کوبا از محاصره انرژی آمریکا نزد سازمان ملل شکایت می‌کند

دولت کوبا در بحبوحه تهاجم دیپلماتیک آمریکا برای جلوگیری از رسیدگی سازمان ملل متحد به پیامدهای تحریم‌ها علیه این جزیره، از ارائه شکایت رسمی به مجمع عمومی این نهاد بین‌المللی به منظور رسیدگی به محاصره انرژی اعمال شده از سوی واشنگتن خبر داد. به گزارش روز سه شنبه ایرنا از خبرگزاری پرنسا لاتینا، برونو رودریگس ... کوبا از محاصره انرژی آمریکا نزد سازمان ملل شکایت می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, انرژی, تجاوز نظامی, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, دخالت نظامی, سازمان ملل, کارائیب, کوبا, گزارش, محاصره اقتصادی, مکزیک, نسل‌کشی

پوتین و ترامپ درباره اوکراین و ایران گفت‌وگو کردند

کاخ کرملین بامداد یکشنبه اعلام کرد که ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ رئیسان جمهوری روسیه و آمریکا در تماسی تلفنی گفت‌وگویی «سازنده» درباره مسائل گوناگون از جمله اوکراین و ایران داشتند. به گزارش ایرنا به نقل از راشاتودی، یوری اوشاکوف دستیار پوتین اظهار کرد که رئیس جمهور روسیه روز استقلال آمریکا را به ترامپ تبریک ... پوتین و ترامپ درباره اوکراین و ایران گفت‌وگو کردند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استقلال, اوکراین, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

آمریکا بیش از ۲۰۰۰ تفنگدار دریایی دیگر را به خاورمیانه اعزام می‌کند

در حالی که مذاکرات ایالات متحده و ایران به طور موقت به حالت تعلیق درآمده است تا تهران بتواند مراسم تشییع جنازه علی خامنه‌ای، را برگزار کند، ارتش ایالات متحده از اعزام یک واحد اعزامی تفنگداران دریایی اضافی به خاورمیانه خبر داد. به نوشته روزنامه دن تری – فرماندهی مرکزی ایالات متحده (CENTCOM) در تاریخ ... آمریکا بیش از ۲۰۰۰ تفنگدار دریایی دیگر را به خاورمیانه اعزام می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژی, ایران, برنامه هسته‌ای, تنگه هرمز, جهان, خاورمیانه, خبر, دیپلماسی

تلاش فداکارانه و تحسین برانگیز تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

در جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ که بیست‌وسومین دورۀ این بازی‌هاست ۴۸ تیم شرکت کرده‌اند. سه کشور آمریکا، کانادا و مکزیک به‌صورت مشترک میزبانان این بازی‌ها هستند. با میزبانی این سه کشور تیم‌های ملی آن‌ها به‌گونۀ خودکار اجازه حضور در این مسابقات را کسب کرده‌اند. گفتنی است که تیم‌های ملی و باشگاه‌های روسیه در ۲۸ ماه ... تلاش فداکارانه و تحسین برانگیز تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, بلژیک, جهان, فرهنگی, فوتبال, کانادا, گزارش, مصر, مکزیک, نیوزلند, ورزشی

ترامپ به اتهام فساد جنسی باید ۵ میلیون دلار پرداخت کند

با رد درخواست تجدیدنظر ترامپ از سوی دیوان عالی آمریکا، رئیس جمهور آمریکا باید به اتهام سوء استفاده جنسی ۵ میلیون دلار به «جین کارول» پرداخت کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان ان، دیوان عالی آمریکا امروز دوشنبه از پذیرش درخواست تجدیدنظر دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور در مورد حکم ... ترامپ به اتهام فساد جنسی باید ۵ میلیون دلار پرداخت کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, قضایی

حداقل چهار کانادایی دیگر در چین در انتظار اعدام

اگرچه آزادی مایکل اسپاور و مایکل کووریگ می تواند دلیلی برای خوشحالی کانادایی ها باشد اما تعداد دیگری کانادایی هنوز در چین در بازداشت هستند.

 

به گزارش ایسنا به نقل از CTVNEWS، جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا روز جمعه اعلام کرد که اسپاور و کووریگ دو کانادایی که از دسامبر ۲۰۱۸ به اتهام جاسوسی در چین بازداشت شده بودند، آزاد شده و در حال بازگشت به کانادا هستند.

 

بازداشت اسپاور و کووریگ تا حد زیادی به عنوان پاسخ تلافی جویانه به دستگیری منگ وانژو، مدیرعامل هواوی توسط کانادا با حکم ایالات متحده در رابطه با معاملات تجاری این شرکت در ایران تلقی می شد.

 

در حالی که چین همواره ارتباط این موارد با یکدیگر به هر نحوی را رد می کند، اوایل روز جمعه یک قاضی در بریتیش کلمبیا پس از توافق مقامات وزارت دادگستری ایالات متحده برای حل و فصل اتهامات جنایی علیه منگ، پرونده استرداد منگ را خاتمه داد و به منگ اجازه داد تا پس از تعلیق تعقیبش، تحت شرایط خاصی کانادا را ترک کند.

