سفر هیات نیکاراگوئه‌ به کرانه باختری در حمایت از فلسطین

هیاتی از دولت نیکاراگوئه پس از سفری طولانی و با هدف ابراز همبستگی با فلسطینی‌هایی که مورد حمله نظامیان اسرائیلی هستند، وارد شهر رام‌الله شد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از تارنمای اسپوتنیک موندو، دولت نیکاراگوئه گزارش داد که دنیس مونکادا (Denis Moncada) وزیر امور خارجه، اورلاندو تاردینسیا (Orlando Tardencilla) وزیر مشاور رئیس‌جمهوری ... سفر هیات نیکاراگوئه‌ به کرانه باختری در حمایت از فلسطین

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, برزیل, تروریسم, خبر, زنان, شیلی, فلسطین, کلمبیا, کوبا, کودکان, نیکاراگوئه, همبستگی, ونزوئلا

رئیس‌جمهور شیلی جنایت‌های اسرائیل در غزه را وحشیانه خواند

«گابریل بوریچ» رئیس‌جمهور شیلی جنایت‌های اسرائیل در نوار غزه به ویژه علیه کودکان را وحشیانه توصیف کرد. به گزارش مهر به نقل از روسیا الیوم، «گابریل بوریچ» رئیس‌جمهور شیلی اقدامات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و کابینه‌اش در نوار غزه را به علت کشتار تعداد زیادی از کودکان وحشیانه توصیف کرد. بوریچ در واکنش به اخبار ... رئیس‌جمهور شیلی جنایت‌های اسرائیل در غزه را وحشیانه خواند

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, تحلیل, جهان, شیلی, فلسطین, کودکان

کلمبیا: حملات اسرائیل به غزه مانند رفتار نازی‌هاست

رئیس‌جمهوری کلمبیا حملات ارتش اسرائیل به شهر «دیر البلح» در نوار غزه را عین رفتارهای نازی‌ها دانست. به گزارش ایسنا، گوستاوو پترو، رئیس‌جمهوری کلمبیا در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس (توییتر سابق) به شدت از حملات ارتش اسرائیل به شهر دیر البلح در نوار غزه انتقاد کرده و با انتشار تصاویری از این منطقه ... کلمبیا: حملات اسرائیل به غزه مانند رفتار نازی‌هاست

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, زنان, فلسطین, قطر, کلمبیا, کودکان, مصر

از دکترین مونرو تا استعمارنو؛ اعتراض نیکاراگوئه به ۲۰۰ سال مداخله‌گری آمریکا

وزیر امور خارجه نیکاراگوئه با تاکید بر اینکه فلسطین هدف جدیدترین اقدام وحشیانه امپریالیسم است، هشدار داد که با گذشت ۲۰۰ سال از آغاز امپریالیسم آمریکا در آمریکای لاتین از طریق اجرای «دکترین مونرو»، استعمارنو هنوز پابرجاست. به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از اسپوتنیک موندو، دنیس مونکادا وزیر امورخارجه نیکاراگوئه در جریان نشست ... از دکترین مونرو تا استعمارنو؛ اعتراض نیکاراگوئه به ۲۰۰ سال مداخله‌گری آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, استعمار, اسراییل, امپریالیسم, تحلیل, جهان, حقوق بشر, فاشیسم, فلسطین, نیکاراگوئه, ونزوئلا

اوپک پلاس با کاهش تولید ۲.۲ میلیون بشکه نفت در روز موافقت کرد

کشورهای نفتی عضو گروه اوپک پلاس در نشست مجازی روز پنجشنبه توافق کردند که در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۴ میلادی روزانه ۲.۲ میلیون بشکه از تولید خود را کاهش دهند. به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای اوپک، دبیرخانه اوپک پس از اجلاس مجازی وزرای نفت و انرژی کشورهای گروه اوپک پلاس در بیانیه‌ای ... اوپک پلاس با کاهش تولید ۲.۲ میلیون بشکه نفت در روز موافقت کرد

ادامه

آمریکای لاتین, اقتصادی, الجزایر, امارات, برزیل, جهان, خبر, روسیه, عراق, عربستان سعودی, عمان, قزاقستان, کویت

دیوان عالی برزیل حکم به انتشار جزئیات شیوع کرونا داد

دیوان عالی برزیل دولت این کشور را مجبور به انتشار جزئیات ابتلا به ویروس کرونا و شمار مرگ‌ومیر ناشی از آن کرد.

 

به گزارش بامداد چهارشنبه خبرگزاری رویترز، جزئیات ابتلا به کرونا در برزیل پس از حکم دیوان عالی این کشور، عصر سه‌شنبه (به وقت محلی) بار دیگر بر روی تارنمای دولتی مربوطه (covid.saude.gov.br) قرار گرفت.

 

با این حکم دیوان عالی برزیل، دولت مجبور به انتشار جزئیات ابتلا به کرونا و مرگ‌ومیر ناشی از آن به صورت روزانه، کلی و به تفکیک ایالات شد که تا هفته گذشته و قبل از اقدام دولت برای حذف جزئیات، روند عادی بود.

 

این حکم دیوان عالی پس از فشار طیف‌های مختلف سیاسی و ایراد اتهام‌هایی علیه دولت “ژائیر بولسونارو” مبنی بر تلاش برای پنهان‌کاری درباره شیوع کرونا صادر شد.

 

برزیل اکنون دومین کشور جهان از لحاظ آمار مبتلایان به کرونا و سومین کشور از لحاظ مرگ‌ومیر ناشی از آن است. انتشار جزئیات جدید توسط دولت این کشور نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته ۳۲ هزار و ۹۱ مورد جدید ابتلا و یکهزار و ۲۷۲ فوت ناشی از کرونا گزارش شده است.

