بازرس ارشد سازمان ملل: امیدوارم روزی سران اسرائیل پشت میله‌های زندان قرار گیرند

بازرس ارشد سازمان ملل متحد که به‌تازگی تاکید کرد که اسرائیل در نوار غزه مرتکب نسل‌کشی شده است، گفت که شباهت‌هایی میان نسل‌کشی در این باریکه و کشتار در رواندا می‌بیند و امیدوار است روزی رهبران اسرائیل پشت میله‌های زندان قرار گیرند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از خبرگزاری فرانسه، ناوی پیلای قاضی سابق ... بازرس ارشد سازمان ملل: امیدوارم روزی سران اسرائیل پشت میله‌های زندان قرار گیرند

ادامه

آفریقای جنوبی, اسراییل, تحلیل, جهان, حقوق بشر, رواندا, سازمان ملل, فلسطین, نسل‌کشی

به رسمیت شناختن کشور فلسطین: واقعیتی عملی یا برخوردی تاکتیکی؟

اخیراً در محافل رسمی سیاسی چند کشور غربی مباحث گسترده‌ای دربارهٔ قصد آنها به شناسایی کشور فلسطین مطرح شده است. برخی از این دولت‌ها این قصد را صریح و روشن بیان کرده‌اند، در حالی که برخی دیگر آن را به‌گونه‌ای مبهم و غیرمستقیم مطرح ساخته‌اند. از به رسمیت شناختن کشور فلسطین، و آنچه به رسمیت ... به رسمیت شناختن کشور فلسطین: واقعیتی عملی یا برخوردی تاکتیکی؟

ادامه

آسیا, استعمار, انگلیس, تحریم, تحلیل, جهان, خاورمیانه, سازمان ملل

بلژیک: از هر تحریم پیشنهادی اتحادیه اروپا علیه اسرائیل حمایت می‌کنیم

نخست‌وزیر بلژیک اعلام کرد که کشورش از هر تحریمی که اتحادیه اروپا علیه اسرائیل پیشنهاد دهد، حمایت خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نخست وزیر بلژیک گفت: ما بدون هیچ بحثی از هرگونه تحریم پیشنهادی اتحادیه اروپا علیه اسرائیل حمایت خواهیم کرد. اظهارات نخست‌وزیر بلژیک در حالی مطرح شده است که ... بلژیک: از هر تحریم پیشنهادی اتحادیه اروپا علیه اسرائیل حمایت می‌کنیم

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, بلژیک, تحریم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, غرب اروپا, فلسطین, نسل‌کشی

اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

وزیر امور خارجه اسپانیا امروز چهارشنبه، گفت که کشورش با نروژ همکاری خواهد کرد تا «بودجه‌ای را روی میز قرار دهد» تا در عوض درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین که توسط اسرائیل توقیف شده است، به این تشکیلات کمک کند. به گزارش ایسنا،‌ «خوزه مانوئل آلبارز» وزیر امور خارجه اسپانیا گفت که کشورش با نروژ ... اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

ادامه

اسپانیا, اسراییل, اقتصادی, تروریسم, تشکیلات خودگردان فلسطین, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, نروژ, نسل‌کشی

۷۵۰۰ اسرائیلی، طوماری برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین امضا کردند

بیش از ۷۵۰۰ اسرائیلی، طوماری را امضا کرده‌اند که خواستار به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین و توقف جنگ نسل‌کشی‌ رژیم اشغالگر علیه نوار غزه است. به گزارش ایسنا، در بیانیه «جنبش ززیم» که سازمانی غیردولتی در اراضی اشغالی است و شامل فعالان یهودی و عرب می شود، آمده است که این طومار با هدف «رساندن صدایی شفاف ... ۷۵۰۰ اسرائیلی، طوماری برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین امضا کردند

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, بیانیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, فلسطین, نسل‌کشی

در تماسی تلفنی؛ لاوروف و بورل با الحاق کرانه‌باختری مخالفت کردند

وزیر خارجه روسیه و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در تماسی تلفنی با الحاق کرانه‌باختری توسط رژیم اسرائیل مخالفت کردند.

 

به گزارش مهر به نقل از تاس، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه و «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در تماسی تلفنی پیرامون تصمیم اسرائیل برای اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری با یکدیگر رایزنی کردند.

 

بر اساس اعلام این خبرگزاری، طرفین در این گفتگوی تلفنی اعلام کردند که طرح اشغالی اخیر اسرائیل می‌تواند منجر به موج جدیدی از خشونت‌ها در منطقه شود.

 

وزیر خارجه روسیه در این خصوص اعلام کرد: وضعیت منطقه در دوره اخیر وخیم‌تر شده است. ما بر موضع مشترک خود، دیدگاه مشترک خود با اتحادیه اروپا مبنی بر اینکه اجرای طرح‌های الحاق اراضی فلسطینیان در کرانه باختری ابعاد راهکار دو دولتی را به خطر می‌اندازد، تاکید کردیم.

 

«سرگئی لاوروف» همچنین در ادامه اضافه کرد که دو طرف موافقند که اجرای طرح اشغال به «طغیان خطرناک خشونت در منطقه» منتهی می‌شود.

 

گفتنی است، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل چندی پیش در ادامه تلاش برای ترمیم وجهه مخدوش در میان شهرک‌نشینان اسرائیلی به ویژه در پرونده‌های فساد مالی‌اش در سخنانی موعد اشغال کرانه باختری را رسانه‌ای کرد.

 

بر اساس اعلام این رسانه، نخست‌وزیر اسرائیل در این خصوص ادعا کرد که اول جولای سال جاری میلادی (۱۱ تیرماه) الحاق بخش‌های جدیدی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی به انجام خواهد رسید.

 

گفتنی است، ادعای وی در راستای طرح موسوم به «معامله قرن» مطرح شده است.

هشدار لوگزامبورگ به تل آویو: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت

وزیر امور خارجه لوگزامبورگ به اسرائیل نسبت به الحاق کرانه باختری هشدار داد و گفت این اقدام باعث به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی در اروپا خواهد شد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین, لوکزامبورک

بیانیهٔ مشترک حزب‌های کارگری کمونیستی جهان در اعتراض به‌سیاست الحاق دائمی مناطق اشغالی فلسطین به اسرائیل!

در شامگاه شنبه ۱۷ خردادماه ۹۹ هزاران نفر از شهروندان عرب و یهودی اسرائیل در اعتراض به سیاست‌ فاجعه‌بار الحاقِ دائمی سرزمین‌های اشغالی فلسطینی به اسرائیل به‌وسیلهٔ دولت راست افراطی حاکم در تل‌آویو و حامیانش در کاخ سفید آمریکا تظاهراتی گسترده در میدان “رابین” در قلب تل‌آویو برگزار کردند.

ادامه

اسراییل, امریکا, بیانیه, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین, کمونیسم

آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه دیوان بین‌المللی کیفری وضع کرد

وزیر خارجه آمریکا در اقدامی یکجانبه، نهاد بین‌المللی دیوان کیفری لاهه را به خاطر پیگیری جنایات جنگی سربازان آمریکایی و اشغالگران بیت‌المقدس، تحت تحریم قرار داد.

ادامه

افغانستان, المان, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, قضایی

فلسطین: ۸ کشور اروپایی آماده شناسایی کشور فلسطین هستند

«عزام الاحمد» عضو کمیته اجرای سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) رو پنجشنبه از آمادگی ۸ کشور اروپایی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین در واکنش به طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به اسرائیل،‌ خبر داد.

ادامه

اروپا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین