرد – اصفهان و سامان – کوهرنگ و محدوده گردنه چری )، قزوین (محدوده گردنه آوج )، کردستان ( محور سنندج – مریوان و ... بارش برف در ۷ محور مواصلاتی کشور / کولاک و یخ‌زدگی در دو استان

ادامه

ایران, خبر, محیط زیست

ویکی‌لیکس: دولت آمریکا منبع اطلاعات دروغ است

به نقل از پایگاه خبری کنگره آمریکا، روز گذشته – چهارشنبه – همزمان با اعلام برندگان «جایزه اخبار ساختگی» که ساخته «دونالد ترامپ» رییس‌جمهوری آمریکا است، سایت افشاگر «ویکی‌لیکس» دولت آمریکا را «منبع مکرر اطلاعات غلط» خطاب کرد.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, فساد, ویکی‌لیکس