چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

وزیر امور خارجه چین در نشست خبری با همتای فرانسوی خود ضمن وقیحانه توصیف کردن حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت پکن به حق تهران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه جنگ نمی‌تواند مسئله هسته‌ای ایران را ... چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, فرانسه, فلسطین

چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

وزیر امور خارجه چین اعلام کرد: ما اجازه نخواهیم داد روسیه در جنگ اوکراین شکست بخورد. به گزارش خبرگزاری مهر، جنگ اوکراین که در پی گسترش ناتو به مرزهای روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد، در حالی با برتری مسکو در جبهه‌های نبرد همراه است که این کشور متحدان قابل توجهی در سطح بین ... چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی

کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

دولت چین در این هفته با کارزاری دیپلماتیک، برای توقف جنایات اسرائیل تلاش و رئیس جمهور چین با انتشار پیامی، تاب‌آوری تاریخی ایرانیان را یادآوری کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایرنا: با شروع اقدامات نظامی و تروریستی اسرائیل در خاک ایران از روز جمعه ۲۳ خرداد ماه، دولت چین در این هفته با ... کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, پیام, تروریسم, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, یونان

آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

با وجود اینکه ایالات متحده در فناوری تراشه‌های هوش مصنوعی پیشرفت قابل توجهی داشته، اما پیشرفت سریع چین در تولید و توسعه این تراشه‌ها به ویژه در سال های اخیر بسیار قابل توجه است به عنوان رقیبی بسیار جدی برای آمریکا، حتی به گفته برخی کارشناسان ممکن است چین در آینده ای نزدیک با ربودن ... آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, هوش مصنوعی

تحلیلگران چینی: بمب‌های سنگر شکن آمریکا کارآیی کافی ندارند

کارشناسان چینی تأکید کردند که بمب GBU-57 با وجود قدرت نفوذ بالا، احتمالاً نتوانسته به هسته تأسیسات زیرزمینی ایران آسیب جدی وارد کند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان نظامی چین با دقت عملیات اخیر ایالات متحده علیه تأسیسات هسته‌ای ایران را دنبال کرده‌اند؛ عملیاتی که طی آن از بمب‌های سنگرشکن پیشرفته GBU-57 استفاده شد. با وجود ... تحلیلگران چینی: بمب‌های سنگر شکن آمریکا کارآیی کافی ندارند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژیک, ایران, برنامه هسته‌ای, تایوان, جهان, چین, ژاپن, هندوستان, ویتنام

زیردریایی یا بالستیک جدید، جزو گزینه‌های تقویت بازدارندگی کره‌شمالی

کارشناسان تاکید می‌کنند، محتمل‌ترین گام بعدی که کره‌شمالی ممکن است با هدف تقویت قابلیت‌های هسته‌ای خود در پیش بگیرد به کارگیری یک زیردریایی جدید همراه با یک موشک بالستیک جدید پرتابی از زیردریایی خواهد بود، اما حکومت این کشور در عین حال ممکن است با توجه به نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا جانب احتیاط را در پیش بگیرد.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یونهاپ، کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی اخیرا طبق گزارش خبرگزاری رسمی کشورش بعد از یک غیبت چند هفته‌ای از انظار عمومی یک نشست کمیسیون نظامی مرکزی حزب حاکم کارگران را تشکیل داده و در خصوص “سیاست‌های جدید برای تقویت هر چه بیشتر عامل بازدارنده جنگ هسته‌ای” بحث کرده است.

 

اعلام این صحبت باعث جلب توجه به هشداری شد که کره‌شمالی در خاتمه سال گذشته میلادی در خصوص “رونمایی از یک سلاح راهبردی جدید” و دست زدن به یک “اقدام شوکه‌کننده” در صورت تداوم بن‌بست در مذاکرات هسته‌ای با آمریکا مطرح کرده بود.

 

کارشناسان گفته‌اند که احتمالا این کشور کمونیستی (جمهوری دموکراتیک خلق) ممکن است در گام بعدی از موشک‌های بالستیک قاره‌پیمای جدید با بردهای بالاتر، موشک‌های بالستیک پرتابی از زیردریایی و یا زیردریایی‌های مجهز به موشک‌های بالستیک قاره‌پیما رونمایی کند.

 

مقام‌های اطلاعاتی کره‌جنوبی گفته‌اند که از نزدیک فعالیت‌های کره‌شمالی در خصوص تدارک احتمالی برای راه‌اندازی یک زیردریایی جدید رونمایی شده در سال ۲۰۱۹ را رصد کرده‌اند.

 

یک منبع نظامی خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد این زیردریایی تقریبا به مرحله آماده برای استقرار رسیده است. ما از نزدیک وضعیت را برای تشخیص زمانی که کره‌شمالی مراسم به کارگیری این زیردریایی را برگزار کند، رصد می‌کنیم.

 

اوایل ماه جاری میلادی سرویس اطلاعاتی کره‌جنوبی متذکر شد که در محل کارخانه کشتی‌سازی سینپو زیردریایی‌های ۲۰۰۰ تنی کلاس گورائه و تجهیزات موشک‌اندازی در زیر آب را شناسایی کرده است.

 

در حال حاضر گمان برده می‌شود کره شمالی ۷۰ زیردریایی از جمله ۲۰ زیردریایی ۱۸۰۰ تنی کلاس رومئو را در اختیار داشته باشد اما اغلب آن‌ها کهنه و فاقد آمادگی لازم برای اجرای عملیات فراتر از آب‌های ساحلی این کشور هستند.

چین آمریکا را به دادن «پاسخ قاطعانه» تهدید کرد

پکن در واکنش به اظهارات سناتورهای آمریکایی درباره امکان تحریم چین به بهانه کرونا، تهدید کرد که در صورت تصویب هرگونه لایحه‌ای در کنگره آمریکا، قاطعانه به آن پاسخ خواهد داد.

ادامه

امریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا