«فارن پالسی» در تحلیلی با اشاره به سابقه طولانی آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در سازماندهی و اجرای انواع توطئه در داخل و خارج از این کشور تاکید کرد: توطئه گرایی در آمریکا انعکاس مستقیم مداخله گرایی ایالات متحده در خارج از کشور پس از جنگ جهانی دوم است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از ... «فارن پالسی» از کانون اصلی توطئه در آمریکا مینویسد
نظرسنجی گالوپ: حل مشکلات اقتصادی مهمترین اولویت رایدهندگان آمریکایی است
نظرسنجی جدید انجام شده توسط موسسه گالوپ نشان میدهد که حل مشکلات اقتصادی مهمترین اولویت رایدهندگان آمریکایی است. به گزارش باشگاه خبرنگاران: تارنمای آمریکایی «هیل»، براساس یک نظرسنجی جدید انجام شده توسط موسسه گالوپ، کمتر از یک ماه مانده به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر (آبان ماه)، اقتصاد مهمترین مساله مردم آمریکاست. ... نظرسنجی گالوپ: حل مشکلات اقتصادی مهمترین اولویت رایدهندگان آمریکایی است
واشنگتنپست: اختلافات بین نتانیاهو و بایدن در رسانهها دروغ است
با شروع جنگ غزه، دولت بایدن به بزرگترین حامی اسرائیل و دولت نتانیاهو تبدیل شده است. اما در پی جنایات فزاینده اسرائیل، از جمله انفجار پیجرها در لبنان و ترور «سیدحسن نصرالله» دبیرکل مقاومت لبنان، رسانههای غربی با نشر گزارشهایی مدعی عدم آگاهی آمریکا بهعنوان بزرگترین حامی اسرائیل از برنامههای این رژیم شدند و نوشتند ... واشنگتنپست: اختلافات بین نتانیاهو و بایدن در رسانهها دروغ است
شورای آتلانتیک: ایالات متحده مهمترین مانع در تقویت نظامی اتحادیه اروپا بوده است
اندیشکده «شورای آتلانتیک» در تحلیلی ایالات متحده را یکی از موانع مهم در استقلال نظامی اتحادیه اروپا خواند و از واشنگتن خواست تا به بروکسل در تقویت بنیه نظامی بومی و راهبرد صنعت دفاعی خود کمک کند. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، این اتاق فکر آمریکایی در چارچوب بررسی برنامه سیاست مشترک ایالات متحده ... شورای آتلانتیک: ایالات متحده مهمترین مانع در تقویت نظامی اتحادیه اروپا بوده است
رهبر کرهشمالی: به یک ابرقدرت هستهای تبدیل میشویم
خبرگزاری دولتی کرهشمالی امروز سهشنبه، گزارش داد، رهبر کرهشمالی گفت کشورش گامهایش را برای تبدیل شدن به یک ابرقدرت نظامی با سلاحهای هستهای تسریع خواهد کرد و در صورت حمله دشمن، استفاده از آنها را رد نمیکند. به گزارش ایسنا، «کیم جونگ اون» رهبر کرهشمالی برای دومین بار طی یک هفته شخصا از «کیم یوک ... رهبر کرهشمالی: به یک ابرقدرت هستهای تبدیل میشویم
قصد ترامپ برای کاهش بودجه «صدای آمریکا» و «رادیو فردا»
بر اساس لایحه بودجه پیشنهادی دولت آمریکا به کنگره برای سال ۲۰۲۰، بودجه بخش فارسی دو رسانه ضدایرانی «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» به شدت کاهش مییابد.
لایحه بودجه پیشنهادی دولت ترامپ به کنگره آمریکا نشان میدهد کاخ سفید میزان بودجه درخواستی برای بخش فارسیزبان دو رسانه معاند «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» را برای سال ۲۰۲۰ میلادی به میزان قابل توجهی کاهش داده است.
در سند موسوم به «توجیه بودجه درخواستی» بار دیگر بر اهمیت این دو رسانه به عنوان ابزارهای پیشبرد منافع و اهداف ایالات متحده در ارتباط با ایران تأکید شده اما اعداد و ارقام ارائه شده حاکی از آن است که کاخ سفید قصد دارد بودجه این دو شبکه را نیز مانند دیگر رسانههای برونمرزی دولت آمریکا، به میزان قابل ملاحظهای کاهش دهد.
بر اساس این سند، دولت ترامپ پیشنهاد کرده میزان بودجه سالانه بخش فارسی صدای آمریکا با افت ۶ میلیون دلاری، از ۱۷.۷۱۴ میلیون دلار به ۱۱.۷۱۴ میلیون دلار کاهش یابد.
