نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق

منابع خبری گزارش دادند که نیروهای زمینی اسرائیل وارد سوریه شده‌اند و اکنون در فاصله ۱۰ کیلومتری پایتخت این کشور هستند. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از المیادین، منابع محلی گزارش دادند که مجموعه‌ای از نیروهای زمینی اسرائیل متشکل از ۱۵ خودروی نظامی و زرهی از جولان اشغالی حرکت کرده و وارده حومه ... نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, الجزایر, ترکیه, خاورمیانه, سوریه, صهیونیسم, عراق, لبنان

گروه لاهه تجارت نظامی با اسرائیل را متوقف کرد

با تداوم جنایات صهیونیست‌ها در غزه، کشورهای عضو گروه لاهه اعلام کردند که تجارت نظامی – دفاعی با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورده‌اند. به گزارش ایسنا، گروه لاهه، که حدود ۳۰ کشور را برای اتخاذ «اقدامات هماهنگ قانونی و دیپلماتیک» علیه اسرائیل متحد می‌کند، از تعلیق تجارت سلاح و کالاهای نظامی با این رژیم ... گروه لاهه تجارت نظامی با اسرائیل را متوقف کرد

ادامه

آفریقای جنوبی, اسراییل, اندونزی, بولیوی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, عراق, عمان, فلسطین, کلمبیا, کوبا, لیبی, مالزی, نامیبیا, نیکاراگوئه

راهپیمایی در مرکز شهر بروکسل برای درخواست تعلیق همکاری‌ با اسرائیل

همزمان با برگزاری نشست وزرای خارجی کشورهای عضو اتحادیه اروپا در بروکسل، حامیان فلسطین در مقابل ساختمان شورای اروپایی تجمع کردند و خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شدند. به گزارش ایسنا، معترضان حامی فلسطین همچنین در این تجمع از مقام‌های اروپایی خواستند تا فورا صادرات تسلیحاتی به اسرائیل را متوقف کنند. ... راهپیمایی در مرکز شهر بروکسل برای درخواست تعلیق همکاری‌ با اسرائیل

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اسراییل, بلژیک, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, فلسطین, نسل‌کشی, همبستگی

دادستان دیوان کیفری بین‌المللی، از سوی اسرائیل تهدید به نابودی شد

رسانه انگلیسی از تهدیدات اسرائیل در ماه مه گذشته علیه دادستان دیوان بین‌المللی کیفری به واسطه یک وکیل انگلیسی و اعمال فشار بر او برای آنکه احکام بازداشت این دیوان علیه نخست‌وزیر و وزیر جنگ وقت این رژیم را لغو کند، خبر داد. به گزارش ایسنا، به نوشته رسانه انگلیسی «میدل ایست آی»، «نیکولاس کافمن»، ... دادستان دیوان کیفری بین‌المللی، از سوی اسرائیل تهدید به نابودی شد

ادامه

آمریکا, اسراییل, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خبر, دیوان داوری لاهه, صهیونیسم

وحشت تل‌آویو از خرید و استقرار پدافند هوایی و موشکی چینی توسط مصر؛ «معادله تغییر می‌کند»

افزایش توان نظامی ارتش مصر به ویژه در زمینه های پدافند هوایی و موشکی وحشت اسرائیل را برانگیخته است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، سایت مجله اسرائیلی «ایپوک» گزارش داد که اسرائیل نسبت به تقویت توان نظامی ارتش مصر به ویژه در زمینه های پدافند هوایی و موشکی نگران است. بر ... وحشت تل‌آویو از خرید و استقرار پدافند هوایی و موشکی چینی توسط مصر؛ «معادله تغییر می‌کند»

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, مصر

طرح ایجاد ائتلاف بزرگ ضد ایرانی در نشست لهستان

به گزارش اسپوتنیک، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت: ما قصد داریم که یک نشست مهم در سطح وزیران در تاریخ ۱۳- ۱۴ فوریه در ورشو برگزار کنیم که در آن تعداد زیادی از کشورها، تقریبا از تمام قاره ها شرکت خواهند کرد. در این نشست کشورهای آسیایی، نیمکره غربی و قطعا از خاورمیانه، آفریقا و اروپا حضور خواهند داشت.

 

وی از پاسخ به این سوال که کدام کشورها در این نشست حضور خواهند داشت طفره رفت اما افزود که او شخصا قصد دارد در این نشست حضور داشته باشد.

