دیده بان حقوق بشر اروپا: اخراج فلسطینیان ساکن اردوگاه‌های کرانه باختری جنایت جنگی است

مرکز دیده بان حقوق بشر اروپا – مدیترانه در بیانیه‌ای تاکید کرد که اخراج هزاران فلسطینی از اردوگاه‌های آوارگان کرانه باختری توسط اسرائیل جنایت جنگی و نسل کشی محسوب می‌شود. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا از الجزیره، در این بیانیه آمده است: رویکرد متجاوزانه در کرانه باختری منحصر به قتل و اخراج فلسطینیان نبوده بلکه ... دیده بان حقوق بشر اروپا: اخراج فلسطینیان ساکن اردوگاه‌های کرانه باختری جنایت جنگی است

ادامه

اروپا, اسراییل, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, فلسطین, کودکان

تحلیلگر اسرائیلی: تهدید اخیر حماس شگفت انگیز است

«عامیخای اشتاین» تحلیلگر کانال تلویزیونی «آی ۲۴ نیوز» اسرائیل در اظهاراتی گفت که تهدید اخیر حماس برای توقف روند آزادسازی اسرا تا زمان پایبندی اسرائیل به تعهدات خود واقعی و در عین حال شگفت انگیز است. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا، این تحلیلگر افزود: این تهدید درست در زمانی مطرح شد که اسرائیل تمام اهرم‌های ... تحلیلگر اسرائیلی: تهدید اخیر حماس شگفت انگیز است

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین, قطر

پیونگ یانگ: حق حاکمیت فلسطین تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست

کره شمالی پیشنهاد رئیس‌جمهور آمریکا درباره کوچاندن مردم غزه به کشورهای همسایه را محکوم کرد. به گزارش ایلنا به نقل از یونهاپ، کره شمالی در بیانیه‌ای پیشنهاد «دونالد ترامپ» برای به دست گیری کنترل نوار غزه و کوچاندن فلسطینیان را محکوم کرد. رهبری کره شمالی در بیانیه‌ای رسمی تاکید کرد که حق حاکمیتی سرزمین فلسطین ... پیونگ یانگ: حق حاکمیت فلسطین تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اردن, اسراییل, پاناما, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شبه جزیره کره, فلسطین, کره شمالی, گرینلند, مصر, مکزیک

الجزیره: اسرائیل در حال ساخت ۹ پایگاه نظامی در سوریه است

منابع وابسته به اسرائیل به تداوم تحرکات نظامیان این رژیم در سوریه پرداختند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، منابع وابسته به اسرائیل به تداوم تحرکات نظامیان این رژیم در سوریه پرداختند. رادیو ارتش اسرائیل فاش کرد که این رژیم در کمال آرامش یک منطقه امنیتی در داخل خاک سوریه ایجاد کرده است. ... الجزیره: اسرائیل در حال ساخت ۹ پایگاه نظامی در سوریه است

ادامه

اسراییل, امنیتی, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه

رای الیوم: مقاومت عربستان در برابر فشارهای «ترامپ»/ حرف آخر «بن سلمان» چیست؟

یک رسانه عرب زبان به بررسی مواضع عربستان در قبال تحولات منطقه به ویژه طرح جنجالی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای کوچاندن ساکنان نوار غزه در سایه موج مخالفت های جهانی با این امر پرداخت و نوشت که ولیعهد سعودی مخالفت قاطع خود را با این طرح ابراز داشته و جلوی فشار واشنگتن ایستاده ... رای الیوم: مقاومت عربستان در برابر فشارهای «ترامپ»/ حرف آخر «بن سلمان» چیست؟

ادامه

آمریکا, اردن, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, عربستان سعودی, فلسطین, مصر

سی‌ان‌ان از ورود مخفیانه سلاح آمریکایی به یمن پرده برداشت

شبکه تلویزیونی “سی‌ان‌ان” پنجشنبه‌ شب فاش کرد، تجهیزات و سلاح‌های آمریکایی هفته گذشته به صورت مخفیانه توسط یک کشتی سعودی به بندر عدن در جنوب یمن وارد شده است.