 

آخرین آمار رسمی که دولت برزیل در مورد کرونا منتشر کرده بود، بیش از ۶۵۰ هزار مبتلا و نزدیک به ۳۴ هزار فوتی بود.

 

گزارش شده بود که وزارت بهداشت برزیل روز جمعه تارنمای ویژه انتشار آمارهای کرونایی را از کار انداخت.

 

به رغم اتخاذ تدابیر مختلف برای مهار کرونا در برزیل، دولت این کشور نتوانسته عملکرد موثری در این زمینه داشته باشد و بیشتر کارشناسان سوءمدیریت بولسونارو را یکی از عوامل اصلی گسترش شدید کرونا در برزیل می‌دانند.

 

تداوم تقابل سازمان جهانی بهداشت و دولت برزیل

 

به گزارش ایرنا، دولت برزیل در حالی بار دیگر ملزم به انتشار جزئیات شمار مبتلایان به کرونا و همچنین قربانیان کرونایی شد که سازمان جهانی بهداشت از تلاش برای پنهانکاری دولت ژائیر بولسونارو در ارائه آمار واقعی انتقاد و همزمان رئیس‌جمهوری برزیل نیز بار دیگر بر خروج از این سازمان تاکید کرد.

 

به گزارش تارنمای شبکه تله سور، سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (سه‌شنبه) از مدیریت دولت برزیل در مورد انتشار آمارهای کرونایی انتقاد کرد و خواستار شفاف‌سازی در این زمینه شد.

 

این در حالی است که ژائیر بولسونارو رئیس‌جمهوری برزیل نیز روز گذشته بار دیگر بر خروج کشورش از سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد و گفت: زمانیکه چالش شیوع کرونا را پشت سر بگذاریم،   مساله خروج از این سازمان را بررسی خواهیم کرد.

 

این موضع‌گیری ها نشان می‌دهد که سازمان جهانی بهداشت و دولت برزیل عملا در مرحله تقابل قرار گرفته‌اند. پیش از این دولت دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا نیز بر پایان همکاری‌هایش با سازمان جهانی بهداشت تاکید کرده بود و کارشناسان معتقدند بولسونارو در الگوبرداری از ترامپ به دنبال خارج کردن کشورش از سازمان جهانی بهداشت است.

 

دولت بولسونارو که پیشتر با انتقادهای مختلفی در مورد مدیریت بحران کرونا در برزیل روبرو بوده، طی روزهای اخیر به تلاش برای پنهانکاری و عدم ارائه آمارهای واقعی کرونا متهم شد.

 

مایکل رایان یکی از مقامات ارشد سازمان جهانی بهداشت در این زمینه تصریح کرد: شفافیت آمارهای دولتی در برزیل امری مهم در مقابله با ویروس کرونا و کمک به شهروندان برزیلی به شمار می رود.

 

در همین حال بولسونارو نیز در موضع‌گیری جدیدیش گفت که سازمان جهانی بهداشت مسئولانه عمل نمی‌کند و جانبدارانه اقدام می‌کند.

 

دولت راست گرای بولسونارو تاکنون تلاش کرده موضوع کرونا را کم اهمیت جلوه دهد و آن را «یک آنفولانزای کوچک» نامیده است. بولسونارو پیش از این از فرمانداران ایالت‌ها خواسته بود که سریعتر تعطیلی‌ها و قرنطینه را لغو کنند.

 

به رغم اتخاذ تدابیر مختلف برای مهار کرونا در برزیل، دولت این کشور نتوانسته عملکرد موثری در این زمینه داشته باشد و بیشتر کارشناسان سوءمدیریت بولسونارو را یکی از عوامل اصلی گسترش شدید کرونا در برزیل می‌دانند.

 

اکنون حزب کارگران برزیل که مخالف بولسونارو است، درصدد آغاز فرآیند استیضاح رئیس جمهوری به دلیل سوء مدیریت در رویارویی با بحران کروناست.

مقابله آمریکای لاتین با کرونا با محموله‌های حمایتی- پزشکی چین

چین از زمان شیوع کرونا در جهان، محموله‌های حمایتی و کمک‌های پزشکی و دارویی را به کشورهای مختلف از جمله کشورهای آمریکای لاتین ارسال کرده که کمک‌های چشمگیری بوده‌اند.

ادامه

ارژانتین, السالوادور, ایتالیا, ایران, برزیل, بوتسوانا, پاناما, پرو, جهان, چین, حقوق بشر, شرق آسیا, شیلی, عراق, فیلیپین, کاستاریکا, کلمبیا, کوبا, مکزیک, همبستگی, ونزوئلا

تظاهرات برزیلی‌ها علیه تبعیض‌نژادی و سیاست‌های بولسونارو

صدها نفر از مردم برزیل در راستای تقویت دموکراسی و همچنین علیه تبعیض‌نژادی و سیاست‌های ژائیر بولسونارو رییس‌جمهوری این کشور تظاهرات کردند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, برزیل, تبعیض‌نژادی

ورود محموله‌های کمکی چین به ونزوئلا و سوریه

مقامات ونزوئلا با اشاره به دریافت ششمین محموله کمکی چین برای مقابله با ویروس کرونا تاکید کردند این اقدام گامی تاریخی در تقویت روابط کاراکاس و پکن است.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, شرق آسیا, همبستگی, ونزوئلا

کوبا: قطع همکاری آمریکا با سازمان جهانی بهداشت نشانه انزوای واشنگتن است

کوبا ضمن حمایت تمام‌عیار از سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تصمیم واشنگتن برای پایان دادن به همکاری‌ با این سازمان بازتاب انزوای فزاینده آمریکا در عرصه بین‌الملل است.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, چین, خبر, سازمان بهداشت جهانی, شرق آسیا, کوبا