چگونه مکزیک نولیبرالیسم و راستگراها را درهم‌شکست!

“تیم یانگ”، فعال چپِ ترقی‌خواهی در آمریکای لاتین، نگاهی به پیروزی چشمگیر حزب “مورنا” در مکزیک می‌اندازد، جایی که پس زدن خصوصی‌سازی‌ها، بهبود رفاه اجتماعی، و بازپس‌گیری منابع ملی، کشور را متحول کرده و حمایت‌هایی بسیار را به خود جلب کرده است. در ۱۰ مهر ۱۴۰۳ ( ۱ اکتبر ۲۰۲۴) “کلودیا شین‌باوم” جایگزینِ “آندرس مانوئل ... چگونه مکزیک نولیبرالیسم و راستگراها را درهم‌شکست!

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, اقتصادی, برابری اجتماعی, تحلیل, جهان, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, غرب, فساد, فقرزدایی, مکزیک, نئولیبرالیسم

درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس

بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکت‌های اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضی‌ای مسالمت‌آمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراض‌ها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس

ادامه

ایران, پیام, حقوق بشر, خاورمیانه, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فساد, مبارزه طبقاتی, معیشت

راهپیمایی هزاران نفری حامیان عمران خان در اسلام‌آباد + فیلم

هزاران معترض در نزدیکی اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان در حمایت از عمران خان دست به راهپیمایی زده و خواستار آزادی وی شدند. به گزارش ایسنا، حزب «تحریک انصاف پاکستان» به رهبری «عمران خان» نخست‌وزیر برکنار شده این کشور برای نخستین بار از مه ۲۰۲۳ در حالی این راهپیمایی بزرگ را برگزار کرد که اسلام‌آباد چندین بار ... راهپیمایی هزاران نفری حامیان عمران خان در اسلام‌آباد + فیلم

ادامه

اعتراضات اجتماعی, پاکستان, تروریسم, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر, فساد, فیلم

صدای رسای بازنشستگان: اتحاد علیه فقر، فساد، و تبعیض

در چهار دهه اخیر کارگزاران رژیم در دولت‌ها و مجلس‌های مختلف تقریباً تمام صندوق‌های بازنشستگی زحمتکشان را غارت کرده‌اند. مسئولین حکومتی با “برنامه هفتم توسعه” وعدۀ به‌اصطلاح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از ابتدای سال ۱۴۰۳ را داده بودند. مطابق پیش‌بینی‌های گردانندگان دولت پیشین برای تأمین ۵۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ... صدای رسای بازنشستگان: اتحاد علیه فقر، فساد، و تبعیض

ادامه

ایران, بازنشستگان, تحلیل, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فرهنگیان, فساد, فقر, معلمان, معیشت

اعتراضات نفتگران رسمی امروز جمعه ۱۶ شهریور نیز ادامه داشت

امروز شانزدهم شهریورماه کارگران رسمی در شرکت نفت فلات قاره در لاوان، پالایشگاه گاز پارسیان و شرکت نفت فلات قاره ایران منطقه عملیاتی لاوان سکوی بلال تجمع داشته و پیگیر مطالباتشان شدند. اهم مطالبات کارگران: برکناری مدیران فاسد و بی‌کفایت، آسانسوری و نفوذی، حذف محدودیت پرداخت حقوق(سقف ناعادلانه)، حذف محدودیت حق‌سنوات بازنشستگی، اصلاح کف‌حقوق، اجرای ... اعتراضات نفتگران رسمی امروز جمعه ۱۶ شهریور نیز ادامه داشت

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فساد, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

رئیس‌جمهوری اوکراین در مسیر استیضاح قرار گرفت

یولیا تیموشنکو نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین از برنامه استیضاح پترو پروشنکو رئیس‌جمهوری این کشور در پارلمان اوکراین به دلیل آنچه خیانت دولتی عنوان کرده است، خبر داد.

