تحلیلگر آمریکایی: اوکراین در حال غرق شدن است

یکی از تحلیلگران سابق سیا تاکید کرد که اوکراینی‌ها از اجلاس اخیر ناتو ناامید شدند و درحال غرق شدن هستند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ ری مک‌گاورن، تحلیلگر سابق سیا، معتقد است که اوکراین به سمت فروپاشی می‌رود. او تاکید کرد که دادن امید‌های واهی به پیروزی به آن، بدترین کاری است ... تحلیلگر آمریکایی: اوکراین در حال غرق شدن است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا

رؤسای سابق سیا و اف‌بی‌آی تحت تحقیق کیفری قرار گرفتند

رسانه آمریکایی گزارش داد، در تازه‌ترین رسوایی سیاسی در واشنگتن، رؤسای سابق سیا و اف‌بی‌آی تحت تحقیق کیفری قرار گرفته‌اند. به گزارش ایسنا، شبکه خبری آمریکایی به نقل از منابعی در وزارت دادگستری آمریکا گزارش داد، «جان برنان» رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و «جیمز کومی» رئیس پیشین اف‌بی‌آی به دلیل ارائه ادعاهای ... رؤسای سابق سیا و اف‌بی‌آی تحت تحقیق کیفری قرار گرفتند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, انگلیس, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

مزدوران کره جنوبی برای اوکراین علیه روسیه می‌جنگند

اطلاعات جدیدی منتشر شده که نشان می‌دهد در منطقه «سومی» اوکراین نیروهایی مزدور از کره جنوبی در کنار نیروهای اوکراینی علیه سربازان روسی می‌جنگند. به گزارش ایسنا، منابع آگاه در آژانس‌های امنیتی روسیه بر اساس اطلاعات گرفته شده از اسرای جنگی اوکراینی گزارش دادند که مزدوران کره جنوبی بخشی از گردان صد و سی و ... مزدوران کره جنوبی برای اوکراین علیه روسیه می‌جنگند

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, کره جنوبی

برای صلح با اوکراین باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد

وزیر امور خارجه روسیه در توضیح درباره شرایط مد نظر کشورش برای توافق صلح با اوکراین گفت که برای چنین توافقی باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد. به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با یک روزنامه مجارستانی خاطرنشان کرد روسیه تاکید دارد که معاهده صلحش با اوکراین باید ... برای صلح با اوکراین باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد

ادامه

آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, استقلال, اوکراین, بلاروس, بلژیک, بلغارستان, جنگ نیابتی, جهان, حقوق بشر, روسیه, رومانی, شرق اروپا, غرب, لهستان, مجارستان, ناتو, نازیسم, یونان

روسیه: غرب اروپا و انگلیس سازش سیاسی در اوکراین را نمی‌خواهند

معاون فرستاده روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا گفت نمایندگان غرب اروپا و لندن در سازمان امنیت و همکاری اروپا نمی‌خواهند به سمت حل و فصل سیاسی در اوکراین حرکت کنند و در حال صدور اولتیماتوم هستند. به گزارش ایسنا، «ماکسیم بویاکویچ» معاون فرستاده روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا ادامه داد: «رویکرد ... روسیه: غرب اروپا و انگلیس سازش سیاسی در اوکراین را نمی‌خواهند

ادامه

اروپا, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا

مخالفت ساکنان شهرهای بزرگ گرجستان با عضویت در ناتو

بر اساس نظر سنجی انجام گرفته از سوی حزب ” اتحاد میهن پرستان گرجستان ” ساکنان دو شهر بزرگ گرجستان با عضویت این کشور درناتو مخالفت کردند.

 

به گزارش روز پنجشنبه ” رسانه های محلی ، در این نظر سنجی مربوط به سیاست خارجی گرجستان که در شهرهای بزرگ باتومی و روستاوی با مشارکت طیف وسیعی از ساکنان این شهرها صورت گرفت، شرکت کنندگان با عضویت گرجستان با هر اتحادیه نظامی مخالفت نشان دادند.

 

مسولان گرجستان پیش از این اعلام کردند که اکثریت مردم گرجستان از عضویت این کشور در ناتو حمایت می‌کنند.

 

در شهر باتومی دومین شهر بزرگ گرجستان، ۶۴ درصد از ساکنان این شهر شرکت کننده در این نظر سنجی خواستار بی‌طرفی نظامی گرجستان شده و ۶۹ درصد نیز از بهبود روابط با روسیه حمایت کردند.

