هشدار تهران به کشورهای غربی: اگر از اسرائیل دفاع کنید، پایگاه‌هایتان را هدف می‌گیریم

منابع اسرائیلی: تل‌آویو فهرست کاملی از مراکز آسیب‌دیده خود در حمله ایران ارائه نمی‌دهد العربیه: رسانه‌های ایران گزارش دادند که تهران به ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه هشدار داده است در صورت کمک به اسرائیل در مقابله با حملات ایران، پایگاه‌ها و شناورهای نظامی این کشورها در منطقه هدف قرار خواهند گرفت. به گزارش خبرگزاری ... هشدار تهران به کشورهای غربی: اگر از اسرائیل دفاع کنید، پایگاه‌هایتان را هدف می‌گیریم

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آمریکا, اسراییل, اقتصادی, انگلیس, ایران, خلیج فارس, دریای سرخ, غرب, محیط زیست

توافق آمریکا و چین بر سر یک «چارچوب کلی»

هیات‌های نمایندگی چین و آمریکا در مذاکرات تجاری لندن اعلام کردند که به یک «چارچوب کلی» توافق رسیده‌اند که برای تأیید به سران دو کشور ارائه خواهد شد. باشگاه خبرنگاران به نقل از المیادین؛ لی ژنگانگ، مذاکره‌کننده ارشد تجاری چین، روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که پکن و آمریکا «به توافق اولیه‌ای در ... توافق آمریکا و چین بر سر یک «چارچوب کلی»

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انگلیس, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, غرب اروپا

حسین اکبری: سرمایه بین‌النسلی کارگران را به مسلخ خصوصی‌سازی نبرید

حسین اکبری گفت: دولت‌ها نباید به دارایی‌های تاریخی طبقه کارگر دست‌درازی کنند یا آن‌ها را برای سودجویی بیشتر به سرمایه‌داران واگذار نمایند. «حسین اکبری» فعال کارگری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: این روزها دغدغه کارگران و بازنشستگان اقدامی‌ست که در دستور کار دولت درباره وضعیت مالکیت بانک رفاه کارگران قرار دارد. مصوبه مجلس ... حسین اکبری: سرمایه بین‌النسلی کارگران را به مسلخ خصوصی‌سازی نبرید

ادامه

ایران, بازنشستگان, تحلیل, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, نئولیبرالیسم

پیش به سوی مبارزه در راه امکان‌پذیر شدن برپایی جمهوری ملی-دموکراتیک

با توجه به وخیم‌تر شدن بحران‌های داخلی، اکنون بخش مهمی از مسائل اساسی اقتصادی کشور به نتیجۀ مذاکرات بین نماینده‎های خامنه‌ای و ترامپ وابسته شده است. برخلاف ادعاهای تبلیغاتی مقامات جمهوری اسلامی ایران، این واقعیتی است که اکنون بیش از پیش آشکار شده است. تردیدی نیست که امروزه فشار اصلی و کمرشکن اوضاع نابسامان اقتصادی ... پیش به سوی مبارزه در راه امکان‌پذیر شدن برپایی جمهوری ملی-دموکراتیک

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, استثمار, اسلام سیاسی, اقتصادی, امپریالیسم, ایران, تحریم, جمهوری ملی و دموکراتیک, رانندگان, زحمتکشان, سرمایه داران, سرمایه داری بوروکراتیک, سیاسی, غارتگری, فساد, منافع ملی

ژنرال اسرائیلی: ارتش شکست خورده و مقامات مردم را به سوی خودکشی جمعی می‌برند

ژنرال ذخیره ارتش اسرائیل، در اظهاراتی درباره وضعیت کنونی ارتش این رژیم در جنگ غزه، نسبت به شکست ارتش، دروغ‌های رهبران سیاسی و نظامی و فروپاشی توان اقتصادی اسرائیل هشدار داد. به گزارش ایسنا، «اسحاق بریک» ژنرال ذخیره ارتش اسرائیل اعلام کرد که ارتش این رژیم به‌زودی مجبور خواهد شد نیروهای ذخیره را مرخص کرده ... ژنرال اسرائیلی: ارتش شکست خورده و مقامات مردم را به سوی خودکشی جمعی می‌برند

ادامه

اسراییل, اقتصادی, تحلیل, خاورمیانه, فلسطین

رسانه روسی؛ آغاز مراحل عضویت ایران در سازمان شانگ‌های در اجلاس تاجیکستان

روزنامه روسی کامرسانت به نقل از منابع آگاه نوشت که مراحل عضویت ایران در سازمان همکاری شانگ‌های در اجلاس دوشنبه پایتخت تاجیکستان آغاز خواهد شد.

 

به گزارش ایرنا، روزنامه کامرسانت چاپ مسکو روز پنجشنبه به نقل از مقامهای آگاه و بدون اشاره به نام و سمت آنها نوشت: ایران به عضویت سازمان همکاری شانگ‌های درخواهد آمد و مراحل عضویت ایران در این سازمان در اجلاس آتی دوشنبه اعلام می شود.

 

نشست سالیانه شورای سران دولت‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های قرار است روزهای ۱۶ و ۱۷ سپتامبر ۲۰۲۱ برابر با ۲۵ و ۲۶ شهریورماه سالجاری در پایتخت تاجیکستان برگزار شود.

 

روزنامه روسی نوشت: بزودی تعداد اعضای سازمان همکاری شانگ‌های به ۹ عضو می رسد و در اجلاس دوشنبه، سران کشورها باید آغاز پذیرفتن ایران در این سازمان را اعلام کنند.

 

در گزارش گفته شد که فرآیند عضویت ایران در سازمان شانگ‌های مدتی طول خواهد کشید.

 

سرگئی لاوروف و حسین امیر عبداللهیان وزیران خارجه روسیه و جمهوری اسلامی ایران روز ۵ شهریور ماه در گفت‌وگویی تلفنی، ازجمله درباره عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگ‌های تبادل نظر کردند.

 

لوان جاگاریان سفیر روسیه در ایران پیشتر به ریانووستی گفته بود که مسکو از درخواست ایران برای عضویت در سازمان همکاری شانگ‌های حمایت می‌کند زیرا که مواضع ایران و روسیه نزدیک است و در برخی مسائل منطقه ای و بین‌المللی مطابقت می کند.

 

سراج الدین مهرالدین» وزیر امور خارجه تاجیکستان به تازگی طی یک کنفرانس مطبوعاتی در «دوشنبه» پایتخت این کشور گفت: تاجیکستان از عضویت ایران در سازمان همکاری شانگ‌های حمایت خواهد کرد.

 

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری «اینترفکس» تاجیکستان، مهرالدین گفت: “تاجیکستان آماده است تا با توافق کشورهای عضو، از تصمیم ایران برای عضویت در این سازمان حمایت کند.

 

به گفته وی، روند عضویت کشورها در این سازمان زمان‌بر است.

 

وی تصریح کرد: یک نظم و روال خاصی برای پذیرش اعضای جدید در این سازمان وجود دارد که چند سال به طول می‌انجامد. به عنوان مثال، اگر روند پذیرش هند و پاکستان به سازمان همکاری شانگ‌های را بخاطر بیاوریم، این درخواست در سال ۲۰۱۴ مورد بررسی قرار گرفت و حدود ۳ سال بعد در مورد عضویت آن‌ها تصمیم گیری شد.»

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی اخیرا گفته بود که موانع سیاسی برای عضویت ایران در پیمان شانگ‌های برداشته شده و با طی تشریفات فنی، عضویت ایران نهایی خواهد شد.

 

علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی پس از گفت و گو با «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت روسیه اعلام کرد: موانع سیاسی برای عضویت ایران در پیمان شانگ‌های برداشته شده و با طی تشریفات فنی، عضویت ایران نهایی خواهد شد.

 

بنابر اخبار رسیده به «نورنیوز»؛ با دعوت رسمی تاجیکستان بعنوان رئیس دوره‌ای این سازمان از ایران برای حضور در این نشست، آیت‌الله رئیسی در این نشست حضور خواهد یافت.

 

ایران که از سال ۲۰۰۵ تاکنون به عنوان عضو ناظر در این سازمان حضور دارد، این بار با درخواست رسمی روسیه به عنوان عضو دائم پذیرفته خواهد شد.

 

عضویت دائم ایران در این سازمان با توجه به همکاری‌های گسترده اعضاء آن در حوزه‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی، بازرگانی، پولی- بانکی، انرژی و فرهنگی قطعا فضای مناسب‌تری را برای تعاملات بین‌المللی کشورمان فراهم خواهد آورد.

موانع ایجاد خط لوله نفت ایران از طریق عراق و سوریه به مدیترانه

یک کارشناس حوزه بین‌الملل انرژی گفت: ما پیشنهاداتی از سوریه داشتیم که خط لوله نفت ایران از طریق عراق و سوریه به مدیترانه برود اما این طرح هنوز شکل نگرفته چون اردن تمایلی به شکل‌گیری همکاری سه‌جانبه بین ایران، عراق و اردن ندارد، اما زمینه بین سوریه و عراق وجود دارد.

ادامه

اردن, اروپا, اسراییل, اقتصادی, امریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, سوریه, عراق, مصر

رسانه آمریکایی: نفوذ چین در حیاط خلوت آمریکا افزایش یافته است

شبکه خبری ان بی سی نیوز نوشت: انجام یک پروژه بندری در السالوادور نشان می‌دهد که چین چگونه به شکل فزاینده‌ای نفوذ خود را در حیاط خلوت آمریکا از جمله در کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب افزایش داده است.

ادامه

اقتصادی, السالوادور, امریکا, اورگوئه, برزیل, پرو, جنگ سرد, جهان, چین, مقاله

نرخ «سبد معیشت» به یازده میلیون تومان رسید/ مزد و مستمری فقط ده روزِ ماه کفاف می‌دهد

نرخ سبد معیشت حداقلی به حدود یازده میلیون تومان رسیده و کارگران نزدیک ۱۹ روز از هرماه را بدون مواجب و خرجی زندگی می‌کنند؛ باید پرسید برنامه دولت سیزدهم برای حل این بحرانِ فزاینده به راستی چیست؟

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, کارگری, گزارش