 

وی گفت در این نشست قرار است به بررسی مسائل مختلفی بپردازیم منجمله اینکه ما چگونه می‌توانیم ایران را به یک کشور عادی تبدیل کنیم.

 

او افزود: “این ائتلاف بزرگ و در حال رشد است.”

 

پمپئو در مصاحبه‌ای با العربیه توضیح داد که مبارزه با تروریسم، ایران و سیستم های مالی مرتبط با مبارزه با تروریسم در ورشو مورد بحث قرار خواهد گرفت.

 

او گفت: “این یک تلاش برای ایجاد یک ائتلاف بین‌المللی در خاورمیانه است که می‌تواند امروز به تهدیدات متعدد در منطقه پاسخ دهد، نه تنها در سوریه.”

 

کاردار لهستان به وزارت امور خارجه فراخوانده شد

 

به گزارش ایسنا، در این دیدار رئیس اداره اول شرق اروپای وزارت امور خارجه مراتب اعتراض رسمی جمهوری اسلامی ایران نسبت به اقدام طرف لهستانی در همراهی با آمریکا برای برگزاری این کنفرانس را اعلام داشت و گفت: این یک حرکت خصمانه از سوی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران است و انتظار می‌رود لهستان از همراهی با آمریکا در برگزاری این کنفرانس خودداری نماید.

 

کاردار لهستان در این دیدار با ارائه توضیحاتی در خصوص کنفرانس مذکور، بر ضد ایرانی نبودن آن و بیان این که مواضع لهستان با اظهارات اخیر مقامات آمریکایی متفاوت است، تاکید کرد.

 

رییس اداره اول شرق اروپای وزارت امور خارجه کشورمان با ناکافی دانستن این توضیحات و تاکید بر ضرورت اقدام جبرانی فوری دولت لهستان تاکید کرد: در غیر این صورت جمهوری اسلامی ناچار به اتخاذ اقدامات متقابل است.

 

کاردار لهستان با اشاره به روابط تاریخی دو کشور اظهار داشت که پیام دولت جمهوری اسلامی ایران را به مقامات ذی‌ربط لهستان منعکس خواهد کرد.

درخواست کاخ سفید از پنتاگون برای ارائه گزینه نظامی علیه ایران

به نقل از سی ان بی سی، طبق گزارش منتشر شده از طرف وال استریت ژورنال و به نقل از مقامات فعلی و سابق آمریکایی کاخ سفید در ماه سپتامبر گذشته از کاخ سفید درخواست کرده تا گزینه‌هایی را برای اقدام نظامی علیه ایران ارائه دهد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عراق

عطوان: دروغ‌های پمپئو چهره زشت آمریکا را زیبا نمی‌کند

تحلیلگر روزنامه «رأی الیوم» در واکنش به ادعاهای وزیر خارجه آمریکا در مصر، نوشت: سخنان «مایک پمپو» مملو از ادعاهای بی‌پایه و اساس بود و ملت‌های خاورمیانه فراموش نمی‌کنند که دلارهای آمریکا در سال‌های گذشته صرف کشتار، ویرانی و ایجاد آشوب‌ها در منطقه شده و چهره زشت واشنگتن با این دروغ‌ها زیبا نخواهد شد.

ادامه

اسراییل, افغانستان, امارات, امریکا, ایران, خاورمیانه, سوریه, شمال غرب آسیا, عراق, عربستان سعودی, قطر, لبنان, لیبی, یمن

کُردهای سوریه قربانیان استراتژی اشتباه

بیش از دو هفته که از اعلام تصمیم غیرمترقبه خروج نیروهای نظامی آمریکایی از سوریه و افغانستان می‌گذرد، بحث و گمان زنی‌ها در ارتباط با دلایل و پیامدهای به‌اجرا درآمدن این تصمیم هنوز ادامه دارد.

ادامه

اسراییل, افغانستان, امریکا, ایران, ترکیه, جهان, خاورمیانه, روسیه, سوریه, شمال غرب آسیا, عراق, عربستان سعودی, مقاله

کرزای: نیروهای آمریکا افغانستان را ترک نمی‌کنند

رئیس جمهور پیشین افغانستان می گوید: آمریکایی ها در طول مذاکرات خود با نمایندگان طالبان درباره پایگاه های نظامی در افغانستان صحبت می کنند و به عقیده من نیروهای ایالات متحده قصد خروج از افغانستان را ندارند.

ادامه

افغانستان, امریکا, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, خاورمیانه, خبر, هندوستان