ششمین روز اعتصاب سراسری کامیونداران علیرغم تهدید و احضار کلیه روسای سندیکاهای کامیونداران اصناف مختلف همچنان با شدت هرچه بیشتر در شهرهای مختلف ادامه پیدا کرد.
شنبه شب ۵ خرداد ماه ۹۷از اداره اطلاعات نیروی انتظامی شهرها با مدیران و مسئولین فعال صنفهای مختلف رانندگان تماس گرفته شده و آنها را برای صبح روز یکشنبه ششم خرداد احضار نمودند.
صبح روز یکشنبه ۶ خرداد پس از حضور آنها در آن ادارات، با تهدید و ارعاب از آنها خواسته شده در فضای مجازی اعلام پایان اعتصاب کنند و از رانندگان بخواهند که به فعالیت عادی خود ادامه دهند.
روز یکشنبه در ششمین روز اعتصاب سراسری کامیونداران٬ پمپ بنزینها و جایگاههای سوخت به شدت مختل شده و سوختی برای عرضه ندارند.
در شیراز ۴۰۰ تریلی در جاده مسیر کوار به شیراز اقدام به رژه هماهنگ کردند. آنان با بوقهای ممتد؛ تلاش کردند صدای خود را رساتر به همگان برسانند.
در یزد اعتصاب و اعتراض کامیون داران ادامه یافت و جمعی از رانندگان با پوشیدن کفن؛ اعلام کردند هر راننده ای که در دوران اعتصاب سراسری بار بزند خیانت کار است.
این اعتصاب از روز سه شنبه اول خردادماه ۹۷ شروع شد و در فاصله ۵ روز بیش از ۲۲۰ شهر و روستا از تمامی استانهای کشور را فراگرفت. و ابعاد گستردگی آن به حدی بود که دامنه آن به دور افتاده ترین روستاهای کشور نیز سرایت پیدا کرد.
اعتصاب رانندگان کامیون اکنون به اختلال در چرخه توزیع بنزین و گازوئیل در کشور انجامید. تعدادی از پمپ بنزینها به حال تعطیل و نیمه تعطیل درآمده اند . کمبود گازوئیل درتهران و کمبود بنزین در اراک، شیراز و چندین شهر دیگر استان فارس سبب شد تا صفهای طویلی از خودروها در برابر جایگاههای توزیع سوخت در این شهرها تشکیل شود.
علاوه برآن صفهای طولانی برای تحویل گیری کپسولهای گاز نیز در شهرهای مختلف تشکیل شد.
کارگزاران حکومتی در وحشت از ادامه اعتراضات٬ در تلاش برای شکستن و پایان دادن این اعتصاب سراسری هستند اما هیچ یک از رانندگان حاضر به شکستن اعتصاب نیستند.
اتحادیه کامیونداران پیشنهاد افزایش ۲۰درصدی کرایه بار را به رانندگان داده است اما رانندگان با این پیشنهاد مخالف هستند و خواستار افزایش ۵۰درصدی هستند. در یک اقدام دیگر مسئولین حکومتی برای شکستن اعتصاب اقدام به وارد کردن خودروهای دولتی وابسته به سپاه برای برای بارگیری کردند و آنها را با خودورهای نیروی انتظامی اسکورت کردند اما جلوی عبور این خودروها توسط کامیونداران و تانکرداران گرفته شد.
به طور مثال در ایلام شهرداری برای درهم شکستن اعتصاب رانندگان کامیون و تانکرداران از ماشین های شهرداری و دولت و سپاه برای سوخت رسانی استفاده می کند و با ماشین نیروی انتظامی آنها را اسکورت می کنند چون کلیه تانکردارهای ایران در اعتصاب هستند.
بنابر آمار غیر رسمی تعداد کامیونداران در ایران ۶۰۰ هزار نفر اعلام شده است که علت این اعتصاب در اعتراض به کم بودن کرایه در مقابل افزایش هزینه ها، گران شدن لوازم یدکی و لاستیک، کمبود سوخت، افزایش حق بیمه شخص ثالث رانندگان؛ثابت ماندن کرایه بار در پایانه کالا (باربری) محدود کردن میزان مجاز بار در هر نوبت؛ به ۴ تن ٬ اخذ مالیاتهای سنگین و افزایش عوارض حمل بار می باشد.
دستمزد ماهیانه یک راننده تریلی حدود ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تا ۲ میلیون تومان است. این در حالی است که یک تریلی در ماه ممکن است حدود ۸ میلیون درآمد داشته باشد.