نیویورک تایمز: در پنتاگون بر سر کمک به اسرائیل اختلاف نظر وجود دارد

به نوشته روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز برخی از مقامات پنتاگون با ارسال کمک به اسرائیل از آن جهت که موجب تشدید تنش‌های منطقه‌ای می‌شود، مخالفند. به گزارش باشگاه خبرنگاران: در حالی که حملات اسرائیل در لبنان شامل تهاجمات زمینی و تشدید حملات هوایی گسترش می‌یابد، مقامات ارشد پنتاگون در حال بحث هستند که آیا افزایش ... نیویورک تایمز: در پنتاگون بر سر کمک به اسرائیل اختلاف نظر وجود دارد

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اوکراین, ایران, تایوان, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, لبنان, یمن

آنتونوف: دولت آمریکا دنیا را به‌سمت یک فاجعه هسته‌ای سوق می‌دهد

آناتولی آنتونوف سفیر روسیه در واشنگتن گفت که دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا دنیا را به سمت یک فاجعه هسته‌ای سوق می‌دهد و هشدار داد که دادن مجوز به اوکراین برای استفاده از سلاح‌های آمریکایی در عمق خاک ما راه را برای یک مناقشه هسته‌ای باز می‌کند. به گزارش ایرنا، آنتونوف در مصاحبه با ... آنتونوف: دولت آمریکا دنیا را به‌سمت یک فاجعه هسته‌ای سوق می‌دهد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا

اولین رئیس جمهور زن مکزیک سوگند خورد

«کلودیا شینبائوم» به عنوان اولین رئیس جمهور زن مکزیک سوگند ریاست جمهوری را ادا و دوره ۶ ساله خود در این سمت را رسما آغاز کرد. باشگاه خبرنگاران جوان: «کلودیا شینبائوم» ۷۰ سال بعد از آنکه زنان در مکزیک حق رای به دست آوردند توانست تبدیل به اولین رئیس جمهور زن این کشور با کسب ... اولین رئیس جمهور زن مکزیک سوگند خورد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, بازنشستگان, جهان, خبر, زنان, طبقه کارگر, کانادا, معیشت, مکزیک

آنجلا دیویس دربارهٔ: انتخابات ریاست‌جمهوریِ آمریکا

آنجلا دیویس می‌گوید انتخاب “کامالا هریس” به‌مقام ریاست‌جمهوری ایالات متحده بستری مناسب‌تر برای فراگیری پیکارهایی دگرگون‌ساز است. پاریس- “آیا واقعاً باید به این پرسش پاسخ دهم؟ من به فردی که حزب جمهوری‌خواه را رهبری می‌کند بی‌گمان قصد ندارم رأی دهم.” این پاسخ آنجلا دیویس، نماد کنشگران کمونیست در جهان، به پرسشی بود که روزنامه‌نگاری در ... آنجلا دیویس دربارهٔ: انتخابات ریاست‌جمهوریِ آمریکا

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای شمالی, استعمار, تحلیل, جهان, زنان, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, طبقه کارگر, فاشیسم, فرانسه, کمونیسم, کودکان, مبارزه طبقاتی

واشنگتن پست: آمریکا به دنبال پایان دادن به حضور نظامی در عراق نیست

روزنامه واشنگتن پست نوشت مقام‌های آمریکایی با بی اعتنایی نسبت به گزارش‌های اخیر در خصوص پایان دادن به حضور نظامی این کشور در عراق همچنان برای حفظ این حضور نظامی برنامه‌ دارند. به گزارش ایسنا، روزنامه واشنگتن پست با انتشار گزارشی فاش کرد مقام‌های آمریکایی اظهارات مقام‌های عراقی درباره اینکه نظامیان آمریکایی قرار است طبق ... واشنگتن پست: آمریکا به دنبال پایان دادن به حضور نظامی در عراق نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای جنوبی, اشغالگری, امنیتی, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق

سنای آمریکا رای به لغو اعلام وضعیت فوق العاده ترامپ داد / ترامپ وتو می‌کند

رئیس جمهوری آمریکا لحظاتی پس از تصویب قطعنامه رد وضعیت فوق العاده در مرزهای جنوبی این کشور در سنا، گفت که این قطعنامه را وتو می کند.

 

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پیامی توئیتری گفت که قطعنامه تازه تصویب شده در کنگره این کشور برای رد وضعیت فوق العاده در مرز با مکزیک را رد می کند.

 

سنای آمریکا امشب قطعنامه ای را با ۵۹ رای در مقابل ۴۱ رای تصویب کرد که اعلام وضعیت فوق العاده از سوی ترامپ در مرز با مکزیک را رد می‌کند.

 

این قطعنامه ماه گذشته در مجلس نمایندگان آمریکا با ۲۴۵ رای در مقابل ۱۸۲ رای تصویب شد که به معنای حمایت بخشی از جمهوریخواهان هم حزبی ترامپ با این قطعنامه بود.

 

این قطعنامه برای اجرایی شدن باید به امضای ترامپ برسد اما او در این پیام توئیتری اعلام کرد که با خودداری از این کار نخستین وتو را مقابل کنگره کشورش استفاده می‌کند.

 

کنگره برای رد وتوی ترامپ نیاز به دو سوم آرا دارد اما با حمایت نه چندان چشمگیر جمهوریخواهان هیچ یک از دو مجلس قانونگذاری آمریکا در حال حاضر امکان این اقدام را ندارند.

 

رئیس جمهوری آمریکا پس از آنکه نتوانست بودجه ساخت دیوار در مرز کشورش با مکزیک را از طریق کنگره به تصویب برساند، اعلام وضعیت فوق العاده کرد تا از بتواند از بودجه بخش های دیگر برای ساخت آن استفاده کند.

 

درگیری ترامپ با دمکرات های کنگره برای تصویب بوده ساخت دیوار منجر به طولانی ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا شد که از ۲۸ دسامبر تا ۲ فوریه به مدت ۳۵ روز ادامه داشت.

 

با مختل شدن بخش‌های مختلف در آمریکا از جمله برخی فرودگاه‌های بین‌المللی، ترامپ مجبور شد از موضع خود کوتاه آمده و توافق بین سران جمهوری‌خواه و دمکرات کنگره را بپذیرد.

 

ترامپ پیش از رای گیری برای این قطعنامه در سنا اعلام کرد که از موضع خود کوتاه نخواهد آمد و این موضوع می‌تواند به بن بستی دیگر میان کاخ سفید و کنگره تبدیل شود.