سگ‌های رباتیک و پهپادها؛ چگونه چین با «دیپ‌سیک» خود را برای جنگ مجهز می‌کند؟

رویترز با استناد به صدها مقاله پژوهشی، ثبت اختراع و اسناد خرید، مدعی است که پکن به‌طور نظام‌مند در حال استفاده از مدل هوش مصنوعی «دیپ‌سیک» و فناوری مرتبط برای افزایش مزیت نظامی از خودروهای رزمی خودران گرفته تا سگ‌های رباتیک و پهپادها است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تارنمای روزنامه آساهی شیمبون، در ... سگ‌های رباتیک و پهپادها؛ چگونه چین با «دیپ‌سیک» خود را برای جنگ مجهز می‌کند؟

ادامه

آمریکا, امنیت, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, حزب کمونیست, شرق آسیا

شمشیر آبی؛ رزمایش مشترک عربستان و چین در الجبیل

رزمایش دریایی مشترک عربستان سعودی و چین با هدف تبادل تجربیات نظامی و ارتقای آمادگی رزمی نیروها، در پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز در شهر الجبیل آغاز شد. به گزارش ایسنا، رزمایش دوجانبه و مشترک دریایی «شمشیر آبی–۴» از روز دوشنبه در پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز وابسته به ناوگان شرقی عربستان در شهر الجبیل آغاز شد. ... شمشیر آبی؛ رزمایش مشترک عربستان و چین در الجبیل

ادامه

بیانیه, تروریسم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, دانش, شرق آسیا, عربستان

آلمان از افزایش توانمندی‌های فضایی روسیه و چین ابراز نگرانی کرد

«بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان نسبت به افزایش فعالیت‌های روسیه و چین در حوزه ماهواره‌های تجسسی ابراز نگرانی کرد و گفت که این کشورها توانمندی‌های خود را در جنگ فضایی گسترش داده‌اند. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، پیستوریوس پنجشنبه در یک کنفرانس فناوری‌های فضایی در برلین اظهار کرد: روسیه و چین در سال‌های ... آلمان از افزایش توانمندی‌های فضایی روسیه و چین ابراز نگرانی کرد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی, امنیت, تحلیل, چین, دانش, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

چین در مسیر توسعه فناوری نظامی و دیپلماسی امنیتی

چین با رونمایی از جنگنده پنهان‌کار ج-۲۰ (J-۲۰)، هلیکوپتر تهاجمی زد-۲۰ تی (Z-۲۰T) و برگزاری دوازدهمین فروم شیان‌شان، هم‌زمان توانمندی‌های نظامی خود را به نمایش گذاشته و نقش فعال خود در دیپلماسی امنیتی بین‌المللی را تقویت می‌کند. به گزارش روز جمعه ایرنا، در نخستین روز رویداد «نمایشگاه هوانوردی نیروی هوایی ۲۰۲۵» و نمایشگاه هوایی چانگچون، ... چین در مسیر توسعه فناوری نظامی و دیپلماسی امنیتی

ادامه

امنیتی, جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا, صلح

کره‌شمالی موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما آزمایش کرد

کره‌شمالی امروز سه‌شنبه، از آزمایش زمینی موتور سوخت جامد برای موشک‌های دوربرد تحت نظارت «کیم جونگ اون» خبر داد. به گزارش ایسنا، کره‌شمالی اعلام کرد که آخرین آزمایش زمینی موتور موشک سوخت جامد برای یک موشک بالستیک دوربرد را انجام داده است؛ اقدامی که جدیدترین پیشرفت این کشور در راستای دستیابی به زرادخانه قدرتمند به ... کره‌شمالی موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما آزمایش کرد

ادامه

آمریکا, جهان, چین, دانش, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی, مشارکت استراتژیک

روسیه: آمریکا با فضاپیمای فوق سری سلاح کشتار جمعی به فضا حمل می‌کند

رئیس آژانس فضایی روسیه گفت: احتمالا آمریکا با فضاپیمای فوق سری خود موسوم به «ایکس-۳۷» تسلیحات کشتار جمعی به فضا حمل می کند، چرا که یک حمله فضایی بسیار خطرناکتر از هرگونه حمله از زمین است.

 

به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری تاس با انتشار این خبر افزود: «دمیتری روگوزین» رئیس سازمان فضایی روسیه(روسکاسموس)در این باره گفت که روسیه بر این باور است که آمریکا ممکن است با کمک فضاپیمای ایکس-۳۷ (Boeing X-۳۷) ساخت شرکت بوئینگ تلاش کند ابزار و ادوات شناسایی و یا  تسلیحات کشتار جمعی  به فضا حمل کند.

 

بنابراین گزارش، روگوزین در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «روسیا ۲۴» (Rossiya ۲۴ TV channel) گفت: ممکن است این فضاپیما نوعی ابزار شناسایی و یا تسلیحات کشتار جمعی باخود به فضا حمل کند، این نوع جدیدی از حامل های  تسلیحات کشتار جمعی است، حملات از فضا جدی ترین خطر محسوب می‌شوند.

 

رئیس روسکاسموس درادامه گفت: ما اطلاعات چندان قابل درکی از نیات آمریکا  و توانایی فنی این فضاپیما در اختیار نداریم.

 

فضاپیمای ایکس-۳۷ بدون سرنشین بوده وطراحی و عملکردی همچون فضاپیماهای از دور خارج شده  شاتل آمریکایی دارد، پروژه این فضا پیما ابتدا توسط ناسا و سپس به وزارت دفاع آمریکا منتقل شد.

 

نخستین پرتاب این فضاپیما به فضا در آوریل سال ۲۰۱۰ میلادی و توسط راکت «اطلس۵»صورت گرفت؛ این فضاپیما برای حضور ۲۷۰ روزه در مدار زمین طراحی شده اما در ماه مه ۲۰۱۵ زمانی که به فضا پرتاب شد به مدت ۷۲۰ روز در مدار زمین باقی ماند، رکورد حضور این فضاپیما در مدار زمین، زمانی که در اکتبر ۲۰۱۹ برزمین نشست به ۷۸۰روز رسید.

 

به گفته کارشناسان این یکی از سری ترین تجهیزات فضایی آمریکا به شمار می رود، این فضاپیما پیشتر دراختیار «فرماندهی فضایی نیروی هوایی» آمریکا بود که هم اکنون در اختیار «نیروی فضایی» آمریکا قرار دارد.

پیام بازدارندگی در برابر ناوهای آمریکایی؛ چین موشک جدید بالستیک مافوق صوت آزمایش کرد

ارتش چین ویدئوی جدید منتشر کرده که در آن آزمایش یک موشک بالستیک مافوق صوت جدید از ناو ۰۵۵ مجهز به موشک‌های هدایت شونده را نشان می‌دهد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا, گزارش

مسکو قدرتمندترین موشک جهان با نام «سرمت» را با موفقیت پرتاب کرد

به دنبال پرتاب موفقیت آمیز موشک قاره پیمای بالستیک «سرمت» از سوی مسکو، پوتین اعلام کرد: این سلاح مشابهی در دنیا ندارد، امنیت ما را تامین و تهدیدکنندگان مان را مجبور به تجدید نظر می‌کند.

ادامه

جهان, خبر, دانش, روسیه, شرق اروپا