تحلیلگر سابق سیا، سیاست ناتو علیه مسکو را “بزرگترین پارادوکس” نامید

ری مک‌گاورن معتقد است که سیاست ناتو برعکس عمل کرد و منجر به پیشرفت توسعه نظامی روسیه شد. به گزارش اسپوتنیک: ری مک‌گاورن، تحلیلگر سابق سیا، گفت که خود اتحاد آتلانتیک شمالی در تقویت مسیر روسیه به سمت یک سیاست مستقل و خودکفا نقش بسیاری داشته است. این تحلیلگر معتقد است که کشورهای ناتو با ... تحلیلگر سابق سیا، سیاست ناتو علیه مسکو را “بزرگترین پارادوکس” نامید

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, خبر, روسیه, شرق اروپا, ناتو

سندرز خواستار توقف حمایت‌های آمریکا از اسرائیل شد

برنی سندرز سناتور مستقل ایالت ورمونت در اظهاراتی خواستار توقف حمایت‌های بی‌قید و شرط آمریکا از رژیم اشغالگر فلسطین شد. به گزارش ایرنا، سندرز در گفت وگو با روزنامه گاردین تأکید کرد که اکنون وقت آن رسیده است آمریکا به حمایت بی‌قید و شرط خود از کابینه افراطی بنیامین نتانیاهو که دست به نسل‌کشی مردم ... سندرز خواستار توقف حمایت‌های آمریکا از اسرائیل شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین

زنگ خطر میزبانی پایگاه‌های نظامی آمریکا در آمریکای لاتین

افزایش تنش‌ها و تجاوزهای رژیم صهیونیستی اسرائیل و آمریکا علیه ایران، بار دیگر زنگ خطرها از میزبانی پایگاه‌های نظامی آمریکا به دلیل سیاست‌های جنگ‌طلبانه این کشور را برای چندین کشور آمریکای لاتین به صدا درآورده است. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از تارنمای اسپوتنیک موندو، پاسخ ایران به تجاوز آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای این کشور ... زنگ خطر میزبانی پایگاه‌های نظامی آمریکا در آمریکای لاتین

ادامه

آرژانتین, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, استعمار, اسراییل, اکوادور, السالوادور, ایران, پرو, تجاوز نظامی, تحلیل, جهان, حقوق بشر, قطر, کلمبیا, کوبا, گوانتانامو, هندوراس

ترامپ اسرائیل را به قطع کمک‌ها در صورت ادامه محاکمه نتانیاهو تهدید کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه «آمریکا میلیاردها دلار برای حمایت از اسرائیل هزینه می‌کند»، تلویحا تهدید کرد در صورت ادامه محاکمه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل، کمک‌ها به این رژیم را قطع خواهد کرد. به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل حمایت کرد و ... ترامپ اسرائیل را به قطع کمک‌ها در صورت ادامه محاکمه نتانیاهو تهدید کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, خاورمیانه, فساد, قضایی

سنای آمریکا قطعنامه کاهش اختیارات جنگی ترامپ را رد کرد

طبق نتایج رأی‌گیری، سنای آمریکا عصر جمعه قطعنامه‌ای را که نیروهای آمریکایی را از شرکت در عملیات جنگی علیه ایران بدون تأیید کنگره منع می‌کرد، رد کرد. به گزارش ایسنا، این اتفاق ساعاتی پس از لفاظی‌های تهدیدآمیز دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران رخ داد. پخش زنده شمارش آرا نشان داد که ۵۳ عضو سنای ... سنای آمریکا قطعنامه کاهش اختیارات جنگی ترامپ را رد کرد

ادامه

آمریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر

قصد ترامپ برای کاهش بودجه «صدای آمریکا» و «رادیو فردا»

بر اساس لایحه بودجه پیشنهادی دولت آمریکا به کنگره برای سال ۲۰۲۰، بودجه بخش فارسی دو رسانه ضدایرانی «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» به شدت کاهش می‌یابد.

 

لایحه بودجه پیشنهادی دولت ترامپ به کنگره آمریکا نشان می‌دهد کاخ سفید میزان بودجه درخواستی برای بخش فارسی‌زبان دو رسانه معاند «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» را برای سال ۲۰۲۰ میلادی به میزان قابل توجهی کاهش داده است.

 

در سند موسوم به «توجیه بودجه درخواستی» بار دیگر بر اهمیت این دو رسانه به عنوان ابزارهای پیشبرد منافع و اهداف ایالات متحده در ارتباط با ایران تأکید شده اما اعداد و ارقام ارائه شده حاکی از آن است که کاخ سفید قصد دارد بودجه این دو شبکه را نیز مانند دیگر رسانه‌های برون‌مرزی دولت آمریکا، به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش دهد.

