ترامپ چه می‌گوید ؟؟؟

دونالد ترامپ سخن می‌گوید: با صراحتی که شاید بسیاری جرأت بیان آن را ندارند، با اینکه گفتارش آمیخته به وقاحت، رذالت و خصومت است، اما به دلیل شفافیتش قابل توجه است. باید اذعان کرد که در این صحبت‌ها حقیقتی تلخ نهفته است. ترامپ در کنفرانس اخیر جمهوری‌خواهان به شکلی آشکار و ترسناک درباره آنچه در ... ترامپ چه می‌گوید ؟؟؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, فرانسه

کارشناس آمریکایی: رویکرد ترامپ افراط‌گرایی را تقویت می‌کند

تحلیلگر «موسسه امریکن اینترپرایز» اعتقاد دارد که نگاه معامله محور «دونالد ترامپ» موجب تقویت گروه های افراطی می‌شود و وی را به رئیس جمهوری بدتر از اوباما تبدیل می‌کند که به عنوان مسئول ایجاد داعش شناخته می‌شود. به گزارش روز شنبه ایرنا،«مایکل روبین» کارشناس این اندیشکده با بیان اینکه برای ترامپ فرق نمی کند که ... کارشناس آمریکایی: رویکرد ترامپ افراط‌گرایی را تقویت می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, افغانستان, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, سوریه, قطر

استرالیا درخواست آمریکا برای پیوستن به جنگ احتمالی با چین را رد کرد

استرالیا درخواست واشنگتن مبنی بر اینکه کانبرا در صورت جنگ احتمالی بین آمریکا و چین بر سر تایوان، به طرف آمریکایی بپیوندد را رد کرد و گفت که از اقدام یکجانبه در تایوان حمایت نمی‌کند. به گزارش ایرنا به نقل از گاردین، در بحبوحه گزارش‌هایی مبنی بر اینکه واشنگتن به دنبال تضمین‌هایی در مورد نحوه ... استرالیا درخواست آمریکا برای پیوستن به جنگ احتمالی با چین را رد کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقیانوسیه, اکوس, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا

برزیل تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا را تلافی می‌کند

خبرگزاری رویترز به‌نقل از بیانیه ساعات پیش دفتر رئیس‌جمهوری برزیل نوشت که این کشور در واکنش به وضع تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا بر واردات کالاهای برزیلی، دست به اقدام متقابل خواهد زد. به گزارش ایرنا، دفتر لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، ساعاتی پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، بزرگترین اقتصاد آمریکای لاتین را ... برزیل تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا را تلافی می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, بریکس, جنگ تجاری, جهان

عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را محکوم کرد

سازمان عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را، حمله به اصول عدالت بین‌الملل دانست و از جامعه جهانی خواست این اقدام را محکوم کند. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از آناتولی، سازمان عفو بین‌الملل طی بیانیه‌ای تحریم‌های آمریکا علیه «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در فلسطین اشغالی را محکوم ... عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را محکوم کرد

ادامه

آپارتایت, آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, بیانیه, تحریم, جهان, حقوق بشر, دیوان داوری لاهه, سازمان ملل, فلسطین

راهپیمایی گسترده معترضان در آمریکا علیه اخراج مهاجران

هزاران نفر از مردم معترض به اخراج دسته‌جمعی برنامه‌ریزی شده توسط «دونالد ترامپ» روز یکشنبه در جنوب کالیفرنیا راهپیمایی کردند و از جمله در مرکز شهر لس‌آنجلس، یک بزرگراه را برای چندین ساعت مسدود کردند.

به گزارش ایسنا، معترضان صبح در خیابان تاریخی «اُلورا» لس‌آنجلس جمع شدند و به سمت شهرداری راهپیمایی کردند. آنها خواستار اصلاحات در مهاجرت شدند و بنرهایی با شعارهایی مانند «هیچکس غیرقانونی نیست» حمل کردند.