 

این شبکه امریکایی گزارش داد، به بخشی از یک فیلم دست یافته که بصورت مخفیانه فیلمبرداری شده و در آن خودروهای سبک زرهی “اوشکوش ساخت آمریکا دیده می‌شود که در تاریکی وارد اسکله بندر عدن در جنوب غرب یمن می‌شوند.

 

این شبکه آمریکایی به نقل از شاهدان عینی اعلام کرد، دولت “عبدربه منصورهادی” رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن، به هر کسی که مشکوک شود این فیلم‌ها را در اختیار رسانه‌ها قرار داده‌، بازداشت می‌کند.

 

سی‌ان‌ان به نقل از حساب افرادی که این اطلاعات را فاش کرده‌اند و نیز به نقل از اسناد بندر عدن، کشتی حامل سلاح آمریکا در هفته گذشته را کشتی “بحری هفوف” سعودی اعلام کرده است.

 

این شبکه خبری گزارش داد: براساس اطلاعات ردیابی، آخرین مکان ثبت شده این کشتی سعودی در ۱۷ سپتامبر (۲۶شهریور) پیش از آن که بخواهد به سمت بندر بورتسودان (شمال شرق سودان) حرکت کند، بندر جده بود.

 

براساس گزارش این شبکه آمریکایی، این کشتی، سیستم ردیابی خود را پیش از آن که ۲۹ اکتبر (هفتم آبان) در عدن نمایان شود، خاموش کرده بود.

 

با وجود خشم نمایندگان کنگره آمریکا نسبت به نقش دولت سعودی در جنگ خونین در یمن، اینک بندر عدن به محلی برای ورود سلاح‌های آمریکایی به یمن تبدیل شده است.

 

سی‌ان‌ان اعلام کرد، تاکنون وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) و مقام‌های سعودی به این خبر هیچ واکنشی نشان نداده‌اند.

 

با روی کارآمدن دولت “دونالد ترامپ” تلاش قانون گذاران آمریکایی برای توقف حمایت‌های تسلیحاتی و لجستگی آمریکا از ائتلاف سعودی راه به جایی نبرده است. در همین راستا، رئیس جمهوری آمریکا ۲۸ فروردین ماه ۹۸ قطعنامه کنگره این کشور را که خواستار قطع حمایت از ائتلاف عربی در جنگ یمن بود، وتو کرد.

 

این قطعنامه که اسفند ۹۷ در سنای آمریکا تصویب شد، ۱۵ فروردین ماه ۹۸ در مجلس نمایندگان ایالات متحده نیز با اکثریت آرا مورد موافقت قرار گرفت، از ترامپ می خواست تا نیروهای نظامی آمریکا در یمن یا آن‌هایی را که به نوعی در این جنگ اثرگذارند خارج کند.

 

بر اساس گزارشی که سازمان ملل متحد اواسط ماه ژوئن (اوایل تیرماه ۹۸) منتشر کرد، درگیری های یمن که از فروردین ماه ۹۴ به سرکردگی عربستان و چند کشور عربی و با حمایت لجستیکی آمریکا آغاز شده، تاکنون جان ۷۰ هزار نفر را گرفته است.

ایرنا

افزایش نگرانی در اسرائیل از احتمال رویارویی نظامی با ایران

برخی از کارشناسان اسرائیلی نسبت به موفقیت‌آمیز بودن راهکار دولت ترامپ در قبال ایران ابراز تردید کرده‌اند. بنیامین نتانیاهو در واکنش به کاهش تعهدات برجامی ایران بار دیگر از تهدید مستقیم اسرائیل توسط این کشور سخن گفته است.

ادامه

اسراییل, امریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, رویارویی نظامی

مقام ارشد آمریکایی: ترکیه در سوریه مرتکب “جنایت جنگی” شده است

یک مقام ارشد آمریکا ضمن انتقاد از دولت ترامپ به خاطر عدم تلاش برای ممانعت از حمله ترکیه به سوریه، آنکارا را به جنایت جنگی و پاکسازی نژادی علیه کردهای سوری متهم کرد.

ادامه

امریکا, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه