نقش سرویس اطلاعات ترکیه در قتل عام مردم سوریه

یک روزنامه‌نگار سوری نقش سرویس اطلاعات ترکیه در قتل عام مردم سوریه و همچنین استفاده تروریست‌ها از موشک‌اندازها در برابر غیرنظامیان را فاش کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «نداء حرب» روزنامه نگار و نویسنده سوری تاکید کرد که تروریست‌های وابسته به الجولانی در حال استفاده از موشک اندازها و سلاح‌های سنگین ... نقش سرویس اطلاعات ترکیه در قتل عام مردم سوریه

ادامه

آمریکا, تحریم, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سوریه, گزارش

آمریکا با تاسیس گروه ضربت برای مقابله با «ناوگان سایه» روسیه مخالفت کرد

آمریکا با پیشنهاد کانادا برای تاسیس یک گروه ضربت به منظور مقابله با «ناوگان سایه» نفتکش‌های روسیه مخالفت و آن را وتو کرد. به گزارش ایرنا، بلومبرگ شنبه شب با انتشار این خبر نوشت، این اقدام در حالی صورت گرفت که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حال ارزیابی مجدد مواضع خود در سازمان‌های ... آمریکا با تاسیس گروه ضربت برای مقابله با «ناوگان سایه» روسیه مخالفت کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تحریم, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, کانادا, گروه ۷, گزارش

پاسخ اقتصادی به امپریالیسم آمریکا

کشورهای امپریالیستی به‌رهبری آمریکا، بدون هیچ‌گونه حمایتی از سوی سازمان ملل متحد، تحریم های یک‌جانبه‌ای علیه کشورهایی اعمال می‌کنند که جرأت سرپیچی از دستور آن‌ها را دارند. بر اساس یک تخمین، تقریباً یک‌سوم کشورهای جهان در یک مقطع زمانی در معرض چنین تحریم‌هایی قرار گرفته‌اند چنین تحریم‌هایی مسدود کردن دارایی‌های کشورهای تحریم شده است که ... پاسخ اقتصادی به امپریالیسم آمریکا

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, اقتصادی, امپریالیسم, ایران, بریکس, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, چین, روسیه, سرمایه‌داری, فقر, کره شمالی, کوبا, نئولیبرالیسم, ونزوئلا

شوک بزرگ دیپ‌سیک به غول‌های هوش مصنوعی آمریکا

یک شرکت کمتر شناخته‌شدهٔ چینی هنگامی که مدل هوش مصنوعی دیپ‌سیک (DeepSeek) را معرفی کرد، مدلی که به نظر می‌رسد با پیشرفته‌ترین مدل‌های اُپن‌اِی‌آی (OpenAI) رقابت می‌کند، اما هزینهٔ طراحی و ساخت آن بسیار کمتر بوده است، دنیای فناوری را شگفت‌زده کرد. الآن مدتی است که در دنیای فناوری مرتب از این ابداع حرف می‌زنند. ... شوک بزرگ دیپ‌سیک به غول‌های هوش مصنوعی آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحاد شوروی, جهان, دانش, شرق آسیا, گزارش, هندوستان

آفریقای جنوبی، مالزی و کلمبیا از ورود کشتی های حامل سلاح برای اسرائیل به بنادر خود جلوگیری می کنند

رهبران آفریقای جنوبی، مالزی و کلمبیا در مقاله ای مشترک در یک مجله اعلام کردند که از حضور کشتی های حامل سلاح برای اسرائیل در بنادر خود جلوگیری خواهند کرد. به گزارش ایرنا از فارین پالسی, سیریل رامافوزا رئیس جمهور آفریقای جنوبی، انور ابراهیم نخست وزیر مالزی و گوستاوو پترو رئیس جمهور کلمبیا در مقاله ... آفریقای جنوبی، مالزی و کلمبیا از ورود کشتی های حامل سلاح برای اسرائیل به بنادر خود جلوگیری می کنند

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, اسراییل, تحریم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوئد, سوریه, فلسطین, کلمبیا, لبنان, مالزی

دسترسی کدام‌ بانک‌ها به سوئیفت قطع نمی‌شود؟

۱۹ بانک‌ و موسسه مالی ایرانی در فهرست تحریم‌های ثانویه آمریکا قرار ندارند و به احتمال بسیار زیاد دسترسی‌شان به سوئیفت قطع نمی‌شود.

 

سامانه خدمات پیام‌رسان سوئیفت از هفته گذشته اعلام کرده بود که دسترسی برخی بانک‌های ایرانی را در پی تحریم‌های آمریکا علیه ایران قطع خواهد کرد؛ هرچند که این اقدام را “قابل تاسف” خوانده بود.

 

سوئیفت در بیانیه‌ای مختصر با اشاره به این‌که تعلیق بانک‌های ایرانی از دسترسی به این سیستم مالی “قابل تاسف” است، اعلام کرد که این اقدام را جهت ثبات و تمامیت سیستم مالی جهانی انجام داده است.

 

نکته‌ مهم این است که سوئیفت تاکید کرده که این تعلیق مربوط به همه بانک‌ها نیست و تنها برای برخی از بانک‌های ایرانی انجام خواهد شد؛ در عین حال از ذکر نام این بانک‌ها خودداری کرده است.

 

در ادامه این ماجرا، کمیسیون اروپا این اقدام سوئیفت را تا تاسف‌بار اعلام کرد و رویترز نیز دو روز پیش به نقل از مدیر اجرایی این سامانه اعلام کرد که قطع دسترسی این بانک‌های ایرانی به سوئیفت اواخر هفته جاری میلادی انجام خواهد شد.

 

با این حال برخی خبرها حاکی از این است که دسترسی برخی بانک‌های ایرانی از حدود ساعت ۱۵ امروز به سامانه سوئیفت قطع خواهد شد و این سامانه این موضوع را در قالب اطلاعیه‌ای به بانک‌های موردنظر اعلام کرده؛ موضوعی که به صورت رسمی تایید نشده است.

 

هرچند که هنوز هیچ منبع رسمی نام بانک‌هایی که دسترسی‌شان به سیستم سوئیفت قطع می‌شود را اعلام و تایید نکرده است، اما باتوجه به فهرست تحریم‌های بانکی اولیه و ثانویه آمریکا می‌توان گفت که کدام بانک‌ها به احتمال بسیار قوی به ارتباط خود با سوئیفت ادامه خواهند داد.

 

بر اساس گزارش دفتر کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا (اوفک)، تمامی بانک‌های ایرانی تحت تحریم آمریکا قرار گرفته‌اند، اما برخی از این بانک‌ها تحت تحریم‌های اولیه هستند که هیچ فرد، شرکت یا شهروند آمریکایی اجازه مبادلات تجاری با آن‌ها را ندارد و برخی دیگر در فهرست تحریم‌های ثانویه آمریکا نیز قرار دارند که به این ترتیب هیچ شخص یا شرکتی در کل دنیا نمی‌تواند با این بانک‌ها مبادلات تجاری و مالی داشته باشد که درغیر اینصورت مشمول جریمه‌های سنگین خواهد شد.

 

به این ترتیب پیش‌بینی می‌شود که دسترسی بانک‌هایی که صرفا تحت تحریم‌های اولیه آمریکا هستند، کماکان باقی بماند و احتمال قطع دسترسی سایر بانک‌ها به سوئیفت وجود دارد.

 

بر اساس این گزارش، در حال حاضر حدود ۱۹ بانک ایرانی، فقط در فهرست تحریم‌های اولیه آمریکا قرار دارند و به احتمال بسیار قوی دسترسی‌شان به سامانه سوئیفت قطع نخواهد شد.

 

بانک‌های سرمایه، سامان، کارآفرین ایران، کیش اینترنشنال، اقتصاد نوین، شهر، کشاورزی، خاورمیانه، مسکن، پاسارگاد، توسعه تعاون، کفالت، قرض‌الحسنه رسالت، ایران‌زمین، همکاری‌های منطقه‌ای اسلامی، گردشگری، مهر ایران، حکمت ایرانیان و موسسه مالی توسعه بانک‌ها و موسساتی هستند که به نظر می‌رسد براساس آخرین تغییرات فهرست تحریم‌های آمریکا در لیست تحریم‌های ثانویه این کشور قرار ندارند و دسترسی‌شان به سوئیفت ادامه خواهد داشت.

ایسنا

ملتی که هم «تحریم» است و هم «خوشحال»

نام کوبا را که می‌شنویم، واژه‌هایی همچون سیگار برگ، سوسیالیسم، چریک، فیدل کاسترو، چه‌گوارا، شکر و انقلاب در ذهنمان نقش می‌بندد؛ اما همه‌ی اینها به کنار، کوبا کشوری است که بیش از نیم‌قرن تحریم را از سر گذرانده است؛

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, تحریم, جهان, روسیه, کوبا

بندر چابهار از تحریم‌های جدید آمریکا معاف شد

به گزارش اصلاحات نیوز، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا، بندر چابهار را از دور جدید تحریم های ضدایرانی معاف کرد؛ دور جدید تحریم‌های ضدایرانی آمریکا، از ۱۴ آبان آغاز شد.

ادامه

افغانستان, امریکا, ایران, تحریم, جهان, خبر, هندوستان