 

در حالی که اسپاور و کوریگ بعد از ۱۰۱۹ روز از بازداشت چینی ها آزاد شدند، حداقل چهار کانادایی دیگر در چین در انتظار اعدام هستند و اطلاعات کمی در مورد احتمال بازگشت یا زمان بازگشت آنها به کشور وجود دارد.

 

دستگیری روبرت شلنبرگ پس از دستگیری منگ وانژو مدیر عامل هواوی با حکم استرداد در ونکوور در سال ۲۰۱۸ مشابه پرونده های اسپاور و کووریگ تا حد زیادی تلافی محسوب می شود.

 

شلنبرگ که اصالتاً اهل ابوتسفورد در بریتیش کلمبیا است، تنها چند هفته پس از بازداشت منگ در دسامبر ۲۰۱۸ به اتهام قاچاق مواد مخدر به ۱۵ سال زندان محکوم شد.

 

در ژانویه ۲۰۱۹، حکم شلنبرگ به اعدام افزایش یافت و در اوت ۲۰۲۱ این حکم در دادگاه تجدیدنظر تایید شد.

 

دیوید لامتی، وزیر دادگستری دهم اوت به خبرنگاران گفت: «ما به شدیدترین شکل ممکن این حکم اعدام برای شلنبرگ را محکوم می کنیم، ما همچنان از طرف او به دنبال بخشش او هستیم. کانادا در همه موارد با مجازات اعدام مخالف است و در مورد این پرونده خاص هم همین رویکرد وجود دارد.

 

شو ویهنگ

 

به گفته رسانه های دولتی چین، شو ویهونگ در تاریخ ۷ آگوست ۲۰۲۰ پس از جمع آوری مواد و ابزار مورد نیاز برای تهیه کتامین به اتهام مواد مخدر به اعدام محکوم شد.

 

وانگ ونبین سخنگوی وزارت خارجه چین گفت که حکم شو به طور مستقل و مطابق قوانین و رویه های قانونی چین اجرا شده است و نباید بر روابط بین کانادا و چین تأثیر بگذارد.

 

یی جیان هوئی، شهروند کانادایی در اوت ۲۰۲۰ بعد از مجرم شناخته شدن به دلیل تولید و حمل مواد مخدر غیرقانونی تنها یک روز پس از حکم شو، به اعدام محکوم شد.

 

در حالی که جزئیات کمی درباره پرونده یی وجود دارد، رسانه های دولتی چین گزارش داده‌اند که او و یک متهم دیگر به نام لو هنچانگ با ۲۱۸ کیلوگرم کریستال سفید تزریق شده با MDMA از اتاقی که هر دو نفر از آن استفاده کرده اند، پیدا شده‌اند.

 

فن وی، شهروند کانادایی در آوریل ۲۰۱۹ در پرونده قاچاق چند ملیتی مواد مخدر به اعدام محکوم شد. فن و یک شهروند چینی تنها کسانی بودند که در آن زمان از بین ۱۱ نفر به مجازات اعدام محکوم شدند.

 

دولت کانادا درخواست بخشش فن را داده است.

با بازگشت مدیر هوآوی به چین، زندانیان کانادایی در چین آزاد شدند

به گفته نخست وزیر کانادا، دو زندانی کانادایی که به اتهام جاسوسی دستگیر و به زندان‌های چین منتقل شده بودند، آزاد و در راه بازگشت به کانادا هستند.

ادامه

استرالیا, امریکا, انگلستان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, سوئد, فرانسه, کانادا, هندوستان

استعفای نماینده بایدن در امورهائیتی دراعتراض به رفتار غیرانسانی آمریکا

دانیل فوت نماینده ویژه آمریکا در امور هائیتی، با ارائه استعفا نامه خود به آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد با تصمیم غیرانسانی و مخرب آمریکا برای اخراج هزاران پناهنده هائیتی از مرز آمریکا و مکزیک مشارکت نخواهد کرد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, پناهجویی, جهان, حقوق بشر, هائیتی

دونالد ترامپ: آمریکا در حال تبدیل شدن به «چاه فاضلاب» بشریت است

دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا روز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد تعداد بی‌سابقه‌ای از مهاجران غیر قانونی بدون کنترل و بررسی وارد خاک آمریکا می‌شوند و این کشور درحال تبدیل شدن به «چاه فاضلاب» بشریت است.

ادامه

افریقا, امریکا, امریکای شمالی, پناهجویی, تحلیل, جهان, حقوق بشر, مکزیک, هائیتی

سندرز: کشتار غیرنظامیان افغان در حمله پهپادی آمریکا یک تراژدی انسانی است

سناتور ارشد دموکرات آمریکایی اشتباه آمریکا در حمله پهپادی که به کشته شدن ۱۰ غیرنظامی از جمله ۷ کودک افغان منجر شده است را یک تراژدی انسانی خواند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, امریکای شمالی, جهان, گزارش