ترامپ پوتین را تهدید کرد!

رئیس جمهور آمریکا با تکرار سیاست تهدید علیه روسیه، این کشور را به تامین موشک دوربرد «تام‌هاوک» برای اوکراین تهدید کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، ولادیمیر پوتین، همتای روسیه‌ای خود را تهدید کرد که در صورت حرکت نکردن به سوی پایان جنگ اوکراین، برای کی‌یف موشک ... ترامپ پوتین را تهدید کرد!

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تشنج‌ زایی, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح, ناتو

واکنش تند چین به طرح آمریکا برای ممنوعیت پروازهای مسافرتی بر فراز روسیه

پکن طرح پیشنهادی واشنگتن برای ممنوع کردن پرواز خطوط هوایی چین بر فراز حریم هوایی روسیه در مسیر رفت و برگشت به آمریکا را مورد انتقاد قرار داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، وزارت خارجه چین به پیشنهاد دولت آمریکا ممنوعیت پرواز هواپیماهای خطوط هوایی چین بر فراز حریم هوایی روسیه از ... واکنش تند چین به طرح آمریکا برای ممنوعیت پروازهای مسافرتی بر فراز روسیه

ادامه

آسیا, آمریکا, اروپا, اقتصادی, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب

نبنزیا: روایت آمریکایی‌ها از کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا، شبیه سناریوی فیلم‌های هالیوودی است

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، روایت آمریکایی‌ها درباره کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا را به سناریویی مناسب برای فیلم‌های هالیوودی تشبیه کرد. به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، «واسیلی نبنزیا»، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، روایت آمریکایی‌ها درباره کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا را به سناریویی مناسب برای فیلم‌های هالیوودی ... نبنزیا: روایت آمریکایی‌ها از کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا، شبیه سناریوی فیلم‌های هالیوودی است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحلیل, جهان, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, ونزوئلا

لاوروف: اسلواکی و مجارستان مانع تبدیل اتحادیه اروپا به «ماشین جنگی» شده‌اند

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با اشاره به افزایش تمایلات جنگ‌افروزانه در بین رهبران اروپایی، ابراز عقیده کرد که مواضع مجارستان و اسلواکی که خواهان صلح و نه جنگ هستند، مانع از آن شده که اتحادیه اروپا به یک ماشین نظامی تبدیل شود. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سرگئی لاوروف، وزیر امور ... لاوروف: اسلواکی و مجارستان مانع تبدیل اتحادیه اروپا به «ماشین جنگی» شده‌اند

ادامه

اتحادیه اروپا, اسلواکی, اورآسیا, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, مجارستان

کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون منهدم شد+ فیلم

وزارت دفاع روسیه با انتشار تصاویری از انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون با استفاده از موشک‌های اسکندر-ام خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وزارت دفاع روسیه با انتشار تصاویری از انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون خبر داد. در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع روسیه در این خصوص ... کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون منهدم شد+ فیلم

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, فیلم

روسیه و عراق همکاری ضد‌تروریستی را گسترش می‌دهند

در نهمین کنفرانس امنیتی مقامات عالی پنج قاره جهان که از دیروز چهارشنبه، در شهر سوچی روسیه و در سطح رؤسای سازمان های اطلاعاتی، دبیران شورای امنیتی ملی، وزیران و دستیاران رئیس جمهوری در حال برگزاری است، نمایندگانی از ۱۱۰ کشو حضور دارند.

 

به نقل از روابط عمومی شورای امنیت روسیه، نیکلای پاتروشف و فالح فیاض مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری عراق در خصوص همکاری های سازمان های امنیتی، نظامی و سرویس های اطلاعاتی دو کشور گفت وگو کردند.

 

در این دیدار بر گسترش همکاری های روسیه و عراق در عرصه مبارزه با تروریسم و افراط گرایی و تبادل اطلاعات تجسسی برای استفاده در مبارزه با تروریست ها تاکید شد.

 

مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری عراق پس از دیدار با دبیر شورای امنیت روسیه، به خبرنگاران گفت: عراق همکاری با روسیه در عرصه مبارزه با تروریسم و ساز و کارها برای حفظ امنیت در منطقه خاورمیانه را عالی ارزیابی می کند.

 

وی یادآورشد: همکاری های عراق و روسیه در عرصه مبارزه با تروریسم ثمربخش و گسترده است.

 

مقام عراقی به فعالیت مرکز چهارجانبه اطلاع رسانی بغداد با شرکت ایران، عراق، روسیه و سوریه اشاره کرد و ادامه داد: این مرکز تبادل مستقیم اطلاعات میان شرکت کنندگان آن را تامین می کند.

 

مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری عراق توضیح داد: از طرف روسی بطور منظم آخرین اطلاعات تجسسی و نیز اطلاعات درخصوص اقدام های هواپیماهای روسی در سوریه را دریافت می کنیم.

 

فالح فیاض تصریح کرد: همکاری ها میان عراق و روسیه در عرصه های مختلف از امنیتی گرفته تا تجسسی گسترش خواهد یافت.

 

در نهمین کنفرانس امنیتی مقامات عالی پنج قاره جهان که از دیروز چهارشنبه، به مدت دو روز در شهر سوچی روسیه و در سطح رؤسای سازمان های اطلاعاتی، دبیران شورای امنیتی ملی، وزیران و دستیاران رئیس جمهوری در حال برگزاری است، نمایندگانی از ۱۱۰ کشو حضور دارند.

 

در روز اول کنفرانس، گفت وگو پیرامون دو موضوع با عنوان «بحران‌های بین‌المللی از برخورد تا گفت‌وگو» و «تکامل تاکتیک‌ها و راهبردهای سازمان‌های بین‌المللی تروریستی» در دستور کار قرار گرفت و در روز دوم نیز دو موضوع شامل «امنیت اطلاعات بین‌المللی، پاسخ‌های جهانی به چالش‌های جهانی» و «تولید و گسترش مواد مخدر، تهدید صلح و ثبات بین‌المللی» از سوی شرکت کنندگان بررسی می شود.

ایرنا

روسیه چگونه اردوغان را در کودتای نافرجام ۱۵ جولای نجات داد؟

«ولکان اوزدمیر» نویسنده معروف ترکیه‌ای در کتاب جدید خود از ادعاهای قابل تأمل و بحث‌برانگیزی در مورد نقش روسیه در نجات اردوغان از مهلکه کودتای ۱۵ جولای ۲۰۱۶ رونمایی کرد.

ادامه

امریکا, ترکیه, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا

ژنرال روس عواقب مناقشه نظامی بین روسیه و آمریکا را فاجعه‌آمیز نامید

به نقل از روزنامه «ایزوستیا»، سرهنگ ذخیره “یوگنی بوژینسکی” رئیس سابق اداره توافقات بین المللی وزارت دفاع روسیه در مصاحبه با مجله آمریکایی «نشنال اینترست» دیدگاه خود در مورد مناقشه نظامی احتمالی بین روسیه و آمریکا را تشریح نمود.

ادامه

امریکا, انگلستان, جهان, خبر, روسیه, سوریه