در توضیح نحوه اعمال این کاهش بودجه نیز عنوان شده است که صدای آمریکا باید کارکنانی را که از مهارتهای فنی لازم برخوردار نیستند و شغل آنها توسط نیروهای قراردادی ماهر قابل پوشش است، تعدیل کند.
در صورت تایید کنگره، بودجه بخش فارسی صدای آمریکا در سال میلادی آینده حدود یک سوم کاهش خواهد یافت
در مورد رادیو فردا نیز دولت آمریکا طبق سند ارائه شده تصمیم دارد بودجه بیش از ۱۴ میلیون دلاری آن را با حدود دو سوم کاهش نسبت به سال قبل به کمتر از ۵ میلیون دلار کاهش دهد.
درخواست دولت ترامپ برای کاهش بودجه رسانههای برونمرزی در حالی صورت میگیرد که المانیتور تابستان گذشته در گزارشی (اینجا) ضمن اذعان به ناکارآمدی شبکههای معاند فارسیزبان در جنگ رسانهای با ایران، از افزایش فشارها بر این شبکهها برای تشکیل یک جبهه رسانهای قویتر در مقابل کشورمان خبر داد.
طبق گزارش این پایگاه آمریکایی، کنگره آمریکا در راستای استراتژی جدید دونالد ترامپ، رئیسجمهور این کشور در قبال ایران، به دنبال اثربخشی بیشتر رسانههای فارسیزبانی است که از بودجه دولت آمریکا ارتزاق میکنند.
بر اساس این گزارش، در مرکز استراتژی رسانهای جدید واشنگتن علیه ایران، شبکههای خبری «رادیو فردا» و «صدای آمریکا» قرار دارند.
به نوشته المانیتور، قانونگذاران آمریکایی و مقامات دولتی از هر دو جناحِ دموکرات و جمهوریخواه از دیرباز، بنگاه خبرپراکنی آمریکا (BBG) که متولی این شبکههای خبری فارسیزبان به شمار میرود، را به انفعال و ناکارآمدی [در جنگ رسانهای با ایران] متهم کردهاند و بسیاری از آنها برنامههای این دو شبکه درباره ایران را به دلیل تعصبات سیاسی و اختلاف نظر کارکنان آنها، “بسیار بد” میدانند.
در حالیکه هر دو جناح سیاسی آمریکا معتقدند که «رادیو فردا» و «صدای آمریکا» به عنوان شبکههایی که با پول مالیاتدهندگان آمریکایی اداره میشوند، باید تلاش بیشتری برای پیشبرد منافع آمریکا انجام دهند، جمهوریخواهان اخیرا این دو شبکه را تحت فشار بیشتری قرار دادهاند تا جبهه رسانهای قویتر و آشکارتری را علیه ایران تشکیل دهند.
طبق گزارش المانیتور، دولت ترامپ سال گذشته یک اندیشکده محافظهکار (شورای سیاست خارجی آمریکا) را مامور ارزیابی عملکرد صدای آمریکا و رادیو فردا کرد. این شورا در بخشی از گزارش نهایی خود اعلام کرد که این دو شبکه فارسیزبان به اندازه کافی منتقد توافق هستهای ایران نیستند و دلیل رویکرد متفاوت دولت ترامپ نسبت به این توافق نیز به خوبی در برنامههای خبری آنها توضیح داده نمیشود!
باشگاه خبرنگاران جوان
تظاهرات در واشنگتن؛ ‘دست از سر ونزوئلا بردارید’
صدها نفر در واشنگتن و نزدیک کاخ سفید در یک گردهمایی، علیه سیاست های دولت ‘دونالد ترامپ’ در قبال ونزوئلا اعتراض کردند. وی افزود: ۵۰۰۰ تن از این افراد جنگجو بودند. علاوه بر این ۳۴ هزار غیرنظامی دیگر نیز از الباغوز خارج شدهاند.
ترامپ رای کنگره برای لغو وضعیت فوقالعاده را وتو کرد
رئیس جمهور آمریکا نخستین وتوی خود را صادر کرده و رای کنگره برای لغو وضعیت فوقالعاده اعلام شده از سوی وی درخصوص تامین بودجه ساخت دیوار مرزی با مکزیک را رد کرد.
سنای آمریکا رای به لغو اعلام وضعیت فوق العاده ترامپ داد / ترامپ وتو میکند
رئیس جمهوری آمریکا لحظاتی پس از تصویب قطعنامه رد وضعیت فوق العاده در مرزهای جنوبی این کشور در سنا، گفت که این قطعنامه را وتو می کند.
سنای آمریکا توقف حمایت نظامی از ائتلاف سعودی در یمن را تصویب کرد
نمایندگان مجلس سنای آمریکا به قطعنامه توقف حمایت نظامی ایالات متحده از ائتلاف تحت رهبری عربستان در جنگ یمن رأی مثبت دادند.