 

همچنین ۷۸ درصد از شرکت کنندگان در این نظر سنجی در شهر روستاوی واقع در ۳۰ کیلومتری تفلیس پایتخت گرجستان بر ضرورت بی طرفی نظامی این کشور و نیز ۸۱ درصد گفت و گوی مستقیم با روسیه تاکید کردند.

 

حزب “اتحاد میهن پرستان گرجستان ” برنامه ریزی کرده است نظر سنجی مشابه را در کوتایسی یکی از بزرگترین شهرهای این کشور برگزار کند.

 

نظر سنجی این حزب سیاسی در میان ۷۷ هزار تن از ساکنان شهر باتومی و نیز ۵۶ هزار تفر از ساکنان شهر روستاوی برگزار شده است.

 

روابط تفلیس و مسکو در پی انقلاب مخملی سال ۲۰۰۳ میلادی که بر اثر آن ادوارد شواردنادزه رییس جمهوری وقت گرجستان و از سیاستمداران کهنه کار شوروی سابق برکنار شد و میخاییل ساآکاشویلی سیاستمدار غربگرا در این کشور به قدرت رسید، وخیم تر شد.

 

بیانیه های شدید الحن ساآکاشویلی علیه روسیه و اتهامات وارده در باره حمایت مسکو از مناطق جدایی طلب آبخازی و اوستیای جنوبی در گرجستان و نیز علاقمندی وی برای استقرار نیروهای ناتو در گرجستان به تنش در روابط دو کشور دامن زد.

 

دولت تفلیس در زمستان سال ۲۰۰۵ میلادی خوستار خروج بلافاصله نیروهای نظامی روسیه مستقر در زمان دولت شواردنادزه در مناطق آخالکالاکی و باتومی گرجستان شد و همزمان ساآکاشویلی قضد دولت گرجستان برای عضویت در ناتو را اعلام کرد و پارلمان این کشور در سال ۲۰۰۶ میلادی مصوبه ای در این زمینه نیز صادر کرد.

 

تنش در روابط تفلیس و مسکو در ماه اوت سال ۲۰۰۸ میلادی به در گیری های نظامی گرجستان از یک طرف و نیروهای روسیه و مناطق تجزیه طلب آبخازی و اوستیای جنوبی از طرف دیگر منجر شد و نظامیان روسیه در جریان این درگیری ها تا ۳۰ کیلومتری تفلیس پایتخت گرجستان رسیدند.

 

در پی این درگیری های پنج روزه روسیه بطور رسمی استقلال اوستیای جنوبی و آبخازی را به رسمیت شناخت و گرجستان نیز روابط دیپلماتیک با روسیه را قطع کرد و به عضویت در جامعه کشورهای مستقل مشترک المنافع پایان داد.

 

پایان قدرت دولت ساآکاشویلی در سال ۲۰۱۳ میلادی و با پیروزی حزب ” رویای گرچستان ” در انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری، دولت جدید تفلیس هرچند گرایش سیاسی این کشور را عضویت در اتحادیه اروپا و ناتو اعلام کرده ولی سعی دارد به روابط عادی با روسیه نیز نایل شود که فعلا در رابطه با واکنش های تند مسکو نسبت به تحرکات غرب و ناتو در گرجستان پیشرفتی در این زمینه وجود ندارد.

ایرنا

روسیه نگران از فعالیت‌های آمریکا برای ساخت تسلیحات بیولوژیک

دبیر شورای امنیت روسیه با بیان اینکه پنتاگون در حال ساخت و ایجاد آزمایشگاه‌های بیولوژیکی در سراسر جهان است، افزود: این آزمایشگاه‌ها به منظور ساخت سلاح‌های بیولوژیکی بویژه در کشورهای جامعه همسود راه‌اندازی شده اتفاقی که به شدت نگران کننده است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, روسیه, مقاله

سفر اخیر «استولتنبرگ» دبیرکل ناتو به اوکراین جهت دامن‌زدن به تنش‌های داخلی و بدتر کردن اوضاع اوکراین

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) به تشدید تنش‌های داخلی در اوکراین کمک می‌کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اوکراین, جهان, خبر, شرق اروپا, ناتو

روسیه دو بمب افکن راهبردی به آفریقای جنوبی فرستاد

روسیه دو بمب افکن راهبردی دور پرواز از نوع توپولف ۱۶۰ قادر به حمل سلاح هسته‌ای به آفریقای جنوبی اعزام کرده است که ساعاتی پیش همزمان با برگزاری نشست مسکو با رهبران قاره سیاه در سوچی، در پایگاه هوایی واترکلوف آفریقای جنوبی بر زمین نشستند.

ادامه

اتحاد شوروی, افریقای جنوبی, امریکا, جنوب آفریقا, جهان, خبر, شرق اروپا