 

تیموشنکو روز سه شنبه در سخنرانی در پارلمان اوکراین گفت که فراکسیون «باتکیوشینا» (خانه پدری) در پارلمان اوکراین که تحت رهبری وی قرار دارد، به همراه سایر نمایندگان پارلمان، مراحل استیضاح پترو پروشنکو را آغاز کرده‌اند.

 

وی خاطرنشان کرد که آنچه که خبرنگاران در جریان تحقیقات کشف کردند بر اساس ماده ۱۱۲ قانون کیفری اوکراین خیانت حکومتی محسوب می‌شود.

 

بر اساس تحقیقات گروهی از خبرنگاران که گزارش آن روز دوشنبه منتشر شد، حیف و میل مبالغ کلان در ارتش اوکراین به وقوع پیوسته است.

 

در این گزارش گفته شده است که اطرافیان پروشنکو در این مساله نقش داشته‌اند.

 

طبق این گزارش، ایگور گلادکوفسکی فرزند معاون اول دبیر شورای امنیت ملی و دفاعی اوکراین، ویتالی ژوکوف شریک تجاری وی و نیز آندره روگوز یک شریک دیگر این فرد، از سال ۲۰۱۶ قطعات جنگ افزارهای سنگین را با ۳۰۰ برابر قیمت واقعی به صنایع دفاعی اوکراین فروخته‌اند.

 

در نتیجه این معامله ها، آنها ۲۵۰ میلیون گریونا (معادل ۹ میلیون دلار) از صنایع نظامی اوکراین، پول گرفته‌اند.

 

پس از اعلام این گزارش، پروشنکو دستور آغاز تحقیقات پیرامون حیف و میل و کلاهبرداری در صنایع دفاعی اوکراین را صادر کرد.

 

قانون اساسی اوکراین اجازه استیضاح رئیس جمهور در پارلمان این کشور را در صورتی که متهم به خیانت حکومتی یا ارتکاب به جرم سنگین شود، می‌دهد.

 

برای متهم کردن رئیس‌جمهوری اوکراین به خیانت، نیاز به ۲۲۶ رای موافق نمایندگان است.

 

آغاز مراحل استیضاح رئیس‌جمهوری اوکراین هم ۳۰۰ رای موافق پارلمان را می‌طلبد.

 

یولیا تیموشنکو نخست‌وزیر پیشین اوکراین و یکی از ثروتمندترین زنان جهان که از طرفداران برقراری روابط نزدیکتر با کشورهای اروپایی و عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا است چندی پیش نامزدی خود را برای پست ریاست جمهوری اوکراین اعلام کرد.

 

این سیاست‌‌مدار و بازرگان اوکراینی که رهبر حزب میهن اوکراین است در سال ۲۰۰۵ و بار دوم در سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ نخست‌ وزیر اوکراین بود.

 

طبق آخرین نظرسنجی‌‌ها که در ماه گذشته توسط موسسه بین‌المللی جامعه ‌شناسی کی‌یف صورت گرفت ۲۰ درصد از افرادی که تصمیم خود را درباره نامزد مورد نظر در انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین گرفته اند می‌خواهند تیموشنکو رئیس‌جمهور شود.

ایرنا

از سفر آیت‌الله جزایری به انگلیس تا استعفا از امامت نماز جمعه اهواز

«اعتمادآنلاین»؛ هفته پیش بود که آیت الله موسوی جزایری در خطبه نماز جمعه هفته گذشته با اشاره به بیماری خود به عدم امکان ادامه حضور ‌در این سمت اشاره کرد و گفت: غرضم این است اگر نتوانیم به‌عنوان امام جمعه باشیم که هیچ، اما تا جایی که بتوانم در خدمت شما‌ هستم.

ادامه

انگلستان, ایران, سیاسی, فساد, گزارش

شفافیت بین‌المللی: آمریکا در “فساد” رکورد زد

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، کشورهای درون شاخص ادراک فساد بر اساس “پاکیزگی” در حوزه فساد از صفر تا صد امتیاز رتبه‌بندی شدند و کشورهای نزدیک به امتیاز صد “بسیار پاکیزه” محسوب می‌شوند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر, فساد