خیابان الورا (Olvera Street) یکی از قدیمی‌ترین خیابان‌های لس‌آنجلس است که در سال ۱۹۳۰ بازسازی شد. این خیابان مرکز فرهنگی مهمی برای حفظ میراث مکزیکی-آمریکایی است. از قرن ۱۸، زمانی که لس‌آنجلس مستعمره‌ای اسپانیایی بود، مهاجران مکزیکی و اسپانیایی در این منطقه ساکن شدند. با گذر زمان، خیابان الورا به محلی برای تجارت، هنر، موسیقی و غذاهای سنتی مکزیکی تبدیل شد. امروزه این خیابان با فروشگاه‌های صنایع‌دستی، جشنواره‌ها و اجراهای موسیقی سنتی، نماد پیوند تاریخی لس‌آنجلس با فرهنگ مکزیک و اسپانیا است.

تا بعد از ظهر، مردم معترض تمام خطوط حرکت خودروها در این مسیر را مسدود کرده بودند و این باعث ایجاد ترافیک در هر دو جهت و در خیابان‌های اطراف شد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، در حالی تظاهرکنندگان بین خطوط خیابان نشستند که حلقه‌ای از افسران گشت بزرگراه کالیفرنیا در کنار آنها ایستاده بودند. به گفته نیروهای امنیتی، عصر یکشنبه بازگشایی کامل آزادراه بیش از پنج ساعت طول کشید. گشت بزرگراه کالیفرنیا و اداره پلیس لس‌آنجلس گفتند هیچ گزارشی مبنی بر دستگیری معترضان وجود ندارد.

در شرق، صدها نفر در شهر ریورساید تظاهرات کردند. گروه خبری کالیفرنیای جنوبی گزارش داد که رانندگان عبوری در حمایت از تظاهرکنندگانی که پرچم‌ها را در یک تقاطع تکان می‌دادند، بوق می‌زدند و شعار می‌دادند. و در سن دیگو، صدها نفر در نزدیکی مرکز همایش شهر تظاهرات کردند.

در تگزاس، تظاهرکنندگان روز یکشنبه در مرکز شهر دالاس در اعتراض به دستگیری‌های اخیر توسط اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده تجمع کردند. پلیس دالاس به آسوشیتدپرس گفت که حدود ۱۶۰۰ برای دو تظاهرات تجمع کردند.

راهپیمایان پرچم‌های مکزیک و آمریکا را حمل می‌کردند و سخنرانان نسبت به لفاظی‌های ترامپ و اقدامات دولت او برای افزایش اخراج‌ها ابراز خشم کردند. تابلوهایی که معترضان در دست داشتند، شامل تابلویی بود که روی آن نوشته شده بود «مهاجران، آمریکا را بزرگ می‌کنند.»

ترامپ قول داده است که دولت او بزرگ‌ترین عملیات اخراج مهاجران در تاریخ ایالات متحده را اجرا خواهد کرد. او که با استفاده از نارضایتی عمومی نسبت به مهاجرت غیرقانونی بار دیگر به کاخ سفید بازگشت، این سرکوب را به یکی از ارکان اصلی فعالیت سیاسی خود تبدیل کرده و اکنون تأکید دارد که قانون «لیکن رالی» ممکن است تنها آغاز کار باشد.

دونالد ترامپ در دوران نخست ریاست‌جمهوری خود هم چندین فرمان اجرایی را برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی صادر کرد. یکی از مهم‌ترین این فرمان‌ها در سال ۲۰۱۷ صادر شد که به نهادهای فدرال اجازه می‌داد مهاجران غیرقانونی را با سرعت بیشتری دستگیر و اخراج کنند.

ترامپ همچنین سیاست «تحمل صفر» را اجرا کرد که منجر به جدایی خانواده‌های مهاجر در مرز شد. او برنامه «دی‌ای‌سی‌ای» (DACA) را برای مهاجران غیرقانونی که در کودکی به آمریکا آمده بودند، محدود کرد و بودجه‌ای برای ساخت دیوار مرزی با مکزیک اختصاص داد.

بیشتر مهاجران غیرقانونی از مرز جنوبی آمریکا، به‌ویژه از مکزیک و کشورهای آمریکای مرکزی مانند گواتمالا، السالوادور و هندوراس وارد می‌شوند. برخی هم با ویزا وارد آمریکا شده و پس از اتمام اعتبار، غیرقانونی می‌مانند.

