
“درک اینکه چرا از نظر برخی آوردن سوئد و فنلاند به ناتو ایده خوبی است آسان است. اما تمایل به تحقیر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و تقویت سلطه نظامی آمریکا در جهان امری کوته بینانه و خطرناک خواهد بود.”
“درک اینکه چرا از نظر برخی آوردن سوئد و فنلاند به ناتو ایده خوبی است آسان است. اما تمایل به تحقیر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و تقویت سلطه نظامی آمریکا در جهان امری کوته بینانه و خطرناک خواهد بود.”
شواهد نشان دهندهٔ این واقعیت است که پای دولت ابراهیم رئیسی در حل مشکلات کشور بهشدت در گل مانده است و او نیز مانند رئیسجمهور قبلی قادر به ایجاد تغییرهای محسوس با هدف بهبود وضعیت معیشتی مردم و اقتصاد ملی ناعادلانه و غارتزدۀ ایران نیست.
یک دیپلمات ارشد وزارت خارجه روسیه روند نظامی شدن قطب شمال را نگران کننده خواند.
پایگاه اینترنتی اوراسیا ریویو در مقالهای به بررسی سکوت چین در قبال جنگ اوکراین پرداخت و نوشت: پکن تلاش کرده تا نقشی مستقل در موازنه قوای آمریکا و روسیه داشته باشد.
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، با تاکید بر اینکه ۲۵ سال آینده مانند گذشته نخواهد بود، از نسل آینده این کشور خواست ارتش را برای نبرد در جنگهای آینده که به گفته وی شباهتی به جنگهای امروزی ندارد، آماده کنند.
روزنامه لوموند با انتشار گزارشی نوشت که آمریکا فاقد یک استراتژی بلندمدت در اوکراین است.
به گزارش ایلنا، روزنامه لوموند با انتشار گزارشی نوشت که پشت سرخوشی آمریکاییها در زمینه حمایت از اوکراین و تمایل به شکست روسیه به هر قیمتی، فقدان یک استراتژی بلندمدت وجود دارد.
این روزنامه به نقل از «چارلز کوپچان»، محقق در حوزه شورای روابط خارجی نوشت: «صحبت درباره پیروزی و تضعیف روسیه بسیار نگرانکننده است. در حال حاضر فقط در مورد نیازهای اوکراین صحبت میشود، ارائه موشکهای استینگر و جاولین بیشتر، مهمات و هواپیماهای بدون سرنشین و کمکهایی از این دست، امامن در این میان چیزی درباره اهداف نظامی نمیشنوم. به کدام سمت میرویم؟».
لوموند نوشت: «در محافل سیاست خارجی تمایل به تلاش برای شکست مسکو به هر قیمتی احساس میشود».
در این مقاله آمده است که شعار «به اوکراین کمک کنید» شامل بسیاری از سناریوهای احتمالی است که دو ماه پیش غیرممکن به نظر میرسید. ارتش آمریکا قبلا آموزش استفاده از توپهای هویتزر ام- ۷۷۷ را برای ۲۰۰ سرباز اوکراینی در آلمان فراهم کرده است.
این روزنامه تاکید میکند که واشنگتن، بر خلاف اروپا، حتی به نیاز به حل و فصل دیپلماتیک درگیری اشاره نمیکند، این در حالی است که هرچه موفقیتهای بیشتری در ارتش اوکراین ظاهر شود، تمایل به ادامه جنگ با وجود خسارتهای جانی و مادی بیشتر میشود.
وزیر دفاع آمریکا هفته گذشته پس از سفر به کییف تصریح کرد که واشنگتن برای تضعیف رویه تلاش میکند تا نتواند اقدامی مانند عملیات علیه اوکراین انجام دهد.
دیمیتری مدودف، رئیس جمهور سابق روسیه، پس از تصویب بسته کمکی ۴۰ میلیارد دلاری مجلس نمایندگان آمریکا به اوکراین، ایالات متحده را به راه انداختن “جنگ نیابتی” علیه روسیه متهم کرد و گفت که اقتصاد ایالات متحده آسیب خواهد دید.
وزیر خارجه روسیه ایده رئیس دیپلماسی اروپایی مبنی بر صرف داراییهای مسدود شده روسیه برای بازسازی اوکراین را “سرقت” خواند.
همزمان با رزمایش دریایی ژاپن و آمریکا، ناو هواپیمابر چین تحرکاتی را در آبهای منطقه انجام میدهد و آرایش نظامی به خود گرفته است.
منابع روسی اعلام کردند، مردم منطقه خرسون در جنوب اوکراین تا پایان سال درباره پیوستن به روسیه در یک چارچوب قانونی تصمیم خواهند گرفت.