 

بر اساس این سند، دولت ترامپ پیشنهاد کرده میزان بودجه سالانه بخش فارسی صدای آمریکا با افت ۶ میلیون دلاری، از ۱۷.۷۱۴ میلیون دلار به ۱۱.۷۱۴ میلیون دلار کاهش یابد.

 

در توضیح نحوه اعمال این کاهش بودجه نیز عنوان شده است که صدای آمریکا باید کارکنانی را که از مهارت‌های فنی لازم برخوردار نیستند و شغل آن‌ها توسط نیروهای قراردادی ماهر قابل پوشش است، تعدیل ‌کند.

 

در صورت تایید کنگره، بودجه بخش فارسی صدای آمریکا در سال میلادی آینده حدود یک سوم کاهش خواهد یافت

 

در مورد رادیو فردا نیز دولت آمریکا طبق سند ارائه شده تصمیم دارد بودجه بیش از ۱۴ میلیون دلاری آن را با حدود دو سوم کاهش نسبت به سال قبل به کمتر از ۵ میلیون دلار کاهش دهد.

 

درخواست دولت ترامپ برای کاهش بودجه رسانه‌های برون‌مرزی در حالی صورت می‌گیرد که المانیتور تابستان گذشته در گزارشی (اینجا) ضمن اذعان به ناکارآمدی شبکه‌های معاند فارسی‌زبان در جنگ رسانه‌ای با ایران، از افزایش فشارها بر این شبکه‌ها برای تشکیل یک جبهه رسانه‌ای قوی‌تر در مقابل کشورمان خبر داد.

 

طبق گزارش این پایگاه آمریکایی، کنگره آمریکا در راستای استراتژی جدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور در قبال ایران، به دنبال اثربخشی بیشتر رسانه‌های فارسی‌زبانی است که از بودجه دولت آمریکا ارتزاق می‌کنند.

 

بر اساس این گزارش، در مرکز استراتژی رسانه‌ای جدید واشنگتن علیه ایران، شبکه‌های خبری «رادیو فردا» و «صدای آمریکا» قرار دارند.

 

به نوشته المانیتور، قانونگذاران آمریکایی و مقامات دولتی از هر دو جناحِ دموکرات و جمهوری‌خواه از دیرباز، بنگاه خبرپراکنی آمریکا (BBG) که متولی این شبکه‌های خبری فارسی‌زبان به شمار می‌رود، را به انفعال و ناکارآمدی [در جنگ رسانه‌ای با ایران] متهم کرده‌اند و بسیاری از آنها برنامه‌های این دو شبکه درباره ایران را به دلیل تعصبات سیاسی و اختلاف نظر کارکنان آنها، “بسیار بد” می‌دانند.

 

در حالیکه هر دو جناح سیاسی آمریکا معتقدند که «رادیو فردا» و «صدای آمریکا» به عنوان شبکه‌هایی که با پول مالیات‌دهندگان آمریکایی اداره می‌شوند، باید تلاش بیشتری برای پیشبرد منافع آمریکا انجام دهند، جمهوری‌خواهان اخیرا این دو شبکه را تحت فشار بیشتری قرار داده‌اند تا جبهه رسانه‌ای قوی‌تر و آشکارتری را علیه ایران تشکیل دهند.

 

طبق گزارش المانیتور، دولت ترامپ سال گذشته یک اندیشکده محافظه‌کار (شورای سیاست خارجی آمریکا) را مامور ارزیابی عملکرد صدای آمریکا و رادیو فردا کرد. این شورا در بخشی از گزارش نهایی خود اعلام کرد که این دو شبکه فارسی‌زبان به اندازه کافی منتقد توافق هسته‌ای ایران نیستند و دلیل رویکرد متفاوت دولت ترامپ نسبت به این توافق نیز به خوبی در برنامه‌های خبری آنها توضیح داده نمی‌شود!

باشگاه خبرنگاران جوان

تظاهرات در واشنگتن؛ ‘دست از سر ونزوئلا بردارید’

صدها نفر در واشنگتن و نزدیک کاخ سفید در یک گردهمایی، علیه سیاست های دولت ‘دونالد ترامپ’ در قبال ونزوئلا اعتراض کردند. وی افزود: ۵۰۰۰ تن از این افراد جنگجو بودند. علاوه بر این ۳۴ هزار غیرنظامی دیگر نیز از الباغوز خارج شده‌اند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, جهان, خبر, ونزوئلا