اخراج مهاجران غیرقانونی می‌تواند به کمبود نیروی کار در بخش‌هایی مانند کشاورزی، ساخت‌وساز و خدمات منجر شود و هزینه‌های نیروی کار را افزایش دهد. بااین‌حال، برخی معتقدند که کاهش مهاجرت غیرقانونی فرصت‌های شغلی را برای شهروندان آمریکایی بیشتر می‌کند.

ترامپ سیاست‌های بایدن، از جمله کاهش محدودیت‌های مرزی و توقف ساخت دیوار را دلیل افزایش مهاجرت غیرقانونی می‌داند. او معتقد است که پیام‌های دولت بایدن مهاجران را تشویق می‌کند که به سمت مرزهای آمریکا بیایند.

بر اساس قانون جدید لیکن رالی، مقامات فدرال موظف خواهند بود هر مهاجری را که به جرایمی مانند سرقت یا حمله به یک افسر پلیس متهم شده، بازداشت کنند. مهاجرانی که به جرایمی منجر به صدمات بدنی یا مرگ متهم هستند، بازداشت و ممکن است اخراج شوند.

ترامپ گفته است: «ما مجرمان مهاجر غیرقانونی را شناسایی می‌کنیم، آن‌ها را بازداشت می‌کنیم و از کشورمان به جهنم می‌اندازیم. هیچ عذرخواهی‌ای در کار نیست، و با سرعت بالا به پیش می‌رویم.» او اعلام کرد این قانون را که برای سخت‌تر کردن قوانین مهاجرتی تهیه شده می‌ستاید. این نخستین اقدام رئیس‌جمهور آمریکا برای سخت‌تر کردن قوانین مهاجرتی است.

کره شمالی پاسخ تحریکات وزیر خارجه آمریکا را داد

وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به سخنان وزیر خارجه آمریکا که پیونگ را دولتی سرکش خوانده بود، اعلام کرد که کره شمالی پاسخ تحریکات آمریکا را خواهد داد. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از الشرق: کره شمالی از مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا پس از آنکه او کره شمالی را دولتی سرکش ... کره شمالی پاسخ تحریکات وزیر خارجه آمریکا را داد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره شمالی

اعتراف جنجالی «ایلان ماسک»؛ منشاء کرونا یک سازمان جنایت‌کار آمریکایی است

ایلان ماسک اعلام کرد که «سازمان جنایت‌کار» توسعه بین‌المللی آمریکا با استفاده از مالیات مردم آمریکا تحقیقات سلاح بیولوژیکی مانند کووید-۱۹ را تأمین مالی کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس ۲۴، ساعاتی پس از آنکه سخنگوی کاخ سفید رسماً مدعی شد که نهادهای امنیتی این کشور ادعای دونالد ترامپ، رئیس‌چمهور این کشور ... اعتراف جنجالی «ایلان ماسک»؛ منشاء کرونا یک سازمان جنایت‌کار آمریکایی است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, بیولوژیکی, جهان, چین, خبر

جنگ تجاری ترامپ؛ بازنده اصلی کیست؟

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، همان گونه که قبل از انتخابات وعده داده بود، روز شنبه اول فوریه فرمان اعمال تعرفه های تجاری بر واردات کالا از چین، کانادا و مکزیک را به عنوان سه کشور اصلی صادر کننده کالا به آمریکا صادر کرد. به گزارش CGTN : براساس این دستور جدید که قرار است ... جنگ تجاری ترامپ؛ بازنده اصلی کیست؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, شرق آسیا, کانادا, مکزیک, منافع ملی

کاخ سفید روند حذف زلنسکی را کلید زد

رویترز در گزارشی نوشت که واشنگتن از کی‌یف می‌خواهد که به عنوان بخشی از مذاکرات احتمالی صلح با مسکو، تا پایان سال جاری میلادی انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی برگزار کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از کیث کلاگ، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ... کاخ سفید روند حذف زلنسکی را کلید زد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, خبر, دموکراسی, روسیه, شرق اروپا